Komšinice (navijačka) potpisujemwewa wrote: a najpopularnije je izgleda kreirati teorije zavjere da bi se lakse progutali vlastiti slabi rezultati.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#85151 Re: Premijer liga BiH
- Charuga
- Globalni moderator
#85152 Re: Premijer liga BiH
Popusti malo sa takvim načinom komunikacije, nema potrebe!cvrčak_na_hedonizmu wrote:Jos njuska trofej, cekaj da se skoncentrisedecko_sa_kovaca wrote:mi ne razumijemo o cemu pricas
- wewa
#85153 Re: Premijer liga BiH
ko kaze da je tako?sumirprimus wrote:kako uvijek da sudijske greske prebace tas na vasu stranu?
osim ako nije zrinjski u pitanju, oni ipak bolje stoje po tom pitanju
kakvo smo sudjenje imali u protekle 3-4 sezone? i ko kaze da vec u narednoj utakmici nece biti gresaka na nasu stetu? uostalom, vec ih je bilo, ali smo ih kompenzovali igrom.
-
sumirprimus
#85154 Re: Premijer liga BiH
pa nikad necemo saznat jer sudije se potrude da ne saznamo...
tako se to i radi. drugi par opanaka sto vi navijacki stitite svoj klub tom pricom.
desi se ponekad neki izlet o torbma i titulama sto jest jest..
tako se to i radi. drugi par opanaka sto vi navijacki stitite svoj klub tom pricom.
desi se ponekad neki izlet o torbma i titulama sto jest jest..
-
sumirprimus
#85155 Re: Premijer liga BiH
imali ste odlicno sudjenje, osim u onim dijelovima gdje ste se direktno kosili sa zrinjskim, sta tu bar nije jasno? sudar dvije struje jaca prevagne.wewa wrote:ko kaze da je tako?sumirprimus wrote:kako uvijek da sudijske greske prebace tas na vasu stranu?
kakvo smo sudjenje imali u protekle 3-4 sezone? i ko kaze da vec u narednoj utakmici nece biti gresaka na nasu stetu? uostalom, vec ih je bilo, ali smo ih kompenzovali igrom.
-
Crvena Tifoza
#85156 Re: Premijer liga BiH
Velež znači MORA dobiti Široki.
-
sumirprimus
#85157 Re: Premijer liga BiH
samo se umrijet mora.Crvena Tifoza wrote:Velež znači MORA dobiti Široki.
- Charuga
- Globalni moderator
#85158 Re: Premijer liga BiH
Ko žabe, ali đaba ... 
- wewa
#85160 Re: Premijer liga BiH
imali smo kriminalno sudjenje, jednu od dvije titule koje su nam bile nadohvat ruke smo izgubili zbog kombinacije sudjenja i vlastitih gresaka.sumirprimus wrote:imali ste odlicno sudjenje, osim u onim dijelovima gdje ste se direktno kosili sa zrinjskim, sta tu bar nije jasno? sudar dvije struje jaca prevagne.wewa wrote:ko kaze da je tako?sumirprimus wrote:kako uvijek da sudijske greske prebace tas na vasu stranu?
no, dzaba pricati o tome, posebno navijacima Slobode za koje je Zeljo zivo zlo otkako je Sloboda sama sebe izbacila iz lige.
-
tcz
#85161 Re: Premijer liga BiH
u borbi za te titule drzale vas sudije.
-
sumirprimus
#85162 Re: Premijer liga BiH
nije meni mrsko, ne bi vi bili u borbi za te titule da se nije i vama stimalowewa wrote: imali smo kriminalno sudjenje, jednu od dvije titule koje su nam bile nadohvat ruke smo izgubili zbog kombinacije sudjenja i vlastitih gresaka.
no, dzaba pricati o tome, posebno navijacima Slobode za koje je Zeljo zivo zlo otkako je Sloboda sama sebe izbacila iz lige.
nema potrebe mijesat babe i zabe , mi smo ispali iz lige zahvaljujuci sami sebi. ja tu bar ne zelim nikog drugog krivit. ni zleju ni veleza. mogli ste pomoc al niste, vasa stvar. ne treba ni ocekivat pomoc od drugih.
