Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Challenger__
#8526 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nisam ja ničiji kmet da odboravam ili opravdavam likvidacije. Uostalom, za to imaš temu pa vršiti na njih. Ovdje su tema USA i njihov predsjednik a vidimo i mehanizmi i razmjere neovlašetnog nadzora koji su sve samo ne obilježje demokratije.
- Challenger__
#8527 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
"smartphone, iphone, remote control..."

-
Fudo387
#8528 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Whatever,Challenger__ wrote:Nisam ja ničiji kmet da odboravam ili opravdavam likvidacije. Uostalom, za to imaš temu pa vršiti na njih. Ovdje su tema USA i njihov predsjednik a vidimo i mehanizmi nadzora koji su sve samo ne demokratija.
http://forum.klix.ba/rusija-t104769.html
- Challenger__
-
Fudo387
#8530 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa nista.
Ono, principijelnost, kriticki osvrti...
Ono, principijelnost, kriticki osvrti...
- Challenger__
#8531 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kakve veze jedna VP tema ima sa prisluškivanjem američkih agencija?
-
Fudo387
#8532 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nema sa prisluskivanjem, ima sa tvojim kredibilitetom, da nepristrasno, i iskreno pises na njoj.
- Challenger__
#8533 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kada budem imao saznanja da rade na prisluškivanju milijardi, kritikovacu ih. Do tada, BOGU HVALA, postojala je adresa gdje se mogao skloniti onaj koji je raskrinkao takvu stvar, E. Snowden.Fudo387 wrote:Nema sa prisluskivanjem, ima sa tvojim kredibilitetom, da nepristrasno, i iskreno pises na njoj.
Podržavaš li ti ovo masovno nadziranje?
-
Fudo387
#8534 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Cuj kad budes imao saznanje da Rusi prisluskuju svoje gradjane?Challenger__ wrote:Kada budem imao saznanja da rade na prisluškivanju milijardi, kritikovacu ih. Do tada, BOGU HVALA, postojala je adresa gdje se mogao skloniti onaj koji je raskrinkao takvu stvar, E. Snowden.Fudo387 wrote:Nema sa prisluskivanjem, ima sa tvojim kredibilitetom, da nepristrasno, i iskreno pises na njoj.
Podržavaš li ti ovo masovno nadziranje?
Mislim, stvarno?
Naravno da podrzavam.
Iskreno se nadam da su skupili dovoljno podataka da ove budale koje sad uriniraju po bijeloj kuci posalju na dugogodisnju robiju.
- Challenger__
#8535 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pišemo o mogucnosti planetarnog nadzora bez sudskog naloga. Pa onda nadzoru svojih gradjana bez sudskog odobrenja. To nije obilježje demokratskog već totalitarnog sistema.
Ali, ako si kmet, onda ide amiiiin.
_________
Samo trolas Fudo. Da zaključim: sa ovakvom praksom jedan Erich Honecker poprima fizionomiju demokrate u odnosu na onu klempavu ublehu i demagoga Obamu, za čijih mandata je ovo poprimilo zapanjujuće razmjere.
Toliko, vozdra.
Ali, ako si kmet, onda ide amiiiin.
_________
Samo trolas Fudo. Da zaključim: sa ovakvom praksom jedan Erich Honecker poprima fizionomiju demokrate u odnosu na onu klempavu ublehu i demagoga Obamu, za čijih mandata je ovo poprimilo zapanjujuće razmjere.
Toliko, vozdra.
-
Fudo387
#8536 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Planetarni nadzor bez sudskog naloga?Challenger__ wrote:Pišemo o mogucnosti planetarnog nadzora bez sudskog naloga.
Otkad im treba sudski nalog da spijuniraju po svijetu?
Patriot Act.Challenger__ wrote:Pa onda nadzoru svojih gradjana bez sudskog odobrenja.
Kakav bolan kmet? Zdrav razum i logika kaze jedno, ti me ubijedjujes u nesta pedeseto.Challenger__ wrote:Ali, ako si kmet, onda ide amiiiin.
Cuj CIA spijunirala milijarde ljudi?
Bas su im zanimljivi vlasnici samsung televizora.
Trosice vrijeme i resurse, slusati kako neki bezveznjakovic guzi zenu, ili zvuk koji proizvodi dok copa nos?
Zna se koga spijuniraju i ko im je interesantan, u vecini slucajeva za to trebaju postojati debeli razlozi.
- Challenger__
#8537 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tek tako prisluškivati prvu ženu Njemačke? Tek tako prisluškivati predsjedničkog kandidata u USA? Tek tako izgraditi mehanizam za (ukoliko se ukaže potreba, je li) špijuniranje ljudi širom globusa?
Možeš, ali onda gubiš kredibilitet prve demokratske države globusa. Tako postaješ "a joke" bez ugleda i poštovanja. A to je predtekst silazne putanje.
Ali, kome ja to pričam...
______
Uživaj, odoh do "Sirije".
Možeš, ali onda gubiš kredibilitet prve demokratske države globusa. Tako postaješ "a joke" bez ugleda i poštovanja. A to je predtekst silazne putanje.
Ali, kome ja to pričam...
______
Uživaj, odoh do "Sirije".
-
Fudo387
#8538 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa nije gospodja Merkel jednako "milijarde ljudi po svijetu".Challenger__ wrote:Tek tako prisluškivati prvu ženu Njemačke?
Ispricali smo se, greskom smo je prisluskivali, ona naucila lekciju. Zivot ide dalje.
Molim?Challenger__ wrote:Tek tako prisluškivati predsjedničkog kandidata u USA?
Imas dokaz da su prisluskivali Trumpa?
Ili mozda ipak pricas o ruskom "prisluskivanju" gospodje Clinton?
Ovo jos uvijek jeste lider slobodnog svijeta, doduse, ruski sateliti rade sve sto je u njihovoj moci da se to promijeni, ali...vidjecemo.Challenger__ wrote:Možeš, ali onda gubiš kredibilitet prve demokratske države globusa. Tada postaješ "a joke" bez ugleda i poštovanja. A to je predtekst silazne putanje.
Ocekuje nas burna i neizvjesna buducnost, gotovo je sigurno da ce neko dobiti po usima, ostaje da se vidi ko.
- insomnia78
-
sumirprimus
#8540 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ebo majku moram kupit novi fontele da se ne sramotim pred ciom 
-
Drvenija87
#8541 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zezanciju na stranu,pripremite se za novi hladni rat- http://www.worldaffairsjournal.org/blog ... w-cold-war
Trump je doista u pravu kada kaze da je Ugljesa jedan obicni slabic,da su ga Rusi gazili na svim frontovima.
Trump je doista u pravu kada kaze da je Ugljesa jedan obicni slabic,da su ga Rusi gazili na svim frontovima.
-
Fudo387
#8542 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
sumirprimus wrote:Ebo majku moram kupit novi fontele da se ne sramotim pred ciom
i samsung televizor.
-
sumirprimus
#8543 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
E tu sam Hin zajebo ..ovaj moj garant ne mogu pratitFudo387 wrote:sumirprimus wrote:Ebo majku moram kupit novi fontele da se ne sramotim pred ciom![]()
i samsung televizor.
-
Fudo387
#8544 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
sumirprimus wrote:E tu sam Hin zajebo ..ovaj moj garant ne mogu pratitFudo387 wrote:sumirprimus wrote:Ebo majku moram kupit novi fontele da se ne sramotim pred ciom![]()
i samsung televizor.
Nakon sto me nas drug Cheli upozorio sta se desava, iz ciste radoznalosti sam par puta mahno kitom ispred televizora.
Ne znam sta im je, jos me ne zovu.
-
sumirprimus
#8545 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Heh j2bo to.ja zabio dvije zice u casicu sode bikarbone... I vicem klik klak klik klak

