Upravo, do kad ce se ovoj trolcini tolerisati debilizam? Jos ga ljudi citiraju pa ni foe lista ne pomaze.USAblues wrote:Ti devito prestani ga vise zvati pogrdnim imenima....to je tako ruzno procitati....oni su nasa buducnost
BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
#8526 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
- luckylaka
#8527 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma prvo sam napisao Bujrum pokajniku a onda kontam pa ako nema mjesta u Svici taj za BiH ne moze zaigrati za dva svjetska prvenstva i ne vjerujem da su nasa buducnost oni koji gledaju vlastiti interes a reprezentacija im sluzi samo kao reklama .Ipak PAPE ima zadnju rijec.
-
missko
#8528 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma frajer se zajebo i tacka. Mi mu ne mozemo vise pomoci, sto nam Otmar ne vrati Seferovica?
Gesendet von meinem GT-I9505
Gesendet von meinem GT-I9505
- GeneralBHF
#8529 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Zaletio se i kontao evo Svicarska a kada je shvatio da nikada nece ni igrati za njih onda se pokajao. Mislio Shaqiri ce da igra za Kosovo pa evo mjesta za mene. Realno mora da se izvini svima od navijaca, igraca, onih sto vodu nose....pa do onog sto spice prodaje pa onda tek repka! Ne pise mu se dobro i bit ce izrugan kada zaigra!
- Muhamed Đakmić
#8530 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Joj što šuplju prosipate majko mila. Ako je Begić završio sa njim dogovor oko nastupa za BiH, valjda je razgovarao i sa Sušićem o tome, a Sušić sa igračima. Sve i da nije, ljudi su, nisu budale, valjda će popričati svi, da ga ne dočekaju na nož kad se odazove. Čovjek može dobaciti do liga petice, može biti kvalitetniji od Lulića(ne kažem da će biti), i mi bi ga se odrekli.
- MOSALJOZE
#8531 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tako je,ako još nije vjerovatno će Sušić razgovarati sa njim.Svakako da će mu trebati dosta da se izvuče,ali nismo mu mi krivi.Ja nemam ništa protiv njega,ali nikad mu zaboraviti neću.Kao što sam i ranije govorio uspjeh repke je najvazniji,pa onda sve ostalo.Sarajevo1946 wrote:Joj što šuplju prosipate majko mila. Ako je Begić završio sa njim dogovor oko nastupa za BiH, valjda je razgovarao i sa Sušićem o tome, a Sušić sa igračima. Sve i da nije, ljudi su, nisu budale, valjda će popričati svi, da ga ne dočekaju na nož kad se odazove. Čovjek može dobaciti do liga petice, može biti kvalitetniji od Lulića(ne kažem da će biti), i mi bi ga se odrekli.
- GeneralBHF
#8532 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Svakako je rezultat repke najvazniji ali prije sam rekao da moze biti koristan pa cemo vidjeti. Malo sam lutao po svijetu i nosi se hrvatski dres tu i tamo a niko ne nosi nas bas zato stonismo nikada napravili veliki rezultat i niko se nije pitao niti ga je zanimalo sto pola te Hrvatske reprezentacije povlaci porijeklo iz Bosne ali se Bosna ne spominje nego samo Hrvatska odnosno repka zemlje za koju igrac nastupa.MOSALJOZE wrote:Tako je,ako još nije vjerovatno će Sušić razgovarati sa njim.Svakako da će mu trebati dosta da se izvuče,ali nismo mu mi krivi.Ja nemam ništa protiv njega,ali nikad mu zaboraviti neću.Kao što sam i ranije govorio uspjeh repke je najvazniji,pa onda sve ostalo.Sarajevo1946 wrote:Joj što šuplju prosipate majko mila. Ako je Begić završio sa njim dogovor oko nastupa za BiH, valjda je razgovarao i sa Sušićem o tome, a Sušić sa igračima. Sve i da nije, ljudi su, nisu budale, valjda će popričati svi, da ga ne dočekaju na nož kad se odazove. Čovjek može dobaciti do liga petice, može biti kvalitetniji od Lulića(ne kažem da će biti), i mi bi ga se odrekli.
-
PeppermintSA
#8533 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ma trpati što više kvalitetnih igrača, jer moramo proširiti kadar za SP.
- ovo_malo_duse
#8534 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa sto zaigra u prijateljskoj za svicu supak, kad je toliko zeli zaigrat u repki... Ja bih mu isto uradio pozvao ga na prijateljsku pa ona nek ceka sljedece kvalifikaije..MOSALJOZE wrote:Švicarski mediji pod uticajem njihovog fudbalskog saveza pokušali su na sve načine pridobiti Izeta Hajrovića za sebe, te su nakon saznanja o njegovoj želji da sa bratom Seadom dođe na okupljanje naše reprezentacije u Ljubljanu učinili niz koraka kako bi ga u tome spriječili, pa su između ostalog i lažirali njegove izjave u kojima kritikuje našeg reprezentativca Edina .