-
sumirprimus
#85163 Re: Premijer liga BiH
isto ko za titule. smijesna prica boga mi.
nek ti kolege kazu ako su posteni i iskreni
nek ti kolege kazu ako su posteni i iskreni
-
sumirprimus
#85165 Re: Premijer liga BiH
zato fino gdje god se moze podapet kuka, sto da ne
ljudski je odmoc , laze ko kaze da nije

ljudski je odmoc , laze ko kaze da nije
-
sumirprimus
#85166 Re: Premijer liga BiH
joj da je kako otkinut dva boda sad u subotu. jes da je slaba nafaka, al sjelo bi.. 
-
splinter
#85167 Re: Premijer liga BiH
HA ha koje kmečanje na temi.
Nego jel dolazi svih 20 Fukara na Grbavicu u subotu?
-
sumirprimus
#85168 Re: Premijer liga BiH
nemam pojma ja sam u lozisplinter wrote:HA ha koje kmečanje na temi.
- wewa
#85169 Re: Premijer liga BiH
odlicno, imaces divan pogled na najbolje navijace na dunjaluku i sire 
-
mirza_15
#85170 Re: Premijer liga BiH
Meni je smiješno spominjanje te sezone. Te sezone ste pogurani u više utakmica, sudije zbog grešaka u vašu korist suspendovane kao na traci, Zrinjski je u Mostaru (direktni konkurent) oštećen za dva penala protiv vas i onda zbog jedne takve situacije u korist Zrinjskog ste vi pokradeni? A trebali ste samo dobiti Krupu ili izvući remi protiv Sarajevs koje je bilo iscpljeno igranjem finala kupa, potrošeno i fizički i mentalno i sa odbjeglim igračimawewa wrote: imali smo kriminalno sudjenje, jednu od dvije titule koje su nam bile nadohvat ruke smo izgubili zbog kombinacije sudjenja i vlastitih gresaka.
-
sumirprimus
#85171 Re: Premijer liga BiH
nemoj na tu temu. ne zelis..
odms ce me moderacija upozorit jer nije fer
odms ce me moderacija upozorit jer nije fer
- wewa
#85172 Re: Premijer liga BiH
vidis, pamtis i interpretiras onako kako tebi odgovaramirza_15 wrote:Meni je smiješno spominjanje te sezone. Te sezone ste pogurani u više utakmica, sudije zbog grešaka u vašu korist suspendovane kao na traci, Zrinjski je u Mostaru (direktni konkurent) oštećen za dva penala protiv vas i onda zbog jedne takve situacije u korist Zrinjskog ste vi pokradeni? A trebali ste samo dobiti Krupu ili izvući remi protiv Sarajevs koje je bilo iscpljeno igranjem finala kupa, potrošeno i fizički i mentalno i sa odbjeglim igračimawewa wrote: imali smo kriminalno sudjenje, jednu od dvije titule koje su nam bile nadohvat ruke smo izgubili zbog kombinacije sudjenja i vlastitih gresaka.
zanimljivo da evo niko naglas da kaze koju nam je to pobjedu u ova 4 kola poklonio sudija, a svi uglas tvrdite kako se redovno silji nama u korist.
dje to siljenje, da neko iz kluba stane u red?
-
mirza_15
#85173 Re: Premijer liga BiH
Ja samo reagujem na neosnovano priču iz Novog Sarajeva o tome kako se sudi protiv njih od kada postoje i kako je u svakoj utakmici bio barem jedan nedosuđen penal za Želju i crveni za protivnika. A o tome šbb-kbb da je ostalo 0:1 protiv Čelika ili da je Alispahić dobio drugi žuti protiv Zrinjskog ne bih.
- decko_sa_kovaca
#85174 Re: Premijer liga BiH
Pa kupite i vi sudije ha ja
- wewa
#85175 Re: Premijer liga BiH
pa neosnovana je svaka hiperbola - ukljucujuci i to da (je) zbog Ivice Željo ima(o) poseban tretman.
za neprofesionalno sudjenje protiv Želje krivi smo sami barem koliko i Savez, jer smo napravili niz sezona u kojima je Upravi bilo ispod casti da delegiraju ljude koji bi nam stitili interese, kako to drugi klubovi cine.
za neprofesionalno sudjenje protiv Želje krivi smo sami barem koliko i Savez, jer smo napravili niz sezona u kojima je Upravi bilo ispod casti da delegiraju ljude koji bi nam stitili interese, kako to drugi klubovi cine.