De bola, nemoj mi se sad u shemu petljati.Alfons Kauders wrote:
Jbt, pa on je stariji od mene cak i kada laze o godinama!
Idi lovi žemske tamo na temi o SDP-u.
De bola, nemoj mi se sad u shemu petljati.Alfons Kauders wrote:
Sta ces, ja sam uvijek bio napredan decko ispred svog vremena.SaraFina wrote: JNA služio kad je bila 24 mjeseca?
Oprosti barba Dado, necu vise svega mi. Odo se igrat PokemonaHafis wrote:De bola, nemoj mi se sad u shemu petljati.Alfons Kauders wrote:
Idi lovi žemske tamo na temi o SDP-u.

Sad primitivizam i odbijanje. Nakon neuspjele podvale s godinama. Zamisli ti da sam stvarno neka. ... i da me uspio oberlatit' (minimalne šanse) ali pretpostavi. .Alfons Kauders wrote:Ako te cuje Poglavnica, najebo si!Hafis wrote: Kakvo ba kontanje...još bi mi samo ona trebala![]()
Uostalom, jebeš žensko koje se politikom bavi.
Ja nikad nisam mogao skinuti Cavoglave kako treba... Jednostavno imam previse zuba da bih mogao proizvoditi onakve glasove.Hafis wrote:Odoh malo ponoviti Thompsonove pjeme.
Kad gospojica Sarafina ocijeni da je došlo vrijeme za savitljive trenutke intime, povući cemo se u neki mirni cyber kutak, što će kasnije po svim zakonima prirode prerasti u romantičnu vezu.
Pa dobro... Ako ne upali zavodjenje, barem bi te mogao usvojiti...SaraFina wrote: Sad primitivizam i odbijanje. Nakon neuspjele podvale s godinama. Zamisli ti da sam stvarno neka. ... i da me uspio oberlatit' (minimalne šanse) ali pretpostavi. .
I krenem ja iz Sarajeva u tučepe ...Nacifrana i spremna upoznati mladog perspektivnog Hercegovca (otac mi iste struke) doktor je više no dobrodošao u obitelj... a i multietnička smo porodica.
Kad dočeka me srodovječni čiko!
Kao trećerazredna komedija! Užas!
Bolje otvori temu na podforumu " bez cenzure "Alfons Kauders wrote:Oprosti barba Dado, necu vise svega mi. Odo se igrat PokemonaHafis wrote:De bola, nemoj mi se sad u shemu petljati.Alfons Kauders wrote:
Idi lovi žemske tamo na temi o SDP-u.![]()
Alfons Kauders wrote:Pa dobro... Ako ne upali zavodjenje, barem bi te mogao usvojiti...SaraFina wrote: Sad primitivizam i odbijanje. Nakon neuspjele podvale s godinama. Zamisli ti da sam stvarno neka. ... i da me uspio oberlatit' (minimalne šanse) ali pretpostavi. .
I krenem ja iz Sarajeva u tučepe ...Nacifrana i spremna upoznati mladog perspektivnog Hercegovca (otac mi iste struke) doktor je više no dobrodošao u obitelj... a i multietnička smo porodica.
Zar je dotle došloSaraFina wrote:
Sad primitivizam i odbijanje. Nakon neuspjele podvale s godinama. Zamisli ti da sam stvarno neka. ... i da me uspio oberlatit' (minimalne šanse) ali pretpostavi. .
Bože me sačuvajAlfons Kauders wrote:Pa dobro... Ako ne upali zavodjenje, barem bi te mogao usvojiti...SaraFina wrote: Sad primitivizam i odbijanje. Nakon neuspjele podvale s godinama. Zamisli ti da sam stvarno neka. ... i da me uspio oberlatit' (minimalne šanse) ali pretpostavi. .
Svakodnevno se raja upoznaje na ovom forumu pobogu.Hafis wrote:Zar je dotle došloSaraFina wrote:
Sad primitivizam i odbijanje. Nakon neuspjele podvale s godinama. Zamisli ti da sam stvarno neka. ... i da me uspio oberlatit' (minimalne šanse) ali pretpostavi. .
Kao trećerazredna komedija! Užas!![]()
E, fina stara Arena i njeni oglasi za upznavanje usamljenih osoba.
Mislim da bi se draga gospođa mama jako naljutila, i u bijesu prolila čaj po svom jutarnjem svilenom penjoaru.SaraFina wrote:Bože me sačuvajAlfons Kauders wrote:Pa dobro... Ako ne upali zavodjenje, barem bi te mogao usvojiti...SaraFina wrote: Sad primitivizam i odbijanje. Nakon neuspjele podvale s godinama. Zamisli ti da sam stvarno neka. ... i da me uspio oberlatit' (minimalne šanse) ali pretpostavi. .
Kao trećerazredna komedija! Užas!![]()
Navodiš me na zle misli. Zamišljam mog tatu, kako na forumu bolnice upucava se ovako pacijenticama mojih godina i mladjim. .. Koje anonimno traže savjete o zdravlju.
