Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Alfons Kauders

#8526 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote:
512MB wrote: Halo ba Sara je 30 banki, znam doktore u hafizovim godinama koji bi je glatko odbili i zahvalili na razumjevanju :mrgreen:
Da sam sponzoruša vjerovatno. No obzirom da nisam, a i hafiz teško da je doktor, plus sve su ovo izmišljeni zajebantski scenariji. .... nema me što odbijati.

Koje muško zbijanje u tor i šovinizam. ..

Zar i ti sine Alfons? :D
Ja sam sovinista u svakoj varijanti, pa i toj musko-zenskoj. :D

Zasto?

Zato jer jedino to pali... I u politici, i kod zena. Sta ja imam s tim sto i zene i narod obozavaju kada ih se tretira kao stoku? :D
Hafis

#8527 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

512MB wrote:Pa kaze "mogla sam se upecat jadna" hjoj sta ti je zensko, navuko me i prevario vako mladu :lol:
Ali, kako se tetka zaobada u početku ...ja mislio srednjoškolka :D
Alfons Kauders

#8528 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

512MB wrote:Pa kaze "mogla sam se upecat jadna" hjoj sta ti je zensko, navuko me i prevario vako mladu :lol:
Vazda musko navuklo i prevarilo, po defaultu... Zene nemaju nista s tim, nula odgovornosti. :D

Sash ti vidit kad se onaj Macron krene razvodit, pa kad ga hanuma optuzi da je i nju navuko i prevario onako mladu i neiskusnu.
Fudo387

#8529 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

Jarane, optuzi treba ovog naseg Matana za pedofiliju, a njoj 30 godina.
A u pm :lol:
Alfons Kauders

#8530 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Aj sta fali, i ja sam mislio za tebe da si neki tinejdzer koji prepricava tatine ratne price po forumu... Kad ono, skoro ocevo godiste... :D
SaraFina

#8531 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Hafis wrote:
512MB wrote: Halo ba Sara je 30 banki, znam doktore u hafizovim godinama koji bi je glatko odbili i zahvalili na razumjevanju :mrgreen:
Pa hvala bogu, nakucala 30 banki. I još se s tim brojem k'o nešto hvali
Za VAS sam kao što rekoh, ako zbilja jeste akademski gradjanin (kao śto kažete) obzirom na razliku od 20 i nešto godina "dijete" Koje ste mogli imati ili imate u mojim godinama.
Moralna i društvena pravila su jedno, a krkanluk i primitivizam drugo.
Dakle, ja da sam znala koje ste dobi nikad vam se ni zezantski ne bi obraćala.
A vi znate koje sam ja dobi, a to vas ne sprječava da pozivate na blud i nemoral.
Alfons Kauders

#8532 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Fudo387 wrote:Jarane, optuzi treba ovog naseg Matana za pedofiliju, a njoj 30 godina.
A u pm :lol:
Rekoh ja, o zenskoj logici je bolje ne raspravljati. Lakse se usaglasiti oko izbornog zakona.
Hafis

#8533 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Ima li neki recept da je zaćeramo odavde :zzzz:
Alfons Kauders

#8534 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote: Za VAS sam kao što rekoh, ako zbilja jeste akademski gradjanin (kao śto kažete) obzirom na razliku od 20 i nešto godina "dijete" Koje ste mogli imati ili imate u mojim godinama.
A vi znate koje sam ja dobi, a to vas ne sprječava da pozivate na blud i nemoral.
Pa dobro, ako su u pitanju bracne ponude... Tu nema ni bluda ni nemorala... :)
Hafis

#8535 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:
Aj sta fali, i ja sam mislio za tebe da si neki tinejdzer koji prepricava tatine ratne price po forumu... Kad ono, skoro ocevo godiste... :D
Kako ba. Pa mlađi sam od Bakira ihaj haj godina :D
Alfons Kauders

#8536 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote: Kako ba. Pa mlađi sam od Bakira ihaj haj godina :D
Dobro, Bake je mladji i od mog oca... Koji je inace rodjen u Hrvatskoj... Mislim, u trenutku njegova rodjenja, Tuzla je bila u Hrvatskoj.

