Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Kad je neko favorit, onda se zna na šta se misli.
Kad je Amar prošli put bio u klubu, tad ste redali titule.
Dakle, ako pročitamo između redova, stvari su jasne.
Kad je neko favorit, nije isto kao kad je prvi/glavni favorit. Favorita može biti dva, tri ...
Da rezimiramo, niko nije izjavio da smo "sigurni šampioni", ili da smo glavni favoriti, ili da smo najjači.
Borimo se, pa dokle doguramo, ali imamo dvije ekipe koje su ispred nas po kvaliteti. Biće teško.
I sad ja napišem kako je napisano da je Željezničar favorit, dakle ostali nisu spomenuti, nisu favoriti.
Liga je svakako jača nego prošle sezone i biće teže svima.
Ali napiši kako je to mišljenje jednog forumaša, a ne svih navijača. Isto tako možeš napisati kako navijači Želje misle da su Sarajevo i Zrinjski favoriti, jer sam ja to napisao.
Jelde nema logike da mišljenje jednog forumaša predstavljaš kao mišljenje svih navijača Želje ...
Neise, nismo prvi i glavni favoriti, nismo sigurni šampioni.
Eto, toliko od mene, dosta za ovu priču ...
Charuga wrote:
Ali napiši kako je to mišljenje jednog forumaša, a ne svih navijača. Isto tako možeš napisati kako navijači Želje misle da su Sarajevo i Zrinjski favoriti, jer sam ja to napisao.
Jelde nema logike da mišljenje jednog forumaša predstavljaš kao mišljenje svih navijača Želje ...
Neise, nismo prvi i glavni favoriti, nismo sigurni šampioni.
Eto, toliko od mene, dosta za ovu priču ...
Nikad neće biti mišljenje svih navijača. Nije baš jednog, ali eto.
Pa činjenica, ti kao navijač Želje si napisao da su ispred vaše ekipe. Možda će još neko napisati, pa ja onda mogu napisati da su to rekli navijači Želje, je li tako? To ne znači da svi tako misle.
FK TUZLA CITY HŠK ZRINJSKI X
FK BORAC FK MLADOST D. K. X
FK SARAJEVO FK RADNIK 1
FK VELEŽ NK ŠIROKI BRIJEG X
FK ŽELJEZNIČAR FK SLOBODA 1
FK ZVIJEZDA-09 NK ČELIK 2
decko_sa_kovaca wrote:Favoriti za titulu po meni
1. sarajevo
2. zrinjski
3. zeljeznicar
4. siroki
Borba za opstanak
9. sloboda
10. mladost
11. velez
12.zvijezda
Kao sto sam reko i prije prvenstva
Ma po cemu je to Radnik bolji od nas ili Siroki od Celika?
Ebo vas te prognoze pune animoziteta.
decko_sa_kovaca wrote:Favoriti za titulu po meni
1. sarajevo
2. zrinjski
3. zeljeznicar
4. siroki
Borba za opstanak
9. sloboda
10. mladost
11. velez
12.zvijezda
Kao sto sam reko i prije prvenstva
Ma po cemu je to Radnik bolji od nas ili Siroki od Celika?
Ebo vas te prognoze pune animoziteta.
Tu smo da pomrsimo račune nekima, hmm starim dužnicima ove sezone, a onda od naredne ide kara.nje.
Usaglašeni smo mi, ne berite vi tuđu brigu.
Vidim neki se nadaju opstanku u ligi, ne znam samo na osnovu čega . . .
sumirprimus wrote:eee a vidis ti kako je to samo namazano, ko prica? ne prica niko...
a sad smotaj film, samo da se amar vrati on je sve znao pa i sa sudijama