Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#85326 Re: Liverpool FC
Mogao bi Armin vec biti treci golman, Ajax hoce Jarosa na posudbu.
- BHF_Manijak
#85327 Re: Liverpool FC
Ma ne mozes Juznoamerikanca talenta dovesti prije Spanije/Portugala nema hljeba Bozijeg, jedino Allah direktno da ih dovede.
Svaki, ali svaki leti tamo, jebli im Spanija i Portugal mater zatucanu.
Ovog malog je i Liverpool htio, sto sad u Realu zavrsi.
Ne znam koji kurac i forsiraju tamo skauting. Afriku i Evropu ganjaj i to je to.
Svaki, ali svaki leti tamo, jebli im Spanija i Portugal mater zatucanu.
Ovog malog je i Liverpool htio, sto sad u Realu zavrsi.
Ne znam koji kurac i forsiraju tamo skauting. Afriku i Evropu ganjaj i to je to.
- AmiĐa_Idriz
#85328 Re: Liverpool FC
Ne znam što ali me ne bi iznenadilo da nas negdje ne počnu povezivati sa Goncalom Ramosom.
- BHF_Manijak
#85329 Re: Liverpool FC
Nemoj Boga ti... Nikakav ucinak za napadaca zadnje 2 godine.AmiĐa_Idriz wrote: ↑08/06/2025 22:50 Ne znam što ali me ne bi iznenadilo da nas negdje ne počnu povezivati sa Goncalom Ramosom.
- drug_profi
#85330 Re: Liverpool FC
Nemoj ba Afriku. Pa ga nemas svak druge godine kad se sezona lomi i onda ti ga jos vrate indisponiranog ili povrijeđenog.
- Capajebo
#85332 Re: Liverpool FC
On da ode u Frankfurt, mislim da bi bio zvjerina - i da bi ga opet neko kupio za 70-80M.
Ekipa sa puno manje pritiska, a vrlo kvalitetna koja uvijek izvuce maksimum iz napadaca. Napravili bi novog Kolo Muanija od njega
Ekipa sa puno manje pritiska, a vrlo kvalitetna koja uvijek izvuce maksimum iz napadaca. Napravili bi novog Kolo Muanija od njega
- HarunKovac
#85334 Re: Liverpool FC
City kupio Cherkia i Reijndersa do sad. Mogli bi nam bit veci konkurenti nego sto mislimo ove sezone.
Da hocemo vise Wrtza objavit
Razvlace maksimalno...
Romano prije 15 dana: Club to club talks already underway as revealed earlier, #LFC are confident to get the deal DONE SOON. Not a long saga.
Da hocemo vise Wrtza objavit
Razvlace maksimalno...
Romano prije 15 dana: Club to club talks already underway as revealed earlier, #LFC are confident to get the deal DONE SOON. Not a long saga.
- ismar2215
#85335 Re: Liverpool FC
Ja bas mislim da City ovim transferima stoji u mjestu. Ne vidim da su Cherky, Ait-Nouri i Reijnders ni blizu onoga sto su imali KDB, Silva i ostali u primeu. Mislim da nisu ni potencijal da dodju na taj nivo. Frimpong, Kerkez i Wirtz su u najkvalitetnijem šeširu dostupnih igrača, dok ovi njihovi su u drugom. Samo jos da je zavrsit i Kerkeza i Wirtza 
- vaučer
#85336 Re: Liverpool FC
Nadam se da će City biti odličan naredne sezone. Baš ono da su motivirani, spremni, uigrani, bez ozljeda i da im tako nabrušenima uzmemo naslov za bod u zadnjem kolu. Eto, ako može ikako taj scenarij. Iako je izvjesnije da će biti mlitav toplohladan kurac kao i ove sezone plus što će nadam se napokon objaviti i kaznu za proces protiv njih.
- Gandalf
#85338 Re: Liverpool FC
Dovedoše li barem tog trećeg golmana
Ili će i za njega nuditi nešto sa profila
Je li pregovaraju sa Leverkuzenom preko goluba pismonoše
Zna li se kako Wirtz putuje do Liverpoola, pješke, biciklom
Gdje je sad onaj Kerkez, zar i to nije bilo, samo što nije
Zna li se šta
Ili će i za njega nuditi nešto sa profila
Je li pregovaraju sa Leverkuzenom preko goluba pismonoše
Zna li se kako Wirtz putuje do Liverpoola, pješke, biciklom
Gdje je sad onaj Kerkez, zar i to nije bilo, samo što nije
Zna li se šta
- AmiĐa_Idriz
#85340 Re: Liverpool FC
Navodno Darwin odbio Arape.
