SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-
zonbirile
#8501 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
skoro bi KUM I;II;III,znači kriminalci + policija + pravosuđe + politika = organizovani kriminal.Zato je i droga nerješiv problem,kao i cigarete i alkohol na tezgama.Kako cigareta i alkohola nema već u Hrvatskoj i Sloveniji ?
- Obuca9
#8502 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Evo jel' vidiš da nije govorio o napadačima?metar_drva wrote:skuliraj se ba malo, čovjek je govorio o napadačimahz__semir wrote:O čemu sad ti sereš? Šta pričaš gluposti, imaš li pametnijeg posla u životu? Kakva droga, jesi li normalan ti?zonbirile wrote:droga je jeben biznis i nije fer prekinuti ga
Levat, koji mimo sa-x foruma i teme "crna hronika" nema zivot, nego samo bezveze laprda okolo. Nema pojma ni ko je momak, ni kako je ranjen, ali eto on zna da je u pitanju organizovani kriminal i to šverc drogom.
- metar_drva
#8503 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
a, evo, vidim i ne kontam šta je uopšte htio rećhz__semir wrote: Evo jel' vidiš da nije govorio o napadačima?
Levat, koji mimo sa-x foruma i teme "crna hronika" nema zivot, nego samo bezveze laprda okolo. Nema pojma ni ko je momak, ni kako je ranjen, ali eto on zna da je u pitanju organizovani kriminal i to šverc drogom.
- novi.dan.nova.nafaka
#8504 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A zašto nema mjesta izlasku na ulice - kad je trebalo izaći protiv Semihe (iako se ispostavilo da je to bio politički čin, jer ona nije imala ništa sa sigurnošću u Sarajevu kao što nema ni Behmen danas, ili možda imajuPrivatna poruka wrote:Ne nego ce ostati par idiota sto vriste po Grbavici i Kosevu svake druge subote, i dobiti batine sa plus jos par obicnih ljudi.
Ali treba gledati realno sta trazimo uopce tim izlaskom na ulicu...trazimo sigurnost od koga i kako....policija se ogradi kaze mi uhvatimo i predamo tuzilastvu, tuzilastvo govori nema zatvora ...i sta uraditi? Danas je neki teneder za taj drzavni zatvor i bit ce gotov za dvije godine, tako bar pise. Nadam se da cemo prezivjeti naredne dvije godine dok ne bude mjesta po zatvorima.![]()
![]()
![]()
![]()
Govorim krajnje dobronamjerno - prije nego obični ljudi krenu dijeliti pravdu, i razračunavati se sa mafijom. Ne dao dragi Bog da se dogodi nešto slično meni ili nekome od mojih, toga se stvarno bojim, mislim da bi svega bilo - pa kome opanci, kome obojci...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#8505 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Smirite malo. 
- loxem
#8506 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
upravo tako zonbirlile, droga je jeben i velik biznis.hz__semir wrote:O čemu sad ti sereš? Šta pričaš gluposti, imaš li pametnijeg posla u životu? Kakva droga, jesi li normalan ti?zonbirile wrote:droga je jeben biznis i nije fer prekinuti ga
semke ne gledaj sve na prvu
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#8507 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Citati pa odgovarati...novi.dan.nova.nafaka wrote:A zašto nema mjesta izlasku na ulice - kad je trebalo izaći protiv Semihe (iako se ispostavilo da je to bio politički čin, jer ona nije imala ništa sa sigurnošću u Sarajevu kao što nema ni Behmen danas, ili možda imajuPrivatna poruka wrote:Ne nego ce ostati par idiota sto vriste po Grbavici i Kosevu svake druge subote, i dobiti batine sa plus jos par obicnih ljudi.
Ali treba gledati realno sta trazimo uopce tim izlaskom na ulicu...trazimo sigurnost od koga i kako....policija se ogradi kaze mi uhvatimo i predamo tuzilastvu, tuzilastvo govori nema zatvora ...i sta uraditi? Danas je neki teneder za taj drzavni zatvor i bit ce gotov za dvije godine, tako bar pise. Nadam se da cemo prezivjeti naredne dvije godine dok ne bude mjesta po zatvorima.![]()
![]()
![]()
![]()
) izlazilo se - danas je situacija mnogo gora, treba biti objektivan. Kako god, zašto građani Sarajeva ne bi izašli recimo pred Skupštinu Fed. parlamenta, ili zgradu Federacije, ili tamo gdje treba ?
