Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Navodno saljemo zvanicnu ponudu za Kerkeza u narednim danima. 40m funti plus bonusi. Onda ce vjerovatno po Ekitikea, pa lagano stopera i zadnjeg veznog rjesavat, a u prodaje. Mirise na prelazni rok iz snova.
Zaboravljate bitan dio koji ovdje nije naveden.
Leverkusen ce tek Flekkena dobit kada Brentford nadje zamjenu za njega, tako da se igra takticki i malo se podilazi, kako bi i Leverkusen bio zadovoljan, ne zateze se odnos, sto bi trebalo ubrzati i pregovore za Wirtza.
Jebi ga, mislio sam i ja da ce uzeti 25-30mil za njega, ali ocito se na sve pazi i gleda se sira slika.
Ma nije upitno da ce cifra biti vrhunska za igraca od 28-29 godina kojem ostaju 2 godine ugovora, meni je samo problem ko je alternativa.
Kvaratskhelia da je dostupan, pa hajde, ovako ostati na Gakpu nije mi to to.
Uzet ce sigurno 80-90 miliona, ali opet ponavljam - koga dovesti.
Gordon? Sumnjam da bi dali ispod 100 miliona, sto je ogromno, ako se zna da jos ganjaju napadaca.
Za jedan prelazni rok istresti 300+ miliona, hmmm sumnjam.
Ne znam sta da mislim ako ga prodaju. Partije su mu uvijek bile toplo hladno ali ono u cemu je uvijek imao consistency je brzina i work rate. To mu je uvijek bio jedini adut i vjerujem da klub racuna na to da radi godina on maksimalno jos moze izvuci 2 sezone jer ce krenuti opadati. Nije vrhunski kreativac kao Salah i nije ubojit pred golom kao Gakpo i zbog toga vjerujem da ce ga prodati. Jer ako Saudijci dođu sa velikom cifrom, svjesni su da sigurno nece vise para izvuci kad mu krene ugovor isticati.
Pitanje je samo da li ima adekvatna zamjena koja je slobodna na trzistu jer iz Trentovog slucaja smo vidjeli da klub ne gleda samo finansije koliko mogu izvuci (jer je real nudio 50 miliona da dođe u Januaru), nego ce radije uzeti manje para kasnije ako vjeruju da Diaz moze igrati veliku ulogu u tome da se titula odbrani.
Gordon se nameće kao dobra opcija + HG igrac, ali Newcastle nema neki pritisak da ga proda i garant ce lupiti veliku cifru
Harvey im treba kao zamjena za Wirtza dok Quansah bi bio zamjena za Taha. Na twitteru se pise da je problem kod valuacije igraca, odnosno Liverpool nema problem da nekog ubaci u deal ali je pitanje koliko transfera pokriva swap. Liverpool cilja da izvali 100 miliona i nekog od ove dvojice za Wirtza dok Leverkusen hoce 20-30 miliona vise uz nekog od ovih jer ne vjeruju da bilo koji od ove dvojice vrijede 50 miliona.
A ovo za Kellehera se isto spominje kod izvora da je Liverpool pristao da ga proda za manje para samo da bi Flekken sto prije otisao u drugom smjeru. Koliko god htio Wirtza nema smisla se sad naguzit svakom njihovom zahtjevu samo da bi ga dobili. Bayer mora popustiti jer inace ce ga em morati prodati za manje para, em bi otisao kod rivala u Bayern
Leverkusenu ne ide u prilog sto Wirtz iskljucivo i samo zeli u Liverpool.
Liverpool jos pokusava gospodski rijesit ovu sagu, ali sam siguran da ako nastave jesti govna iz Bayera, da ce se drugacija prica pricati.
Bundesliga mi se cini taman za Elliotta. Nema on snage za vezni red u EPL a za krilo je prespor. Tamo je manji tempo i sigurno bi mu bolje leglo da promjeni okruzenje. Ako se onaj McTominay preporodio u Italiji vala i Elliott moze u Njemackoj
Kao što sam se i plašio, Wirtz polako prerasta u sagu, nisam siguran da je baš toliko dobar da košta ko dva van Dajka.
Nije ni da je ta pozicija koju on igra, ona zbog koje nam gori pod nogama. Ima još talentovanih igrača, nije Wirtz jedini, potrebniji nam je Kerkez i još jedan CB, a koštalo bi manje love od Wirtza. Nek im ga sad Bayern klepi za duplo manje love Liverpool im je već ponudio strašnu lovu, lordovska ponuda, ovi je hladno odbili, ko da su im nudili kikiriki. Ne bih ga ja ovoliko tražio, osvajali smo trofeje i bez Wirtza koliko se sjećam, ne znam ni kako nam je on sada odjednom postao ključni igrač za ovaj milenijum. Prečih poslova imamo za obaviti, slabijih pozicija za popuniti, bojim se da nam Wirtz ne uzme cijelo ljeto i onda šipak.