PS Da Sarajevo nije pustilo GOŠKu na Koševu.......
Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#8526 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ko je očekivao da će Željo izbaciti Leotara je lud.
Iako sam ja očekivao X vjerujući da GOŠK ciljano želi ispasti. Iznenadiše nas sve Gabeljani.
edit: Vidim, Plavi je već spomenuo. 
- JoeyTribbiani
#8527 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Plači mišu. Miš si zato što dolaziš pet dana po našoj temi i sve ko fol komšijski čestitaš, zoveš se sam na neku pivu, i onda napišeš ovo. Bravo, svaka čast. 100 bodova razlike i kupljeno. Nek je 2007. kad je Sarajvo uzelo, najpoštenija godina. Titula sa 50ak bodova. Ubjedljivo i pošteno, dok Želji kupuje svak živ. Jebo te, dokle?Salah ad-Din wrote:Vise boli kupljena i namjestena titula komsija, ali eto.nosara wrote:![]()
Boli jos jedna luzerska sezona u dugom nizu... Boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...!![]()
Koliko je kostao bod zivota...?
Mi i da smo izgubili prosli bi dalje, tako da nije kostao bod zivota!
Za drugo prozivanje Želje, malo se raspitajte o ekipi koja je dole putovala. Na kraju krajeva, šta nas boli neka stvar ko će ostat, a ko ispast. Je li Sloboda igrala uopšte ovo kolo? Je li im Željo zabranio da odigraju svoju tekmu u 30. kolu? Ako jeste, krivi smo. Sami imaju sve u svojim rukama i nek ispada ko zasluži. Imate pozdrav od šampionske ekipe koja igra za sebe i čuva svoje igrače kad joj je qrcu ćeif.
- nosara
#8528 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
JoeyTribbiani wrote: Plači mišu. Miš si zato što dolaziš pet dana po našoj temi i sve ko fol komšijski čestitaš, zoveš se sam na neku pivu, i onda napišeš ovo. Bravo, svaka čast. 100 bodova razlike i kupljeno. Nek je 2007. kad je Sarajvo uzelo, najpoštenija godina. Titula sa 50ak bodova. Ubjedljivo i pošteno, dok Želji kupuje svak živ. Jebo te, dokle?
Za drugo prozivanje Želje, malo se raspitajte o ekipi koja je dole putovala. Na kraju krajeva, šta nas boli neka stvar ko će ostat, a ko ispast. Je li Sloboda igrala uopšte ovo kolo? Je li im Željo zabranio da odigraju svoju tekmu u 30. kolu? Ako jeste, krivi smo. Sami imaju sve u svojim rukama i nek ispada ko zasluži. Imate pozdrav od šampionske ekipe koja igra za sebe i čuva svoje igrače kad joj je qrcu ćeif.
-
palermo
#8529 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A tek kako ćemo iduće godine psovatinosara wrote:Otpor je jos uvijek light... Al' psujete vise nego prije...star(i)mo wrote:Ma jah... dok je Velezu trebalo sadake bio je simpatican. Cim pruzis malo otpora, ne valjas, hebi ga. 'dje's bola' protiv Zelje i Sarajeva!?
- star(i)mo
#8530 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma kako ne bi ti to volio...cindrlimindrli wrote:Kome bolan pruzas otpor? Gosku? Zelji? Slobodi? O cemu pricas? Pa ja bih nasretniji bio da se Velez vrati na svojstar(i)mo wrote:Ma jah... dok je Velezu trebalo sadake bio je simpatican. Cim pruzis malo otpora, ne valjas, hebi ga. 'dje's bola' protiv Zelje i Sarajeva!?
stadion, koji bi se prije toga renovirao da izgleda k`o Old Traford, a onda da se lagano sa pojacanjima iz NK Arzano
i FK Uloga proseta kroz ligu sampiona....Ja tebi nesta kao nesta ljubomoran i kao ne podnosim te??? Hajde zibje, sto
vi kazete, hablecino, ispadas smijesan sa trazenjem neprijatelja tamo gdje ga nikad nisi imao, samo mi bezze zivce
cupas.
