Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Cafe Camargue

#8501 Re: FK Sarajevo

Post by Cafe Camargue »

van helsing wrote:@hz_semir: Prosvijetli me molim te... Za tvoj info,dok je bila "Šumanova" uprava,plate su isle mjesec za mjesec..Pitaj bilo kojeg igraca koji su bili tu za vrijeme te uprave... Ja nikad nisam bio niciji "igrac",znaci nemoj slucajno da pomislis da "navijam" za Šumana ili bilo koga..Navijam samo za one koji dobro rade i zele dobro klubu. Usput,sto ne vratismo Elvisa iz Zvijezde,nego ode covjek na sugavicu,tako da prakticno nemamo adekvatnu zamjenu za prvog golmana.
Cija je to krivica,moja mozda?
Šta pričaš gluposti, mart april maj su bili mjeseci vladavine Šumana.
Isti onaj mart-april-maj za koji su plate isplatili Blekić i ekipa. :x
ultrajvosa 1987

#8502 Re: FK Sarajevo

Post by ultrajvosa 1987 »

Prvo i osnovno ovi koji brane igrace su coravi pored ociju....

Pa misa mu vaseg, ako se u aprilu islo igracima i pitali ih sta je sa dugovanjima , a oni rekli sve ok, kako onda u junu odjednom dug od 4 plate ???? Hajmo sad da mi neko fino odgovori...
Kad znate braniti ove jadove , onda mozete i odgovoriti....

Igraci se nisu trebali uopste petljati u ovo, i prije je bilo dugova ( prije nego sto je dosao Gracic 8 plata) pa niko nije organizovao pres konferenciju... Zna li su i prije dolaska novih ljudi koga su navijaci prozivali i bojkotovali, skandirali uprava napolje...ali dzaba , oni su STALI NA NJIHOVU STRANU. Sad ih jos mozda treba sazaliti ???
Dobili su plate, samo sto je ova uprava napravila "gresku", pa su im isplatili po redu, a nisu prekrsili zakon pa isplatili za tekuce mjesece, a predhodne preskocili.... Neki bi ovdje evidentno voljeli da je i nova uprava krenula stopama stare, i da nemilice krsi zakone... Pa samo kad sam vidio i cuo onog uhljupa Baljka sve mi je jasno, ali nekima nije.... Boze moj, nisam im ja kriv sto imaju ....... probleme.

Sutra bih volio da dodje sto vise ljudi, pa da im pokazemo koju su stranu izabrali....
Mene niko ne moze sprijeciti, jedva cekam tekmu....

P.S. Igraci koje ovdje neki sazaljevaju nisu robovi, ako mu se duguje ima arbitrazna komisija i zdravo
adnan_hz

#8503 Re: FK Sarajevo

Post by adnan_hz »

Sutra na stadion ponijeti virsle i jaja i gadjati ih...
Lunizz

#8504 Re: FK Sarajevo

Post by Lunizz »

Polako sada:

Stara uprava(znaci ovi prije Blekica i BP) je dugovala plate igracima.Dosla nova uprava i pocela da vraca te dugove od stare uprave.Uplatili su sve plate koje je dugovala stara uprava i naredna plata bi im trebala biti prva plata za koju je odgovorna nova uprava(znaci plata igracima od kada je ta uprava tu)

Igraci su se zalili sa pravom.Samo sto nisu/il nisu smijeli da kazu ovo:Uprava na celu sa Blekicem je vracala nama stare dugove od stare uprave a nisu dali plate za ovu godinu....
adnan_hz

#8505 Re: FK Sarajevo

Post by adnan_hz »

Sutra na stadion ponijeti virsle i jaja i gadjati ih...
nekoeko

#8506 Re: FK Sarajevo

Post by nekoeko »

Borba za bolje sutra FKS se izgleda tek zahuktava. Samo naprijed!
Saopćenje Bordo prijatelja

"Želimo ostavke Alihodžića, Merdanovića, Baljka i Čimića"

Povodom posljednjih dešavanja u FK Sarajevo na našu je stiglo saopćenje Udruženja Bordo prijatelji (UBP) u kojem žele javnosti i iznijeti svoje stavove o novonastaloj situaciji.