Govorim krajnje dobronamjerno - prije nego obični ljudi krenu dijeliti pravdu, i razračunavati se sa mafijom. Ne dao dragi Bog da se dogodi nešto slično meni ili nekome od mojih, toga se stvarno bojim, mislim da bi svega bilo - pa kome opanci, kome obojci...
Treba, slazem se treba izaci i isto k'o sto se Semiha vjesala i Betmena objesiti isto onako ...(mada on nije otisao na put jel ali svejedno) samo treba posloziti ...a i ti si potvrdio/la moj post sa ovim boldanim samo eto neka se pise...
-
mahalas505
#8508 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Vec gledam kako ove sto su ucestovali u pucnjavi vadi Omar Mjesecar iz zatvora, jer naravno nema opasnosti da ce pociniti nego drugo krivicno djelo
. Pa nije ga upucao u gornji dio tijela, nije to pokusaj ubistva
.
-
zonbirile
#8509 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
----------------------------------------loxem wrote:upravo tako zonbirlile, droga je jeben i velik biznis.hz__semir wrote:O čemu sad ti sereš? Šta pričaš gluposti, imaš li pametnijeg posla u životu? Kakva droga, jesi li normalan ti?zonbirile wrote:droga je jeben biznis i nije fer prekinuti ga
semke ne gledaj sve na prvu
ima jedan soj,sloj ,ili kako ih već zvati,koji uvijek skontaju naopako.
- karanana
#8510 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
joj budale frajera, trcati za dvojicom naoruzanih narkomana. dobro pa on nije popio metak.
- Comrad
#8511 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A mozda na prvu tako izgleda, trcati na pistolj...al sin mu je u pitanju jbt, vidio je kako mu pucaju u dijete rodjeno...mogu samo zamisliti kako mu je bilo...karanana wrote:joj budale frajera, trcati za dvojicom naoruzanih narkomana. dobro pa on nije popio metak.
I sta ce bit sad, nista...sve dok neko nevin ne bude ubijen. Isto ko i sa Denisom, bilo je bocanja i prije, i to normala bilo..al et desi se da njega ubise...tako ce i sad biti. Vec je normalno postalo da svaki dan procitamo pucnjava tu, pucnjava tamo... Neko ce promasiti nogu pa ce metak odletiti gdje ne treba...tad se mozda i probude gradjani, mozda...
- jazzer
#8512 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ni ja ni ti, srecom, ne znamo kako je to kada ti neko na pravdi Boga rani sina..karanana wrote:joj budale frajera, trcati za dvojicom naoruzanih narkomana. dobro pa on nije popio metak.
Ko zna sta bi i mi bili u stanju uraditi u takvoj situaciji.
Zato ga bar ja ne smatram budalom.
-
zonbirile
#8513 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
preokret može biti samo i samo da je otac ubio i to obadvojicu uhljupa.E onda da se vidi javno mjenje i priče o ubijenima i njihovim pravima.Onda da se digne grad,kao za onu djevojku iz kladionice.
- karanana
#8514 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
dobro, moguce je da trenutak i ta nesreca ponese.jazzer wrote:Ni ja ni ti, srecom, ne znamo kako je to kada ti neko na pravdi Boga rani sina..karanana wrote:joj budale frajera, trcati za dvojicom naoruzanih narkomana. dobro pa on nije popio metak.
Ko zna sta bi i mi bili u stanju uraditi u takvoj situaciji.
Zato ga bar ja ne smatram budalom.
jeli on bio naoruzan?
- poznanik
#8515 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Dok ne dobiješ svoje dijete, i ne znaš koji zaštitni instinkt posjeduješ. Nije poželjno nikom, ali u sličnoj situaciji svaki roditelj bi pokušao slično, u granicama mogućeg...iako u ovakvom "trčanju" nije namjera zaštititi već osvetitikaranana wrote:joj budale frajera, trcati za dvojicom naoruzanih narkomana. dobro pa on nije popio metak.
- Urban B.
