Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Point. wrote:I evo Admira, javi se samo kad Juve pobijedi ili Lazio zijani. Kad roma primi degeneka, usuti se u svojoj rupi. Eih, neide ti tako.
sve se vraća sve se plača, pa tako vam bratići uzmu ligu prvaka, go vam zabije vaša nekadašnja zakletva i tako dalje. najtužnije za vas je što roma igra nenormalno loše, a opet ima veće šanse da završi na drugom mjestu
al vas nisu braća ispoštovala, vi im prije 5 godina onako fino pustite, a sada vam ovako vračaju, bezveze faakt
Jedan bod razlike, jos nista nije gotovo. Lazio ima puno tezi raspored, ali ako ne dobiju Romu na svome terenu onda i ne zasluzuju da idu direkto u Ligu Prvaka.Napoli je vec otpisan, nadati se da ce oni ili Fiorentina uzeti Evropsku ligu pa da iduce godine gledamo 4 Italijana u ligi prvaka
Ali kako je krenulo, nece oni ni vidjeti finala.
Point. wrote:I evo Admira, javi se samo kad Juve pobijedi ili Lazio zijani. Kad roma primi degeneka, usuti se u svojoj rupi. Eih, neide ti tako.
sve se vraća sve se plača, pa tako vam bratići uzmu ligu prvaka, go vam zabije vaša nekadašnja zakletva i tako dalje. najtužnije za vas je što roma igra nenormalno loše, a opet ima veće šanse da završi na drugom mjestu
al vas nisu braća ispoštovala, vi im prije 5 godina onako fino pustite, a sada vam ovako vračaju, bezveze faakt
Point. wrote:Koja kradja veceras na Olimpicu. Prvi crveni mogu i prihvatiti, ali pola Intera je bilo u ofsajdu kod slobodnjaka a posebno Medel. Drugi penal je cista kradja i jos na to crveni, supak Icardi (jebem li ti onu Wandu seljanku) se baca na zemlju ko civili u Kumanovu juce, nikako ono penal nije bio. Samo zalosno je gledati ovaj Inter, kojem sudije trebaju da ih izguraju na mjesto za EL.
Point. wrote:Koja kradja veceras na Olimpicu. Prvi crveni mogu i prihvatiti, ali pola Intera je bilo u ofsajdu kod slobodnjaka a posebno Medel. Drugi penal je cista kradja i jos na to crveni, supak Icardi (jebem li ti onu Wandu seljanku) se baca na zemlju ko civili u Kumanovu juce, nikako ono penal nije bio. Samo zalosno je gledati ovaj Inter, kojem sudije trebaju da ih izguraju na mjesto za EL.
a radovanje Hernanesa kod oba gola?
A Destro se nije radovao?
Ono nije bilo radovanje vec samo odavanje pocasti svom nedavno umrlom djedu. On je to sam kasnije objasnio pred kamerama.
Point. wrote:Kao sto je i Hernanes, rekavsi da je to bilo za Lotita i njegovo prozivanje zadnjih mjesec dana.
bolan covjece ne mozes uporediti radovanje Destra i Hernanesa, jesi li vidio na licu Destra osmjeh ili neko tipicno radovanje fudbalera? covjek stao i pogledao prema nebu to je sve, dok je Hernanes vas propisno popisao i navijace i igrace na vasem ognjistu i to u utakmici koja vam je mogla donijeti ligu prvaka
druga stvar, status Destra u Romi i Hernanesa u Laziu je kao dan i noc, Destro je sutnut u Milan nakon sto nije opravdao ocekivanja dok je vas idol Hernanes u kojeg se kunete i koji je suze lijo (evo sad mi krenu jedna ) kada vas je napustao i bas on ukopao u utakmici sezone, prema tome nije isto i ne moze biti isto
I am Happy wrote:Jedan bod razlike, jos nista nije gotovo. Lazio ima puno tezi raspored, ali ako ne dobiju Romu na svome terenu onda i ne zasluzuju da idu direkto u Ligu Prvaka.Napoli je vec otpisan, nadati se da ce oni ili Fiorentina uzeti Evropsku ligu pa da iduce godine gledamo 4 Italijana u ligi prvaka
Ali kako je krenulo, nece oni ni vidjeti finala.
Sampdoria - Lazio
Roma - Udinese
Lazio - Roma
Napoli - Lazio
Roma - Palermo
Ne bih ja rekao da je Napoli otpisan jer imaju tri kola prije kraja tri boda manje od Rome, cetiri od Lazia, a jos igraju protiv Lazia kod kuce.
Point. wrote:Kao sto je i Hernanes, rekavsi da je to bilo za Lotita i njegovo prozivanje zadnjih mjesec dana.
bolan covjece ne mozes uporediti radovanje Destra i Hernanesa, jesi li vidio na licu Destra osmjeh ili neko tipicno radovanje fudbalera? covjek stao i pogledao prema nebu to je sve, dok je Hernanes vas propisno popisao i navijace i igrace na vasem ognjistu i to u utakmici koja vam je mogla donijeti ligu prvaka
druga stvar, status Destra u Romi i Hernanesa u Laziu je kao dan i noc, Destro je sutnut u Milan nakon sto nije opravdao ocekivanja dok je vas idol Hernanes u kojeg se kunete i koji je suze lijo (evo sad mi krenu jedna ) kada vas je napustao i bas on ukopao u utakmici sezone, prema tome nije isto i ne moze biti isto
A sto se upali ti. Hernanes se izvinio navijacima rekavsi da nije bilo namjenjeno njima nego Lotitu. Eh, sad je na svakom od nas da povjeruje u tu pricu ili ne. Ja ti nisam spomenuo Destra, niti sam gledao tu utakmicu.
Odvadi malo, napravio si od Hernanesa idola u rangu Lulića
inaće da su dobili intera i to im bilo presudno za ligu prvaka nju bi igrao lotito sam da je bila nebitna tekma pa ajd, al u ovako bitnoj utakmici slaviti gol zbog ličnog sukoba sa predsjednikom je smješno. po ušima ih opalio nekadašnji idol, strašno