http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 03952.html
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
-
Fudo387
#8551 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nedajte svoje tajne braco kineska, ne znam kako prizvjeti bez kradje vase napredne tehnologije,

-
drastic
#8552 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
[quote="Fudo387"]
Molim?
Imas dokaz da su prisluskivali Trumpa?
Ili mozda ipak pricas o ruskom "prisluskivanju" gospodje Clinton?
nije obama glup kao hilari da salje emaile
Molim?
Imas dokaz da su prisluskivali Trumpa?
Ili mozda ipak pricas o ruskom "prisluskivanju" gospodje Clinton?
nije obama glup kao hilari da salje emaile
-
°u°
#8553 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Neće bit ispitivanja potapanjem?jeza u ledja wrote:Haj sad priznaj ciji si klon, necemo ti nista.°u° wrote:Mislim koga normalnog u svijetu interesuju nekadašnji doživljaji jednog biznismena, trenutno cijela dva mjeseca predsjednika?
Pored činjenica da ta bagra prisluškuje i hakira cijeli svijet, da joj je štab za prisluškivanje i hakiranje ovog dijela svijeta bio financijski centar EU Frankfurt, da te mogu špijunirat čak preko i "ugašenog" TVa s Weeping Angel, da je svaki Windows (Win 10 ima 400 miliona, a druge Windowse preko milijardu PCa) špijunski tj. hakerski alat, da su navodili na krive tragove s Umrage ...
Taj, kakav god bio nije mogao ni blizu nanijeti štete kao ova banda. Ili kao munjena psiho baba Hillary koja je prijetila vojnim napadima za mnogo manja cyber sranja od trenutno aktuelnog.
Nas 7 milijardi i 200 miliona u ostatku svijeta vjerujem da plaho više brine ko nam može nadgledat, prisluškivat ili napravit drugi belaj s tom modernom tehnologijom.
I još uvijek čekamo dokaze da je Putin hakirao američke izbore.
Ti si garant bošnjo amerikanac, odjednom posto izuzetni
-
°u°
#8554 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A ljudi su još prije koju godinu lijepo napisali i ogradili se. Što bi moglo bit i da su znali šta se radi http://www.samsung.com/hr/info/privacy/#part_sharingChallenger__ wrote:Peking, reakcija:
Prati li ko berze? Kako stoji Samsung??China urges US to stop hacking other countries following #Vault7 release
Beijing has called on the US to stop its hacking practices against China and other countries, following a WikiLeaks release which reportedly exposes the CIA’s extensive hacking capabilities and lists Chinese routers as targets.
()
“We urge the US side to stop listening in, monitoring, stealing secrets and internet hacking against China and other countries,” Chinese Foreign Ministry spokesman Geng Shuang said during a Thursday news conference, as cited by Reuters.
"Poveznice i proizvodi treće strane u našim uslugama
Naše usluge mogu usmjeravati na web-stranice ili usluge treće strane koje su nisu pod našom kontrolom. Nismo odgovorni za sigurnost ili privatnost bilo kojih podataka koje prikupe web-stranice ili druge usluge. Budite oprezni i pregledajte izjave o privatnosti koje se primjenjuju na web-stranice i usluge treće strane koje koristite.
Također vam možemo osigurati određene proizvode i usluge (npr. aplikacije dostupne putem usluge Samsung Apps) koje je razvila treća strana. Samsung nije odgovoran za proizvode i usluge treće strane.
Pristupom i upotrebom naših usluga pristajete na pohranjivanje kolačića, drugih tehnologija lokalnog pohranjivanja, pratilica i drugih podataka na vašem uređaju.Također pristajete na to da mi i gore spomenute treće strane možemo pristupiti kolačićima, tehnologijama lokalnog pohranjivanja, pratilicama i podacima."
- TAFKAP
#8555 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A jbt... jos prije 5 godina se znalo da je moguce ukljuciti webcam i micro na Samsungovim TVima, sad se kofol svi bude iz sana ko uspavane ljepotice
https://beistlab.wordpress.com/2012/12/ ... _security/
https://cansecwest.com/slides/2013/Smar ... curity.pdf
https://beistlab.wordpress.com/2012/12/ ... _security/
https://cansecwest.com/slides/2013/Smar ... curity.pdf
-
daddy-kool
#8556 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jeza u ledja wrote:
https://www.congress.gov/bill/115th-con ... 1275?q=%7B
Nevjerovatno.
Isto Sjeverna Koreja.
Mislio da da je neka zajebancija, kad ono stvarno
The best, fabulous plan.
- jeza u ledja
#8557 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A jesi ti ok?Challenger__ wrote:jeza u ledja wrote:Jos uvijek cekamo da WikiLeaks objave koju inkriminirajucu vijest o Trumpu. Ili jos bolje - Putinu. Sta je bilo, ne mogu iskopati nista u vezi njih?
![]()
To nije OK, ali je OK preko TV Samsunga prisluškivati ljude ili preko remote controle izazvati saobraćajnu nesreću?
![]()
![]()
______
To je OK?
![]()
E moj "demokrato".
Ne pises koherentno uopste, zato pitam.
- Challenger__
#8558 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
"Pitaš" zato što posežeš za šibicarskim ad personam trikom. Znao sam, predvidljivo: niti riječi o jednoj totalitarnoj pojavi. Oportunizam fejk demokrate.jeza u ledja wrote:A jesi ti ok?