"Udruženje Bordo Prijatelji 1946 od svog osnivanja ukazuje na potrebu sistemskih promjena u FK Sarajevo želeći pridonijeti transformaciji FK Sarajevo iz stanja beznađa, besperspektivnosti, tavorenja i laganog propadanja, u stanje u kome će FK Sarajevo biti ponos armije navijača koja ga podržava, našeg grada čije ime nosi i države BiH, a kao što je bilo u prošlosti dugi niz godina. Sa ovom željom UBP 1946 je pripremilo "Plan razvoja kluba FK Sarajevo 2010-2014” koji je dana 21.06.2010 godine jednoglasno usvojen na Skupštini FKS kao zvanični razvojni dokument kluba za navedeni period", glasi u saopćenju UBP 1946.

U saopćenju se navodi i da je činom usvajanja ovog dokumenta od Skupštine FKS kao najvišeg organa kluba njegova implementacija postala obavezujuća za UO i menadžment FKS. UBP 1946 je zbog toga donijelo jednoglasnu odluku da delegira svoje članove u rad UO i menadžmenta FKS, eksperte iz oblasti iz kojih je iz Udruženja procijenjeno da postojeća klupska administracija nije sposobna implementirati "Plan razvoja kluba FK Sarajevo 2010-2014”.

"Članovi UBP 1946 bili su maksimalno angažovani bilo kao članovi UO i menadžmenta FKS, ili radeći aktivno na projektima koje je pokrenulo UBP 1946, `Ja sam Sarajevo`, direktnog prenosa utakmica FKS putem interneta, osmišljavanja programa za gledaoce na stadionu AFH, te najjednostavnijih poslova oko organizacije utakmice FKS poput poslova interne kontrole na ulazima stadiona AFH, da bi se na taj način jednostavnim primjerom pokazalo da je FKS iznad svih nas i da smo spremni besplatno raditi bilo koju aktivnost vezanu za svakodnevne poslove u klubu", stoji u saopćenju UBP 1946.

Članovi UBP tvrde da su u želji da ostvare plan bezrezervno stavili na raspolaganje sve svoje resurse, kako materijalne, tako i nematerijalne.

"Od samog početka našeg aktivnog angažmana u FKS, svi naši članovi koji su se na bilo koji način angažirali, nailazili su na otpore postojećeg menadžmenta kluba. Planeri i implementatori opstrukcije rada svih onih koji su željeli boljitak kluba FKS su gospoda Mirsad Alihodžić, Nihad Baljak, Salko Čimić i Senad Merdanović koji su blokirali sve promjene neophodne da FKS krene prema ozdravljenju. Nakon četiri i pol mjeseca rada u strukturama FKS u kome su naši članovi pretrpili različite vrste šikaniranja od gore navedene gospode, uvjerili smo se da u postojećoj konstalaciji odnosa naši članovi nisu u stanju implementirati `Plan razvoja kluba FK Sarajevo 2010-2014`, i u potpunosti podržavamo njihovu moralnu odluku da podnesu neopozive ostavke na sve funkcije koje su obavljali u FKS", stav je UBP 1946.

Udruženje Bordo prijatelji je najavilo da će sve podatke i dokumentaciju o načinu rada FKS i SD Sarajevo kojim raspolaže staviti na raspolaganje nadležnim organima.

Ovim putem su pozvali Adnana Hadžimuratovića, predsjednika Skupštine FKS, da u skladu sa Statutom kluba zakaže održavanje vanredne skupštine kluba, na kojoj bi se izabrali novi organi FKS.

UBP 1946 je pozvalo sve navijače FKS na "strpljenje i zajedništvo jer je postojeće stanje u FKS neodrživo i ne može dugo trajati". Alihodžića, Baljka, Čimića i Merdanovića su ovim putem pozivli da podnesu neopozive ostavke na funkcije koje obavljaju u menadžmentu kluba i tim "moralnim činom pokažu da im je interes FKS iznad vlastitog interesa".

Udruženje Bordo Prijatelji 1946 posebno naglašava da nikada neće odustati od borbe za bolje sutra svog voljenog kluba, njegov napredak i prosperitet u budućnosti, a u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima i etikom ponašanja.
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101112087
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#8507 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

hz__semir wrote:Image

E moj Džakmiću, šta si sebi dozvolio, jadan ne bio. Sjeo si između dva najveća dušmana ovog kluba, Merdanovića i Baljka, samo ti je još Alihodžić falio i počeo si pričati o dugovanjima.

