FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#8501 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Ocultis_787 wrote:pa mi smo uz zrinjski 100% tijekom cijele sezone bio on na 5. 10. ili 1. mjestu i nikad na nikoga ne pljujemo samo zrinjsko podrzavamo i to je to.
Dečko, da vam Amar nije izašao u susret i nastavio utakmicu u Kupu kad ste pokazali svoj seljakluk, do kraja sezone bi pratili Zrinjski na tranzistoru i teletekstu...Zato malo respecta, molim 8-)
Joey Tribbiani

#8502 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

Ocultis_787 wrote:E nek' je borac mazno zelju na po grbavice!!! :lol:

inace navijac sam zrinjskog i fk sarajevo mi je definitivno mrzak klub,cisto onako ga ne volim. ali vjerujte mi da mi se ovaj zeljo ogadio zadnjih mjeseci.

kako se ti ljudi uzdizu sada kada imaju priliku za naslov,a do samo prije koji mjesec su govorili - ma necemo vise ni pratit ovu ligu,prodano sve,lopovi,neki brko drko ovo ono... a gledaj ih sad.

pa mi smo uz zrinjski 100% tijekom cijele sezone bio on na 5. 10. ili 1. mjestu i nikad na nikoga ne pljujemo samo zrinjsko podrzavamo i to je to.

ove sarajlije su katastrofa!

ne cujem zalbe ni od jednog kluba u premier ligi osim ovih sarajlija. uvijek neke teorije zavjere.

jeste li vidjeli celika protiv leotara? ha?
reče navijač kluba koji se na sumnjiv način izvukao sa samo 6 hiljada KM kazne za divljanje slicno onome na kosevu kad su igrali sarajevo-siroki. Prica da nikoga ne pljujete su glupost. Pored svega, omiljena pjesmica vam je bila da ste prvak sugave drzave. E pa sugav je onaj ko to pjeva. Liga ko liga, sranje, ali bolje nemamo. Uvijek je lijepo bit prvi, pa tako i ovdje. Pratim svoj klub i nece me sprijecit pametovanje raznih "poznavalaca" fudbala u tome
ultima_palabra wrote:
Joey Tribbiani wrote:
Cafe Camargue wrote: pa što bi vas lagali.... ne morate vjerovat ako nećete, al čovjek ako je vidio osima kako jede s upravom borca, ako to tvrdi, onda ne vidim razlog da mu se ne vjeruje
eno šemsa suljakovic mijenja škoru u sarajevu, ako to tvrdim, onda ne vidim razlog da mi se ne vjeruje
Nemoj tako provjeren momak sa tribine, zna neke stvari, ne bi on to tek tako :D
Mentalita mahala :oops:
divi ga ba, kaze mi da je šemsa zensko...u jebo te, kako on to zna :D
Cafe Camargue

#8503 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cafe Camargue »

čuj kako znam, pa bruji čaršija danima... đe ti živiš cc
elSaik

#8504 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

Evo i Ultrasi brinu brigu tuđu. :lol:
johntra

#8505 Re: FK Zeljeznicar

Post by johntra »

ja još čekam te famozne fotografije...ili da trknem do trafike i kupim najnovije brojeve Buma, Expressa ili Sveta????
Joey Tribbiani

#8506 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

Cafe Camargue wrote:čuj kako znam, pa bruji čaršija danima... đe ti živiš cc
šta??? ...da je šemsa...nije valjda :shock:
Cafe Camargue

#8507 Re: FK Zeljeznicar

Post by Cafe Camargue »

Joey Tribbiani wrote:
Cafe Camargue wrote:čuj kako znam, pa bruji čaršija danima... đe ti živiš cc
šta??? ...da je šemsa...nije valjda :shock:
i ja sam u šoku.... i što je najgore, ono čega me najviše bilo strah.... izgleda da navija... za želju :x :x
JThomas

#8508 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

vidim i torcida mostar, ups, ultrasi se javljaju... :D

hajd' bar malo razloga za radost pojedincima... :D
Joey Tribbiani

#8509 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

ajd da bar mi vise ne pricamo o debilnim, mahalskim izmisljotinama. Idemo dalje, imamo veeeliku sansu da osvojimo titulu, mora Grbavica biti puna. Moramo im dati podrsku, da vide da smo uz njih i da im nista ne zamjeramo. I pored neosvajanja kupa, lijepo je bilo ove sezone