- Challenger__
#8546 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Peking, reakcija:

Prati li ko berze? Kako stoji Samsung??China urges US to stop hacking other countries following #Vault7 release
Beijing has called on the US to stop its hacking practices against China and other countries, following a WikiLeaks release which reportedly exposes the CIA’s extensive hacking capabilities and lists Chinese routers as targets.
()
“We urge the US side to stop listening in, monitoring, stealing secrets and internet hacking against China and other countries,” Chinese Foreign Ministry spokesman Geng Shuang said during a Thursday news conference, as cited by Reuters.
- Challenger__
#8547 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kakva blamaža, ne mogu da vjerujem. Prekucali su Brežnjeva i Hodžu zajedno.
Ove iz Langelya treba poslati na kurs demokratije u Sjevernu Koreju...
Ove iz Langelya treba poslati na kurs demokratije u Sjevernu Koreju...
- Challenger__
#8548 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
We, the People of samsung and smartphone...

-
Fudo387
#8549 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Suza suzu goni,Challenger__ wrote:Peking, reakcija:
Prati li ko berze? Kako stoji Samsung??China urges US to stop hacking other countries following #Vault7 release
Beijing has called on the US to stop its hacking practices against China and other countries, following a WikiLeaks release which reportedly exposes the CIA’s extensive hacking capabilities and lists Chinese routers as targets.
()
“We urge the US side to stop listening in, monitoring, stealing secrets and internet hacking against China and other countries,” Chinese Foreign Ministry spokesman Geng Shuang said during a Thursday news conference, as cited by Reuters.
http://observer.com/2016/08/breaking-ch ... e-the-fbi/
..suosjecam sa napacenim kineskim narodom.
- Challenger__
#8550 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Samsung is watching You...