gdje li si to procitaoneo7 wrote:Procitao sam par komentara da su to nerascisceni poslovi od ranije...
SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#8526 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#8527 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma to oko nerasciscenih poslova mi je malo banalno a i eliminisao sam to kad je forumas do cijih postova drzim napisao da je 'momak majstor' .. (hz__semir) eh kasnije to potvrdili jos neki forumasi..brine me druga stvar oko komentara...komentari podrske ...'Bjelave su uz tebe' i tako dalje podrska napadacu...jesmo li toliko otisli u pm ili su to braca po pistolju koji pisu tako ili fkt ima raje koja je spremna da da podrsku takvom liku koji ispuca nekoga na pravdi boga zbog torbice i nekoliko desetina maraka u istoj ....Admir_1984 wrote:gdje li si to procitaoneo7 wrote:Procitao sam par komentara da su to nerascisceni poslovi od ranije...narkomani 89 godiste da imaju nerasciscenih racuna sa covjekom od 50-60 kuka i njegovim sinom od 34, jos ljudi sasvim normalno krenuli na svoj posao
- neo7
#8528 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
U clanku na portalu imaju komentari i tu sam procitao od neke osobe koja je ostavila i mail... Samo kazem sta sam procitao...Admir_1984 wrote:gdje li si to procitaoneo7 wrote:Procitao sam par komentara da su to nerascisceni poslovi od ranije...narkomani 89 godiste da imaju nerasciscenih racuna sa covjekom od 50-60 kuka i njegovim sinom od 34, jos ljudi sasvim normalno krenuli na svoj posao
-
patkaa
#8529 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
90% Belaja sto se tice pucnjave i toga dolazi sa Dobrinje 
- Eleonora
#8530 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kako dubokouman zakljucak.patkaa wrote:90% Belaja sto se tice pucnjave i toga dolazi sa Dobrinje
Haj reci a zasto to mislis?!
- vjesticanametli
#8531 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa draga patko ne gegaj na dobrinju buces upucana 
-
zonbirile
#8532 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
----------------------------------------Eleonora wrote:Kako dubokouman zakljucak.patkaa wrote:90% Belaja sto se tice pucnjave i toga dolazi sa Dobrinje
zato što je Dobrinja leglo kriminalaca,naselje na kraju grada uz entitetsku liniju,sa najviše novodošlih naseljenika,sa tek uspostavljenom policijskom stanicom,u jednoj sobici.Zato što je sem prodavnica i uslužnih radnjica spavaonica bez ijednog privrednog pogona (Granoff to nije),ustanove i sl.More nezaposlene omladine u svom getou radi/neradio što hoće,droga se javno dila i ne bih nikome preporučio stanovati tu.
-
fixer
#8533 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zonbirile wrote:----------------------------------------Eleonora wrote:Kako dubokouman zakljucak.patkaa wrote:90% Belaja sto se tice pucnjave i toga dolazi sa Dobrinje
zato što je Dobrinja leglo kriminalaca,naselje na kraju grada uz entitetsku liniju,sa najviše novodošlih naseljenika,sa tek uspostavljenom policijskom stanicom,u jednoj sobici.Zato što je sem prodavnica i uslužnih radnjica spavaonica bez ijednog privrednog pogona (Granoff to nije),ustanove i sl.More nezaposlene omladine u svom getou radi/neradio što hoće,droga se javno dila i ne bih nikome preporučio stanovati tu.
- JThomas
#8534 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
uuuuuuuu 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8535 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik 
- jazzer
#8536 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
komi wrote:pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik
- JThomas
#8537 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
objasnio je koji je kiki a koji je riki 
- zateznistub
#8538 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
To genijalcinozato što je Dobrinja leglo kriminalaca,naselje na kraju grada uz entitetsku liniju,sa najviše novodošlih naseljenika,sa tek uspostavljenom policijskom stanicom,u jednoj sobici.Zato što je sem prodavnica i uslužnih radnjica spavaonica bez ijednog privrednog pogona (Granoff to nije),ustanove i sl.More nezaposlene omladine u svom getou radi/neradio što hoće,droga se javno dila i ne bih nikome preporučio stanovati tu.
- Bullet Tooth Tony
#8539 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Eleonora
#8540 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Onda da se selim ha?!zonbirile wrote:----------------------------------------Eleonora wrote:Kako dubokouman zakljucak.patkaa wrote:90% Belaja sto se tice pucnjave i toga dolazi sa Dobrinje
I ne, ja ne dilam nista, iako jos nisam zaposlena.
-
sarajev_o
#8541 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Svuda se dila preofirno, ali je cinjenica da gdje god ima veca koncentracija nezaposlenih ljudi uvijek ima i belaja jbg to je tako.
