Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#8501 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by I am Happy »

kakavdanakneiskustvu wrote:hvala
Eto sam editovao, bas kada si ti pisao :-D
Pogledaj sada :-D
dale cooper

#8502 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

Dobre vijesti za probuditi se ovo subotnje jutro. Na ovom linku ima malo više detalja:

http://deadline.com/2015/05/david-lynch ... 201428062/
“This damn fine cup of coffee from Mark (Frost) and David tastes more delicious than ever,” said Showtime’s David Nevins soon afterward in a statement. “Totally worth the extra brewing time and the cup is even bigger than we expected. David will direct the whole thing which will total more than the originally announced nine hours. Preproduction starts now!!” While the new Twin Peaks will now be more than the nine episodes declared earlier this year by the premium cabler, there are no details yet on how many more."
Po ovome biće malo više od originalno najvaljenih 9 epizoda. I dobro je što se Lynch cjenkao, ovako će to sve vjerovatno
izgledati onako kako je on zamislio, što nije bio slučaj u drugoj sezoni do malo pred sam kraj.
Point.

#8503 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Point. »

taureg71 wrote:
Point. wrote:Izasla prva epizoda. Detektivska, misterija, ima malo X Files feelinga, malo Twin Peaksa. Meni zvuci zanimljivo.

Image
ali sad cemo se nacekati za 2. epizodu, hehe...ova je izasla prije termina kazu, kao tkz PLOT
Druga epizoda izlazi 20 maja.
I am Happy

#8504 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by I am Happy »

phillie wrote:
Kal El wrote:
I am Happy wrote:Klix me napomenu da gledam ovu seriju..... poceo sam drugu sezonu ali mi se nesto mrsko nakaniti da nastavim.

Nisam znao da se Amra bavi i glumom :D

http://www.klix.ba/magazin/film-tv/amra ... 50514021#1
Gledao sam tu epizodu,nisam ni znao da je ona dok Klix nije napisao
Isti sam ti takav :lol: :lol: :lol:
Al na kraju je "ruskinja" ispusila radi servera :D
Napisaše citav clanak i stavise 10 slika a njenu ulogu je mogao odglumiti bilo ko od nas sa foruma, i to bez imalo truda....
Pojavila se na 5 sekundi, nije ni progovorila.. Dinesh je predstavio i rekao da se zove Jelena.
Ono, nemam nista protiv nje ali brate kada sam pogledao taj klixov clanak ocekivao sam da ce Amara barem progovoriti...
I am Happy

#8505 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by I am Happy »

dale cooper wrote:Dobre vijesti za probuditi se ovo subotnje jutro. Na ovom linku ima malo više detalja:

“This damn fine cup of coffee from Mark (Frost) and David tastes more delicious than ever,” said Showtime’s David Nevins soon afterward in a statement. “Totally worth the extra brewing time and the cup is even bigger than we expected. David will direct the whole thing which will total more than the originally announced nine hours. Preproduction starts now!!” While the new Twin Peaks will now be more than the nine episodes declared earlier this year by the premium cabler, there are no details yet on how many more."
Po ovome biće malo više od originalno najvaljenih 9 epizoda. I dobro je što se Lynch cjenkao, ovako će to sve vjerovatno
izgledati onako kako je on zamislio, što nije bio slučaj u drugoj sezoni do malo pred sam kraj.
Posto si ti sigurno vise u toku od mene, interesuje me sta je planirano uopšte ? Hoce li to biti neki nastavak na onu seriju ili potpuno druga serija ?
dale cooper

#8506 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

I am Happy wrote:
dale cooper wrote:Dobre vijesti za probuditi se ovo subotnje jutro. Na ovom linku ima malo više detalja:

Posto si ti sigurno vise u toku od mene, interesuje me sta je planirano uopšte ? Hoce li to biti neki nastavak na onu seriju ili potpuno druga serija ?
Nastavak. Ako se sjećaš, Laura Palmer je Cooperu u crvenoj sobi rekla da će se vidjeti za 25 godina. Što je sljedeće
godine kada serija ponovo starta. Tako da je to nit od koje kreću. Sve ostalo je u Lynchovoj i Frostovoj glavi.
shmizlica

#8507 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by shmizlica »

a ko će glumiti coopera? :zoka: jel se dobro sjećam da je kyle m. odbio snimati nastavak?
dale cooper

#8508 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

shmizlica wrote:a ko će glumiti coopera? :zoka: jel se dobro sjećam da je kyle m. odbio snimati nastavak?
Ne znam gdje si to čitala, ali Kyle je prvi potpisao da ponovo glumi. I bio je razočaran kada su pregovori
sa Lynchom stopirani.

