prljavi Hare wrote:
Ma njih je strah da im Zlaja ne posalje duge cijevi.....Samo neka probaju,odmah saljemo....
A ako se situacija bas zagovna....vidi ove,BUUUU!
Sto se tice one boldane recenice,nekada je lakse istu narezati na zetone pa onda gurati,lakse prolazi!Pa tek
onda magla!
P.S.Bosnolog,znas li da li YugoCovic izdaje taj stan u Makarskoj i kakvi su uslovi?

@ Hare care ti si nas duhovno zabavni Sa-x forumaski maestro # 1 ! Svaka ti stoga dala
Sto se tice JugoCoviceve buduce lokacijske adrese u Makarskoj mislim da ce bjezati mnogo dalje,tako da ce biti slobodna,treba mu takode poruciti da imas historijsko pravo po svim citabima na nju jos iz vremena srednjevjekovne Bosne,dzaba je kupovao ,trebao je ici u Istru,tamo ce biti sigiran da nece imati Bosancerose da ga proganjaju i ostave na miru nakon sto uskoro zdusi.
Treba se malo dublje zakopati u citabe ta zemlje je bila u gruntu bosanskome,Moji korjeni poticu iz Boke koja je tada bila dio srednjevjekovne Bosne i tamo ce mo jednog dana u buducnosti opet imati svoju Luku i bosansku ratnu mornaricu,........
Vrijeme je da i mi dobijemo ono sto su nam drugi otimali,Tocak historije ce se opet vratiti onom sto je nekada bilo njegovo,.....
Sto se tice dugih cijevi ja bih rekao da se JugoCova i Ljubic mnogo vise boje onih medudvnonogih cijevi sa utezima,od njih bjeze gore nego od bilo kakve dalekometne artiljerije,................