-
PeppermintSA
#8535 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
kakva je situacija sa Hadžićem?
Dvije godine se priča o momku, papiri predati, vamo-tamo, i odjednom se ušuti i počeše svi ostali dobijati pravo nastupa osim njega
Pitam jer sam neki dan pogledao podugi sažetak njegovih igara i djelovao mi je mnogo bolje od prvobitnog utiska na početku ove cijele rapsodije. Daje mnogo golova iz svih mogućih pozicija (glavom, iz drugog plana, lijevom, desnom, slobodnjak, penal...), što je odlična stvar uzimajući u obzir da je zadnji vezni.
S druge strane, šuhveli mi je kad se neko ne može prodati iz austrijske lige
Kakva je situacija s njim? Jel' čemu ili je to bilo samo mazanje očiju jer nije bilo boljih opcija prije 2 godine? Hoćel' napokon dobiti papire? 
Pitam jer sam neki dan pogledao podugi sažetak njegovih igara i djelovao mi je mnogo bolje od prvobitnog utiska na početku ove cijele rapsodije. Daje mnogo golova iz svih mogućih pozicija (glavom, iz drugog plana, lijevom, desnom, slobodnjak, penal...), što je odlična stvar uzimajući u obzir da je zadnji vezni.
S druge strane, šuhveli mi je kad se neko ne može prodati iz austrijske lige
- MOSALJOZE
#8536 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pepermint Hadzić je dobio naše drzavljanstvo i moze nastupati za nas.Ista situacija kao i sa Bičakčićem.Očekuje se poziv protiv sada.
- Kemal Malovčić
#8537 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
bičuj bičuj me bičuj ermine
- Murat Sabanovic
#8538 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
zato sto je hitzfeld lijepo pokucao na vrata porodici hajrovic sa buketom cvijaca i flasom vina ,lijepo porazgovarao sa svim clanovima porodice. hajrovici su pristali ,jer od naseg saveza nista nije dolazilo,osim; naka sam promjeni sportsko drzavljanstvo ,pa cemo onda vidjeti dalje. izet je vjerovatno strpljenje izgubio, te popusio dzentlmenske manire otmara.ovo_malo_duse wrote:Pa sto zaigra u prijateljskoj za svicu supak, kad je toliko zeli zaigrat u repki... Ja bih mu isto uradio pozvao ga na prijateljsku pa ona nek ceka sljedece kvalifikaije..MOSALJOZE wrote:Švicarski mediji pod uticajem njihovog fudbalskog saveza pokušali su na sve načine pridobiti Izeta Hajrovića za sebe, te su nakon saznanja o njegovoj želji da sa bratom Seadom dođe na okupljanje naše reprezentacije u Ljubljanu učinili niz koraka kako bi ga u tome spriječili, pa su između ostalog i lažirali njegove izjave u kojima kritikuje našeg reprezentativca Edina .
ovi sto ga ovdje pljuju ,vjerovatno bi isto postuplili. al' eto,nek se pljuje ...
Last edited by Murat Sabanovic on 15/06/2013 13:22, edited 1 time in total.
- Zmijuga loma
#8539 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Fudbal je takav da mi sutra možemo postati deficitarni na Hajrovićevoj poziciji, kamo li za 5-6 godina. Nikad ne znaš kad nam može zatrebati i u kakvog će se igrača razviti. Najmanji problem je ako propadne kao igrač, zahvališ se i pozoveš drugog.
- Kemal Malovčić
#8540 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
žvaljo tevez pobjegne iz mančestera, ode sunčat lice neđe na more, mršne mančinija, mančini zovne teveza, halali mu, i na kraju mu daje prednost ispred džentlmena džeke
fudbal je igra licemura
fudbal je igra licemura
- DonVito
#8541 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sesar i Svraka su bolji da ne pricam o Zahirovicu ali dobro neka je siri spisak.. neka ceka svoju priliku.MOSALJOZE wrote:Pepermint Hadzić je dobio naše drzavljanstvo i moze nastupati za nas.Ista situacija kao i sa Bičakčićem.Očekuje se poziv protiv sada.
- luckylaka
#8542 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Jes,jes eto bas su Tavez i Hajro u 5 deka pa im se moze oprostiti :-)I da budemo jasni momku treba dati sansu prvo u medijima da se malo pokaje a onda i u reprezentaciji da se dokazeKemal Malovčić wrote:žvaljo tevez pobjegne iz mančestera, ode sunčat lice neđe na more, mršne mančinija, mančini zovne teveza, halali mu, i na kraju mu daje prednost ispred džentlmena džeke
fudbal je igra licemura
- novi.dan.nova.nafaka
#8543 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kome da se kaje - anonimusima kojima je jedini domet pljuvat preko foruma !?luckylaka wrote:I da budemo jasni momku treba dati sansu prvo u medijima da se malo pokaje a onda i u reprezentaciji da se dokaze
- velikibrnjo
#8544 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
citav tekst na indeksurekao je Prosinečki za Sportske novosti i osvrnuo se na pozivanje Halilovića u reprezentaciju.
