HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
The Realist

#8526 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Meni dolaze veći računi, ali to je uglavnom radi mobitela i poziva prema vani, no, ako ne podignu puno cijenu, onda ću uzeti i flat (naravno, nadamo se da neće :D).
rizibizi

#8527 Re: HS kablovska

Post by rizibizi »

Cisto poredjenja radi mojaTV phone 29.95 sa PDV neogranicen fixni bht mreza i 50% jeftiniji pozivi prema jednom bh mobile broju + svi kanali iz ponude bez HD.Eto kome se da nek stavi pod crtu i sabira/oduzima.
The Realist

#8528 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

rizibizi wrote:Cisto poredjenja radi mojaTV phone 29.95 sa PDV neogranicen fixni bht mreza i 50% jeftiniji pozivi prema jednom bh mobile broju + svi kanali iz ponude bez HD.Eto kome se da nek stavi pod crtu i sabira/oduzima.
Morao bi postaviti njihov sa netom paket, jer ne vidim kod HS-a digitalna+tel, nego više u sklopu quadro paketa, inače samo analogna + tel?
Klavikula

#8529 Re: HS kablovska

Post by Klavikula »

da li neko zna moze li se kablovska staviti na mirovanje, a da internet ostane aktivan, ili u krajnjem slucaju iskljuciti kablovsku, a opet da internet ostane aktivan?
fortaleza

#8530 Re: HS kablovska

Post by fortaleza »

Ne.
Klavikula

#8531 Re: HS kablovska

Post by Klavikula »

ok, a moze li se i jedno i drugo stvati na mirovanje? za internet znam da moze, a za kablovsku?
The Realist

#8532 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Klavikula wrote:ok, a moze li se i jedno i drugo stvati na mirovanje? za internet znam da moze, a za kablovsku?
To može (moglo je).
Klavikula

#8533 Re: HS kablovska

Post by Klavikula »

bar nesto.
ljudi hvala na odgovorima :thumbup:
Benq

#8534 Re: HS kablovska

Post by Benq »

The Realist wrote:
Klavikula wrote:ok, a moze li se i jedno i drugo stvati na mirovanje? za internet znam da moze, a za kablovsku?
To može (moglo je).
Moze :) , informacija iz prve ruke , komsija se preselio prije par dana u drugi stan pa je stavio kablovsku na mirovanje.
MH i HS kablovska

#8535 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

laik1981 wrote:Ne pišu cijene prema mobilnim operaterima u BiH..

I može li neko ko koristi HS telefoniju potvrditi jesu li sve cijene iz cjenovnika i u praksi takve jer nešto mi je sumljivo jeftino da minut poziva prema Austriji kosta 25 feninga..
Pišu sve cijene, samo bolje pogledajte, http://www.hs-hkb.ba/fiksna-telefonija/
Sve navedene cijene su bez PDV-a, pa i cijena prema Austriji, osim cijena priključka i naknade za uslugu prenosa u koje je uključen PDV. Lijep pozdrav
MH i HS kablovska

#8536 Re: HS kablovska

O'zone wrote:A hoće li ovaj FLAT RATE biti za sve korisnike fiksne telefonije odnosno i postojeće i buduće ili samo za one koji se tek prijave?
FLAT RATE telefonija će biti dostupna za sve korisnike i za nove i postojeće. O tačnim paketima bićete informisani u narednim danima na našoj web i facebook stranici. Hvala na razumijevanju. Prijatno.
Last edited by MH i HS kablovska on 30/12/2013 13:00, edited 1 time in total.
MH i HS kablovska

#8537 Re: HS kablovska

Naravno da možete. Lijep pozdrav
kemox

#8538 Re: HS kablovska

Post by kemox »

Ja bi volio da mi u novoj godini proradi frevencija 634 pošto to uredno svakog mjeseca plaćam ako ne proradi 2014 pa eto može i 2015 ja mislim da se ovi iz HS-a slažu sam mnom :-)
Hvala vam HS-ovci :kiss: :thumbup:
Referent za ONO i DSZ

#8539 Re: HS kablovska

Post by Referent za ONO i DSZ »

Pitanje za HS admina,

Imam HD receiver, digitalni paket. U zadnje vrijeme mi sve cesce desava da odredjeni kanali gube ton (pogtovo HD).
Kad ponovo presceniram naravno sve bude u redu.(ali me to pomalo nervira)
Porblem je kako navedoh sto se to ranije desavalo jednom u 2-3 mjeseca a sada barem tri puta sedmicno. Jel do vas ili do mog raceivera.
Ovim putem da pohvalim signal tj uslugu HS kablovske jer je slika stvarno odlicna bez ikada imalo "legova". Internet jos bolji.
Hvala i lijepi pozdrav.
MH i HS kablovska

