SDA-All about

Post Reply
seln

#8526 Re: SDA-All about

Post by seln »

udrch wrote:što mene pitaš gdje su..imaju gore pozvaniji i obavješteniji od mene..Mujica, Shabo, antimobing..
oni znaju u marku gdje su..
ja samo mislim da je Bake ukro u desetinama milijardi, vi ste malo preskromni..

ili ako neće oni da kažu, ima onaj seferov mali, taj sve zna, pitaj njega..
udrch, ne kopiraj Dinu Kiflu, slabo ti to ide.
seln

#8527 Re: SDA-All about

Post by seln »

JThomas wrote:još da je postavio link na neki kurs pisanja CVa...
Sta ces, svasta se nauci u stranackoj akademiji :D
udrch

#8528 Re: SDA-All about

Post by udrch »

seln wrote:
udrch wrote:što mene pitaš gdje su..imaju gore pozvaniji i obavješteniji od mene..Mujica, Shabo, antimobing..

kako ga ovim postom kopiram?
jesi u stanju to objasniti?
seln

#8529 Re: SDA-All about

Post by seln »

udrch wrote:
seln wrote:

kako ga ovim postom kopiram?
jesi u stanju to objasniti?
Jesam: pokusavas sanerskim folovima skrenuti s teme.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#8530 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Zaustavim sa autom na semaforu u Nedžarićima preko puta MC Donaldsa.
Prilazi mi momak prijatnog izgleda, uredne, prosjede kose i par dana naraslom bradom koja je isto tako sijeda.
Pogledam u čovjeka, vidim nije romske nacionalnosti, a poznat mi.
Hoda na štakama amputiran nema jedne noge, prosi od auta do auta i nosi cedulju na kojoj piše da traži pomoć za život. Tada sam se sjetio, to je bio mladić iz elitne jedinice Armije R. BiH.
U tom jednom momentu sam vidio sav jad i čemer našeg društva …
E, tugo naša bosanska ...
Neka novinari odu i provjere ovo što sam napisao nisam baš siguran, a nezgodno mi bilo upitati ga.
udrch

#8531 Re: SDA-All about

Post by udrch »

pa ti si iznio ovaj podatak, što ti ne provjeriš..
ako se išta svim prošlim vlastima nije moglo zamjeriti jeste bar činjenica da nisu dozvolili da se invalidi i šehidske proodice nađu u baš bezizlaznoj situaciji kao što je ova..
biske

#8532 Re: SDA-All about

Post by biske »

udrch wrote:pa ti si iznio ovaj podatak, što ti ne provjeriš..
ako se išta svim prošlim vlastima nije moglo zamjeriti jeste bar činjenica da nisu dozvolili da se invalidi i šehidske proodice nađu u baš bezizlaznoj situaciji kao što je ova..
to jeste prilično tačno ali ne radi se o tome, nego o činjenici da su to davanje šakom i kapom zloupotrijebili kako bi oni zagrabili bagerima...
Panini

#8533 Re: SDA-All about

Post by Panini »

SDA na sve nacine pokusava zaustaviti evropski put Bosne i Hercegovine, na svaki nacin blokiraju bilo kakve pozitivne procese i zadatke koji se moraju ispuniti kako bi nasa zemlja dobila status kandidata, i naravno kako bi se otvorila poglavlja o Pravosuđu, gdje će vjerujem najvecu stetu veliki broj SDA tajkuna poput Cengica, Izetbegovica, Brankovica, Budnja, Radeljasa, Gavrankapetanovica, Alispahica i drugih koji su se obogatili na muci ovog naroda

Image

Image

Image

Slika i prilika SDA, telecih glava i mozga velicine protona, a ti se narode j*bi dok SDA mafija krcmi i ono zadnje para sto je ostalo
Shahab

#8534 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

Koje su to prošle vlasti? Kakva licemjerna banalizacija. Veoma opasna situacija kada ISTINA nije bitna!
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#8535 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Panini wrote: Slika i prilika SDA, telecih glava i mozga velicine protona, a ti se narode j*bi dok SDA mafija krcmi i ono zadnje para sto je ostalo
Evo slike i prilike našeg naroda ...