"Meni to nije normalno! Pa tko je tu lud? Zar je pozvan samo zato da ne bi igrao za Bosnu? Ako je želio ići u Bosnu, neka ide u Bosnu! Ljudi moji... Onda čitam da se stvara tandem Modrić - Halilović. Kakav tandem, ovaj igra u Realu, a ovaj je odigrao osam i pol minuta za Dinamo. Preskočio je Halilović sve selekcije i došao u A-reprezentaciju. Ne kužim, to mi je totalno abnormalno."
Ja stvarno mislim da ce onaj mali proklinjati dan kad je poslusao babA svog
- Zatamnjena stakla
#8545 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Tačno tako ispada al' šta je tu je.
- luckylaka
#8546 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa mozda i ovim,,anonimusima sa foruma,,od kojih je vecina prosla i Atlantu,Chicago,Pariz,Beograd,Zenicu,Rigu...sa ovom BiH reprezentacijom koja nekom sluzi za licnu reklamu.I jos jednom da ponovim treba malom dati sansunovi.dan.nova.nafaka wrote:Kome da se kaje - anonimusima kojima je jedini domet pljuvat preko foruma !?luckylaka wrote:I da budemo jasni momku treba dati sansu prvo u medijima da se malo pokaje a onda i u reprezentaciji da se dokaze
- GeneralBHF
#8547 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Treba mu dati sansu ali nikada ga necu gledati kao ostale. Za mene ce biti uvijek "ratni profiter". Tu je da bi se sto bolje prodao i igrat ce kada bude u najboljoj formi i to je to. Cisto profesionalno bez emocija!luckylaka wrote:Pa mozda i ovim,,anonimusima sa foruma,,od kojih je vecina prosla i Atlantu,Chicago,Pariz,Beograd,Zenicu,Rigu...sa ovom BiH reprezentacijom koja nekom sluzi za licnu reklamu.I jos jednom da ponovim treba malom dati sansunovi.dan.nova.nafaka wrote:Kome da se kaje - anonimusima kojima je jedini domet pljuvat preko foruma !?luckylaka wrote:I da budemo jasni momku treba dati sansu prvo u medijima da se malo pokaje a onda i u reprezentaciji da se dokaze
- USAblues
#8548 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
A mozda je i taj sam Susic uzeo da vodi repku iz razloga da se bolje proda...afirmise kao trener....
...
:) jer svi znamo da ga nesto posebno repka Bih nije interesovala ........u dosta slucajeva je biznis odluka ( bez prozivanja igraca koji trenutno igraju u Nama dragoj repki)....a ljubav ce doci kasnije...bitno je da zadnju kap znoja proliju na terenu......Neka Izeta, prihvatiti ga treba....dobro dosao Izete 
- velikibrnjo
#8549 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Cuj prosao RIGU ZENICU BEOGRAD Atlantu qq tugo moja, posebno ovo beograd, otisli tamo dobli batine i plakali ko mala djeca
Ja sam prosao Farska ostrva i 1 : 1 na kosevu, prosao sam i Cesku i Maltu i sve one katastrofalne rezultate
Nije meni od Rige pocela reprezentacija niti od one pobjede u Belgiji
Neki od nas su reprezentaciju gledali, kad ovi drugi nisu znali da postoji ili su znali ali obzirom na igru i atmosferu kakva je tad vladala nisu je ni gledali
A ovo govorim, jer smatram da oba Hajrovica moraju biti u nasoj reprezentaciji, jer mi nismo ni Brazil ni Spanija i moramo tu djecu skupljati pod nas krov, jer oni jedinu vezu koju s Bosnom imaju (takvi kakvi su) jest onaj dnevnik s hajata sto im babo gleda
Ja sam prosao Farska ostrva i 1 : 1 na kosevu, prosao sam i Cesku i Maltu i sve one katastrofalne rezultate
Nije meni od Rige pocela reprezentacija niti od one pobjede u Belgiji
Neki od nas su reprezentaciju gledali, kad ovi drugi nisu znali da postoji ili su znali ali obzirom na igru i atmosferu kakva je tad vladala nisu je ni gledali
A ovo govorim, jer smatram da oba Hajrovica moraju biti u nasoj reprezentaciji, jer mi nismo ni Brazil ni Spanija i moramo tu djecu skupljati pod nas krov, jer oni jedinu vezu koju s Bosnom imaju (takvi kakvi su) jest onaj dnevnik s hajata sto im babo gleda
-
todd_smith
#8550 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Samo se umrijeti mora.
Nismo Brazil ni Spanija, ali vala nismo ni fukare da moramo da molimo nekoga ko nije AMA BAS NISTA uradio u svojoj karijeri do sada da igra za nas.
Nismo Brazil ni Spanija, ali vala nismo ni fukare da moramo da molimo nekoga ko nije AMA BAS NISTA uradio u svojoj karijeri do sada da igra za nas.