Premijer Liga BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
muhafuca

#8501 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by muhafuca »

joj koja stela da ne ispadnu dva srpska kluba :D :D :D :D
al to je standard kod nas valjda pa me ni ne cudi
mada je sloboda trebala gristi i cupati i igrati i protiv sudija
tj imali su sudbinu u svojim rukama tako da samo sebe mogu kriviti
BHF_Manijak

#8502 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

palermo wrote:
Haj ne seri. Pa poslije utakmice Velež-Željo su se ovdje pisali postovi kako je nekad Veleže b i simpatičan klub a sada su niko i ništa. Kakva je to metropolska opsjednutost, šta je bolje da formiramo ligu u kojoj igraju Željo i Sarajevo, ili pak da svi igramo ali da je uslov naguziti se Sarajevu i Želji. Koju biste radije varijantu
Izvini, ali iskreno mi odgovori, jesi li gledao zadnju utakmicu Veleza i Zelje u Mostaru, 1:2 kad je bilo?!
nosara

#8503 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

Kljucaj ovo...! :roll:

Sve se zna u vezi ove sezone i nema potrebe da se razocarani pojedinci razboljevaju ođeka... :D
palermo

#8504 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by palermo »

BHF_Manijak wrote:
palermo wrote:
Haj ne seri. Pa poslije utakmice Velež-Željo su se ovdje pisali postovi kako je nekad Veleže b i simpatičan klub a sada su niko i ništa. Kakva je to metropolska opsjednutost, šta je bolje da formiramo ligu u kojoj igraju Željo i Sarajevo, ili pak da svi igramo ali da je uslov naguziti se Sarajevu i Želji. Koju biste radije varijantu
Izvini, ali iskreno mi odgovori, jesi li gledao zadnju utakmicu Veleza i Zelje u Mostaru, 1:2 kad je bilo?!

Jebo ga ja manijače, pa ja mislio ti čitaš ovaj forum :D , pa naravno da sam bio, jesam izvještaj napisao :D .

I šta sad, zviždali vam, psovali vam mater, psovali Osimu i sad zbog toga bi ibili sretni da i Velež ispadne :D .

Rekoh ja, ništa bez paketa hurmašica
cindrlimindrli

#8505 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by cindrlimindrli »

star(i)mo wrote:
cindrlimindrli wrote:E jbg, sad svi krivi samo oni nisu. Taman posla da Zeljo rizikuje zdravlje svojih igraca u jednoj za njih nebitnoj
utakmici. I sve to pred nastupe u ligi sampiona kad se sasvim realno moze nadati plasmanu u grupnu fazu.
A niko ne spominje "japrak konekciju", braaaaaataaaaa maaaaaaajjjjkeeee mi nismo pustili gosk... :-) sve se k`o
fol ne podnose.
:lol:
Kakvih pacenika ima na ovom forumu... :-)
Dobro, sta je sad? je li gosk bolji od Veleza?
nosara

#8506 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

Velez je uvijek bio simpa mali klub... :D
star(i)mo

#8507 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by star(i)mo »

Ma jah... dok je Velezu trebalo sadake bio je simpatican. Cim pruzis malo otpora, ne valjas, hebi ga. 'dje's bola' protiv Zelje i Sarajeva!?
Šibicar

#8508 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Šibicar »

Zamšljena stuacija - Sandrlend se bori za opstanak sa Blekburnom,Evertonom i Fulhamom.U zadnjem kolu Sandrlend gostuje Evertonu i tu direktno odlučuje o svojoj sudbini,Fulham igra kući sa Manćesterom,koji nije izgubio dugo vremena,ali koji je već ranije osvojio i ligu i kup i kojem ta utakmica predstavlja samo 90 minuta,dok Blekburn gostuje kod Liverpula koji je obezbjedio opstanak i koji je na sredini tabele bez mogućnosti pomaka ni gore ni dole.Desi se da Fulham,naložen na opstanak i napet k'o žaba,dobije prvaka Manćestera koji i nije pokazao neku pretjeranu volju kao u prethodnim utakmicama koje su mu bile bitne dok je trajala borba za trofeje,dok Blekburn u gostima kod Liverpoola u dramatičnoj triler utakmici preokreće rezultat i dobija utakmicu,a Everton bez po muke savlada Sandrlend čiji su igrači na toj utakmici bili samo statisti bez i jednog jedinog pokušaja da ugrože protivnički gol,uprkos tome što im je odgovarao i neriješen rezultat,ili čak i poraz sa jednim golom razlike,oni glatko gube sa 2-0 i opraštaju se od društva najboljih.

Ko je ovdje kriv Sandrlendu,možda Manćester čiji su igrači dernečili čitavu sedmicu slaveći duplu krunu,ili možda Liverpul koji se na svom terenu u potpuno nebitnoj utakmici nije naprezao do maksimuma?!Mada postoji mogućnost i o krivici samog Sandrlenda,ali ona je suviše mala da se o njoj raspravlja.