Inace, Bakir nema sina, vec kcerku - ali kao da je i nema (duga mahalska prica)
SaraFina

#8537 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Alfons Kauders wrote:
Hafis wrote:
Problem je u druśtvenim i moralnim normama i načinu obraćanja. Ako je razlika izmedju sredovječnog čovjeka u šestoj deceniji i mlade žene koja iduće godine puni 30 godina preko 20 i nešto godina. .. sa moralnog, društvenog i kulturnog aspekta nedopustivo je da taj sredovječni čovjek pominje u mom kontektstu kurvaluk i sl nebuloze.
Ako si se ti našao u istoj priči i hafizovih si godina pa ti sujeta pati, to je tvoj osobni problem.
Kultura je jedno a sujeta i primitivizam, Te primitivni nagoni i njihova kontrola treće.
Fudo387

#8538 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

Ooojjjj :lol:
Hafis

#8539 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:
SaraFina wrote: Za VAS sam kao što rekoh, ako zbilja jeste akademski gradjanin (kao śto kažete) obzirom na razliku od 20 i nešto godina "dijete" Koje ste mogli imati ili imate u mojim godinama.
Pa dobro, ako su u pitanju bracne ponude... Tu nema ni bluda ni nemorala... :)
Ja mislim da je konačno vrijeme da se otvori posebna tema za rješavanje njenog slučaja. Ovo je ipak politička tema, a ne rješavanje bračnih pitanja djevojaka koje vremenski polako ulaze u sudačku nadoknadu. Jebote, sad me ljepo rastuži sve ovo...jebat ga, ne znate vi što je imati slavonsku kršćansku dušu....čista, nepatvorena empatija.
512MB

#8540 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

SaraFina wrote:
512MB wrote:Moram ovde zaista branit Doktora, zena navukla 30 godina a ibretuje se da je malo stariji momak zavodi, a kolko vidim dotur je u solidnoj formi pa i za pedesetogodisnjaka. Moj je caca 22 godine stariji od matere i sta im fali, doduse nije doktor (mislim jest al kemija ne pika :D ) Saro ko da si iz Teherana a ne Beca :) Jel zivis jos kod mame i tate?
Ne. I stvarno sam pozitiva i kad je nacionalnost i kad je vjera u pitanju.
No danas žena drugačije razmišlja no tvoja majka.
Ja recimo ne želim sebe ni zamisliti kao potencijlnu samohranu majku. A to je realna opcija kad je razlika izmedju partnera dvadesetak godina.
Isto tako ne želim za desetak biti ni njegovateljica. ... sto je takodjer realna opcija?
Da navodim dalje argumente?
Lik je završio drugu godinu faxa kad sam se rodila ili bio u JNA...
Čast svaka tvojoj majci. .. no današnje žene se ne udaju u 18 -to. .. školuju se i razvijaju svijest.
Misle na potomstvo. .. od genetike do gore pomenutih razloga.
Tvoje srednjovjekovno razmisljanje me ne cudi ni malo, znam takvi "cura" kijamet u dijaspori, stereotipi na sve strane i onda sa 35 neudana kuku meni stacu nemogu naci naseg finog pametnog lijepog dobrostojeceg mojih godina :D ni kuceta ni maceta...

