I nista niko iz toga nije ima..Velkoski je isto u padu ali on je za bilbiju izmislioDr. Kuca wrote:Vala ni krste nije nista bolji od nemanje, cak naprotiv, nemanja je dosta vise trco.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dino777
#8526 Re: Utakmice.
- General_Jackson
#8527 Re: Utakmice.
omega369 wrote:ciji ba promasaji, sta pricate? Niko ne kaze da su bilbija i okic top igraci ali za PL BiH su i vise nego dovoljni. Pa sta treba? Da pirila i gatusa dovedemo da bi ovu sugavu ligu osvojili?! Nemojte nasjedati na ocite trenerske promasaje. Samo mi recite jel to adzem i musa imaju bolje igrace od bilbije? Imaju...da ne kazem...
Frajer ne zna i to je to. Trebam uscuplicu, citaj amateru, vjerovati na procjenu da neki igrac valja ili ne valja?! How yes no... Za tjeranje barica a za vi da bi njegov jaran dzemo igrao jos bih ga i nasamarao!!
Samo mi nije jasno kako su sportski i uprava to dozvolili. To mi je nevjerovatno
i ovo sto ne licimo na ekipu podsjetio bih da sa jarnijem takodjer nismo licili na ekipu pa je nakon promjene ekipa zaigrala k'o bayern. Dzeno je jednostavno dosegao svoj limit i sa njim treba zavrsiti sto prije. Ja bih volio da me demantuje i da pobjedi u listici i na grbavici, ali bojim se da je tesko izvodivo. Volio bih da grijesim i da se jos jednom prevarim po pitanju uscuplica ali.....
Odlična dva posta, manje, više rečeno sve!nebitan lik wrote: Ma nasa seljacka politika odigras 2 tekme losije odma bojkotujes ul si kloc sad je Dulja aktuelan idol,nakon dvije lose ce bit klocina a nacemo novog idola! Sto se tice price Obarska tesko gostovanje nije los od Tuzla takodje itd toga vise nema jednostavno smo favoriti i moras dobit,Listica ladno dere sve te amatere i jos neki sa 5 puta losijim timovima a mi pustimo Travnik da nas dere treba diktatora nekog na kljpi nesto kao Terima da ih gadja flasama na sred utakmice
Ja bih još dodao da neki navijači/forumaši previše igraju PES, FIFA i FM pa su izgubili vezu sa realnošću i sa Benkom će biti isto, samo neka dvije vezane utakmice ne da gol. Da su ovakvi navijači u Engleskoj svaka ekipa bi morala imati najmanje 10 igrača za svaku poziciju.
- hodža
#8528 Re: Utakmice.
Nosioci naše igre (Miloš, Cimi, Krste, itd) već 2 mjeseca igraju svako 3. Zamor materijala, a ne bojkot. A za to je kriv stručni štab.
- JOSEF K
#8529 Re: Utakmice.
Imamo tim nemamo trenera. (tačka)
- Chisum
#8530 Re: Utakmice.
Ja ne znam koji je njegov problem, niti volim ove kuloarske price, bojkotuje, ne bojkotuje itd... ali je evidentno da covjek nije ni pola onog Stojceva koji nam je tako lako izmamio osmjehe na lica... Nesto tu definitivno ne stima, i, sto je najroge, ne izgleda mi kao pad forme.omega369 wrote:stojcev je evidentno u padu forme a nas je najvazniji igrac sredine terena, da ne kazem jedini. Treba definitivno pricati sa njim, nesto se tu dogadja
Trenera vise necu ni komentarisati... Dzenu sam kao igraca jako gotivio i postovao, i njega i Ervu, ali je vec svakom postalo jasno da nije to to.
-
Ferid Avdic
#8531 Re: Utakmice.