- dale cooper
#8559 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ruski špijuni preferiraju hakiranje.Challenger__ wrote:Kada budem imao saznanja da rade na prisluškivanju milijardi, kritikovacu ih. Do tada, BOGU HVALA, postojala je adresa gdje se mogao skloniti onaj koji je raskrinkao takvu stvar, E. Snowden.Fudo387 wrote:Nema sa prisluskivanjem, ima sa tvojim kredibilitetom, da nepristrasno, i iskreno pises na njoj.
Podržavaš li ti ovo masovno nadziranje?
- Challenger__
#8560 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Demokratske standarde ne postavljju ni jedni ni drugi; ni ova karikatura od ovovremenih USA niti današnja RF. Standarde postavlja jedna demokratska Švajcarska i još nekoliko visoko demokratskih država Evrope. Te standarde urušavaju oni koji neovlašteno (ili ovlašteno, a onda, ko ih je ovlastio, ako ih je uopšte ovlastio i za čiji račun??) sprovode kampanju masovnog nadzora što je u potpunoj suprotnosti sa elementarnim standardima demokratskih država svijeta.
Istina, oportunistima i kukavicama je sasvim OK implementacija Orvelove države, ali to je sasvim druga tema.
Istina, oportunistima i kukavicama je sasvim OK implementacija Orvelove države, ali to je sasvim druga tema.
-
Fudo387
#8561 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Booo!Challenger__ wrote:Demokratske standarde ne postavljju ni jedni ni drugi; ni ova karikatura od ovovremenih USA niti današnja RF. Standarde postavlja jedna demokratska Švajcarska i još nekoliko visoko demokratskih država Evrope. Te standarde urušavaju oni koji neovlašteno (ili ovlašteno, a onda, ko ih je ovlastio, ako ih je uopšte ovlastio i za čiji račun??) sprovode kampanju masovnog nadzora što je u potpunoj suprotnosti sa elementarnim standardima demokratskih država svijeta.
Ugasio sam ti televizor.
Pa sta ti predlazes?
Da svi budemo Svicarska?
Gdje cemo naci toliko zlato i pare?
Kakva demokratija, kakva prava, trice i kucine?
Jaci tabaci, jedino univerzalno pravilo, malo se nasminka da se ne pada u depresiju, k'o biva da se insan necemu nada, i dok tamovamo u tom se i mandrkne. Postoje samo manji i veci supci, Rusi su veci supci.
- dale cooper
#8562 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Masovnog nadzora? Šta to uopšte podrazumijeva? Mogućnost da CIA, NSA u svakom momentu špijuniraju
bilo koju osobu na svijetu? Mislim da je to glupost. Nesumnjivo je da obavještajne agencije imaju raznih
oruđa i tehnologije na svom raspolaganju. Ali kao što je neku noć rekao na Colbertovom showu bivši direktor
CIA general Michael Hayden, za takve stvari su potrebni ogromni ljudski resursi koje čak ni CIA ili NSA jednostavno
ne posjeduju. Da ne govorimo koliko bi bilo neracionalno trošiti vrijeme i resurse špijunirajući običnog, prosječnog
građanina Amerike ili bilo koje druge države. Špijunske agencije kao CIA se jednostvno fokusiraju na osobama od interesa za
koje već imaju obavještajne podatke o sumnjivim radnjama. Tako da mislim da nema straha da će vas CIA snimiti dok guzite ili
drkate ispred svog televizora.
bilo koju osobu na svijetu? Mislim da je to glupost. Nesumnjivo je da obavještajne agencije imaju raznih
oruđa i tehnologije na svom raspolaganju. Ali kao što je neku noć rekao na Colbertovom showu bivši direktor
CIA general Michael Hayden, za takve stvari su potrebni ogromni ljudski resursi koje čak ni CIA ili NSA jednostavno
ne posjeduju. Da ne govorimo koliko bi bilo neracionalno trošiti vrijeme i resurse špijunirajući običnog, prosječnog
građanina Amerike ili bilo koje druge države. Špijunske agencije kao CIA se jednostvno fokusiraju na osobama od interesa za
koje već imaju obavještajne podatke o sumnjivim radnjama. Tako da mislim da nema straha da će vas CIA snimiti dok guzite ili
drkate ispred svog televizora.
- jeza u ledja
#8563 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma ne znam bolan o cemu uopste pricas. Ako hoces o necemu konkretno, nemoj u ispraznim frazama. Samsung si nesto spomenuo, ne znam sta uopste? Ne citamo svi te "alternativne medije" pa da znamo o cemu se radi.Challenger__ wrote:"Pitaš" zato što posežeš za šibicarskim ad personam trikom. Znao sam, predvidljivo: niti riječi o jednoj totalitarnoj pojavi. Oportunizam fejk demokrate.jeza u ledja wrote:A jesi ti ok?
Znam sta se desava u Koreji, sta si ti "saznao"?
Znas kad bi u Rusiji tako? Samsung je bog i otac u Koreji. Imas njihova odmaralista, njihove stambene blokove, njihove bolnice. Glavna familija koja ih drzi je pod istragom, predsjednica dobila pedalu . Znas kad bi u Rusiji tako? Ha ja.
- Pandakonda
#8564 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ide nova generacija pješke
-
Drvenija87
#8565 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tko ono rece da ce Trump zabraniti lobistima pristup u Vasington?
Tko se ono ponadao ( na nagovor Putina) da ce Trump promjeniti politiku prema Srbima?
''Alston and Bird'' vec naveliko zastupa albanske interese u Vasingtonu,uplata 3 mil. dolara.
Primjetno je i zblizavanje sa Ivankom Trump.

