Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja, i??
Šta se radi u Sarajevu? Ona šačica Srba se organizovano odvodi na sunećenje po gradskim bibliotekama.
Oni koji odbiju moraju zapaliti barem jednu pravoslavnu crkvu.
.. i onda tebi smeta što u crkvi trebaš potvrditi krsnu slavu PC ... cccc
"Халиловић говори оно што Изетбеговић мисли. Зато његове пријетње треба схватити озбиљно, јер показују да постоје ратни планови, који се базирају на процјени да Република Српска не може издржати више од 10-15 дана и да ни Србија не може да је одбрани", навео је Дачић у писаној изјави достављеној медијима.
TLR wrote:
Ja, i??
Šta se radi u Sarajevu? Ona šačica Srba se organizovano odvodi na sunećenje po gradskim bibliotekama.
Nemam ja sa time problema. Imaju moje DA a za uzvrat, ne trazim puno, samo trojicu da osunetim.
Dodik je srpska, dodik je država. Hapšenjem dodika vi hapsite cijeli narod. Branit ćemo dodika do zadnje kapi krvi, jer on je naš tata.
Bože, ali Bože, zar ima neko toliko ispranog mozga....
TLR wrote:
Ja, i??
Nemam ja sa time problema. Imaju moje DA a za uzvrat, ne trazim puno, samo trojicu da osunetim.
pa....safatas Milorada i osunetis.....negov kapitalac vrijedi trojice...
archi_a wrote:Dodik je srpska, dodik je država. Hapšenjem dodika vi hapsite cijeli narod. Branit ćemo dodika do zadnje kapi krvi, jer on je naš tata.
Bože, ali Bože, zar ima neko toliko ispranog mozga....
K.... ce ga branit'. Nisu ni Slobu branili a on je bio faraon za glavnog baju. Sami ce ga na kraju isporuciti gdje im bude receno ..... to u boljoj verziji. U goroj ce proci kao Karadjordje, kralj Obrenovic, Stambolic .....
Kabinet predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske zaprimio je danas Odluku Ustavnog suda BiH o privremenoj mjeri u predmetu „9. januar“, saopšteno je iz Kabineta, prenosi Patria.
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović zakazao je za srijedu sjednicu Kolegijuma Narodne skupštine na kojoj će biti razmatrana informacija u vezi sa ovom odlukom Suda.
PRC, PRC, PRC
Last edited by moa on 20/09/2016 17:30, edited 2 times in total.
I onda neki "dobronamjerni" forumasi pjene kad se ukaze s kim se ima posla.
Iako ovaj tekst normalnom covjeku zvuci kao nesto nerealno, u najboljem slucaju zahebancija, zivotno iskustvo nas uci da nema apsolutno NISTA nevjerovatno po pitanju srpske politike prema Bosni i Hercegovini.
ЊУЈОРК– Председник Владе Србије Александар Вучић, који учествује у раду Генералне скупштине Уједињених нација у Њујорку, веома је забринут због претњи миру некадашњег ратног команданта БиХ Сефера Халиловића. Како је речено у делегацији Србије у Њујорку, премијер не искључује могућност да се врати у земљу уколико то развој ситуације буде налагао. Генерал и начелник ратног штаба Армије БиХ Сефер Халиловић запретио је нестајањем Републике Српске ако референдум у РС буде спроведен јер, како тврди, то ће значити „распакивање” Дејтонског мировног споразума и ступање на снагу Устава БиХ.
jbt....srbijanski mediji uveliko pricaju o ratnoj opciji....i to se oglasava drzavni vrh..
mi se mozemo ovde za*ebavat do mile volje.....ali:
Dacic:
"Halilović govori ono što Izetbegović misli. Zato njegove pretnje treba shvatiti ozbiljno, jer pokazuju da postoje ratni planovi, koji se baziraju na proceni da Republika Srpska ne može izdržati više od 10-15 dana i da ni Srbija ne može da je odbrani. Svima je jasno da je referendum samo izgovor, a da iza svega stoji namera da se ratom uništi Republika Srpska. Da su hteli kompromis, Ustavni sud je mogao da promeni bar jedan zarez u svojoj odluci. Ali njima nije bio važan kompromis, već izgovor za ratne namere i planove, za šta se muslimani u BiH očigledno spremaju",
Vucic:
20.09.2016. / 16:29h Regija - Tanjug i RTS Vučić zabrinut zbog prijetnji Halilovića, ne isključuje raniji povratak iz SAD Vučić zabrinut zbog prijetnji Halilovića, ne isključuje raniji povratak iz SAD Aleksandar Vučić.
Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, koji je u posjeti SAD-u, vidno je zabrinut zbog izjava i prijetnji miru nekadašnjeg ratnog komandanta BiH Sefera Halilovića, javlja beogradski RTS. Aleksandar Vučić je izazio zabrinutost nakon što je general i nekadašnji načelnik ratnog štaba Armije BiH Sefer Halilović u intervjuu za TV1 zaprijetio nestajanjem Republike Srpske ako referendum u RS bude sproveden.
Kako je rečeno Tanjugu u delegaciji Srbije u Njujorku, premijer Vučić ne isključuje mogućnost da se vrati u zemlju ukoliko to razvoj situacije bude nalagao.
ЊУЈОРК– Председник Владе Србије Александар Вучић, који учествује у раду Генералне скупштине Уједињених нација у Њујорку, веома је забринут због претњи миру некадашњег ратног команданта БиХ Сефера Халиловића. Како је речено у делегацији Србије у Њујорку, премијер не искључује могућност да се врати у земљу уколико то развој ситуације буде налагао. Генерал и начелник ратног штаба Армије БиХ Сефер Халиловић запретио је нестајањем Републике Српске ако референдум у РС буде спроведен јер, како тврди, то ће значити „распакивање” Дејтонског мировног споразума и ступање на снагу Устава БиХ.
Kako se meni čini, Amerikanci bi ga rado hapsili, saopćenje iz ambasade je nedvosmisleno i prijeteće, NATO vježbe na Manjači su taman par dana nakon referenduma, a ništa se svakako i ne može poduzeti dok se sam referendum i ne održi, ali čini mi se da Evropa nije tog raspoloženja, da se boje, zato i ovi signali za naš prijem u EU, ne bi li nas sve kolektivno smirili, ne znam, vjerujem da čvrste odluke kako se ponašati još nisu donijeli, a Vučić svakako poentira i dominira, i kao onaj koji zakuhava i kao mirotovrac...
Banksy wrote:Kako se meni čini, Amerikanci bi ga rado hapsili, saopćenje iz ambasade je nedvosmisleno i prijeteće, NATO vježbe na Manjači su taman par dana nakon referenduma, a ništa se svakako i ne može poduzeti dok se sam referendum i ne održi, ali čini mi se da Evropa nije tog raspoloženja, da se boje, zato i ovi signali za naš prijem u EU, ne bi li nas sve kolektivno smirili, ne znam, vjerujem da čvrste odluke kako se ponašati još nisu donijeli, a Vučić svakako poentira i dominira, i kao onaj koji zakuhava i kao mirotovrac...
Istina, da bogdo mi imamo jednog ovakvog pokvarenjaka i dobrog politicara.
To mu se mora priznati, jeben je igrac.
I neka im je rekao. Znamo svi da koliko ima istine u toj izjavi. Izdrkavaju oni po nama na dnevnoj bazi, te Dacic rekao ovo, Vulin ono, Pickousti ono pa sta fali da malo i mi njih prcamo, makar verbalno..
A Pickousti razmatra raniji povratak u Srbiju kao smo vec poredali tenkove pored Drine .
emmir1 wrote:Ali trebalo bi da se Bakir oglasi i osudi ove izjave Sefera.
Treba se pozivat samo na institucije i da one rade svoj posao.
Bakir sa ovim nema ništa, insinuacijama iz Beograda ne treba davati legitmitet. Halilović je punljetan i nastupio je kao predsjednik jedne stranke dakle on treba da pojasni svoj stav ako u opšte ima šta pojašnjavati. Meni se čini da je bio nedvosmislen i vrlo jasan. Druga je stvar sada što to smeta četničkim mubarek ušima.