Zbog koga se ja sekiram i živce gubim, zbog jadova bez obraza i časti. E moja Sema, konju glupi.
Dzakmicu pic*ketino odvratna,ti djete Sarajeva..sa ovim gestom i lazima si izdao Hz.

Slobodno mu to recite ko god ga poznaje,kapitenska traka nije za takve ljude. Casana imena su nosila tu traku kroz istoriju,fuj gadis mi se.

Samo polako,opusteno , sportski i kulturno....cete svi otici u 3PM odakle ste i dosli.

Decki kao nemaju za hljeba a po bicakcicu i bejsmentu se kokteli locu sa trebicama. Mozete lagati nekoga drugoga,ali hiljde ociju po gradu su uperene u vas i sve se zna ko koliko love trosi i bahati se.
Last edited by -LIBERO- on 12/11/2010 17:40, edited 1 time in total.
cappy_tempo

#8508 Re: FK Sarajevo

Post by cappy_tempo »

Cafe Camargue wrote:
van helsing wrote:@hz_semir: Prosvijetli me molim te... Za tvoj info,dok je bila "Šumanova" uprava,plate su isle mjesec za mjesec..Pitaj bilo kojeg igraca koji su bili tu za vrijeme te uprave... Ja nikad nisam bio niciji "igrac",znaci nemoj slucajno da pomislis da "navijam" za Šumana ili bilo koga..Navijam samo za one koji dobro rade i zele dobro klubu. Usput,sto ne vratismo Elvisa iz Zvijezde,nego ode covjek na sugavicu,tako da prakticno nemamo adekvatnu zamjenu za prvog golmana.
Šta pričaš gluposti, mart april maj su bili mjeseci vladavine Šumana.
Isti onaj mart-april-maj za koji su plate isplatili Blekić i ekipa. :x

pusti ba vidis da neki nece da skontaju da po zakonu direktor ili predsjednik u ovom slucaju ti mora isplatiti sva dugovonja.shvatite ba jedno nije blekic mogo reci "boli me kurac za staru upravu ja vam dajem platu od danas". on je prvo moram sve dugovore izmiriti pa tek onda je mogao ici dalje
Obuca9

#8509 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

jovanbl wrote:Semire, ja ne stajem ni na ciju stranu, nit koga branim nit koga napadam, samo analiziram cinjenice i podatke koje si ti predstavio kao dokaz u ovom dokumnetu da igraci lazu da nisu primili plate.

Znaci jasno je da je ovo sto sam napisao u prethodnom postu cinjenica i zaklhucak na osnovu jasnih i vidljivih cinjenica.

Ne kazem ja da li su trebali ovako ili onako, ali iz ovog pregleda isplata vidljivo je npor da igracima nisu placene stanarine, koje se takodje ugovaraju uz platu.
Ovim novim igracima koje sam nabrojao nije isplacena ni jedna plata ( isplacena im je ugovrna rata na potpis ugovora) , sto inace skoro svi klubovi rade na isti nacin.

Evo uzevcu primjer jahovica jer on govori kako zivi pod svijecama. Znaci lik je u periodu 7 i 8 mjesec ( ne pise tacno kad je kome i sta isplaceno) ukupno primio 3000 km.
sad uzmi npr da tajh daceko negdje zivi treba da plati stan, i vrlo je znacajno kad je prije ove isplate u 7 i 8 mjesecu primio platu, tako da je moguce da je vec bio u dugovima koje je pokrio od tih 3000 maraka koje je primio u periodu 7 i 8 mjesec. znaci špod pretpostavkom da je prosjecna cijena stana 300 km 6 mjeseci samo stanarine bez rezija je 1800 km, znaci ostaje mu 1200 za zivot od kojih je morao nesto nekom da vrati jer ako dugo prije nije primio platu mozda se zaduzio , a i da nije, treba zivjeti od 1800 km ( vjerovatno manje ) tri mjeseca.

Mislim da se ljudi s pravom bune ne samo npovi nego i stari igrai. jer svima se kasni pet plata. Sa novim igracima je situacija jos gora, ni njima osim ugovorne rate tolika kolika jeste nije isplacena ni staraina ni jednna plata, a igraci su vjerovatno racunali ( sto je i normalno) da ce porimiti makar dvije plaate do tri u ovom periodu, i taj novac od ugovorne rate vjerovatno utrosli na nesto ( neku invesicu, auto, stan, pomoc porodici i sl.).
tako da zaista nije fer da napadate igrace jer nista nisu slagali i mislim da imaju puno pravo da se bune i porozivaju.

