Tako je, nismo mi bili sposobni dobiti tu tekmu na Koševucvrčak_na_hedonizmu wrote:
Sloboda vam se sklonila zadnju tekmu. Samo Zeba igrao, ne pravi se blesav
Da se nisu sklonili, bilo bi nam ko vama sa nama ono kad ste se borili za titulu
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Tako je, nismo mi bili sposobni dobiti tu tekmu na Koševucvrčak_na_hedonizmu wrote:
Sloboda vam se sklonila zadnju tekmu. Samo Zeba igrao, ne pravi se blesav
Znamo i ti i ja sta se desiloTomahawk11 wrote:Tako je, nismo mi bili sposobni dobiti tu tekmu na Koševucvrčak_na_hedonizmu wrote:
Sloboda vam se sklonila zadnju tekmu. Samo Zeba igrao, ne pravi se blesav![]()
Da se nisu sklonili, bilo bi nam ko vama sa nama ono kad ste se borili za titulu
3 boda prednosti bilo na kraju i bolji međusobni omjer i gol razlikaako se ne varam. I da smo izgubili tu utakmicu bili bi prvaci.Tomahawk11 wrote:Tako je, nismo mi bili sposobni dobiti tu tekmu na Koševucvrčak_na_hedonizmu wrote:
Vala baš, eno cvrle kaže isto bi uradio, a desi se Krupa pa FKSsime_cipol wrote:Ukralo nam dvije titule, zabranilo da igramo evropu, brat bratu ostetilo nas za 2-3mil €. Samo da pritefterimo.
Pih, a ja prejudiciram.sime_cipol wrote:Odlucit ce CAS u nasu korist.
Racun cemo ispostaviti Begicu, Pilavu, Djemidjicu i Maidu. Nek se dogovore ko ce platiti.
Jesi ti brat od logovanog? RAM vam je tu negdje?Tomahawk11 wrote:Pih, a ja prejudiciram.sime_cipol wrote:Odlucit ce CAS u nasu korist.
Racun cemo ispostaviti Begicu, Pilavu, Djemidjicu i Maidu. Nek se dogovore ko ce platiti.
Mora da imate jake argumente čim si siguran?
Ma ukrali im Krupa i Sarajevo, a oni je pošteno kupili i već proslavili. Nestalo nam sudija šta su sve radili te sezone, ali ni kupljenu titulu ne uspješe osvojiti. Razumljivo je razočarenje nakon što su toliko uložili.Tomahawk11 wrote:Vala baš, eno cvrle kaže isto bi uradio, a desi se Krupa pa FKSsime_cipol wrote:Ukralo nam dvije titule, zabranilo da igramo evropu, brat bratu ostetilo nas za 2-3mil €. Samo da pritefterimo.![]()
I to za Evropu, nisu mogli uzeti u činjenicu da se Šiljak zajebo![]()
Kome ćete račun ispostaviti
To bi značilo šta? Nisam mu brat.sime_cipol wrote:Jesi ti brat od logovanog? RAM vam je tu negdje?Tomahawk11 wrote:Pih, a ja prejudiciram.sime_cipol wrote:Odlucit ce CAS u nasu korist.
Halo ofsajd.mirza_15 wrote:Ma ukrali im Krupa i Sarajevo, a oni je pošteno kupili i već proslavili. Nestalo nam sudija šta su sve radili te sezone, ali ni kupljenu titulu ne uspješe osvojiti. Razumljivo je razočarenje nakon što su toliko uložili.Tomahawk11 wrote:Vala baš, eno cvrle kaže isto bi uradio, a desi se Krupa pa FKSsime_cipol wrote:Ukralo nam dvije titule, zabranilo da igramo evropu, brat bratu ostetilo nas za 2-3mil €. Samo da pritefterimo.![]()
I to za Evropu, nisu mogli uzeti u činjenicu da se Šiljak zajebo![]()
Kome ćete račun ispostaviti
bravo si ga bateTomahawk11 wrote:Nekad je stvarno zabavno čitati ovu priču ko je šta kupio i namjestio![]()
FKS i FKŽ, od dva čovjeka djeca![]()
I pastorče HŠKZ
Kada bi se trebalo saznati šta je CAS odlučio?Tomahawk11 wrote:Pih, a ja prejudiciram.sime_cipol wrote:Odlucit ce CAS u nasu korist.
Neko je negdje pisao u septembru valjda. Ne znam da li je to tačno.avetinja wrote:
Kada bi se trebalo saznati šta je CAS odlučio?
Znači, broji se sitno.Tomahawk11 wrote:Neko je negdje pisao u septembru valjda. Ne znam da li je to tačno.avetinja wrote:
Kada bi se trebalo saznati šta je CAS odlučio?
Zadnje tri sve krompir.sumirprimus wrote:zeljovci ovi koji prate kakav nam je skor prosle sezone? bilo jednom o o jelde? a druge dvije?
Stimanne pocelo od Celika, cini mi semirza_15 wrote:3 boda prednosti bilo na kraju i bolji međusobni omjer i gol razlikaako se ne varam. I da smo izgubili tu utakmicu bili bi prvaci.Tomahawk11 wrote:Tako je, nismo mi bili sposobni dobiti tu tekmu na Koševucvrčak_na_hedonizmu wrote:
Mene su naucili da pricam istinu, za razliku od nekih, takav sam, sta da radimTomahawk11 wrote:Cvrle, bude li ti bar lakše nakon te priče?
Nema svrhe ako boli još više.