Ti mislis da si za 10 godina ono top fit ko sada? Evo gledam kolegice sa 40, boli ovo boli ono, nije tijelo kao sto je bilo... a ovi muski tek se sa 45 probudili i uzjigunili, te sport, bicikle, motori. Nemogu im 10 godina mladje zemske pera odbit...
Alfons Kauders

#8541 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote:
Problem je u druśtvenim i moralnim normama i načinu obraćanja. Ako je razlika izmedju sredovječnog čovjeka u šestoj deceniji i mlade žene koja iduće godine puni 30 godina preko 20 i nešto godina. .. sa moralnog, društvenog i kulturnog aspekta nedopustivo je da taj sredovječni čovjek pominje u mom kontektstu kurvaluk i sl nebuloze.
Ako si se ti našao u istoj priči i hafizovih si godina pa ti sujeta pati, to je tvoj osobni problem.
Kultura je jedno a sujeta i primitivizam, Te primitivni nagoni i njihova kontrola treće.
Nisam Hafisovih godina, ali cu biti za 20tak godina... Tako da imam jos dosta vremena da naucim kontrolirati svoje primitivne nagone.

A sto se tice tog "moralnog, drustvenog i kulturnog" aspekta... Oprosti, ali cega sve ima... Nabacivanje srednjovjecnog muskarca mladoj djevojci i nije nesto posebno.

Zapravo, najcesce sam svjedocio obratnim situacijama, tj. nabacivanju mladih djevojaka dosta starijim, ozenjenim muskarcima. :)
video

#8542 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by video »

Onda cemo Vako :-)

Pokupis titulu (doktorovica :D ) a sa mnom beres jagode :D
Hafis

#8543 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

Srećom, inbox mi je prepun pa mi Sarafina ne može pristupiti pp porukama.
Na sve sam mislio :thumbup:
Alfons Kauders

#8544 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote: Ja mislim da je konačno vrijeme da se otvori posebna tema za rješavanje njenog slučaja. Ovo je ipak politička tema, a ne rješavanje bračnih pitanja djevojaka koje vremenski polako ulaze u sudačku nadoknadu. Jebote, sad me ljepo rastuži sve ovo...jebat ga, ne znate vi što je imati slavonsku kršćansku dušu....čista, nepatvorena empatija.
Ja imam slavonsku muslimansku dusu - isti kurac, samo bez kulena. :D
SaraFina

#8545 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Fudo387 wrote:Ooojjjj :lol:
Skužajte izgleda da sam svojim komentarima "zagurala" velikoj većini forumaša u godinama.

To je samo moje skromno mišljenje ništa lično. Vidim da ste se u šovinistički tor poredali. Dakle sve je dotaklo?

Ko gospa sinjska ubodem na alku :D LOL

Ništa ne brinite studije pokazuju da VI u 50'i 60' možete uspješno parirati i onim od 20. A ja sam stara koka lol :mrgreen: :izet:
LBVIEW

#8546 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by LBVIEW »

I sta kaje ihtioolog- "nema je prije Soce"? :lol: :lol:
Drz' se ti Tupsona i gangi. :D
madner

#8547 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by madner »

Kakva je ovo Trula Koalicija na ovoj temi.

:D
Alfons Kauders

#8548 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

SaraFina wrote:
Skužajte izgleda da sam svojim komentarima "zagurala" velikoj većini forumaša u godinama.

To je samo moje skromno mišljenje ništa lično. Vidim da ste se u šovinistički tor poredali. Dakle sve je dotaklo?

Ništa ne brinite studije pokazuju da VI u 50'i 60' možete uspješno parirati i onim od 20. A ja sam stara koka lol :mrgreen: :izet:
U kojim godinama? :D Jedino nam je doktor "u godinama" :D

Ovi ostale sto vidim mu mogu biti djeca, jer su mladji i od mene. Osim LBa ako se ne varam.
Fudo387

#8549 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Fudo387 »

SaraFina wrote:

Izvinjavam se mlada damo.
Ne bih se ja s tobom previse upustao u rasprave ovog tipa, cini mi se da si previse emotivna osoba.
Da ti slomim srce pa i taj belaj. :D :lol:
Sve najbolje, nedaj se.
Alfons Kauders

#8550 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:Kakva je ovo Trula Koalicija na ovoj temi.

:D
Udavanje Redovnice SaraFine :)
Post Reply