- Lunizz
#8542 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Dodji na Dobrinju i reci mi to u lice
Ebo te citajuci ovo reko bi covjek ne smijes prdnut na prozor.Dobrinja kao i ostala naselja imaju svoje kabadahije al nista specijalno ne bih izdvajao da smo sada aman ti Boze leglo necega.Imam Sendi da jedem imam pivnicu za kafe i kartanja i kladionicu
Nisi mi ti za Dobrinje
Ebo te citajuci ovo reko bi covjek ne smijes prdnut na prozor.Dobrinja kao i ostala naselja imaju svoje kabadahije al nista specijalno ne bih izdvajao da smo sada aman ti Boze leglo necega.Imam Sendi da jedem imam pivnicu za kafe i kartanja i kladionicu
Nisi mi ti za Dobrinje
- smoki_choko
#8543 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
dobrinja wild wild west 
- ultima_palabra
#8544 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Auuu, al ga @zonbi pretjera
Naravno da ima dosta "naseljenika" jer je najveće naselje sa najviše stambenog prostora. Ali među tim ljudima je najviše mladih bračnih parova iz centra i Starog grada, kao i drugih bh. gradova koji se kuće po prvi put, imaju malu djecu i kojima nije do bilo kakvog belaja.
-
zonbirile
#8545 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kompleks djece sa kolodvora Zoo.Dobro,dobro postaće te i vi grad-jednom.zajedno sa Vojkovićima kada prođe pruga. 
- Eleonora
#8546 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zonbirile wrote:kompleks djece sa kolodvora Zoo.Dobro,dobro postaće te i vi grad-jednom.zajedno sa Vojkovićima kada prođe pruga.
Dobrinja je izvikana tokom rata ( mozda s pravom ), a nazalost i kasnije. Ali sad ne mozes nikako reci da je to najnesigurnije naselje za stanovati, kada se svasta dogadja i u drugim naseljima. Mislim, smijesno o tome uopste i pricati.
Svugdje ima narkomana, bagre, klosara, droge...
Meni se jos nikad nista lose nije desilo na Dobrinji a zivim ovdje vise od 10 godina. Mozda zato sto su mi svi zaebanti sa Dbr raja
I zato, pazi sta pricas o nama!
- jazzer
#8547 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A ti si, pretpostavljam, djetinjstvo proveo gazeci Hyde park istovremeno pazen od 2 guvernante??zonbirile wrote:kompleks djece sa kolodvora Zoo.Dobro,dobro postaće te i vi grad-jednom.zajedno sa Vojkovićima kada prođe pruga.
Obrazovan na Oxfordu a sada si vice-president Bank of America??
Takvi kao ti sigurno danonocno zahvaljuju internetu i forumamima jer bar tu mozete
pobjeci od svojih malih zivota i, za promjenu, biti pazljivo saslusani od sagovornika.
Iako se neke osobine i kompleksi tesko mogu sakriti i u ovom virtualnom svijetu.
-
zonbirile
#8548 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
nisam iz Engleske,samo vam zahvaljujući poslu znam Dobrinju,na zadanu temu isuviše dobro.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#8549 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Scena od prije pola sata. Lokacija BBI centar IV sprat-restoran.
Sjedeći za stolom u blizini TV displeja (onih koji vise na stubovima) gledam reportažu o maloljetničkom kriminalu. Između ostalih bivaju prikazane slike balavurdije kako na alipašinu otvara više automobila(slike imaju negdje na forumu). U jednom momentu sa susjednog stola : "eno te opet na televizoru".
Za susjednim stolom par balavaca koji su u tom momentu žderali picu(poprilično glasno mljacskanje, srkanje i sl zvukovi) kao da vidjeli nešto extra. Jedan od njih očito faca sa pomenutih slika psovao je i prijetio autoru.
Kako su došli na pauzu i neki plavci strasti su se smirile, vjerovatno da ne budu ivzačeni zbog ometanja.
Podsjeti me na epizodu kad je za jednom od faca bila raspisana potjernica, a on na udarnim mjestima u gradu uspijao kafe "čekajući uhićeneje".
Sjedeći za stolom u blizini TV displeja (onih koji vise na stubovima) gledam reportažu o maloljetničkom kriminalu. Između ostalih bivaju prikazane slike balavurdije kako na alipašinu otvara više automobila(slike imaju negdje na forumu). U jednom momentu sa susjednog stola : "eno te opet na televizoru".
Za susjednim stolom par balavaca koji su u tom momentu žderali picu(poprilično glasno mljacskanje, srkanje i sl zvukovi) kao da vidjeli nešto extra. Jedan od njih očito faca sa pomenutih slika psovao je i prijetio autoru.
Kako su došli na pauzu i neki plavci strasti su se smirile, vjerovatno da ne budu ivzačeni zbog ometanja.
Podsjeti me na epizodu kad je za jednom od faca bila raspisana potjernica, a on na udarnim mjestima u gradu uspijao kafe "čekajući uhićeneje".
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#8550 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
podsjeti me na