Joe iz naftalina. Jest bio dasa kad je bio mlad.
Kaze nena isti dedo, sine. S ledja...

Ja se uistinu nadam da ce takvi glupani se sto manje vakcinisati. Da, znam, vakcine nisu onda efikasne toliko ni za ostale, ali opet, pretrpiti dok prirodna selekcija ne odradi svoje.Billy The Pljuc wrote: ↑08/11/2020 00:45 Pa fakat jel' moguće, evo natjerah se da pročitam komentare i nemrem bilivit.
Evidentno je da ima dosta botova u komentarima ali onih koji su se uhvatili na ove gluposti ima i previše, jebo ih i Trump i Biden skupa. Kakve su to dijagnoze, kakve konstrukcije, kakva zatucanost, ludilo jednom riječju.
S obzirom da mnogi od njih boga spominju - nek' im je bog na pomoći.
Vecina gradova je dovoljno progresivna, da vakcina djeluje...Chmoljo wrote: ↑08/11/2020 00:58Ja se uistinu nadam da ce takvi glupani se sto manje vakcinisati. Da, znam, vakcine nisu onda efikasne toliko ni za ostale, ali opet, pretrpiti dok prirodna selekcija ne odradi svoje.Billy The Pljuc wrote: ↑08/11/2020 00:45 Pa fakat jel' moguće, evo natjerah se da pročitam komentare i nemrem bilivit.
Evidentno je da ima dosta botova u komentarima ali onih koji su se uhvatili na ove gluposti ima i previše, jebo ih i Trump i Biden skupa. Kakve su to dijagnoze, kakve konstrukcije, kakva zatucanost, ludilo jednom riječju.
S obzirom da mnogi od njih boga spominju - nek' im je bog na pomoći.
Jest da su to licemjerne picketine koje ce biti prve u redu za vakcinu, ali je lijepo mastati...
Ipak čekaš obraćanje, zajebana ovisnostMMM1977 wrote: ↑08/11/2020 01:09 Sad nešto kontam, da ne bi korone Tramp bi pobijedio gotovo sigurno. E sad, obzirom na činjenicu da je stalno prijetio (i uvodio) mjere prema Kini... ko zna, možda su stvarno Kinezi pustili ovaj virus da ga skinu s vlasti. Još su oni prošli, maltene, neokrznuti iz svega ovoga, čak štaviše, ekonomija im je rasla dok svugdje drugo pada.
Gluposti, znam.
Insomnia me handribhnapoleon1 wrote: ↑08/11/2020 01:11Ipak čekaš obraćanje, zajebana ovisnostMMM1977 wrote: ↑08/11/2020 01:09 Sad nešto kontam, da ne bi korone Tramp bi pobijedio gotovo sigurno. E sad, obzirom na činjenicu da je stalno prijetio (i uvodio) mjere prema Kini... ko zna, možda su stvarno Kinezi pustili ovaj virus da ga skinu s vlasti. Još su oni prošli, maltene, neokrznuti iz svega ovoga, čak štaviše, ekonomija im je rasla dok svugdje drugo pada.
Gluposti, znam.![]()
Nisu problem budale koje dolaze kod onog Marica u emisiju ili ovi "jutjuberi" koji nebulazne na toj platformi nego velika vecina njihovih gledalaca i pratilaca koji u to vjeruju bezuslovno.Usual_Suspect wrote: ↑08/11/2020 01:15 Mitomanija preko Drine nema rivala u svijetu. Inače se iznerviram kada se počne pričati o teorijama zavjere i mitovima, ali kako to oni upakuju ma kakav Roswell već su oni raskrinkali sve i predvidili građanski rat koji će uništiti SADnažalost čovjek je ipak nešto više od same prirodne selekcije pa sposobni i empatični hrane i spašavaju ovu intelektualnu sirotinju koja im na kraju samo dođe glave.