23. (nedjelja) 5. u 17.30 shalalalalalalaaaa Žeeeeeljezničaaaar! :dance:
mrchinho

#8510 Re: FK Zeljeznicar

Post by mrchinho »

Joey Tribbiani wrote:ajd da bar mi vise ne pricamo o debilnim, mahalskim izmisljotinama. Idemo dalje, imamo veeeliku sansu da osvojimo titulu, mora Grbavica biti puna. Moramo im dati podrsku, da vide da smo uz njih i da im nista ne zamjeramo. I pored neosvajanja kupa, lijepo je bilo ove sezone

23. (nedjelja) 5. u 17.30 shalalalalalalaaaa Žeeeeeljezničaaaar! :dance:

JER KADA MI!!!
Joey Tribbiani

#8511 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

STADION ORI, SVE SE TRESE...
Joey Tribbiani

#8512 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

:dance:
mrchinho

#8513 Re: FK Zeljeznicar

Post by mrchinho »

Image

SHALALALALLALALAALAAAAAA
JThomas

#8514 Re: FK Zeljeznicar

Post by JThomas »

Image

šta ti je reć' gori.
mrchinho

#8515 Re: FK Zeljeznicar

Post by mrchinho »

moderator wrote:ZELJEEEEZNICAAARRRRRR

Evo predvidjaju kisu sutra, ponesite kabanice!

sta ce mi sutra kad je u nedjelju utakmica :lol: :lol: :lol:

Image

ole! ole! ole!
Joey Tribbiani

#8516 Re: FK Zeljeznicar

Post by Joey Tribbiani »

prekosutra tekma, mjestimicno sa kisom i dosta toplije. 20 stepeni u Sa
Max Bunker

#8517 Re: FK Zeljeznicar

Post by Max Bunker »

JThomas wrote:vidim i torcida mostar, ups, ultrasi se javljaju... :D

Ne, kolega...ne, ne :oops: Oni su BBB Mostar u onim terminima kada igra Dinamo a Ultrasi kada igra Zrinjski i naravno, ako se utakmica Zrinjskog ne podudara sa utakmicom Dinama. U tom slucaju, svi piju Zuju i gledaju HRT 8-)

A ovo za Osima i upravu Borca...ziva istina. Ja ih vidio. Osim jeo cevape ( english onako ) u dobro naparenom somunu i pio je jogurt. Ovaj jedan iz uprave Borca je jeo pljeskavicu a drugi samo salatu jer je kako sam ja cuo ( sjedio sto pored ) imao problema sa zgaravicom. I bas ja da se dignem, kada ovome jednom ispade listic a na njemu Zeljo-Borac 2:2 i pise 1. poluvrijeme 0:2 a drugo poluvrijeme 2:2 i jos Culum i Beslija. :P Jeste, Nihada Baljka mi iz uprave Sarajeva :D
simonese

#8518 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

Max Bunker wrote:
JThomas wrote:vidim i torcida mostar, ups, ultrasi se javljaju... :D

Ne, kolega...ne, ne :oops: Oni su BBB Mostar u onim terminima kada igra Dinamo a Ultrasi kada igra Zrinjski i naravno, ako se utakmica Zrinjskog ne podudara sa utakmicom Dinama. U tom slucaju, svi piju Zuju i gledaju HRT 8-)

A ovo za Osima i upravu Borca...ziva istina. Ja ih vidio. Osim jeo cevape ( english onako ) u dobro naparenom somunu i pio je jogurt. Ovaj jedan iz uprave Borca je jeo pljeskavicu a drugi samo salatu jer je kako sam ja cuo ( sjedio sto pored ) imao problema sa zgaravicom. I bas ja da se dignem, kada ovome jednom ispade listic a na njemu Zeljo-Borac 2:2 i pise 1. poluvrijeme 0:2 a drugo poluvrijeme 2:2 i jos Culum i Beslija. :P Jeste, Nihada Baljka mi iz uprave Sarajeva :D
ocami,znao sam da Amar voli english cevape :D
tronac

