Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
JedanOdBraceMorica

#8551 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JedanOdBraceMorica »

kiki-miki wrote:Hajde youtube... Ali kako da povećam broj lajkova na fb ili pratitelja na instagramu???? :shock: :roll:
Objavis par slika neke fitness cice sa haštagom #follow4follow i kad te zaprati par hiljada pacenika iz Indije,Pakistana itd., obrises slike :D
A za lajkove je bar lako, objavis jednu od onih srceparajucih slika djecaka sa jaricima i natpisom "steta sto ova slika ne moze imati vise lajkova od neke starlete"
Toffee karamela

#8552 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Toffee karamela »

Toffee karamela wrote: Ili su s Turcima i oko Turaka ili idu po nekim slovensko-talijanskim vrletima gdje proslavljaju bitku kod onog nekog Monte i nešto (naše feslije zaginule braneći kajzera u Beču i sad ono nešta slavi njihov herojski juriš na talijanske mitraljeze)....Dakle ovo je za pobljuvati se i ovakve oči da nam budu :shock: :shock: :shock:

Samo čekam da sda bratiju vidim i na Okinawi kako kukaju zajedno s Japancima :unesvijest:

Da bi stvar bila još smiješnija budaletinama niko nije rekao da su Austrijanci svoj soldateski unovačenoj u Bosni naticali fesove na glavu bez razlike na konfesiju, dakle gore po Alpama bezbeli da ima i domaćih kjafira ali kolko sam ja upratila oni džematile svima klanjaju dženazu :cry:
Evo moram da citiram samu sebe, ja jučer o njima a Nele Ajnadžić već danas pakuje kofere :lol:

Pripreme za obilježavanje godišnjice bitke na Monte Melleti

https://www.klix.ba/vijesti/bih/priprem ... /170320107

Na Vrace se ne sjete da odu do li svake prijestupne godine al zato na Meletu nekakvu obavezno... :bih:
pirpa

#8553 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pirpa »

kiki-miki wrote:Hajde youtube... Ali kako da povećam broj lajkova na fb ili pratitelja na instagramu???? :shock: :roll:
daj link da te lajkam/o :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#8554 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Toffee karamela wrote:
Toffee karamela wrote: Ili su s Turcima i oko Turaka ili idu po nekim slovensko-talijanskim vrletima gdje proslavljaju bitku kod onog nekog Monte i nešto (naše feslije zaginule braneći kajzera u Beču i sad ono nešta slavi njihov herojski juriš na talijanske mitraljeze)....Dakle ovo je za pobljuvati se i ovakve oči da nam budu :shock: :shock: :shock:

Samo čekam da sda bratiju vidim i na Okinawi kako kukaju zajedno s Japancima :unesvijest:

Da bi stvar bila još smiješnija budaletinama niko nije rekao da su Austrijanci svoj soldateski unovačenoj u Bosni naticali fesove na glavu bez razlike na konfesiju, dakle gore po Alpama bezbeli da ima i domaćih kjafira ali kolko sam ja upratila oni džematile svima klanjaju dženazu :cry:
Evo moram da citiram samu sebe, ja jučer o njima a Nele Ajnadžić već danas pakuje kofere :lol:

Pripreme za obilježavanje godišnjice bitke na Monte Melleti

https://www.klix.ba/vijesti/bih/priprem ... /170320107

Na Vrace se ne sjete da odu do li svake prijestupne godine al zato na Meletu nekakvu obavezno... :bih:

kako li se samo neko sjeti tih bitki,koje su bas znacajne za BiH
djevojka bez imena

#8555 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

Nekad mi se cini da generalno ne razumijem ljude, njhove postupke, toleriranje loseg tretmana koji dopustaju.......podrzavam ja njh, suosjecam,ali bas ni malo ih ne razumijem.
Mutivoda

#8556 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Mutivoda »

Možda se ne može reći "popularno" al' uobičajeno da..

Ne kontam "dolaženje na žalost". :|

Mislim mogu ja razumjeti tu neku priču "čovjeku lakše kad je neko tu" a i et' ispoštuješ kao. Oke. Ne pika se dženaza valjda.
Al' brate mili, može li se barem odgoditi malo to - pa da dolasci krenu sedmicu poslije dženaze/sahrane, ako se već mora doći.
Od 8. marta nisam imala vremena da "dušom dahnem", što bi rekli. Moram se iskradat iz vlastite kuće na sat vremena. Jer ne podnosim bruku nepoznatih ljudi u kući.
To dolazi u 10 ujutro.
To sjedi po 3-4 sata. Pa nije sijelo.
Il' to što se ne zove da se najavi, nego se na to "samo dođe", pa 20 ljudi odjednom dođe, i onda ih trpamo, jer nemaju gdje, pa mi i neugodno.
Ukinut! :oops:

:roll:
Laertes

#8557 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Laertes »

Mutivoda wrote:Možda se ne može reći "popularno" al' uobičajeno da..

Mislim mogu ja razumjeti tu neku priču "čovjeku lakše kad je neko tu" a i et' ispoštuješ kao. Oke. Ne pika se dženaza valjda.
Al' brate mili, može li se barem odgoditi malo to - pa da dolasci krenu sedmicu poslije dženaze/sahrane, ako se već mora doći.
Od 8. marta nisam imala vremena da "dušom dahnem", što bi rekli. Moram se iskradat iz vlastite kuće na sat vremena. Jer ne podnosim bruku nepoznatih ljudi u kući.
To dolazi u 10 ujutro.
Il' to što se ne zove da se najavi, nego se na to "samo dođe", pa 20 ljudi odjednom dođe, i onda ih trpamo, jer nemaju gdje, pa mi i neugodno.

:thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#8558 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Mutivoda wrote:Možda se ne može reći "popularno" al' uobičajeno da..

To dolazi u 10 ujutro.

Bodkin

#8559 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

dembele wrote:Slusalice u usima nogometasa kada izlaze iz busa i ulaze u svlacionice.

Ako je neki audio zapis Papeta Susica sa kvalitetnom analizom u kojoj se otkrivaju glavne slabosti protivnika uocene na vhs kasetama, onda odobravam. :)
Nisi se nikad bavio sportom? Nisam fudbaler ali da ti pojasnim. Muzika je tu za motivaciju/fokus. Nemas ti tu sta odobravati
Nepass

#8560 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Nepass »

Ne kontam CIPS jebemu drzavu jos samo zena kad lijezem u krevet da mi zatrazi CIPS. Gdje god sam krenuo daj CIPS, hoces racun u banci daj CIPS, hocu kablovsku daj CIPS, na poslu dva puta davao CIPS, porezna daj CIPS. Najzalosnije licna ni tri mjeseca nije stara. Koji qrac ce mi licna uopste. Do sad sedam CIPSova izvadio. Oni daju po dva u posti.
MOSALJOZE

#8561 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MOSALJOZE »

Bodkin wrote:
dembele wrote:Slusalice u usima nogometasa kada izlaze iz busa i ulaze u svlacionice.

Ako je neki audio zapis Papeta Susica sa kvalitetnom analizom u kojoj se otkrivaju glavne slabosti protivnika uocene na vhs kasetama, onda odobravam. :)
Nisi se nikad bavio sportom? Nisam fudbaler ali da ti pojasnim. Muzika je tu za motivaciju/fokus. Nemas ti tu sta odobravati
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#8562 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Chmoljo »

Velkoski wrote:Priča u smislu niko ne glasa za SDA, a ljudi opustoše svake izbore...
kratko i jasno :D
mad_max_ba

#8563 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mad_max_ba »

djevojka bez imena wrote:Nekad mi se cini da generalno ne razumijem ljude, njhove postupke, toleriranje loseg tretmana koji dopustaju.......podrzavam ja njh, suosjecam,ali bas ni malo ih ne razumijem.
djevojka bez imena

#8564 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by djevojka bez imena »

mad_max_ba wrote:
djevojka bez imena wrote:Nekad mi se cini da generalno ne razumijem ljude, njhove postupke, toleriranje loseg tretmana koji dopustaju.......podrzavam ja njh, suosjecam,ali bas ni malo ih ne razumijem.
Sta kolutas? :lol: znam i ja biti ozbiljna.

Mnogo je takvih primjera, kako se ljudi mjenjaju pod uticajem druge osobe, dominantnije, ustrajnijeg da nametne svoja uvjerenja, a nigdje kompromisa ni dogovora. To je tuzno.
uglavnomja

#8565 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

Chmoljo wrote:
Velkoski wrote:Priča u smislu niko ne glasa za SDA, a ljudi opustoše svake izbore...
kratko i jasno :D

matematicki bas nije pustosenje, dobiju 25-30% glasova od manje od 50% glasackog tijela

ja manje kontam ovih 50%+ sto ne izlaze da glasaju :|
dembele

#8566 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dembele »

Bodkin wrote:

Relax sinko, relax :nargila:
Previse dramaticno dozivljavas neke stvari. :kiss:
Last edited by dembele on 21/03/2017 19:49, edited 1 time in total.
muha_sa

#8567 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

došlo proljece :-D

krenula šetnja sa flašicom vode u ruci :D
kakavdanakneiskustvu

#8568 Re: Popularne stvari koje ne kontam

muha_sa wrote:došlo proljece :-D

i to vecinom jana,valjda je to fensi
Bodkin

#8569 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Bodkin »

dembele wrote:
Bodkin wrote:

Relax sinko, relax :nargila:
Previse dramaticno dozivljavas neke stvari. :kiss:
:thumbup: kazem ti kako jeste. Niie to nikakvo furanje
dembele

#8570 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dembele »

kakavdanakneiskustvu wrote:

Još uvijek furaju onu romansu sa rodama i dubokoumne poruke na levelu Grunfa iz Alana Forda.

Jana: "Promjenom svojih misli mijenjam svoj život".
Grunf:"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti".
kakavdanakneiskustvu

#8571 Re: Popularne stvari koje ne kontam

dembele wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

Još uvijek furaju onu romansu sa rodama i dubokoumne poruke na levelu Grunfa iz Alana Forda.

Jana: "Promjenom svojih misli mijenjam svoj život".
Grunf:"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti".

ma ja,voda sa porukom,o jebemte zemljo
dembele

#8572 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dembele »

Bodkin wrote:
:thumbup: kazem ti kako jeste. Niie to nikakvo furanje
Nećeš razbojniče :D
lavorpunvode

#8573 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by lavorpunvode »

..glupiranje na stranicama grupne kupovine, gdje sa slike ponude vristi neka superpovoljna cijena a onda kada otvoris ponudu doceka te nesto tipa "Jedno noćenje za 2 osobe sa doručkom - Platite kupon 10 KM a ostatak od 9.978.397€ u hotelu"

Mislim.. wtf...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8574 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

e čuj lavorpunvode :mrgreen:
annoy

#8575 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Ima jedna stranica koja se bavi prodajom kozmetike i stalno objavljuju slicne takve genijalne postove tipa "nevjerojatni set kistova za samo 14 i pol kuna" pa kliknes i shvatis da to stvarno dobijes za te pare ali samo ako kupis paletu sjenila koja kosta 270 :-)
Post Reply