Ah... Te threadove inace odrzavaju kolege iz FUP-a, ali nisam u toku vec 8+ godina... Dobro im ide, nafatase ih ko cika Dado pastrmke po Neretvi... A i oni sami prave "mamce", samo malo komplikovanije od varalica...SaraFina wrote: Bolje otvori temu na podforumu " bez cenzure "
Sredovječne čike na internetu u lovu na djevojčice
Neka ba. Vidiš da nam je Sarafina otvorila dušu.Alfons Kauders wrote:Ah... Te threadove inace odrzavaju kolege iz FUP-a, ali nisam u toku vec 8+ godina... Dobro im ide, nafatase ih ko cika Dado pastrmke po Neretvi... A i oni sami prave "mamce", samo malo komplikovanije od varalica...SaraFina wrote: Bolje otvori temu na podforumu " bez cenzure "
Tako da se cikice "dogovore" sa "malom Marinom", a onda ih doceka jedan malo veci gospodin rodom iz Travnika, sa skoro 2 metra i 130kg zive vage... Inace dusa od covjeka - njezan, divan otac, ljubitelj zivotinja sa masom kucnih ljubimaca.
Ali ne voli kad ko dira djecu. Ono bas ne voli...![]()
Ne. I stvarno sam pozitiva i kad je nacionalnost i kad je vjera u pitanju.512MB wrote:Moram ovde zaista branit Doktora, zena navukla 30 godina a ibretuje se da je malo stariji momak zavodi, a kolko vidim dotur je u solidnoj formi pa i za pedesetogodisnjaka. Moj je caca 22 godine stariji od matere i sta im fali, doduse nije doktor (mislim jest al kemija ne pika) Saro ko da si iz Teherana a ne Beca
Jel zivis jos kod mame i tate?
Halo ba Sara je 30 banki, znam doktore u hafizovim godinama koji bi je glatko odbili i zahvalili na razumjevanjuAlfons Kauders wrote:Ah... Te threadove inace odrzavaju kolege iz FUP-a, ali nisam u toku vec 8+ godina... Dobro im ide, nafatase ih ko cika Dado pastrmke po Neretvi... A i oni sami prave "mamce", samo malo komplikovanije od varalica...SaraFina wrote: Bolje otvori temu na podforumu " bez cenzure "
Tako da se cikice "dogovore" sa "malom Marinom", a onda ih doceka jedan malo veci gospodin rodom iz Travnika, sa skoro 2 metra i 130kg zive vage... Inace dusa od covjeka - njezan, divan otac, ljubitelj zivotinja sa masom kucnih ljubimaca.
512MB wrote: Halo ba Sara je 30 banki, znam doktore u hafizovim godinama koji bi je glatko odbili i zahvalili na razumjevanju
Tebe se mora raskrinkati u svakom pogledu. I ovaj scenario je moguć koji Tuzlak predstavlja.Hafis wrote:Neka ba. Vidiš da nam je Sarafina otvorila dušu.Alfons Kauders wrote:
Ah... Te threadove inace odrzavaju kolege iz FUP-a, ali nisam u toku vec 8+ godina... Dobro im ide, nafatase ih ko cika Dado pastrmke po Neretvi... A i oni sami prave "mamce", samo malo komplikovanije od varalica...
Da ste neki, našli bi joj kakvu priliku, a ne da se sama ovdje nabacuje poštenim i ozbiljnim ljudima.
Pa hvala bogu, nakucala 30 banki. I još se s tim brojem k'o nešto hvali512MB wrote:Halo ba Sara je 30 banki, znam doktore u hafizovim godinama koji bi je glatko odbili i zahvalili na razumjevanjuAlfons Kauders wrote:Ah... Te threadove inace odrzavaju kolege iz FUP-a, ali nisam u toku vec 8+ godina... Dobro im ide, nafatase ih ko cika Dado pastrmke po Neretvi... A i oni sami prave "mamce", samo malo komplikovanije od varalica...SaraFina wrote: Bolje otvori temu na podforumu " bez cenzure "
Finog i postenog ja u 12 godina forumanja nisam upoznao.Hafis wrote: Neka ba. Vidiš da nam je Sarafina otvorila dušu.
Da ste neki, našli bi joj kakvu priliku, a ne da se sama ovdje nabacuje poštenim i ozbiljnim ljudima.
Da sam sponzoruša vjerovatno. No obzirom da nisam, a i hafiz teško da je doktor, plus sve su ovo izmišljeni zajebantski scenariji. .... nema me što odbijati.512MB wrote:Halo ba Sara je 30 banki, znam doktore u hafizovim godinama koji bi je glatko odbili i zahvalili na razumjevanjuAlfons Kauders wrote:Ah... Te threadove inace odrzavaju kolege iz FUP-a, ali nisam u toku vec 8+ godina... Dobro im ide, nafatase ih ko cika Dado pastrmke po Neretvi... A i oni sami prave "mamce", samo malo komplikovanije od varalica...SaraFina wrote: Bolje otvori temu na podforumu " bez cenzure "
[/size]SaraFina wrote:Tebe se mora raskrinkati u svakom pogledu. I ovaj scenario je moguć koji Tuzlak predstavlja.Hafis wrote:Neka ba. Vidiš da nam je Sarafina otvorila dušu.Alfons Kauders wrote:
Ah... Te threadove inace odrzavaju kolege iz FUP-a, ali nisam u toku vec 8+ godina... Dobro im ide, nafatase ih ko cika Dado pastrmke po Neretvi... A i oni sami prave "mamce", samo malo komplikovanije od varalica...
A forum je prepun naivnih djevojaka.