Image
Narodu je samo bitno trenutno. Daš mu za izbore 10 KM da kupi dvije teretne pive i jedan litar rakije i nema problema za vlast. Zatupljeni narod razvućene pameti uopće ne razmišlja i ne vidi da su ga pokrali i ostavili bez gaća da sjedi u snijegu i mrzne se jer mu je Banka sve uzela, a Banci su ovi kojima narod prodaje svoj glas za 10 KM, 1 kg kafe i Jaffa cakes, prodali za milione mogućnost da bez problema lihvare ''njihov'' vlastiti narod,

SDA će da vlada ovim prostorima i ovakvim zatupljenim narodom narednih stotinu godina ...
Last edited by antimobbing on 19/04/2013 15:36, edited 2 times in total.
racionalista

#8536 Re: SDA-All about

Post by racionalista »

Ma koliko god ovdje svi mi pametovali, vlast i političari su ogledalo naroda. Nije ih niko postavio tamo gdje jesu osim tog istog naroda iz kojeg i dolaze. Sad jel neko glasa za nekog vođen nekom iracionalnom idejom ili čim već to je stvar analize.
U biti kod nas 45% stanovništva ne glasa, oni ostali koji glasaju većinom se vode po onoj "nek je naš", ili da je iz familije, ili što im je nešto obećano itd.
Ja sam susreto i bruku ljudi pogotovo po ruralnim sredinama gdje npr. ako komšija kojeg ne podnose glasa za jednu stranku, on će glasati za drugu u inat. Takvih i sličnih situacija je mnogo i tome se ne može stati ukraj.
A forumaši će i dalje analizirati i analizirati ko je bolji i ko nas je manje zahebo :zjev:
Katamaran_Sa

#8537 Re: SDA-All about

Post by Katamaran_Sa »

seln wrote:
Katamaran_Sa wrote: klasicna luzerska prica,
..rece uspjesni privrednik.
u cijelom svijetu toliko mogucnosti da nitko ozbiljan nema vremena da kmeci po forumu
I, sta ti radis ovdje?
I najgore od svega oni bi svoj zivot dali da su na mjestu ovih o kojima godinama kmece
Jebote, kako si nas procitao...pamet ti je vam Bakirova.
I dalje kmecis, nema spasa :-) :-) :-)
Katamaran_Sa

#8538 Re: SDA-All about

Post by Katamaran_Sa »

Kao da su im preko ruku prosle, sve logisticar do logisticara, znaju koliko rat kosta u fening :roll: :roll: :roll:
Opetja033

#8539 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

Katamaran_Sa wrote:

Kao da su im preko ruku prosle, sve logisticar do logisticara, znaju koliko rat kosta u fening :roll: :roll: :roll:
:thumbup: :thumbup:
EverlasTT

#8540 Re: SDA-All about

Post by EverlasTT »

Evo na TV1 Muhamed Filipovic kaze da smo mi gradjani trebali tuziti A.I. medjunarodnom sudu sto je potpisao Dejtonski sporazum. :-)

Neki ljudi fakat u praznu pamet ostare...
Panini

#8541 Re: SDA-All about

Post by Panini »

Katamaran_Sa wrote:
Nazalost prosle su preko ruku Amira Zukica, Esada Radeljasa perjanice SDA politike i njema slicnih logisticara koji su zakidali i na humanitarnoj pomoci, joj sto su ovi iz SDA najbolje znali sabirati sebi 5 narodu 1 i tako redom

Upravo ova dvojica i jesu bili logisticari :lol:
jazzer

#8542 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Katamaran_Sa wrote:Kao da su im preko ruku prosle, sve logisticar do logisticara, znaju koliko rat kosta u fening :roll: :roll: :roll:
Sve i da niko ne zna koliko nas je kostao rat, odlicno znamo koliko nas kosta mir.

Znamo kako je zivjeti u drzavi omotanoj ludjackom kosuljom i ludjacima koji se ''brinu'' za nju.

A sad nas vi ubjedite kako nam uopste nije toliko lose i kako je za ovakvo stanje SDA ponajmanje kriva.
seln

#8543 Re: SDA-All about

Post by seln »

jazzer wrote:
Katamaran_Sa wrote:Kao da su im preko ruku prosle, sve logisticar do logisticara, znaju koliko rat kosta u fening :roll: :roll: :roll:
Sve i da niko ne zna koliko nas je kostao rat, odlicno znamo koliko nas kosta mir.