Da se u EPL desio ovakav rasplet dogadjaja(što bi bilo vrlo moguće),siguran sam da niko ovdje ne bi uopšte raspravljao o tome,kao ni u samoj Engleskoj,ali pošto je naša liga,uvijek je neko drugi kriv samo ja nisam.
LSD

#8509 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by LSD »

Šta se ovdje piše :-) pogotovu ovaj vojskovođa Salahudin :shock: ....GOŠK je mlatnuo i Sarajevo u gostima, kao i danas Velež (i to u za njih odlucujucoj tekmi)...šta to znaci sad?? Velež je kao "morao" zapeti protiv Goška radi nekakvih tuzlaka, a pitare i njihov poraz od Goška (gdje su ovi iz gabele izeli ista 3 boda, kao i danas u Vrapčićima) niko ne pominje...Velež je kriv, a nikako FCS :lol:
Jah , zaboravih - najveci krivac je naravno Željo :lol: :lol: što nije zapinjao 100% u utakmici koja mu apsolutno ništa nije znacila, osim vjerovatnih lomova noge svojih igraca, jer je Leotaru gorilo pod nogama.

Svi im krivi, samo Sloboda nije kriva što je sve to sama sebi dozvolila...yebena je logika u bosanca :-)
Last edited by LSD on 23/05/2012 20:17, edited 3 times in total.
star(i)mo

#8510 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by star(i)mo »

cindrlimindrli wrote:
star(i)mo wrote:
cindrlimindrli wrote:E jbg, sad svi krivi samo oni nisu. Taman posla da Zeljo rizikuje zdravlje svojih igraca u jednoj za njih nebitnoj
utakmici. I sve to pred nastupe u ligi sampiona kad se sasvim realno moze nadati plasmanu u grupnu fazu.
A niko ne spominje "japrak konekciju", braaaaaataaaaa maaaaaaajjjjkeeee mi nismo pustili gosk... :-) sve se k`o
fol ne podnose.
Kakvih pacenika ima na ovom forumu... :-)
Dobro, sta je sad? je li gosk bolji od Veleza?
Danas jeste.
palermo

#8511 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by palermo »

nosara wrote:Velez je uvijek bio simpa mali klub... :D
raštikari, mater im :D
jeza u ledja

#8512 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by jeza u ledja »

Buahahahahahah!!!! :lol: :lol: :lol:
BHF_Manijak

#8513 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

palermo wrote:
BHF_Manijak wrote:
palermo wrote:

Jebo ga ja manijače, pa ja mislio ti čitaš ovaj forum :D , pa naravno da sam bio, jesam izvještaj napisao :D .

I šta sad, zviždali vam, psovali vam mater, psovali Osimu i sad zbog toga bi ibili sretni da i Velež ispadne :D .

Rekoh ja, ništa bez paketa hurmašica
Jebo ga i ja Palermo ne mogu se svakgo posta sjetit :mrgreen: I nije mi bilo radi prozivki Amara, ima ih i na Kosevu ( :mrgreen: :skoljka: ) vec ono nakvo ganjanje i trckaranje Red Armija po tribini svaki put kad bi se Zeljo priblizio golu u prvom poluvremenu, odmah se lafo cijela tribina (jel ono juzna bi?) zaleti na igrace Zelje, nidje veze majkemi. :mrgreen:
nosara

#8514 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

star(i)mo wrote:Ma jah... dok je Velezu trebalo sadake bio je simpatican. Cim pruzis malo otpora, ne valjas, hebi ga. 'dje's bola' protiv Zelje i Sarajeva!?
Otpor je jos uvijek light... Al' psujete vise nego prije... :-)
nosara

#8515 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

BHF_Manijak wrote: Jebo ga i ja Palermo ne mogu se svakgo posta sjetit :mrgreen: I nije mi bilo radi prozivki Amara, ima ih i na Kosevu ( :mrgreen: :skoljka: ) vec ono nakvo ganjanje i trckaranje Red Armija po tribini svaki put kad bi se Zeljo priblizio golu u prvom poluvremenu, odmah se lafo cijela tribina (jel ono juzna bi?) zaleti na igrace Zelje, nidje veze majkemi. :mrgreen:

Sikicki faktor... :wink:
Dr. Kuca

#8516 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Dr. Kuca »

Nastima komitet da ispadne sloboda, a trebalo je valdja da ispadne salbiji i losiji al haj. Vidjecemo dogodine :bih:
salle_eh1986

#8517 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by salle_eh1986 »

haj bgt šta se bune ovi navijači slobode, moći će i slijedeće godine gledati plo na tušnju
gradina je novi premierligaš :D
star(i)mo

#8518 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by star(i)mo »

Jasta bola'. Komitet je danas zabranio igracima Slobode da upute udarac na gol Slavije.
Charuga
Globalni moderator

#8519 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Charuga »

Plavih_11 wrote:
Salah ad-Din wrote:Izradili ste ljude, jos se radujete po forumima, to vam nije ni malo fer, ali mi smo to navikli od vas, doci ce opet vrijeme kada ce se pjevati "Famose, Famose, eto Zelje tamo se", pa cete vidjeti malo kako je sada navijacima Slobode. Eto vam vas Leotar, Slavija, idite kod njih na gostovanja, tamo vam je fino, a mislim sto drugo i ocekivati od navijaca Nogometnog kluba.