- nosara
#8531 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ma da ste zivi i zdravi...palermo wrote:A tek kako ćemo iduće godine psovatinosara wrote:Otpor je jos uvijek light... Al' psujete vise nego prije...star(i)mo wrote:Ma jah... dok je Velezu trebalo sadake bio je simpatican. Cim pruzis malo otpora, ne valjas, hebi ga. 'dje's bola' protiv Zelje i Sarajeva!?. A nadam se i vi nas
Kako nam je slavko njegus, pokenjam mu se u postenje...?
-
palermo
#8532 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Čuj paćenici, pa naravno da ima paćenika na izvoz. Kao i kod vasi. Akobogda, iduće godine će se pokazati vaši paćenici protiv nasBHF_Manijak wrote:
Jebo ga i ja Palermo ne mogu se svakgo posta sjetitI nije mi bilo radi prozivki Amara, ima ih i na Kosevu (
![]()
) vec ono nakvo ganjanje i trckaranje Red Armija po tribini svaki put kad bi se Zeljo priblizio golu u prvom poluvremenu, odmah se lafo cijela tribina (jel ono juzna bi?) zaleti na igrace Zelje, nidje veze majkemi.
- Charuga
- Globalni moderator
#8533 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ispusite se jos malo pa da stavimo temu pod kljuc! Vakat je!
-
salle_eh1986
#8534 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
neka bolan bar do vikenda kad će se saznati koja dva kluba ulaze u PLPlavih_11 wrote:Ispusite se jos malo pa da stavimo temu pod kljuc! Vakat je!
pa da znamo kome treba sređivati opstanak naredne godine
- star(i)mo
#8535 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Neka nas plavih_11, bas je interesanto postalo. A i kulturni smo, manje-vise... 
- Dr. Kuca
#8536 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jos jednom bravo za komitet spasioce Bh fudbala

-
cindrlimindrli
#8537 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jeboga ja, ja pricam o nastupima u medjunarodnim takmicenjima, znam da vas ima dovoljno da vodite ljubav ustar(i)mo wrote:Ma kako ne bi ti to volio... Svejedno bi ti bilo i da ti se istovremeno prvoligas iz Sarajeva bori za opstanak. Stipu suplju buraz. Nemojte nas vi voliti, majke vam. Ima nas dovoljno.
domacoj ligi i bez nas. Za svaku utakmicu dole treba manji korpus policije i oklopna divizija, toliko ste nekakav
druzeljubiv svijet da je to cudo jedno.
- star(i)mo
#8538 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nesporazum onda, oprosti. Do mene je. 
p.s. vidis da znamo biti i ljudi a ne samo hercegovci.
Last edited by star(i)mo on 23/05/2012 20:44, edited 1 time in total.
-
elSaik
#8539 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Realno, grdan otpor pružate.star(i)mo wrote:Ma jah... dok je Velezu trebalo sadake bio je simpatican. Cim pruzis malo otpora, ne valjas, hebi ga. 'dje's bola' protiv Zelje i Sarajeva!?
- Salah ad-Din
#8540 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
EDIT: Sljedeci put ides na odmor pa ti nastavi sa trolanjem!
- star(i)mo
#8541 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa napisao sam "malo". 
- Charuga
- Globalni moderator
#8542 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Dobro si, sacekat cemo do vikenda da vidimo koji su novi premijerligasi.salle_eh1986 wrote:neka bolan bar do vikenda kad će se saznati koja dva kluba ulaze u PLPlavih_11 wrote:Ispusite se jos malo pa da stavimo temu pod kljuc! Vakat je!
pa da znamo kome treba sređivati opstanak naredne godine
-
LSD
#8543 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jest da je Borovina - sirovina pisao, ali mora i on ponekad napisati nešto kako valja...zakon brojeva
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nije Sloboda ispala iz lige...
Završena je još jedna sezona nogometne Premijer lige BiH. Još prije nekoliko kola znalo se ko je šampion. Željezničar je bio neumoljiv i "davno" završio posao.