Znamo kako je zivjeti u drzavi omotanoj ludjackom kosuljom i ludjacima koji se ''brinu'' za nju.

A sad nas vi ubjedite kako nam uopste nije toliko lose i kako je za ovakvo stanje SDA ponajmanje kriva.
Pa @Katarakt je vec napisao kako uopste nije lose, narod se zali bezze.
udrch

#8544 Re: SDA-All about

Post by udrch »

Shahab wrote:
Koje su to prošle vlasti? Kakva licemjerna banalizacija. Veoma opasna situacija kada ISTINA nije bitna!
pa da sam napisao SDA-SBiH nazvao bi me nekim drugim imenom, vjerovatno puno gorim od ovog licemjera..zna se ko je bio na vlasti većinu vremena poslije rata, nisu vanzemaljci..
od koga je, dobro sam prošo..
udrch

#8545 Re: SDA-All about

Post by udrch »

Panini wrote:
Katamaran_Sa wrote:
Nazalost prosle su preko ruku Amira Zukica, Esada Radeljasa perjanice SDA politike i njema slicnih logisticara koji su zakidali i na humanitarnoj pomoci, joj sto su ovi iz SDA najbolje znali sabirati sebi 5 narodu 1 i tako redom

mala ispravka da se ne brukaš, evo već drugi put koliko sam ja upratio

Radeljaš Esed - BOSS - Bosanska stranka

http://www.izbori.ba/Finalni2010/Finaln ... idate.aspx
antimobbing

#8546 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

udrch wrote:
Panini wrote:
Katamaran_Sa wrote:

mala ispravka da se ne brukaš, evo već drugi put koliko sam ja upratio

Radeljaš Esed - BOSS - Bosanska stranka

http://www.izbori.ba/Finalni2010/Finaln ... idate.aspx
Kome je ESED-aga pisao ove zahtjeve BOSS-u ili SDA?

Image

Ko je ESED-agi dao pare da kupi BMW od 150.000 KM, dok borci umiru od gladi i pod teretom kredita, BOSS ili SDA?

Image

Koji si ti licemjer ....
Shahab

#8547 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

ESED-aga je simbol SDA društvenog modela. Strašno je koliko se SDA može spustiti u ponižavanju sopstvenog naroda. Budućnost stotina hiljada Bošnjaka žrtvovana je zarad ESED-aga i raznih KIFLI...kako savladati ovaj defetizam i malodušnost koju svjesno širi Tihićeva SDA? Zamislite kako se osjeća mladi čovjek, akademski obrazovan, koji u svakom modernom društvu predstavlja motor progresa, kada spozna suštinu društva u kojem je ESED-aga centralna ličnost...Strašno! Svaki dodir sa SDA znači kontaminaciju kriminalom i lopovlukom, i drugim zločinima svih vrsta...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#8548 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

EverlasTT wrote:Evo na TV1 Muhamed Filipovic kaze da smo mi gradjani trebali tuziti A.I. medjunarodnom sudu sto je potpisao Dejtonski sporazum. :-)

Neki ljudi fakat u praznu pamet ostare...
Takva teligencija za pet"života neće viđet knjiga što ih je Tunjo pročitao :-) i taj;vam je čovjek napisa prvi program stranke

al pratite uredno pravilo mafije da hračete svoje bivše"članove
MuaDib

#8549 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

1993. godine jedan visoki SDA-ovac, je rekao da SDA planira ostati na vlasti još jedno dvadeset godina, dok ne izgradi bošnjačko-muslimansku ekonomsku i društvenu elitu. Danas ako se malo dublje analizira, gledamo upravo kako SDA svim sredstivam sama sebe nastoji ogaditi narodu, a potom se povuči u sjenu nosilaca kapitala koje je stvorila pljačkom narodnih para. Žalosno je što to mnogi ne vide.
O'zone
Globalni moderator

#8550 Re: SDA-All about

Post by O'zone »

Ma svima njima je dobro a jedino se izgleda mi sJekiramo, koji smo mi mazlumi :lol:
Post Reply