#8516 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ma najveci problem svega ovoga je sto se pucanje u noge tretira kao teza tjelesna povreda,kada bi se to tretiralo kao pokusaj ubistva automatski bi se smanjio broj ovakvih napada isto tako vazi i za bockanje.
jer sta ovog narkomana libo kad on zna da ce max dobiti godinu zatvora a svakako je nema gdje odlezati i ne samo on nego svi ovi koji pucaju i bodu po gradu!
jer sta ovog narkomana libo kad on zna da ce max dobiti godinu zatvora a svakako je nema gdje odlezati i ne samo on nego svi ovi koji pucaju i bodu po gradu!
-
Max Bunker
#8517 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Hajde, majke vam vase ( ne napadam teUrban B. wrote:ma najveci problem svega ovoga je sto se pucanje u noge tretira kao teza tjelesna povreda,kada bi se to tretiralo kao pokusaj ubistva automatski bi se smanjio broj ovakvih napada isto tako vazi i za bockanje.
- Don Zivconi
#8518 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sto se tice izbijanja zuba to su teske tjelesneMax Bunker wrote:Hajde, majke vam vase ( ne napadam teUrban B. wrote:ma najveci problem svega ovoga je sto se pucanje u noge tretira kao teza tjelesna povreda,kada bi se to tretiralo kao pokusaj ubistva automatski bi se smanjio broj ovakvih napada isto tako vazi i za bockanje.
jer sta ovog narkomana libo kad on zna da ce max dobiti godinu zatvora a svakako je nema gdje odlezati i ne samo on nego svi ovi koji pucaju i bodu po gradu!), gdje ste to procitali i kako ste skontali, da je ranjavanje u nogu, tretirao kao laksa tjelesna povreda ( kao da si mu izbio zub ili sta slicno ) ?
-
mahalas505
#8519 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
@100_KA Da li su vas pitali da objave ovaj klip na tv-u, posto je obljavljen u nocasnoj emsiji slucajevi-x?100_KA wrote:Veceras oko 18h , frajer izasao iz kombija i nasrnuo na prolaznika,sa zenom na trotoaru
- cigara
#8520 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
greska u koracima, a frajer je u pravu oko teze tjelesne povredeMax Bunker wrote:Hajde, majke vam vase ( ne napadam teUrban B. wrote:ma najveci problem svega ovoga je sto se pucanje u noge tretira kao teza tjelesna povreda,kada bi se to tretiralo kao pokusaj ubistva automatski bi se smanjio broj ovakvih napada isto tako vazi i za bockanje.
jer sta ovog narkomana libo kad on zna da ce max dobiti godinu zatvora a svakako je nema gdje odlezati i ne samo on nego svi ovi koji pucaju i bodu po gradu!), gdje ste to procitali i kako ste skontali, da je ranjavanje u nogu, tretirao kao laksa tjelesna povreda ( kao da si mu izbio zub ili sta slicno ) ?
- hamza_sa
#8521 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Covjeka koji je trcao za tim narkomanima poznajem veoma dobro. Dnevno se dva puta druzimo. Inace covjeku je nadimak "Rambo".karanana wrote:joj budale frajera, trcati za dvojicom naoruzanih narkomana. dobro pa on nije popio metak.
Danas kada sam saznao da se je to desilo njegovom sinu i njemu nisam mogao vjerovati. To je jedan divan covjek. O sebi pri sebi. Jos uvijek ne mogu da vjerujem.
-
sarajev_o
#8522 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Moj prijedlog
1.vojska za sve muskarce od 18
2.drzavni zatvor kojeg ce financirati svi kantoni
3.dok su u zatvoru da rade (auto put,kopanje tunela,ciscenje smeca i slicno)
1.vojska za sve muskarce od 18
2.drzavni zatvor kojeg ce financirati svi kantoni
3.dok su u zatvoru da rade (auto put,kopanje tunela,ciscenje smeca i slicno)
- plejka2
#8523 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ima li kakav povod za ovaj jutrosnji lajbe ili onako cisto slucajno?
- neo7
#8524 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Procitao sam par komentara da su to nerascisceni poslovi od ranije...
-
ko_sijalica
#8525 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
narkomancicima zatrebalo za doze i htjeli im oteti torbicu....
kako cujem puletu kost smrskana, gadna povreda pravo:/
kako cujem puletu kost smrskana, gadna povreda pravo:/