Zasto nisu ranije govorili

pa to je makar logicno, to biste trebali da im uzmete kao veliki plus, zato sto su vjerovali novoj upravi fk sarajebvo, i nisu htjeli da uneose nemir u klub i javnost, htjeli su da se stvari rjese u kuci, kad su ovi otisli i poceli da napadaju sve zivo onda su bvjerovatno ojsetili potrebu da progovore o svom statusu koji je zaista tezak.

Mislim da si ti malo previse zastitnicki orijentisan prema blekicu i na noz uzimas gole istine koje su ljudi iznijeli samo zato sto takve kakve jesu diskredituju rad nove uprave fk sarajevo.

I inace djelujete mi kao hipnotisani sa blekicem jbg, pa nije svetac ako je pogrijesio mozda je bilo u dobroj namjeri, ali ne treba reci da nesto nije greska sto je ociglewdna greska, nit igrace treba praviti laziovima kad to nisu.
Imaj svako pravo da se boti za ono sto je zaradio pa tako i igraci, jbg oni nisu navijaci oni zive od toga, svi vi navijaci ( svih klubova) sjedite kod kuce imate nekakve poslove, zaradjujete nekakve plate i od njih zivite, a klub vam je nekako u slobodno vrijeme, zanimacija, ljubav nazovite kako hocete, idete na stadion kad je utakmica, uglavnom pjevate i navijate , ali ti mmoci nemaju drugi posao od toga da igraju fudbal , oni od tog zive i imaju pravo da traze da im se plati zaradjeno.
Jel' se ti praviš lud ili šta? Halo, 106.000 KM JE ISPLAĆENO ZA PLATE, PLUS NEKI IGRAČI SU DOBILI I DODATNE PARE. DAKLE JAHOVIĆ JE U JULU I AVGUSTU DOBIO TRI PLATE (MART, APRIL I MAJ) PLUS JE DOBIO 3.000 KM UGOVORNE OBAVEZE, PLUS JE DOBIO I ON JEDAN DIO OVOG KOLAČA OD PREMIJA (22.000 KM), PLUS JE I NJEGOVA I DADINA STANARINA ZA JULI, AVGUST I SEPTEMBAR UKLJUČENA U OVIH DOLE 11.000 KM, PA NEMA POTREBE DA TO ODBIJAŠ OD NEČEGA.

Tako da je Jahović dobio PUUUUUUUUUUUNO više od tih 3.000 KM.

I ja ne pitam zašto nisu ranije govorili, misleći na prethodna 4 mjeseca, NEGO NA PRETHODNIH 15 GODINA.

I iskreno, ne kontam ni ja tu tvoju hipnotisanost FK Sarajevo. Ni tvoju, niti navijača Željezničara. Imate svoje klubove, svoje bašče, nema potrebe da se vi sekirati za nas.
Pa kako je onda "Blekićeva" Uprava morala u julu i avgustu dijeliti plate od marta, aprila i maja, ako se ništa nije dugovalo?
Sa_u_srcu

#8510 Re: FK Sarajevo

Post by Sa_u_srcu »

ultrajvosa 1987 wrote:Prvo i osnovno ovi koji brane igrace su coravi pored ociju....

Pa misa mu vaseg, ako se u aprilu islo igracima i pitali ih sta je sa dugovanjima , a oni rekli sve ok, kako onda u junu odjednom dug od 4 plate ???? Hajmo sad da mi neko fino odgovori...
Kad znate braniti ove jadove , onda mozete i odgovoriti....

Igraci se nisu trebali uopste petljati u ovo, i prije je bilo dugova ( prije nego sto je dosao Gracic 8 plata) pa niko nije organizovao pres konferenciju... Zna li su i prije dolaska novih ljudi koga su navijaci prozivali i bojkotovali, skandirali uprava napolje...ali dzaba , oni su STALI NA NJIHOVU STRANU. Sad ih jos mozda treba sazaliti ???
Dobili su plate, samo sto je ova uprava napravila "gresku", pa su im isplatili po redu, a nisu prekrsili zakon pa isplatili za tekuce mjesece, a predhodne preskocili.... Neki bi ovdje evidentno voljeli da je i nova uprava krenula stopama stare, i da nemilice krsi zakone... Pa samo kad sam vidio i cuo onog uhljupa Baljka sve mi je jasno, ali nekima nije.... Boze moj, nisam im ja kriv sto imaju ....... probleme.