Naći protiv lištice dole,Ahmo probija i zavrće u šesnes' ko Panući u najboljim danima,a Lav posprema lopu u gol u stilu Žorž Weaha.... 0-1 i vozdra kamenjari
Ps. Prije toga oćekujem guravu tekmu sa Drinom DNF ,al plaho se ne sikiram dovoljno 2:0
Ps. Prije toga oćekujem guravu tekmu sa Drinom DNF ,al plaho se ne sikiram dovoljno 2:0
-
leo karan
#8532 Re: Utakmice.
Kaze Dzeno rekao sam im na poluvremenu da igraju kao da je 0-0.
???
i jel to sve?
Sta je uradio da se to i desi?
Uredu je to sto im je rekao, al to nije dovoljno. To sam im i ja mogao reci, al me ne bi jebali ni 2% i igrali bi kako je njima kurci ćejf.
Kao sto su i Dzenu pomnozili s nulom i igrali ko razbijena vojska u drugom.
Znaci nisu ispostovali to sto je trener trazio. To je jasno.
Ali sta je Dzeno uradio? Nista, prepustio stvari slucaju.
Sto nije dreknuo, zamjenio onog nehljeba Stojceva, zovnuo Kapitena, trazio i od njega da se uozbilje...
Sto ne otjera jednog prvotimca iz tima, da malo povrati autoritet, tako to rade namazani treneri...
Nama treba zaokret...On treba da poludi, da im jebe mater, pa makar ostali bez 3 igraca odmah. Treba nam taj sok, da se probudimo
???
i jel to sve?
Uredu je to sto im je rekao, al to nije dovoljno. To sam im i ja mogao reci, al me ne bi jebali ni 2% i igrali bi kako je njima kurci ćejf.
Sto nije dreknuo, zamjenio onog nehljeba Stojceva, zovnuo Kapitena, trazio i od njega da se uozbilje...
Sto ne otjera jednog prvotimca iz tima, da malo povrati autoritet, tako to rade namazani treneri...
Nama treba zaokret...On treba da poludi, da im jebe mater, pa makar ostali bez 3 igraca odmah. Treba nam taj sok, da se probudimo
- Butmiran
#8533 Re: Utakmice.
Dženo nije ust'o sa klupe kako treba kamoli šta drugo...
Never forget Srebrenica!
Never forget Srebrenica!
- Logovan
#8534 Re: Utakmice.
To što ne ustaje sa klupe po meni uopšte nije problem. Neki treneri sjede, neki 90. minuta provedu pored aut linije, kako koji.Butmiran wrote:Dženo nije ust'o sa klupe kako treba kamoli šta drugo...
Never forget Srebrenica!
- Zatamnjena stakla
#8535 Re: Utakmice.
Ne može Dženo ustat, bode se u pete.
-
sole2mio
#8536 Re: Utakmice.
On je isto ovako igrao kad je jarni trebao dobiti otkaz!golman wrote:Stojčev bojkotuje...to je svima jasno kao dan.
- art vandeley
#8537 Re: Utakmice.
Nek nastavi jos koju ut. bojkotovati i on ce aBda dobiti otkaz (novembar nije daleko i kraj polusezone) pa nek trazi ponovo selameta po Kazahstanu, Makedoniji, Kosovu i gdje se ne.sole2mio wrote:On je isto ovako igrao kad je jarni trebao dobiti otkaz!golman wrote:Stojčev bojkotuje...to je svima jasno kao dan.
Sve ima svoje limite, pristojnost i razumijevanje, ali ako neces ozbiljno i timski, ima hvala Bogu ko hoce i ko jedva ceka
- Dino777
#8538 Re: Utakmice.
S necim se i slazemleo karan wrote:Kaze Dzeno rekao sam im na poluvremenu da igraju kao da je 0-0.
???
i jel to sve?
-
Fauja Singh
#8539 Re: Utakmice.
Pa sad ako bojkotuju neka se pojedinci upitaju dokle ih to može dovesti.
