DaysleepeR wrote:kad je televizija tek otvorena imao je Senad sve, i odlične novinare, i pažljivo probrane nove face, i mentore i opremu i prostorije i emisije i ideje
samo ga jebe što je naučio raditi sa tuđim parama (BHRT, Hayat, TV1) i da su apetiti i ambicije vrlo brzo ispuhale kad je skonto da ne lete sponzori na lijepe oke 33-godišnje, već na ozbiljan program, i da se sve u životu i u današnje vrijeme plaća
ako misli da uči novinare, trebao je da otvori tv novinarsku akademiju pa da ljudi plaćaju da se tamo uče
kad nekoga zaposliš, daš mu ugovor na kojem pišu tvoje obaveze, onda plati jarane...
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#8501 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- spree
#8502 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
[emoji106] najbolji moguci opis.cyprus wrote:Senad je turbo folk.
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
Last edited by spree on 12/01/2017 12:52, edited 1 time in total.
-
peepeep
#8503 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nedavno sam gledao prilog o snijegu u Sarajevu. Prvo je lik pročitao tri rečenice, onda je usljedilo cca 3 minute "video" priloga u kojem je kamera uperena prema nekoj zgradi (random neka zgradurina) i gdje se jasno vidi da pada snijeg a u pozadini muzika k'o da su krenuli u rat, to je nešto tehno, epik folovi.StupskaBitanga wrote:DaysleepeR wrote:kad je televizija tek otvorena imao je Senad sve, i odlične novinare, i pažljivo probrane nove face, i mentore i opremu i prostorije i emisije i ideje
samo ga jebe što je naučio raditi sa tuđim parama (BHRT, Hayat, TV1) i da su apetiti i ambicije vrlo brzo ispuhale kad je skonto da ne lete sponzori na lijepe oke 33-godišnje, već na ozbiljan program, i da se sve u životu i u današnje vrijeme plaća
ako misli da uči novinare, trebao je da otvori tv novinarsku akademiju pa da ljudi plaćaju da se tamo uče
kad nekoga zaposliš, daš mu ugovor na kojem pišu tvoje obaveze, onda plati jarane...
- DaysleepeR
#8504 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
tamo sam proveo 2 godine i naravno da imam mnogo insajderskih informacija koje bi bilo jako sočne i pitke za forumska naglabanja, ali nisam papak ni seljak pa ću ih svakako zadržati za sebe
mogu komentarisati Senada kao ličnost jer ga naravno poznajem (nismo prijatelji srećom) ali ne bih bio dio tračeva, samo ću reći da je jako puno ljudi u zabludi što se tiče tog čovjeka, kao što sam i ja bio
mogu komentarisati Senada kao ličnost jer ga naravno poznajem (nismo prijatelji srećom) ali ne bih bio dio tračeva, samo ću reći da je jako puno ljudi u zabludi što se tiče tog čovjeka, kao što sam i ja bio
-
afroshoxx
#8505 Re: RE: Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ama kapitalista, svaki obrt se počinje za sticanje dobiti, što veće. I sve 5. Nemoj samo da slušamo kako za državu i djecu nešto radiš kao otac sa velikim O. Daj djeci pare prvo, hoće svoje porodice, pare za kiriju i sl.DaysleepeR wrote:tamo sam proveo 2 godine i naravno da imam mnogo insajderskih informacija koje bi bilo jako sočne i pitke za forumska naglabanja, ali nisam papak ni seljak pa ću ih svakako zadržati za sebe
-
klixo
#8506 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Myface koncertna dvorana bi ga mogla izvuci iz krize , zaista je dobro uredjeno i dobro radi.
Sad sto raja prica dovodi turbo-folk pjevace ovo ono ,a covjek pokusao sa nekom urbanijom varijantom i nije islo
Kad te stisnu krediti doveo bi ti i Dodika da ti pjeva "ne moze nam niko nista..." ako ces imati hajra od toga.
Ministarke nedavno gostovale , ako nije bilo 2k ljudi
me...
Sad sto raja prica dovodi turbo-folk pjevace ovo ono ,a covjek pokusao sa nekom urbanijom varijantom i nije islo
Kad te stisnu krediti doveo bi ti i Dodika da ti pjeva "ne moze nam niko nista..." ako ces imati hajra od toga.
Ministarke nedavno gostovale , ako nije bilo 2k ljudi
- DaysleepeR
#8507 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
koncertna dvorana je osmišljena sa estradnim menadžerom iz Beča po imenu Fantom i uvijek je u planu i bilo da bude "roke koke"klixo wrote:Myface koncertna dvorana bi ga mogla izvuci iz krize , zaista je dobro uredjeno i dobro radi.
Ministarke nedavno gostovale , ako nije bilo 2k ljudime...
bošnjačka bečka škola
-
klixo
#8508 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta hoces reci ? Plan mu je bio poceti sa urbanom muzikom za koju je predvidio propast kako bi imao izgovor za "roke koke" ???DaysleepeR wrote:koncertna dvorana je osmišljena sa estradnim menadžerom iz Beča po imenu Fantom i uvijek je u planu i bilo da bude "roke koke"klixo wrote:Myface koncertna dvorana bi ga mogla izvuci iz krize , zaista je dobro uredjeno i dobro radi.
bošnjačka bečka škola
- DaysleepeR
#8509 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ma ne, nego je plan da nastupa onaj koga Fantom dogovori da nastupa, a u tim menadžerskim vodama ima puno kompenzacija, tipa, uradi mi svirku ovdje, dam ti svirku ondje i sl. Nego je Fantom sam po sebi roke koke, doduše on radi Čolu, Dugme, Harija, Dinu i sl... ali bečka je scena više roke koke nego beogradska tako da...klixo wrote:Sta hoces reci ? Plan mu je bio poceti sa urbanom muzikom za koju je predvidio propast kako bi imao izgovor za "roke koke" ???DaysleepeR wrote:koncertna dvorana je osmišljena sa estradnim menadžerom iz Beča po imenu Fantom i uvijek je u planu i bilo da bude "roke koke"klixo wrote:Myface koncertna dvorana bi ga mogla izvuci iz krize , zaista je dobro uredjeno i dobro radi.
bošnjačka bečka škola

-
Margita81
#8510 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To je to.cyprus wrote:Senad je turbo folk.