Sutra bih volio da dodje sto vise ljudi, pa da im pokazemo koju su stranu izabrali....

Covjece ti veze izgleda nemas sta pricas...

Sta je tebi jesi li ti drogiran????

Ne znam ko si uopste, jesi li navijac ili simpatizer koji ovako svako malo napise nesto. Ja licno poznajem vecinu igraca Sarajeva, i mogu ti reci da ne znas o cemu pricas. Ako izuzmes Avdica, koji je zaradio nesto, Ihtijarevica, i ove nase lokalne igrace, koju se mogu mozda snaci na neki nacin kod svojih, ali ove sto su dosli, kako da nisi na strani igraca kojem izgase struju u stanu???? Vecina njih nema ledja, nisu tatini sinovi, i dosli su ovdje da igraju i realno plate nisu nesto strasne da se ne mogu ispatiti, ali 6 mjeseci covjece...6 mjeseci ni marke, imaju samo hranu placenu, ne mogu da izadju s curama, zenama, da plate djetetu nesto i slicno....

Nemoj pisati gluposti, ako radis, iako sumljam, zapitaj se kako bi se osjecao da ti firma ne plati 6 plata, a tu uz to sve nemas ledja, a imas porodicu koju odrzavas....

Zato igracima niko nema sta prigovoriti, jer su ginuli, i protiv zelje, i u sirokom, i na 99 posto utakmica, jer sam svaku pregledao.
Mene niko ne moze sprijeciti, jedva cekam tekmu....

P.S. Igraci koje ovdje neki sazaljevaju nisu robovi, ako mu se duguje ima arbitrazna komisija i zdravo
adnan_hz

#8511 Re: FK Sarajevo

Post by adnan_hz »

jaha sirotinja nema struje a upravo mi odgovorio na poruku na fb.. debilcina...
Sa_u_srcu

#8512 Re: FK Sarajevo

Post by Sa_u_srcu »

adnan_hz wrote:jaha sirotinja nema struje a upravo mi odgovorio na poruku na fb.. debilcina...

Moze ti i s mobitela odgovriti na poruku, i fakat prestanite napadati igrace...jer ovdje oni nisu krivi nista, jeste li normalni uopste?????? sta vam je
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#8513 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

...pljuni ga preko FB....pic*ka smrdljiva.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8514 Re: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

Sa_u_srcu wrote:
adnan_hz wrote:jaha sirotinja nema struje a upravo mi odgovorio na poruku na fb.. debilcina...

Moze ti i s mobitela odgovriti na poruku, i fakat prestanite napadati igrace...jer ovdje oni nisu krivi nista, jeste li normalni uopste?????? sta vam je
jel ti jahovic brat il' nesto slicno ? :shock:
Alkos

#8515 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

Jadni ovi nasi igraci, dovoljno je samo vidjeti vozni park i garderobu koju nose. Neko ko nema sta da jede sumnjam da sebi to moze priustiti.

Inace, mislim da klub igracima placa stanarinu i rezije (oni koji nisu odavdje), tako da se ova Jahoviceva kuknjava ne odnosi na platu koju prima...
adnan_hz

#8516 Re: FK Sarajevo

Post by adnan_hz »

Sa_u_srcu wrote:

pa kad s enema para i kad jede virsle smao otkud mu za mobitel onda..
KPGS

#8517 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

Želim da mi neko odgovori bar pretpostavkom.