Ali sada je čini se sve opet ok:

https://twitter.com/Kyle_MacLachlan
shmizlica

#8509 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by shmizlica »

vjerovatno sam pobrkala lončiće :-)

pa gdje si ti nama dale godinama :-D :kiss:
dale cooper

#8510 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dale cooper »

shmizlica wrote:vjerovatno sam pobrkala lončiće :-)

pa gdje si ti nama dale godinama :-D :kiss:
Životne nedaće, pa slabije dolazim. Tek onako ponekad provirim.
dječak sa šibicama

#8511 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dječak sa šibicama »

I am Happy wrote: Napisaše citav clanak i stavise 10 slika a njenu ulogu je mogao odglumiti bilo ko od nas sa foruma, i to bez imalo truda....
Pojavila se na 5 sekundi, nije ni progovorila.. Dinesh je predstavio i rekao da se zove Jelena.
Ono, nemam nista protiv nje ali brate kada sam pogledao taj klixov clanak ocekivao sam da ce Amara barem progovoriti...
Odje je progovorila

Image
R9..

#8512 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by R9.. »

Pregledao skoro hell on wheels I svidjela mi se a danas skinuo deadwood nadam se da je tu negdje ili bolja... Čudno da prije nisam na nju naletio...
Jel neko gledao i kakvi su utisci?
Yapi Yapo

#8514 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Yapi Yapo »

jel gledao neko od vas seriju Helix? imaju 2 sezone, plot mi se sviđa, al me odbija to što je prekinuta.

http://www.imdb.com/title/tt2758950/?ref_=nv_sr_1
brown.sugar

#8515 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by brown.sugar »

Yapi Yapo wrote:jel gledao neko od vas seriju Helix? imaju 2 sezone, plot mi se sviđa, al me odbija to što je prekinuta.

http://www.imdb.com/title/tt2758950/?ref_=nv_sr_1
O Helixu smo pisali na temi o SF serijama. Reci cu ti samo da je trebala biti prekinuta nakon 1. sezone. :D

Ovo bi moglo biti zanimljivo:

Šveđanin

#8516 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Šveđanin »

Jel gledao neko Peaky Blinders?
Saian

#8517 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Saian »

Cuo sam da je konZa (piki blajndrz)

btw

Image

:lol: :D

Peep Show
R9..

#8518 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by R9.. »

Šveđanin wrote:Jel gledao neko Peaky Blinders?
Britvashi su top......
sig_garret

#8519 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by sig_garret »

suncica24 wrote:Gleda li ko?

Image
Pilot mi se dopao,načeli su neka pitanja koja vecina reditelja (scenarista) obilaze u širokom krugu, pa sam "štedio" ostatak serije da bih je mogao odgledati u jednom dahu.U svih 10 epizoda su imali konstantan kvalitet,pa mi nije jasno kako su mogli 11-tu finalnu, tako loše završiti(reditelj je očito zaboravio da je patetika u tv-seriji ko` oregano, ako pretjeraš ...)
U svakom slučaju, meni se dopala, ako ništa drugo, ostavili su mjesta za razmišljanje
Izlija

#8520 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Izlija »

Jeste li gledali novu seriju Supergirl, Supermenova rodica
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :place1: :place1: :place1: :place1: :place1: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
edit : evo se dva sata po kući izvrćem od smjeha, dajte još snimite serijal o Hi-menovom mačku Kringeru i dogodovštine Sancho Panze u slobodno vrijeme - kad pobjegne od Don Quixotea da ga ne uvlači u sranja po vukojebinama
phillie

#8521 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by phillie »

Ma cini mi se da pretjeruju sa ovim serijama o superherojima. Oni kad se jene teme doyebu ne pustaju :D
Flash, Arrow, Daredevil, Gotham (doduse ovdje je superheroj u najavi), sad i Supergirl (mozda ima jos neka da nisam upratio)...dobro je mali, odmori malo.

Hajd kad sam vec pomenuo, jel ko prati Daredevila? Cuo sam da je dosta dobro uradjena serija.

Wayward Pines :D Sta je ono braco draga :D
Secer_033

#8522 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Secer_033 »

Gleda li iko neke od ovih novijih? Daredevil, The Messengers, Battle Creek itd?
duboka_misao

#8523 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by duboka_misao »

svidja mi se, bbc pravio
http://www.imdb.com/title/tt2548418/
Image
omar little

#8524 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by omar little »

citala sam okej stvari o the game http://www.imdb.com/title/tt3159736/?ref_=nv_sr_1 ali ne znam nikoga osobno da je gledao. jel upratio neko ovo i kako se cini, jel' valja?

@zomri voli ove spijunske, jesi ti gledao ovo? :D
yoda82

#8525 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by yoda82 »

Secer_033 wrote:Gleda li iko neke od ovih novijih? Daredevil, The Messengers, Battle Creek itd?
MEni odlična. Daleko najbolja serija sa superjunacima :thumbup:
Post Reply