Evo npr. Bilbija, trudio se stvarno ali ga nije išlo, došao je Benko i ako u startu proradi Bilbija bi mogao igrati samo kup utakmice, te na kraju sezone ili čak i polusezone postati višak jer mu plata sigurno nije mala. A onda hoće li moći negdje vani naći klub ili će ostati u premijer ligi BiH, a mislim da je svima jasno ko u BiH ima najbolje uslove i ko trenutno najbolje plaća, pa izvolite gospodo i dalje se zajebajite ili bojkotujte, svejedno.
Sent from my Nexus 4
Evo npr. Bilbija, trudio se stvarno ali ga nije išlo, došao je Benko i ako u startu proradi Bilbija bi mogao igrati samo kup utakmice, te na kraju sezone ili čak i polusezone postati višak jer mu plata sigurno nije mala. A onda hoće li moći negdje vani naći klub ili će ostati u premijer ligi BiH, a mislim da je svima jasno ko u BiH ima najbolje uslove i ko trenutno najbolje plaća, pa izvolite gospodo i dalje se zajebajite ili bojkotujte, svejedno.
Sent from my Nexus 4
- Logovan
#8541 Re: Utakmice.
Najbolji u zadnje vrijeme. 
- vicious
#8542 Re: Utakmice.
Odličan Dulja, kod njega i kad ga ne ide vidiš da se bar trudi, za razliku od nekih "zvijezda"...
Inače po meni Tatko naš najkonstantniji i NAJBORBENIJI igrač, i za to duboki naklon.
Inače po meni Tatko naš najkonstantniji i NAJBORBENIJI igrač, i za to duboki naklon.
-
Gandra_1
#8543 Re: Utakmice.
Mene npr. Kalassi nimalo nije odusevio, odigrao je poprilicno losu utakmicu, fali mu brzine da probije bok, plus sto ga je Pandza preletio kod drugog gola... Svojom igrom meni nije nista puno vise pokazao od Dzeme
- Cossack
#8544 Re: Utakmice.
Kalassi je za Dzemu Usain Bolt!
Sent from my C6603
Sent from my C6603
-
Gandra_1
#8545 Re: Utakmice.
Mozda je malo brzi, ali sa manje iskustva i realno nije neko pojacanje... Al eto neka ga jos malo da vidimo...Cossack wrote:Kalassi je za Dzemu Usain Bolt!
Sent from my C6603
- Dr. Kuca
#8546 Re: Utakmice.
Mi cemo imati ozbiljnih problema sa jacim ekipama. Nema postavljene odbrane, zato nam ispadaju i bekovi i stoperi.
- nKrkan
#8547 Re: Utakmice.
Protiv Drine treba odmorit neke igrače
Klada-Kallasi-Mitrevski-Dupovac-Protić-Kovačević-Radovac-Okić-Duljević-Bilbija-Bekić
Klada-Kallasi-Mitrevski-Dupovac-Protić-Kovačević-Radovac-Okić-Duljević-Bilbija-Bekić
- Maharadza
#8548 Re: Utakmice.
Samo da hoće cimija (konačno) malo odmoriti...bit' će jebeno u lištici! 
-
golman
#8549 Re: Utakmice.
Čuj koga bojkotuje...pa klub,a možda i navijače...to se vidi iz avionaLogovan wrote:Koga bojkotuje i zašto bojkotuje? Kad si tako pametan hajde malo objasni.golman wrote:Stojčev bojkotuje...to je svima jasno kao dan.
a zašto bojkotuje..e pitajte njega!!!
-
golman
#8550 Re: Utakmice.
Sam je pobjeđivao protivnike,razbijao im odbrane...poslije Jarnijevog odlaska..sjećate li se..nije bilo davnosole2mio wrote:On je isto ovako igrao kad je jarni trebao dobiti otkaz!golman wrote:Stojčev bojkotuje...to je svima jasno kao dan.
...a sad protiv Olimpika nije ni potrčo čestito