Tko se ono ponadao ( na nagovor Putina) da ce Trump promjeniti politiku prema Srbima?
''Alston and Bird'' vec naveliko zastupa albanske interese u Vasingtonu,uplata 3 mil. dolara.
Primjetno je i zblizavanje sa Ivankom Trump.

- SmokingMan
#8566 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Donald ima još dosta posla oko imenovanja savjetnika,posebno iz oblasti nauke.
https://www.washingtonpost.com/graphics ... -positions
https://www.washingtonpost.com/graphics ... -positions
- Challenger__
#8567 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Sin saudijskog kralja Selmana, Muhamed bin Selman o Donaldu Trumpu:

LINK

"Trump je istinski prijatelj muslimana"
-
sarajevoxxxx
#8568 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Challenger__ wrote:- Sin saudijskog kralja Selmana, Muhamed bin Selman o Donaldu Trumpu:
"Trump je istinski prijatelj muslimana"
Treba biti pozitivan, nadati se da će dobro odraditi svoj mandat. Dosta stvari koje je Trump govorio u kampanji pokazalo se na kraju da od toga nema ništa, da američka vanjska politika manje-više ostaje nepromijenjena.
-
drastic
-
jefferson
#8570 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ovo je dobar znak. Ja se vise bojim student loan bubble.drastic wrote:nova recesija u 2018?
https://www.nytimes.com/2017/03/15/busi ... ellen.html
-
drastic
#8571 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
mark my words, ako ne na godinu onnda sljedece, ova ekonomija je zasnovana na kreditu i konstantno se mora prosirivati novi dug. Upliv novih imigranata opada, znaci treba traziti nacine da se milioni onih koji su sjebali svoje kredite ponovo ubace u kolo
http://www.nbcnews.com/business/consume ... es-n733596
http://www.nbcnews.com/business/consume ... es-n733596
- jeza u ledja
#8572 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Opet mu blokirase travel ban, muahahaha 
- pirmin
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8574 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
gledo sam mu sinoć govor... kaže voditelj on se tu super osjeća među onima koji ga podržavaju
jes svi se mi super osjećamo tamo gdje nas ne podržavaju i dobacuju
i gađaju nas paradajzom i cipelama
koji medijski spinovi
dobar je pravi showman
defintivno osvježenje ako ništa
jes svi se mi super osjećamo tamo gdje nas ne podržavaju i dobacuju
koji medijski spinovi
dobar je pravi showman
defintivno osvježenje ako ništa
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8575 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
allaha mi ovog tVumpa samo banuju... to zato sHo je polu sVbim polu sHiptar... cccc nacisti