Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
avetinja

#8526 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Ne bih ga mogao banovati samo zato što navija za Milan.
alberto_tomba

#8527 Re: Premijer liga BiH

Post by alberto_tomba »

leškarenje wrote:Nije tema,ali moram ovo podijeliti sa vama ljubiteljima fudbala ....necete vise morati traziti linkove,IPTV kosta 12 KM mjesecno,imas 300 + kanala ,radi perfektno i imas gledati utakmicuu koju hoces :D

Image
Gdje i kako se ovo kupuje?
kikilika

#8528 Re: Premijer liga BiH

Post by kikilika »

alberto_tomba wrote:
leškarenje wrote:Nije tema,ali moram ovo podijeliti sa vama ljubiteljima fudbala ....necete vise morati traziti linkove,IPTV kosta 12 KM mjesecno,imas 300 + kanala ,radi perfektno i imas gledati utakmicuu koju hoces :D

Image
Gdje i kako se ovo kupuje?
i mene ovo zanima, može li malo više detalja - šta sve treba od uređaja, koliko koštaju, na koji način ovo radi i sl.; hvala i pozdrav
insaneinthebrain

#8529 Re: Premijer liga BiH

Post by insaneinthebrain »

LSD wrote:Blokirajte svi Leška i prepustite ga meni :izet:
blokiran je on ima par godina :oops: :izet:
tvoj je 8-)
Kinaski

#8530 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

kodi player, kakvih 12 kermi imate ba temu o kodiju na forumu, mozete to potpuno besplatno imati
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#8531 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Kinaski wrote:kodi player, kakvih 12 kermi imate ba temu o kodiju na forumu, mozete to potpuno besplatno imati
Mislim da nije Kodi a kao drugo samo ako platis mozes imati listu koja ti ne zaglavljuje ili pukne u pola utakmice. Imam ja Kodi i sve moguce liste jer su mi ukinuli Arene ali to je ziva patnja za gledati.....pricao sam sa ljudima koji placaju IPTV liste i kazu da programi idu najnormalnije ako imas brzinu i infrastrukturu interneta koja nije uopste zahtjevna
Dead Man Walking

#8532 Re: Premijer liga BiH

Post by Dead Man Walking »

Miske legenda lovu od Vodovoda preusmjerio na sudije. :izet: Moracu odblokirati Nikicu Bjelavica visavi ove spektakularne sudijske odluke, njusim level pacenistva beskonacno.
LSD

#8533 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

http://api.viglink.com/api/click?format ... ortovi.m3u

ovaj link copy-paste u VLC player (onaj čunj), prije toga izabrati opciju Medij, pa onda Otvori Mrežno Strujanje

To su sve Arene i svi Sport Klubovi
hrasno38

#8534 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

LSD wrote:http://api.viglink.com/api/click?format ... ortovi.m3u

ovaj link copy-paste u VLC player (onaj čunj), prije toga izabrati opciju Medij, pa onda Otvori Mrežno Strujanje

hehehe jesu ali koliko dugo 24 sata.....:) imam ja tih linkova pa skidam i patim se sa Arenema od kad mi ih ukinuse:)
LSD

#8535 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

hrasno38 wrote:

hehehe jesu ali koliko dugo 24 sata.....:) imam ja tih linkova pa skidam i patim se sa Arenema od kad mi ih ukinuse:)
ma jok ba....radi to uvijek, vjeruj mi...evo sad sam provjerio i sam, a skinuo sam ima pola godine

mada meni to zapravo i ne treba, jer imam sve na TV-u :mrgreen: ovo ja radi raje koja nema Arene ili Sport klubove
hrasno38

#8536 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

LSD wrote:
hrasno38 wrote:

ma jok ba....radi to uvijek, vjeruj mi...evo sad sam provjerio i sam, a skinuo sam ima pola godine

mada meni to zapravo i ne treba, jer imam sve na TV-u :mrgreen: ovo ja radi raje koja nema Arene ili Sport klubove
Ajde OK u svakom slucaju hvala ti ja imam SK ali nemam Arene.
todd_smith