Zbog čega su igrači uradili ovo što su uradili?
Obuca9

#8518 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Sa_u_srcu wrote:

Ma ne može, pa nema jadničak para, dobio je samo 10-ak hiljada maraka u zadnja 4 mjeseca, znaš ti kako je teško živjeti životom najpoželjnijeg neženje sa 10.000 KM u četiri mjeseca. Shvati ga. I mobitel košta, a pogotovo mobilni internet, to mu je sigurno neko hakovao profil, dok je jeo hrenovke.
adnan_hz

#8519 Re: FK Sarajevo

Post by adnan_hz »

-LIBERO- wrote:...pljuni ga preko FB....pic*ka smrdljiva.
ma svasta sam mu napisao... :-D

da je meni 10 000 maraka u 4 mjeseca jeo bih svaki dan kavijar....
Last edited by adnan_hz on 12/11/2010 17:49, edited 1 time in total.
Alkos

#8520 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

luckylaka wrote:
1946 wrote:
luckylaka wrote:Ne mogu vjerovati sta se sve pise ovdje.
De ti nama reci jesi li pričao sa Dadom? Šta on veli?
Jesam pricao sa Dadom i Dado kao relativno novi igrac u klubu ne zele ili nece da se stavlja ni na jednu stranu i ne zeli da iznosi ,,prljavi ves ,,iz kluba od kojeg trenutno zivi .
Zato mu je Jahovic fino napakov'o!!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#8521 Re: FK Sarajevo

Post by Velkoski »

adnan_hz wrote:
-LIBERO- wrote:...pljuni ga preko FB....pic*ka smrdljiva.
ma svasta sam mu napisao... :-D
pitaj ga trebal' mu svijeca i hrenovki :lol:
adnan_hz

#8522 Re: FK Sarajevo

Post by adnan_hz »

ma debil odgovara onim ironicnim smjehom...

IMA LI KO DA SE NIDI DA DRZI JAHOVICU NAJPOZELJNIJEM NEZENJI SVIJECU???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by adnan_hz on 12/11/2010 17:51, edited 1 time in total.
Alkos

#8523 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

Sa_u_srcu wrote:

Kako nisu krivi? Otvoreno su se stavili na stranu lopova u klubu. Znaju dobro sva desavanja, puls navijaca i onda urade ovakvu glupost. Mogli su ovo mnogo pametnije odraditi, ovako su samo sebe zajebali.
MV dobro manipulise njima, samo su oni preglupi da to skontaju.
KPGS

#8524 Re: FK Sarajevo

Post by KPGS »

Meni je maneken poslao smajli. :mrgreen:
strong69

#8525 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

Sastav danasnjeg skupa:

1. Varesanovic i Fazlagic (u rodbinskim odnosima)
2. Avdic i Repuh (u rodbinskim odnosima)
3. Baljak i Merdanovic (U upravi od ´95.)
4. Igraci

Cinjenice:

1. Dugove je napravila stara uprava (danas stara uprava sjedi sa igracima i optuzuje novu upravu za to)
2. Clanovi iz nove uprave su podnijeli ostavke. Postavlja se pitanje zasto je onda organizovan danasnji press kada su glavni "krivci" otisli?
3. Navijaci FKS su stali na stranu BP1946 i podrzali projekat bezrezervno.
4. Igraci FKS su stali na stranu stare uprave.

ZAKLJUCAK:
- Bez zelje da branim nove ili stare clanove uprave jer ne znam kakve su relacije cinjenice jasno govore da za 4 mjeseca rada uprava isplacuje 3 plate koje igracima duguje stara uprava.
- Baljak i Merdanovic koji su skupa sa Varesanovicem bili clanovi ekipe koja NIJE izborila Evropu ostaju u klubu ne osjecajuci odgovornost za LOS rezultat ostetivsi pri tome klub za nenastupanje u Evropi kao i Mirzinim 50-to mjesecnim ugovorom i ugovorom sa Janjosom kojim mu redovno placamo za raskid ugovora (ne bio problem da oni nisu tu zbog "ljubavi" prema klubu)
- Igraci su po meni gubitnici jer su se stavili na stranu jednih a trebali su i morali ostati neutralni. Ne mogu da shvatim da su podrzali upravu koja im je ostala duzna novac.

Po mom licnom misljenju, Alihodzic i ekipa moraju otici iz kluba. Neka se ne vrate clanovi u ostavci ali neka ovi grobari odu.

Ja licno bojkotujem utakmice Sarajeva ubuduce dok god clanovi stare uprave budu sjedili u stolicama.

A igrace neka je stid navijaca. Misle li oni kako obezbjeduju put za gostovanje? Kako je navijacima kada pucaju na njih u Sirokom, tuku ih u Tuzli, napadaju u drugim mjestima a to im niko ne placa.
Locked