Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
TheWatcher wrote: ↑16/10/2022 13:08
nece ni green ni blue
izgleda da repo.drycloth vise nije u upotrebi
Meni GR nije radio 2 dana...evo danas sve OK...u međuvremenu a zahvaljujući @irac300 (prijatelju hvala do neba) pokrenuo sam ott navigator...čini mi se da je slika na GR kvalitetnija u odnosu na navigator.. i da... navigator zna zaštopati da cijeli box zablokira tj.miram ga ugasiti iz struje da bi box proradio...
Kvalitet slike ovisi i o listi. A nekompatibilnost aplikacije sa boksom je obicno glavni uzrok blokiranja boksa. To se vecinom desava sa kineskim boksovima. Na sticku jos nisam dozivio da zastopa.
Probaj druge aplikacije tipa Kshaw-Ludio Player, Iptv Extreme, TiviMate, Ultimate Iptv Loader....itd.
Da li neko zna kako da na m3u ili m3u8 listi postavi redne brojeve?Tipa kao što imaju komande tvg-name ili tvg-id za naziv kanala,tvg-logo za logotip,postoji li neka komanda da postavim redne brojeve za kanale,tj. da ih sortiram tematski po stoticama?
Meni BT još uvijek radi na box-u ali sam iz znatiželje na laptopu odradio reinstal ali na onaj stari URL i definitivno on više nije aktivan tj. prazan je.
Zatim sam ubacio ovaj novi URL koji je samo za Kodi 19.x verziju sa GR Wizard-om.
Sve prošlo ok ali PVR ne radi, od 5 portala niti jedan ne radi...
bogata_sirotinja wrote: ↑16/10/2022 16:54
Meni BT još uvijek radi na box-u ali sam iz znatiželje na laptopu odradio reinstal ali na onaj stari URL i definitivno on više nije aktivan tj. prazan je.
Zatim sam ubacio ovaj novi URL koji je samo za Kodi 19.x verziju sa GR Wizard-om.
Evo i ja sad na mobitelu iz znatizelje uradim na kodi 19.x sa GR Wizard-om i radi na portalu 4.
Na tv i dalje radi stari wizard.
bogata_sirotinja wrote: ↑16/10/2022 16:54
Kod mene radi na portal 1 novi url
Na novom url nema opcija da se install BT samo GR
Ja bio sinoć pola sata u toj grupi, da vidite te histerije oko tog novog urla
Više nepismenih i potkapiciranih ljudi na jednom mjestu ne vidjeh odavno a ordiniram po forumima od 2010te. Napustio sam to društvo brzinom svjetlosti jer sam osjećao da zaglupljujem.
Uglavnom, novi url je valjda u fji. Glupo mi što oni to navodno pokušavaju sakriti
Ja mislim da su mnogi nasjeli na reklame za boxove tipe "10 hiljada kanala dozivotno bez pretplate" i sl., te su ih pokupovali i momentalno odjavili kablovsku, digitalnu, sta su vec imali, a prethodno se naravno nisu ni o cemu informisali pa im je sad bukvalno jedini nacin da uopste gledaju TV preko Kodija i zelenog odrona
Imam ja kablovsku ali sta vrijedi kada nemam Arene.Evo sad gledam Liv-Mci milina prava ja licno koristim GR jer ima sve sta ni treba od kanala
irac300 wrote: ↑16/10/2022 16:34
Kvalitet slike ovisi i o listi.
Ima li neko balkansku HD listu za navigator...vidio sam u grupi na Fb Kodi & IPTV BiH
da su dijelili ovu listu... svi balkanski kanali u HD...naravno svi oni koji emituju signal i HD-u
Zorge wrote: ↑18/10/2022 06:25
Odradiš dnevnicu i kupiš listu.
imamo primanja sad, najniza i mogao bi priustit da platim listu, ali neznamo kako, ni ja, ni stara, nismo informaticki pismeni, znali bi preko uplatnice platit, ali online ne, ali probat cemo tad kad
Zorge wrote: ↑18/10/2022 06:25
Odradiš dnevnicu i kupiš listu.
imamo primanja sad, najniza i mogao bi priustit da platim listu, ali neznamo kako, ni ja, ni stara, nismo informaticki pismeni, znali bi preko uplatnice platit, ali online ne, ali probat cemo tad kad
Ako budes htio ja ti dam Balkan X server godinu dana za 40 KM ako imas Android uredjaj.
Bolja je nego kineske liste sa Alija jer ima sve domace kao i domacu videoteku. Imamo i vlastitu aplikaciju.
Napominjem da se ova ponuda odnosi samo na tebe jer cijena godine je inace 89 KM.
LP
Ako budes htio ja ti dam Balkan X server godinu dana za 40 KM ako imas Android uredjaj.
Bolja je nego kineske liste sa Alija jer ima sve domace kao i domacu videoteku. Imamo i vlastitu aplikaciju.
Napominjem da se ova ponuda odnosi samo na tebe jer cijena godine je inace 89 KM.
LP
vrtim emulator na kompjuteru ali s zadnjim azuriranjem se nesto pokvarilo pa neradi emulacija kako treba, hvala na ponudi ali nemam gdje koristit, lijep pozdrav
Nokian808 wrote: ↑18/10/2022 17:31
Imate Sultanović forum, instalirate SFVIP player i ubacujete liste koje se svakodnevno postavljaju na forumu, ima sa MAC-om a ima i M3U lista. Neke štekaju, izbacuju korisnike i sl., ali uvijek se nađu neke koje rade. Puno lakše nego se zezati sa Blue Thunderom sranjem i ostalim buildovima.
Histerija širom balkanskog poluostrva, Peđa, ili ko već sada vodi to, stavio čep na svoj build, izgibosmo, šta ćemo gledati?
IPTV-kodi-mac-stb i ostale stranice na fbu pišu da, ako želiš taj build, moraš ponovo da doniraš, uslikaš to, pošalješ tom nekom sliku doniranog u pp i on te pusti u carstvo nebesko.