A nekada je bio Omladinski program Radio Sarajeva.cyprus wrote:Senad je turbo folk.
Tranzicija.
Moderator: anex
A nekada je bio Omladinski program Radio Sarajeva.cyprus wrote:Senad je turbo folk.
hm, morebit da je to ideja: mozda uskoro krene siroka akcija: budi fejs on d fejs, budi vojs on d fejs, osvoji diner vit jelena karleusa ..klavirdžija wrote:Ne znam šta od njega očekujete kada se odavno zna da bi i guzice dao da poveća gledanost prevashodno u dijaspori, jer tamo su šuške.
sta je sa njenim sinom? znam ga kao finog momka koji je studirao,mislim u italiji.StupskaBitanga wrote:Nisam gledao ali me interesuje da li je Jadranku Lokmič Misiraču Senad uopšte pitao u vezi njenog sina?
SPEŠL TUDEJ: Ménage à trois vit Hadžifejs end Dželena itd.RtrnOfSalisbury wrote:hm, morebit da je to ideja: mozda uskoro krene siroka akcija: budi fejs on d fejs, budi vojs on d fejs, osvoji diner vit jelena karleusa ..klavirdžija wrote:Ne znam šta od njega očekujete kada se odavno zna da bi i guzice dao da poveća gledanost prevashodno u dijaspori, jer tamo su šuške.
Ps razon de etre svakog medija je povecati gkedanost, slusanost, tiraz, broj pregleda itd. Razon de etre svake firme su "suske". Sta je tu.neobicno? Ili cudno?klavirdžija wrote:Ne znam šta od njega očekujete kada se odavno zna da bi i guzice dao da poveća gledanost prevashodno u dijaspori, jer tamo su šuške.
Nije ništa neobično, upravo to gore i piše. U zemlji bez ikakavih novinarskih standarda, medijski (tačnije smetljarski) prenapućenoj, gdje su najtiražnije novine Avaz, ni davanje guzice za koju šušku ne treba iznenađivati ikoga. Posebno ne od starog populističkog licemjera i oportuniste Senada.KatarinaKosaca wrote:Ps razon de etre svakog medija je povecati gkedanost, slusanost, tiraz, broj pregleda itd. Razon de etre svake firme su "suske". Sta je tu.neobicno? Ili cudno?klavirdžija wrote:Ne znam šta od njega očekujete kada se odavno zna da bi i guzice dao da poveća gledanost prevashodno u dijaspori, jer tamo su šuške.
Čudno i neobično je sto neće da se svrsta tamo gdje pripada kao takav, on i televizija, u sferu žutila. Zašto mu je to porazno, Pink se ne stidi toga i suske im opet padaju.KatarinaKosaca wrote:Ps razon de etre svakog medija je povecati gkedanost, slusanost, tiraz, broj pregleda itd. Razon de etre svake firme su "suske". Sta je tu.neobicno? Ili cudno?klavirdžija wrote:Ne znam šta od njega očekujete kada se odavno zna da bi i guzice dao da poveća gledanost prevashodno u dijaspori, jer tamo su šuške.
Ma koga briga gdje bi on da ga se svrsta, Face TV je otpočetka u sferi malo uglađenijeg žutila.Ali šta ćeš, našem narodu su svakako bitnije kravate i frizure od suštine ("vidi ga što je fin!"), tako će i biti dovijeka.afroshoxx wrote:Čudno i neobično je sto neće da se svrsta tamo gdje pripada kao takav, on i televizija, u sferu žutila. Zašto mu je to porazno, Pink se ne stidi toga i suske im opet padaju.KatarinaKosaca wrote:Ps razon de etre svakog medija je povecati gkedanost, slusanost, tiraz, broj pregleda itd. Razon de etre svake firme su "suske". Sta je tu.neobicno? Ili cudno?klavirdžija wrote:Ne znam šta od njega očekujete kada se odavno zna da bi i guzice dao da poveća gledanost prevashodno u dijaspori, jer tamo su šuške.
Danima se vrtilo da je imenovan kao direktor nekog preduzeća preko SBBokanomalo wrote:sta je sa njenim sinom? znam ga kao finog momka koji je studirao,mislim u italiji.StupskaBitanga wrote:Nisam gledao ali me interesuje da li je Jadranku Lokmič Misiraču Senad uopšte pitao u vezi njenog sina?
To ti je dovoljno tek za pola sata sa jednom dojkom, a Senad snima low definition mobitelom.RtrnOfSalisbury wrote:... kad bude ova akcija sa jelenom, ja mu dajem iljadu ojra na kafu da niko ne zna samo da me spoji s njome, ako je malo pojacacemo ...
ma ne mislim ja na one stvari ba, neg ovdje neki tvrde da je jelenka elokventna, pametna, borac za ljudska prava, prijatelj bih, plus triput bila kod senceta, ko ne bi volio sa takvu zvezdu pojest abendesen. a za one stvari za jelenu bi dao mozda 50 ojra. glede filmova, ima nesto vec snimljeno ...klavirdžija wrote:To ti je dovoljno tek za pola sata sa jednom dojkom, a Senad snima low definition mobitelom.RtrnOfSalisbury wrote:... kad bude ova akcija sa jelenom, ja mu dajem iljadu ojra na kafu da niko ne zna samo da me spoji s njome, ako je malo pojacacemo ...
To se podrazumijeva, usput i paralelno debatirate je li Ničetov Zaratustra fakat tako reko, ili lažu zlobnici.RtrnOfSalisbury wrote:ma ne mislim ja na one stvari ba, neg ovdje neki tvrde da je jelenka elokventna, pametna, borac za ljudska prava, prijatelj bih, plus triput bila kod senceta, ko ne bi volio sa takvu zvezdu pojest abendesen. a za one stvari za jelenu bi dao mozda 50 ojra. glede filmova, ima nesto vec snimljeno ...klavirdžija wrote:To ti je dovoljno tek za pola sata sa jednom dojkom, a Senad snima low definition mobitelom.RtrnOfSalisbury wrote:... kad bude ova akcija sa jelenom, ja mu dajem iljadu ojra na kafu da niko ne zna samo da me spoji s njome, ako je malo pojacacemo ...
Gore je sto joj je Senad uopste dao medijski prostor .Sto kazes cak i samo glasanje je dio Senadovog cirkusa sa ovom opajdarom.Jos ce tek svasta izaci u javnost o ovoj doticnoj .hubke2017 wrote:Ovo što piše je užas. Ali treba spustiti loptu. Nju nije izabrao Senad već gledaoci. Senad neka pokaže oficijelni izvještaj BH Telecom-a o broju glasova pa onda treba ostaviti slučaj za komentarisanje.
Poslano sa mog Tesla 6.1 koristeći Tapatalk