SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#8526 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Admir_1984 »

neo7 wrote:Procitao sam par komentara da su to nerascisceni poslovi od ranije...
gdje li si to procitao :roll: narkomani 89 godiste da imaju nerasciscenih racuna sa covjekom od 50-60 kuka i njegovim sinom od 34, jos ljudi sasvim normalno krenuli na svoj posao :roll:
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#8527 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Privatna poruka »

Admir_1984 wrote:
neo7 wrote:Procitao sam par komentara da su to nerascisceni poslovi od ranije...
gdje li si to procitao :roll: narkomani 89 godiste da imaju nerasciscenih racuna sa covjekom od 50-60 kuka i njegovim sinom od 34, jos ljudi sasvim normalno krenuli na svoj posao :roll:
Ma to oko nerasciscenih poslova mi je malo banalno a i eliminisao sam to kad je forumas do cijih postova drzim napisao da je 'momak majstor' .. (hz__semir) eh kasnije to potvrdili jos neki forumasi..brine me druga stvar oko komentara...komentari podrske ...'Bjelave su uz tebe' i tako dalje podrska napadacu...jesmo li toliko otisli u pm ili su to braca po pistolju koji pisu tako ili fkt ima raje koja je spremna da da podrsku takvom liku koji ispuca nekoga na pravdi boga zbog torbice i nekoliko desetina maraka u istoj ....
neo7

#8528 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by neo7 »

Admir_1984 wrote:
U clanku na portalu imaju komentari i tu sam procitao od neke osobe koja je ostavila i mail... Samo kazem sta sam procitao... :)
patkaa

#8529 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by patkaa »

90% Belaja sto se tice pucnjave i toga dolazi sa Dobrinje :-)
Eleonora

#8530 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Eleonora »

patkaa wrote:90% Belaja sto se tice pucnjave i toga dolazi sa Dobrinje :-)
Kako dubokouman zakljucak.

Haj reci a zasto to mislis?!
vjesticanametli

#8531 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by vjesticanametli »

pa draga patko ne gegaj na dobrinju buces upucana :D
zonbirile

#8532 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

Eleonora wrote:

----------------------------------------
zato što je Dobrinja leglo kriminalaca,naselje na kraju grada uz entitetsku liniju,sa najviše novodošlih naseljenika,sa tek uspostavljenom policijskom stanicom,u jednoj sobici.Zato što je sem prodavnica i uslužnih radnjica spavaonica bez ijednog privrednog pogona (Granoff to nije),ustanove i sl.More nezaposlene omladine u svom getou radi/neradio što hoće,droga se javno dila i ne bih nikome preporučio stanovati tu.
fixer

#8533 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by fixer »

zonbirile wrote:
Eleonora wrote:

zato što je Dobrinja leglo kriminalaca,naselje na kraju grada uz entitetsku liniju,sa najviše novodošlih naseljenika,sa tek uspostavljenom policijskom stanicom,u jednoj sobici.Zato što je sem prodavnica i uslužnih radnjica spavaonica bez ijednog privrednog pogona (Granoff to nije),ustanove i sl.More nezaposlene omladine u svom getou radi/neradio što hoće,droga se javno dila i ne bih nikome preporučio stanovati tu.
:lol:
JThomas

#8534 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by JThomas »

uuuuuuuu :lol:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8535 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik :mrgreen:
jazzer

#8536 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by jazzer »

komi wrote:pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik :mrgreen:
:lol: :lol:
JThomas

#8537 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by JThomas »

objasnio je koji je kiki a koji je riki :D
zateznistub

#8538 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zateznistub »

To genijalcino :lol: :-)
Bullet Tooth Tony

#8539 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Bullet Tooth Tony »

:lol: :lol: :lol: ma ovo nas Cikcanga fura ..
Eleonora

#8540 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Eleonora »

zonbirile wrote:
Eleonora wrote:

Onda da se selim ha?!
I ne, ja ne dilam nista, iako jos nisam zaposlena.
sarajev_o

#8541 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by sarajev_o »

Svuda se dila preofirno, ali je cinjenica da gdje god ima veca koncentracija nezaposlenih ljudi uvijek ima i belaja jbg to je tako.
Lunizz