#8519 Re: FK Zeljeznicar

Post by tronac »

LSD wrote:
Baltazar_khan wrote:
LSD wrote:Mislim da je više degutantno ponavljati tu pricu oko rahmetli Haseta :oops:
Ja nisam prvi, vecina to nije radila,to neka ide svakome na obraz individualno ko je to radio.
A ti sad nastavi sa generalizovanjem, ako ti obraz to dozvoljava.
Svi jako dobro znamo ko je počeo to sa Hasetom. Vrijeme je da se i vi obračunate sa agenturom kao što smo ih mi odstranili sa tribine ;-)
A jarane što ti potenciraš tu pricu ovdje forumašima ,za koje vjerujem da nisu to skandirali :?
Ne kontam tu furku oko pominjanja mrtvog covjeka koji ni kriv ni dužan u cijeloj prici.
Ne znam ocekuješ...da se izvinjavam za šta nisam kriv, za nešto što apsolutno nisam radio i što sam uvijek osuđivao :?:
Pa ne mogu se ja za druge crveniti i izvinjavati :!: ...šta ti je covjece, daj malo logike.
LSD u pravu totalno...
cak sta vise, velika grupa na jugu je skandirala "svi u napad jedan je Hase"... ja sam to odlicno prihvatio, jer nas grad, nasi ljudi, nase legende (nije za nas igrao, ali je igrao 3-4 trolejbuske stanice od naseg stadiona)

a za Culuma? pitanje za sjever navijace "gdje ste bili kad je bilo najteze? i kad je Culum na pocetku sezone spasavao i ginuo..."

Milan Culum jedan je od nas!
simonese

#8520 Re: FK Zeljeznicar

Post by simonese »

poklonkarta za sjever
bio i nikad vise
aerosa

#8521 Re: FK Zeljeznicar

Post by aerosa »

Hajde da i ja napišem i drugi post na vašoj temi :D
Prvo u vezi kupa, iskreno me iznenadila utakmica sa obzirom na onu prvu koja je bila smor živi za gledati u ovaj drugoj je baš svega bilo. Mišljenja sam da vas je Borac ubio upravo vašim oružjem, brzim istrčavanjima na šta je vaša odbrana nevjerovatno diletantski reagovala. Prvi go po meni ide na dušu Šehiću, a za drugi nije kriv, jbg očekivati onako glupu reakciju Bajića nije nikako mogao.
Onaj mali Višća, do kad ima ugovor sa vama ?
Mali je baš talenat, a i onaj bradonja, (je li to Šimić, čini mi se) je pravo dobro odigrao.
Što se tiče navijanja, standardne boljke koje izgleda teško da ćete moći promijeniti, niko kao Tica sa juga.....iskreno-odron, pa onda ono o Hasetu- no comment, psovanje Čulumu - a jbg uvijek ima derbi navijača koji su tu svake četvrte godine, pa je to i za očekivati bilo...
Jbt izgleda da je na onaj go kod juga apsolutno nemoguće pogoditi go ako se šuta sa desne strane u krugu od oko desetak metara od gola,ko da je nekakva crna rupa onde, ko je god opucao lopta nije ni jedna otišla u okvir a bilo je što za vas što za borac 5 ili 6 dobrih prilika sa te strane....
Sve u svemu, zamalo se sa ženom ne posvađah oko utakmice jbla vas ona :D (da, na moju veliku žalost i stid ona navija za mali klub iz Novog Sarajeva :skoljka: :sad: ).
Priče o namještanju se čula još dan dva prije tekme, ali ako je ono namješteno onda ih treba poslati kao našu nominaciju za oskara....
ultima_palabra