Ali boli me briga, eto vas tamo, vas obraz.
Drago mi je da je Sarajevo osiguralo rezultatski Evropu, ali mi nije drago sto nisu uspjeli pobjediti Borac bar danas.
Pa i vi ste ucestvovali u "izradi" Slobode. Dobili ste ih u Tuzli 0:1 a izgubili ste od Leotara u Trebinju. Gdje vam je obraz ... 8-)
A uz sve to, pustili ste GOŠK na Kosevu ... 8-)
lider

#8520 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by lider »

fol ne podnose.
Ovo mi je tako popravilo dan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hvala :thumbup:
nosara

#8521 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

Dr. Kuca wrote:Nastima komitet da ispadne sloboda, a trebalo je valdja da ispadne salbiji i losiji al haj. Vidjecemo dogodine :bih:
:D
cindrlimindrli

#8522 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by cindrlimindrli »

star(i)mo wrote:Ma jah... dok je Velezu trebalo sadake bio je simpatican. Cim pruzis malo otpora, ne valjas, hebi ga. 'dje's bola' protiv Zelje i Sarajeva!?
Kome bolan pruzas otpor? Gosku? Zelji? Slobodi? O cemu pricas? Pa ja bih nasretniji bio da se Velez vrati na svoj
stadion, koji bi se prije toga renovirao da izgleda k`o Old Traford, a onda da se lagano sa pojacanjima iz NK Arzano
i FK Uloga proseta kroz ligu sampiona....Ja tebi nesta kao nesta ljubomoran i kao ne podnosim te??? Hajde zibje, sto
vi kazete, hablecino, ispadas smijesan sa trazenjem neprijatelja tamo gdje ga nikad nisi imao, samo mi bezze zivce
cupas.
Ali_G

#8523 Premijer Liga BiH 2011/12

Post by Ali_G »

Šibicar wrote:Zamšljena stuacija - Sandrlend se bori za opstanak sa Blekburnom,Evertonom i Fulhamom.U zadnjem kolu Sandrlend gostuje Evertonu i tu direktno odlučuje o svojoj sudbini,Fulham igra kući sa Manćesterom,koji nije izgubio dugo vremena,ali koji je već ranije osvojio i ligu i kup i kojem ta utakmica predstavlja samo 90 minuta,dok Blekburn gostuje kod Liverpula koji je obezbjedio opstanak i koji je na sredini tabele bez mogućnosti pomaka ni gore ni dole.Desi se da Fulham,naložen na opstanak i napet k'o žaba,dobije prvaka Manćestera koji i nije pokazao neku pretjeranu volju kao u prethodnim utakmicama koje su mu bile bitne dok je trajala borba za trofeje,dok Blekburn u gostima kod Liverpoola u dramatičnoj triler utakmici preokreće rezultat i dobija utakmicu,a Everton bez po muke savlada Sandrlend čiji su igrači na toj utakmici bili samo statisti bez i jednog jedinog pokušaja da ugrože protivnički gol,uprkos tome što im je odgovarao i neriješen rezultat,ili čak i poraz sa jednim golom razlike,oni glatko gube sa 2-0 i opraštaju se od društva najboljih.

Ko je ovdje kriv Sandrlendu,možda Manćester čiji su igrači dernečili čitavu sedmicu slaveći duplu krunu,ili možda Liverpul koji se na svom terenu u potpuno nebitnoj utakmici nije naprezao do maksimuma?!Mada postoji mogućnost i o krivici samog Sandrlenda,ali ona je suviše mala da se o njoj raspravlja.

Da se u EPL desio ovakav rasplet dogadjaja(što bi bilo vrlo moguće),siguran sam da niko ovdje ne bi uopšte raspravljao o tome,kao ni u samoj Engleskoj,ali pošto je naša liga,uvijek je neko drugi kriv samo ja nisam.
Bila je situacija kad je Wigan kuci klepio United (koji je tada bio lider) i u gostima Arsenala pa su genijalne Bosnje i tu vidjele teoriju zavjere:) kao i ovo zadnje kolo da je QPR za 3 minuta pustio Cityu jel su doznali da su osigurali opstanak.
nosara

#8524 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by nosara »

lider wrote:
fol ne podnose.
Ovo mi je tako popravilo dan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hvala :thumbup:
Sta je jedan dan u odnosu na cijelu godinu, dvije, tri... :roll:
JThomas

#8525 Re: Premijer Liga BiH 2011/12

Post by JThomas »

Plavih_11 wrote:
A uz sve to, pustili ste GOŠK na Kosevu ... 8-)
Locked