#8540 Re: HS kablovska

Referent za ONO i DSZ wrote:Pitanje za HS admina,

Imam HD receiver, digitalni paket. U zadnje vrijeme mi sve cesce desava da odredjeni kanali gube ton (pogtovo HD).
Kad ponovo presceniram naravno sve bude u redu.(ali me to pomalo nervira)
Porblem je kako navedoh sto se to ranije desavalo jednom u 2-3 mjeseca a sada barem tri puta sedmicno. Jel do vas ili do mog raceivera.
Ovim putem da pohvalim signal tj uslugu HS kablovske jer je slika stvarno odlicna bez ikada imalo "legova". Internet jos bolji.
Hvala i lijepi pozdrav.
Poštovanje gospodine. Ne možemo Vam ovako ništa reći. Ili nazovite 033/972-911 ili nam ostavite podatke u inbox. Lijep pozdrav
dinao

#8541 HS kablovska

Post by dinao »

Da pohvalim malo ove HS-ovce, pošto se stalno žalimo na njih. Oko 10 godina sam koristio analognu HS, zadnjih par godina i digitalnu. Nedavno sam sve zaokružio u KID8 paket. Slika mi je uvijek bila dobra, naravno na digitali uz CT modul (koji niko drugi nema u ponudi, a prava je stvar) još bolja. Internet je odličan, brzina super. Imam dobro iskustvo i sa podrškom korisnicima. U poredjenje uzimam telemach i bht, koje su roditelji imali i stalno imaju pritužbe, kao i bnet i maxtv u Hrvatskoj koje je brat koristio par godina. Ponuda kanala je po meni dobra u odnosu na druge, a kad bi uveli i SK i ove neke kanale koje raja želi stvarno mislim da bi bili najbolji. Čak i modem koji daju je kvalitetniji nego kod ostalih. I da, mislim i da je cijena usluge poštena.

Sent from my iPhone using Tapatalk
MH i HS kablovska

#8542 Re: HS kablovska

dinao wrote:Da pohvalim malo ove HS-ovce, pošto se stalno žalimo na njih. Oko 10 godina sam koristio analognu HS, zadnjih par godina i digitalnu. Nedavno sam sve zaokružio u KID8 paket. Slika mi je uvijek bila dobra, naravno na digitali uz CT modul (koji niko drugi nema u ponudi, a prava je stvar) još bolja. Internet je odličan, brzina super. Imam dobro iskustvo i sa podrškom korisnicima. U poredjenje uzimam telemach i bht, koje su roditelji imali i stalno imaju pritužbe, kao i bnet i maxtv u Hrvatskoj koje je brat koristio par godina. Ponuda kanala je po meni dobra u odnosu na druge, a kad bi uveli i SK i ove neke kanale koje raja želi stvarno mislim da bi bili najbolji. Čak i modem koji daju je kvalitetniji nego kod ostalih. I da, mislim i da je cijena usluge poštena.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala Vam na ukazanom povjerenju i na riječima podrške. Želimo Vam sretnu i uspješnu Novu godinu. Lijep pozdrav
MH i HS kablovska

#8543 Re: HS kablovska

Poštovani korisnici,

obavještavamo vas da je agencija „Turner Broadcasting System Europe“, koja je distributer programa TCM/Cartoon Network za Balkan, odlučila da zajednički program TCM/Cartoon Network zamijeni sa programom Cartoon Network 24h.

U skladu sa navedenim od 01.01.2014. godine program Cartoon Network ćete moći gledati 24 sata dnevno bez programa TCM koji se emitovao od 21:00-03:00 sati.

Vaša kablovska televizija
The Realist

#8544 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

Drago mi je za ovo. Istina, ko voli starije filmove, bilo je finih stvari na TCM-u, ali neka CN-a, kćerka raste, a ništa više ne spava :D.
Kemal Malovčić

#8545 Re: HS kablovska

Post by Kemal Malovčić »

MH i HS kablovska wrote:Poštovani korisnici,

obavještavamo vas da je agencija „Turner Broadcasting System Europe“, koja je distributer programa TCM/Cartoon Network za Balkan, odlučila da zajednički program TCM/Cartoon Network zamijeni sa programom Cartoon Network 24h.

U skladu sa navedenim od 01.01.2014. godine program Cartoon Network ćete moći gledati 24 sata dnevno bez programa TCM koji se emitovao od 21:00-03:00 sati.

Vaša kablovska televizija
Prebacite hrt3 na analognu, na njemu ima lijepih klasika.
alchak.ba

#8546 Re: HS kablovska

Post by alchak.ba »

I ja bih da pohvalim ljude koje rade u call centru.
ob433

#8547 Re: HS kablovska

Post by ob433 »

ima li RTL hrvatska na analogiji ?
alchak.ba

#8548 Re: HS kablovska

Post by alchak.ba »

ob433 wrote:ima li RTL hrvatska na analogiji ?
pogledaj na njihovoj stranici
TheWatcher

#8549 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

i ja bi da pohvalim hs i da im zahvalim na novi kanal umjesto nove tv :thumbup: STOKO DEBILSKA :izet:
BIONA

#8550 Re: HS kablovska

Post by BIONA »

Zasto nema kablovske zadnjig pola sata? :roll:
Locked