#8522 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

aerosa wrote:Hajde da i ja napišem i drugi post na vašoj temi :D
Prvo u vezi kupa, iskreno me iznenadila utakmica sa obzirom na onu prvu koja je bila smor živi za gledati u ovaj drugoj je baš svega bilo. Mišljenja sam da vas je Borac ubio upravo vašim oružjem, brzim istrčavanjima na šta je vaša odbrana nevjerovatno diletantski reagovala. Prvi go po meni ide na dušu Šehiću, a za drugi nije kriv, jbg očekivati onako glupu reakciju Bajića nije nikako mogao.
Mali je baš talenat, a i onaj bradonja, (je li to Šimić, čini mi se) je pravo dobro odigrao.
Što se tiče navijanja, standardne boljke koje izgleda teško da ćete moći promijeniti, niko kao Tica sa juga.....iskreno-odron, pa onda ono o Hasetu- no comment, psovanje Čulumu - a jbg uvijek ima derbi navijača koji su tu svake četvrte godine, pa je to i za očekivati bilo...
Jbt izgleda da je na onaj go kod juga apsolutno nemoguće pogoditi go ako se šuta sa desne strane u krugu od oko desetak metara od gola,ko da je nekakva crna rupa onde, ko je god opucao lopta nije ni jedna otišla u okvir a bilo je što za vas što za borac 5 ili 6 dobrih prilika sa te strane....
Sve u svemu, zamalo se sa ženom ne posvađah oko utakmice jbla vas ona :D (da, na moju veliku žalost i stid ona navija za mali klub iz Novog Sarajeva :skoljka: :sad: ).
Priče o namještanju se čula još dan dva prije tekme, ali ako je ono namješteno onda ih treba poslati kao našu nominaciju za oskara....
Sve korektno :thumbup: To sa golom prema Jugu sam i ja pomislio u jednom trenu :roll:
Višća je ima ono nešto zbog čega znaš da će biti igrač, ako ga kakav peh ne strefi...
Haha, žena :thumbup: Ljubav ne bira, šta ćeš :D
aerosa

#8523 Re: FK Zeljeznicar

Post by aerosa »

ultima_palabra wrote:
aerosa wrote:Hajde da i ja napišem i drugi post na vašoj temi :D
Sve korektno :thumbup: To sa golom prema Jugu sam i ja pomislio u jednom trenu :roll:
Višća je ima ono nešto zbog čega znaš da će biti igrač, ako ga kakav peh ne strefi...
Haha, žena :thumbup: Ljubav ne bira, šta ćeš :D
Ma šuti, cijela joj familija osim nje i mame na pravoj strani...
A šta ćeš, mora neko bit tu i da nas bruka :D
Fordas

#8524 Re: FK Zeljeznicar

Post by Fordas »

ultima_palabra wrote: A vratija se @fordaš, di je bija? 8-) Daj da nešto naučiš dok si ovdje, UEFA preporučuje da se na dan finala CL i EL u njenim članicama ne igraju nikakve druge utakmice, tako da je i naš jadni savez odlučio prolongirati SVE utakmice 29.kola za nedjelju :)
@hzsemir, što ne navedeš i četvrtu ekipu od koje ste ispali? :oops:
E tu sam vas i cekao 8-)

A mi kad smo igrali ZADNJE kolo, dakle ne predzadnje kao vi, nije bilo odlaganja!? Sto li...?! Nek saik iliti ciki slobodno zavedu i ovo za anale, moze zatrebati u nekim buducim raspravama..... :razz: :P
BSn

#8525 Re: FK Zeljeznicar

Post by BSn »

Fordas wrote:
ultima_palabra wrote: A vratija se @fordaš, di je bija? 8-) Daj da nešto naučiš dok si ovdje, UEFA preporučuje da se na dan finala CL i EL u njenim članicama ne igraju nikakve druge utakmice, tako da je i naš jadni savez odlučio prolongirati SVE utakmice 29.kola za nedjelju :)
@hzsemir, što ne navedeš i četvrtu ekipu od koje ste ispali? :oops:
E tu sam vas i cekao 8-)

A mi kad smo igrali ZADNJE kolo, dakle ne predzadnje kao vi, nije bilo odlaganja!? Sto li...?! Nek saik iliti ciki slobodno zavedu i ovo za anale, moze zatrebati u nekim buducim raspravama..... :razz: :P

Cekaj, vi ste zadnje kolo igrali u srijedu???
Post Reply