- BHF_Manijak
#85341 Re: Liverpool FC
Malo cudno nakon ovakvih retardiranih razmisljanja, ali hajd...
- no_sekirli
#85343 Re: Liverpool FC
Zar je moguce da bi Diaz ili Darwin u ovom godinama pristali otici u Arabiju?
- BHF_Manijak
#85344 Re: Liverpool FC
Ni prvi ni zadnji, Juznoamerikanci, drugaciji mentalni sklop od Evropljana pretezno.no_sekirli wrote: ↑09/06/2025 22:29 Zar je moguce da bi Diaz ili Darwin u ovom godinama pristali otici u Arabiju?
Sta je Oscar uradio, Duran i jos masa primjera.
Sirotinja je to pretezno, koja gleda preko noci da zgrne sto vise, jebe mu se gdje.
- no_sekirli
#85345 Re: Liverpool FC
Ma jebaji ga, ako moraju ici bolje da idu tamo, nego negdje u Europu, pa da nam ukrhaju nesto u CL.
- Pandakonda
#85346 Re: Liverpool FC
Ma Hulk je to objasnio jos davnih dana. To su ljudi koji su odrasli po favelama i dozivjeli siromastvo, geto kriminal itd. tako da oni gledaju kako da ne samo sebe, nego svoju citavu familiju (koje ima poprilicno svaki fudbaler) izbave iz tih zemalja i da ih obezbjede unaprijed za boga pitaj koliko generacija finansijski. Sam je rekao da rijetko koji prosjecni evropljanin to razumije jer je evropskom covjeku fudbal samo zanimacija i razonoda, dok je njima to jedini nacin da izađu iz favele i spase svoju familiju.
Sto se tice Diaza koliko sam shvatio sa onog davno clanka, klub ce prodati samo ako dođe neka abnormalna cifra i ako budu uvjereni da mogu pronaci adekvatnu zamjenu. Kada su statisticki gledali koliko dobijaju od njega u igri, u odnosu na njegovu platu koja je relativno niska, ne isplati im se prodati za bilo kakve pare i cak im je bolje pustiti ga kao free agenta za dvije godine kad sve ovo uzmu u obzir. Dok kad bi dovodili neku zamjenu morali bi dati puno para + dosta veca plata dok sa Diazom imaju sve sto im treba za manji trosak.
Sto se tice Diaza koliko sam shvatio sa onog davno clanka, klub ce prodati samo ako dođe neka abnormalna cifra i ako budu uvjereni da mogu pronaci adekvatnu zamjenu. Kada su statisticki gledali koliko dobijaju od njega u igri, u odnosu na njegovu platu koja je relativno niska, ne isplati im se prodati za bilo kakve pare i cak im je bolje pustiti ga kao free agenta za dvije godine kad sve ovo uzmu u obzir. Dok kad bi dovodili neku zamjenu morali bi dati puno para + dosta veca plata dok sa Diazom imaju sve sto im treba za manji trosak.
- no_sekirli
#85347 Re: Liverpool FC
Posteno, treba paziti financije.
- drug_profi
#85348 Re: Liverpool FC
Ali ako igrač želi ići, pametnije je pustiti ga i izvući najviše što možeš.
-
convict
#85349 Re: Liverpool FC
Kad su te cifre u pitanju malo ko je imun. Ruben Neves je otisao u najboljim godinama. Henderson se isto zaletio, ne bas u cvijetu mladosti, ali mogao je odraditi jos par godina evropskog fudbala, kvalitetnijeg nego ovo sto igra otkad se vratioPandakonda wrote: ↑09/06/2025 23:45 Ma Hulk je to objasnio jos davnih dana. To su ljudi koji su odrasli po favelama i dozivjeli siromastvo, geto kriminal itd. tako da oni gledaju kako da ne samo sebe, nego svoju citavu familiju (koje ima poprilicno svaki fudbaler) izbave iz tih zemalja i da ih obezbjede unaprijed za boga pitaj koliko generacija finansijski. Sam je rekao da rijetko koji prosjecni evropljanin to razumije jer je evropskom covjeku fudbal samo zanimacija i razonoda, dok je njima to jedini nacin da izađu iz favele i spase svoju familiju.
- ismar2215
#85350 Re: Liverpool FC
Izgleda da ide razvlačenje i dalje.