#8537 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

Sarajevo rutinski, Zelju uz najjaca pojacanja sezone, ipak prolazi uz starog prijatelja, sudije.
Kinaski

#8538 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

todd_smith wrote:Sarajevo rutinski, Zelju uz najjaca pojacanja sezone, ipak prolazi uz starog prijatelja, sudije.
oj rutinski :D :D
hrasno38

#8539 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

todd_smith wrote:Sarajevo rutinski, Zelju uz najjaca pojacanja sezone, ipak prolazi uz starog prijatelja, sudije.
.....sto ti je objektivan navijac! cudo!
BlueBlood

#8540 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

...brzo zaboravise da proslo kolo dadose dva gola iz offside-a :-) Za Zelju danas penal cist ko suza, lik blokirao sut rukom koja strsi sto je svugdje u svijetu penal. Po onakvoj oranici se nije mogla vidjeti nikakva fudbalska predstava, mi uzeli ono po sta smo dosli 3 bobe

nego, imal ko da nije sarajevu zabio gol :zoka:
Kinaski

#8541 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

BlueBlood wrote:...brzo zaboravise da proslo kolo dadose dva gola iz offside-a :-) Za Zelju danas penal cist ko suza, lik blokirao sut rukom koja strsi sto je svugdje u svijetu penal. Po onakvoj oranici se nije mogla vidjeti nikakva fudbalska predstava, mi uzeli ono po sta smo dosli 3 bobe

messi i ronaldo jos nisu :D
BlueBlood

#8542 Re: Premijer liga BiH

Post by BlueBlood »

mi zadnji gol primili 1.11.15. :thumbup:

Image
Dead Man Walking

#8543 Re: Premijer liga BiH

Post by Dead Man Walking »

Taj ce nas na kraju i kostati.
todd_smith

#8544 Re: Premijer liga BiH

Post by todd_smith »

BlueBlood wrote:...brzo zaboravise da proslo kolo dadose dva gola iz offside-a :-) Za Zelju danas penal cist ko suza, lik blokirao sut rukom koja strsi sto je svugdje u svijetu penal. Po onakvoj oranici se nije mogla vidjeti nikakva fudbalska predstava, mi uzeli ono po sta smo dosli 3 bobe

Joco Stokic samo
Kinaski

#8545 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

todd_smith wrote:

Joco Stokic samo
sve ok
Raigor Stonehoof

#8546 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

LSD wrote:

EDIT:

radi, fala :thumbup:
LSD

#8547 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Raigor Stonehoof wrote:
LSD wrote:

eh eto, radi po godine, i ja kad ga postavih

Image

sto ti je peh :lol:

joooj švico draga, s kim ja posla imam

kad dođeš do te slike, klikni desnim klikom, pa Prikaz, pa Lista izvođenja, pa ti pokaže listu kanala...pa malo šaraj :mrgreen: skroluj naniže, nece ti ruka otpasti

ne mogu vam svima crtati jbg
Last edited by LSD on 06/03/2016 03:18, edited 1 time in total.
Raigor Stonehoof

#8548 Re: Premijer liga BiH

Post by Raigor Stonehoof »

sve se moze kad se hoce :D
bjelave

#8549 Re: Premijer liga BiH

Post by bjelave »

avetinja wrote:Samo da smećari iz Vrapčića napuste ligu, i da sa hajrom pratimo umijeće igranja sa loptom zvano fudbal.

Sarajevo danas zasluženo protiv kostolomaca.
Samo onaj koji nista ne zna o bh fudbalu se moze veseliti ovome sto se desava sa Velezom.
Ricken

#8550 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

bjelave wrote:
avetinja wrote:Samo da smećari iz Vrapčića napuste ligu, i da sa hajrom pratimo umijeće igranja sa loptom zvano fudbal.

Sarajevo danas zasluženo protiv kostolomaca.
Samo onaj koji nista ne zna o bh fudbalu se moze veseliti ovome sto se desava sa Velezom.
Da se složim i sa bjelave. Malo se klubova iz BiH se može pohvaliti sa 1/4 finala KUP UEFA.
Locked