potpisGizmo666 wrote:AMC kanale smo imali i prije pa ste ih ukinuli pa ponovo uveli ako je to unaprjedjenje usluge, onda ste malo zbunjeni, sk4k koliko znam ne moze niko gledati osim eon korisnika, pink paket se svakako placa posebno ili nudi kao benefit, brzinu interneta za duo korisnike odavno niste povecali, ja vas pitam sta ste unaprijedili konkretno za duo net korsinike, jer ako kazete da ste cijenu digli zbog unaprijedjenja usluge sta je to unaprijedjeno??? Znamo svi da mozemo preci na eon pakete ali ako sam dugogodisnji korisnik ocekujemo sa diznjem cijene i dizanje kvaliteta usluge bez primoravanja na prelazak na novi paket za koji neki od nas nisu zainteresovani, takav biznis model je jako los...Telemach wrote:@Gizmo666,Gizmo666 wrote:@TheWatcher,
Obogatili smo ponudu digitalne televizije sa mnoštvom novih kanala. Izdvojit ćemo sljedeće: SK 4K, Motorvision HD, Dorcel TV HD, SciFi HD, Hayat plus, kanali iz AMC grupe (AMC HD, Sundance TV, Minimax, Jim Jam, Extreme Sports, CBS Reality), OTV Valentino, Pink kanali (Pink Family, Pink Romance, Pink World, Pink Zabava, Pink Music), Bravo Music, Izvorna TV. Korisnicima KTV usluge smo omogućili potpuno besplatnu digitalizaciju. Predstavili smo prvi smart box na tržistu, EON Smart Box. Imate mogućnost gledati naš sadržaj bilo kada I bilo gdje obzirom da smo sada dostupni i van Tekemach footprinta sa našom EON digitalnom televizijom. Korisnicima nudimo vraćanje sadržaja unazad na svim kanalima, do 7 dana, EON multiscreen 3/5, pauziranje Live TV sadržaja te nastavak praćenja, EON Smart TV aplikaciju, Bluetooth dalljinski upravljač sa glasnovom pretragom i pozadinskim osvjetljenjem, i mnoštvo drugih sadržaja. Također, od 1.4. brzina internet usluge je povećana u EON Light DUO i EON Light paketu.
Uvrštavanje kanala se ne odnosi samo na EON platformu. Također, svi korisnici mogu preći na neki od Eon paketa i uživati u gore navedenim uslugama.
i ja sam na duo net grande i nikakve nove benefite nemam ,samo veci racun
i zasto se svima uvecava cijena,meni to nije jasno...evo recimo da meni ne treba "poboljsanje" usluge,recimo da zelim ovaj paket i ovu uslugu da zadrzim i naredne 3 godine,zasto se meni ne daje ta mogucnost,nego mi se podize cijena pretplate a usluga se ne popravlja,osim u reklamam telemacha
i opet ono famozno pitanje...kako se smiju mijenjati aneksi ugovora jednostrano...ako sam ja potpisao 2 godine nesto,po odredjenoj cijeni,po kojem zakonu i logici se ugovor jednostrano mijenja i meni povecava iznos pretplate...kao sto sam i rekao,ja necu docekati slijedece povecanje pretplate ,odjaviti cu uslugu prije povecanja...jer vec sam imao 2 povecanja u godinu dana,trece od mene nece dobiti...imam drugih opcija i imam tehnicke mogucnosti za brzi internet od konkurencije