- klavirdžija
#8511 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vazda je i bio, samo što je tada pjevušio samo već popularne melodije. A ovi naknadno razočarani...Margita81 wrote:To je to.cyprus wrote:Senad je turbo folk.
-
StupskaBitanga
#8512 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisu vise vjerujDaysleepeR wrote:tamo sam proveo 2 godine i naravno da imam mnogo insajderskih informacija koje bi bilo jako sočne i pitke za forumska naglabanja, ali nisam papak ni seljak pa ću ih svakako zadržati za sebe
Pokazao je pravo lice
-
julisiz es grant
#8513 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ko im je ona neka crvenokosa mlađahna dijeva što vodi neku emisiju prije Centralnog, što hoće da je zajebaTa, fura Senčijev fazon 
-
julisiz es grant
#8514 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Fikret Vukelić-FantomDaysleepeR wrote:koncertna dvorana je osmišljena sa estradnim menadžerom iz Beča po imenu Fantom i uvijek je u planu i bilo da bude "roke koke"klixo wrote:Myface koncertna dvorana bi ga mogla izvuci iz krize , zaista je dobro uredjeno i dobro radi.
bošnjačka bečka škola
- Banksy
#8515 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Upravo tako.Margita81 wrote:To je to.cyprus wrote:Senad je turbo folk.
-
elk
#8516 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Za njega je i mahir burekovic pink floyd...
i jos jednom:plati raji zaradjeno lopinaru!
i jos jednom:plati raji zaradjeno lopinaru!
- MOSALJOZE
#8517 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad šuti,gosti pričaju 
- DaysleepeR
#8518 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
od večerašnje se emisije može napraviti jača analiza, imaš sudiju koji imenuje konkretne probleme, imaš Vasviju koja ofira sudske greške i imaš jednog kancelarijskog pacova koji samo zna citirati procedure i propise koji ničemu niti služe niti funkcionišu, i imaš kvazi novinara koji ne zna to presijeći sa 3-4 pitanja koja su mu tako lijepo nabačena na volej...
dakle katastrofa, žena koja je mrtvi činovnik i brani svoje procedure drži glavnu riječ i dva-tri puta otvoreno kaže "kako mi da to znamo" samim tim priznajući da procedure ničemu ne služe a veliki novinar ni mukajet da to prepozna i postavi pitanje koje visi u zraku...
dakle katastrofa, žena koja je mrtvi činovnik i brani svoje procedure drži glavnu riječ i dva-tri puta otvoreno kaže "kako mi da to znamo" samim tim priznajući da procedure ničemu ne služe a veliki novinar ni mukajet da to prepozna i postavi pitanje koje visi u zraku...
-
RtrnOfSalisbury
#8519 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jebga njem izleda najvise lezi jelenka karleus, po zanimanju prijateljica bih. sace mjesec kako nije gostovala kod sencija i taki novinar to nebi smio sebi dopuscat. a sence morebit i napusca tv ako mu ta folkoturboteka krene.
- navedeni
#8520 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
RtrnOfSalisbury wrote:jebga njem izleda najvise lezi jelenka karleus, po zanimanju prijateljica bih. sace mjesec kako nije gostovala kod sencija i taki novinar to nebi smio sebi dopuscat. a sence morebit i napusca tv ako mu ta folkoturboteka krene.
To radi da bi gostovala u majfejs klubu, može dobit kinte od toga za noć, pametno to jarane
- Banksy
#8521 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zato što je bio sasvim nepripremljen za temu, zato što nije imao pojma o čemu govore, zato što nije novinar, već prezenter i voditelj koji se najbolje snalazi s Karleušom, Dinom Merlinom i sličnim polusvijetom.DaysleepeR wrote:od večerašnje se emisije može napraviti jača analiza, imaš sudiju koji imenuje konkretne probleme, imaš Vasviju koja ofira sudske greške i imaš jednog kancelarijskog pacova koji samo zna citirati procedure i propise koji ničemu niti služe niti funkcionišu, i imaš kvazi novinara koji ne zna to presijeći sa 3-4 pitanja koja su mu tako lijepo nabačena na volej...
- dustaban
#8522 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senadu je ocito postalo mrsko raditi ovo sto radi, nikakve pripreme, nikakvi kriteriji, sve nazor...
-
StupskaBitanga
#8523 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nisam gledao ali me interesuje da li je Jadranku Lokmič Misiraču Senad uopšte pitao u vezi njenog sina?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#8524 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad turbo folk, los novinar, cirkuzant, a svi, vidim, uredno gkedaju CD. Meni je sinoc bio dosadan, prebacila kanal. Lose je vodio emisiju...
-
RtrnOfSalisbury
#8525 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
jebalomajku mescini da je ovo neka zavjera ili sala. vide gostiju mu: slobo vasic, katarina (grujic) ... pa dje je stanija sence
ni u dnevnik ni u turboteku je nije pozvo. jel on najavljuje te goste u turboteci
jel hin intervjuise ? jel iskopiro koncept onoga na sjeveru sto je u dnevnoj sobi napravio studio i dovodi najvece a i one manje zvijezde sa estradu a ima i turboteku. jebote, makar nema potrebe da zadnji ugasi svjetlo jer je vec davno ugaseno