Naravno, odmah u pretres.
Iza vrata… ovdje ga nema. Ispod kreveta… ni tu nije. Otvori ormar, a u ormaru goli frajer sa 100 km u ruci.
Policajac uzme 100 km, zatvori vrata ormara. Ni ovdje ništa.
Moderator: Chloe
meni je najjača latinska "penis bonus, pax in domus", mada nije za odbaciti ni ona "ego tui zabio debeo"inspektorica javert wrote:Kako se na latinskom kaže impotencija?
VIDI MENI VISI
Sa_dy wrote:Procitao negdje deda da je hljeb odlican protiv impotencije, pa se zaleti u pekaru:
Molim vas 5 kila hljeba!
Pekar:
Ma šta će vam toliki hljeb, pa stvrdnuće vam se!
Onda 15 kila!
inspektorica javert wrote:Vraća se Mujo sa safarija. I Haso ga upita:
-I bolan jesi ulovio šta ?
-Jesam, ulovio sam: 1 leoparda, 1 lava i 10 nopliza.
-A bolan šta su ti to noplizi ?
-To ti je nešto malo, crno i govori NO PLEASE, NO PLEASE.
opet ne vodite racuna o gramatiKi u vicOvimainspektorica javert wrote:Kako se na latinskom kaže impotencija?
VIDI MENI VISI
jarane, ovo sam jos prije rata cuo, imal sta novijeinspektorica javert wrote:Vraća se Mujo sa safarija. I Haso ga upita:
-I bolan jesi ulovio šta ?
-Jesam, ulovio sam: 1 leoparda, 1 lava i 10 nopliza.
-A bolan šta su ti to noplizi ?
-To ti je nešto malo, crno i govori NO PLEASE, NO PLEASE.
saim_adka wrote:Domaća rolada, potrebno:
- 4 miliona ojađenih građana
- nekoliko profitabilnih fabrika
- stotine hiljada radnika
- malo nepotizma, ličnih interesa
- određena doza bezobrazluka međunarodne zajednice
priprema:
Građane podijeliti na 3 odvojena dijela i kuhati ih par godina u odvojenim posudama. Blago ispametiti i po potrebi začiniti mržnjom i nacionalizmom. Pri kuhanju paziti da ne pokipi, pa čvrsto zatvoriti posudu.
U drugoj posudi fabrike fino očistiti i "oljuštiti" kako bi im se smanjila kalorijska vrijednost koja je štetna. Prije toga potrebno je fabrike marinirati u lopovluku, kriminalu i svježem domaćem interesu.
Sadržaj iz sve tri posude spojiti i dobro promiješati te blago začiniti interesima međunarodne zajednice.
Na pladanj posložiti očišćene fabrike, nadjenuti sadržajem iz posude i umotati u "opće dobro i svijetlu budućnost".
Uz ovo jelo preporučujemo Lexaurin, Apaurin, sredstva protiv čira i visokog krvnog pritiska.
O mjerama opreza i kontraindikacijama posavjetujte se sa svojim zastupnikom za kog ste glasali!
O'zone wrote:Nakon xx dana bauljanja po pustinji gladni do besvjesti-amer. njemac i bosanac sjeli i krepavaju ........
veli amer ja cu odrezt uho--pa na tri dijela i zvakat cemo da ne krepamo --ucinjeno i sve ok
treci dan veli njemac-maine schunken i odreze komad sa guzice --opet mir par dana
i dode red na balkanca --skida se on ...- ispo udav ,a ovi u isti glas --KOBASEN--
VELI ON NIX KOBASEN ----JOGURT
oplakahtodd_smith wrote:Shakira kakva si danas? - Vaka,naka e e
todd_smith wrote:Shakira kakva si danas? - Vaka,naka e e