A, i Kozara je "davno" ispala. Na 15. mjestu na tabeli završila je tuzlanska Sloboda.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Leotar pobijedio na svom travnjaku i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Željo izgubio na gostovanju na kojem je pobijedio samo jednom u posljednjih deset utakmica.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je GOŠK pobijedio u Vrapčićima i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Velež izgubio na stadionu, na kojem je ovog proljeća dobio samo dvije utakmice.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Rudar iz Prijedora na svom terenu dobio Zrinjskog, ekipu koja je ovog proljeća u gostima dobila samo jednu utakmicu, niti je Sloboda ispala zato što je Zrinjski ove sezone izgubio tek jednu od osam odigranih utakmica protiv Slobodinih konkurenata za opstanak (Slavija, GOŠK, Rudar, Leotar).
Sloboda nije uspjela izgubiti jedan razlike na gostovanju kod direktnog konkurenta za opstanak u Premijer ligi BiH, Slavije.
Nije Sloboda ispala iz lige... Sloboda je samu sebe izbacila iz lige.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nije Sloboda ispala iz lige...
Završena je još jedna sezona nogometne Premijer lige BiH. Još prije nekoliko kola znalo se ko je šampion. Željezničar je bio neumoljiv i "davno" završio posao.
A, i Kozara je "davno" ispala. Na 15. mjestu na tabeli završila je tuzlanska Sloboda.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Leotar pobijedio na svom travnjaku i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Željo izgubio na gostovanju na kojem je pobijedio samo jednom u posljednjih deset utakmica.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je GOŠK pobijedio u Vrapčićima i tako spasio svoju "glavu", niti je Sloboda ispala zato što je Velež izgubio na stadionu, na kojem je ovog proljeća dobio samo dvije utakmice.
Nije Sloboda ispala iz lige zato što je Rudar iz Prijedora na svom terenu dobio Zrinjskog, ekipu koja je ovog proljeća u gostima dobila samo jednu utakmicu, niti je Sloboda ispala zato što je Zrinjski ove sezone izgubio tek jednu od osam odigranih utakmica protiv Slobodinih konkurenata za opstanak (Slavija, GOŠK, Rudar, Leotar).
Sloboda nije uspjela izgubiti jedan razlike na gostovanju kod direktnog konkurenta za opstanak u Premijer ligi BiH, Slavije.
Nije Sloboda ispala iz lige... Sloboda je samu sebe izbacila iz lige.
Last edited by LSD on 23/05/2012 20:47, edited 1 time in total.
-
cindrlimindrli
#8544 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ovo ce otici duboko u off...al` bez mene.star(i)mo wrote:Nesporazum onda, oprosti. Do mene je.
Slazem se da ima i finog svijeta u hercegovini...
- Dr. Kuca
#8545 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Zasto mi se brisu postovi? To provodite malo Risto Djogo Hitlersko fasisticku politiku?
- Charuga
- Globalni moderator
#8546 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Tako je a evo i jos:Dr. Kuca wrote:Zasto mi se brisu postovi? To provodite malo Risto Djogo Hitlersko fasisticku politiku?
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, trolanje”
» Dr. Kuca
1 mjesec
-
forzaitalia
#8547 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nasa liga postaje sve zanimljivija...
Real iz Gabele u posljednjim trenucima preokrene protiv Vrapcici Uniteda...
Borba za opstanak nikad nije bila neizvjesnija jer se do posljednjih inuta nije znalo ko ostaje u elitnom drustvu
Borba za opstanak nikad nije bila neizvjesnija jer se do posljednjih inuta nije znalo ko ostaje u elitnom drustvu
- star(i)mo
#8548 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A nije ti smetalo kad smo izgubili 2-0 prosle sedmice!?forzaitalia wrote:Nasa liga postaje sve zanimljivija...
Mogu samo ponoviti: Ukoliko postoje indicije i ako se naknadno dokaze da je Velez prodao bodove GOSK-u, neka nas odmah izbace iz PL! Meni ne treba takav Velez!
- Charuga
- Globalni moderator
#8549 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Samo suplje price, bez ikakvih dokaza. Izgleda da je bitno samo napadati druge timove za prodaju a kad tvoj tim utakmicu zavrsi "cudnim" rezultatom onda je to samo los dan. Nema svrhe objasnjavati i dokazivati.
-
lider
#8550 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Žiku njih što proklinjuTvrtko II Kotromanić wrote:
Neka vas loma u prvoj ligi, odavno vam je tamo mjesto
A što se mene tiče i ne vraćajte se