#8542 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Lunizz »

Dodji na Dobrinju i reci mi to u lice :D

Ebo te citajuci ovo reko bi covjek ne smijes prdnut na prozor.Dobrinja kao i ostala naselja imaju svoje kabadahije al nista specijalno ne bih izdvajao da smo sada aman ti Boze leglo necega.Imam Sendi da jedem imam pivnicu za kafe i kartanja i kladionicu

Nisi mi ti za Dobrinje ;-)
smoki_choko

#8543 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by smoki_choko »

dobrinja wild wild west :lol:
ultima_palabra

#8544 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by ultima_palabra »

Auuu, al ga @zonbi pretjera :shock: Naravno da ima dosta "naseljenika" jer je najveće naselje sa najviše stambenog prostora. Ali među tim ljudima je najviše mladih bračnih parova iz centra i Starog grada, kao i drugih bh. gradova koji se kuće po prvi put, imaju malu djecu i kojima nije do bilo kakvog belaja.
zonbirile

#8545 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

kompleks djece sa kolodvora Zoo.Dobro,dobro postaće te i vi grad-jednom.zajedno sa Vojkovićima kada prođe pruga. :D
Eleonora

#8546 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Eleonora »

zonbirile wrote:kompleks djece sa kolodvora Zoo.Dobro,dobro postaće te i vi grad-jednom.zajedno sa Vojkovićima kada prođe pruga. :D
:lol: Koje predrasude. Reci da nas furas. :cry:

Dobrinja je izvikana tokom rata ( mozda s pravom ), a nazalost i kasnije. Ali sad ne mozes nikako reci da je to najnesigurnije naselje za stanovati, kada se svasta dogadja i u drugim naseljima. Mislim, smijesno o tome uopste i pricati.
Svugdje ima narkomana, bagre, klosara, droge...
Meni se jos nikad nista lose nije desilo na Dobrinji a zivim ovdje vise od 10 godina. Mozda zato sto su mi svi zaebanti sa Dbr raja :oops: :lol: :lol: :lol:
I zato, pazi sta pricas o nama! 8-) :D :lol:
jazzer

#8547 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by jazzer »

zonbirile wrote:kompleks djece sa kolodvora Zoo.Dobro,dobro postaće te i vi grad-jednom.zajedno sa Vojkovićima kada prođe pruga. :D
A ti si, pretpostavljam, djetinjstvo proveo gazeci Hyde park istovremeno pazen od 2 guvernante??

Obrazovan na Oxfordu a sada si vice-president Bank of America??

Takvi kao ti sigurno danonocno zahvaljuju internetu i forumamima jer bar tu mozete
pobjeci od svojih malih zivota i, za promjenu, biti pazljivo saslusani od sagovornika.

Iako se neke osobine i kompleksi tesko mogu sakriti i u ovom virtualnom svijetu.
zonbirile

#8548 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

nisam iz Engleske,samo vam zahvaljujući poslu znam Dobrinju,na zadanu temu isuviše dobro.
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#8549 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by arman1 »

Scena od prije pola sata. Lokacija BBI centar IV sprat-restoran.
Sjedeći za stolom u blizini TV displeja (onih koji vise na stubovima) gledam reportažu o maloljetničkom kriminalu. Između ostalih bivaju prikazane slike balavurdije kako na alipašinu otvara više automobila(slike imaju negdje na forumu). U jednom momentu sa susjednog stola : "eno te opet na televizoru".
Za susjednim stolom par balavaca koji su u tom momentu žderali picu(poprilično glasno mljacskanje, srkanje i sl zvukovi) kao da vidjeli nešto extra. Jedan od njih očito faca sa pomenutih slika psovao je i prijetio autoru.
Kako su došli na pauzu i neki plavci strasti su se smirile, vjerovatno da ne budu ivzačeni zbog ometanja.
Podsjeti me na epizodu kad je za jednom od faca bila raspisana potjernica, a on na udarnim mjestima u gradu uspijao kafe "čekajući uhićeneje".
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#8550 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Truba »

:lol: :lol: :lol: :lol: tragikomedija :cry: :cry: :cry: :cry:

podsjeti me na
Image
Locked