Referendum(i) u RS-u

Locked
tlr

#8501 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by tlr »

Danguba wrote:Sta kaze Dodo, pozivam Hrvate i Bosnjake na glasanje. Tragom toga i voljom mojom da izadjem na to glasanje ja zavrsi u crkvi.

Image

Pogledajte mjesta gdje su planirali da organizuju glasanje. :-)

Mogu zamisliti ikonografiju u tim prostorijama.
Ja, i??
Šta se radi u Sarajevu? Ona šačica Srba se organizovano odvodi na sunećenje po gradskim bibliotekama.
Oni koji odbiju moraju zapaliti barem jednu pravoslavnu crkvu.
.. i onda tebi smeta što u crkvi trebaš potvrditi krsnu slavu PC ... cccc
zenit dozic

#8502 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by zenit dozic »

daddy-kool wrote:Evo i Sefer zakuh'o:

"Халиловић говори оно што Изетбеговић мисли. Зато његове пријетње треба схватити озбиљно, јер показују да постоје ратни планови, који се базирају на процјени да Република Српска не може издржати више од 10-15 дана и да ни Србија не може да је одбрани", навео је Дачић у писаној изјави достављеној медијима.

http://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=221637
Haj sve al da je sefer potparol izetbegovica :lol: :lol: :lol:
Danguba

#8503 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

TLR wrote: Ja, i??
Šta se radi u Sarajevu? Ona šačica Srba se organizovano odvodi na sunećenje po gradskim bibliotekama.
Nemam ja sa time problema. Imaju moje DA a za uzvrat, ne trazim puno, samo trojicu da osunetim. :D
SmokingMan

#8504 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by SmokingMan »

detroit-mercy wrote: Mene vise intrigira ono "expert za borbu protiv terorizma", gdje se to Dzevdo borio protiv terorista :mrgreen: .
On je jako kreativna osoba,njegova iluzija mu pomaže da pobjegne od surove stvarnosti. :D
emmir1

#8505 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by emmir1 »

Čuj Dačića

Sefer potparol Bakira

Hahahaha....kakav danak neiskustvu
mO k3

#8506 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by mO k3 »

emmir1 wrote:Čuj Dačića

Sefer potparol Bakira

Hahahaha....kakav danak neiskustvu
Ništa novo , koji ono ministar Nekidan izjavio da je glavni. Grad cetniteta Banjaluka ?
archi_a

#8507 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by archi_a »

Dodik je srpska, dodik je država. Hapšenjem dodika vi hapsite cijeli narod. Branit ćemo dodika do zadnje kapi krvi, jer on je naš tata. :lol:
Bože, ali Bože, zar ima neko toliko ispranog mozga.... :oops:
bh.tornjak

#8508 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

Danguba wrote:
TLR wrote: Ja, i??
Nemam ja sa time problema. Imaju moje DA a za uzvrat, ne trazim puno, samo trojicu da osunetim. :D
pa....safatas Milorada i osunetis.....negov kapitalac vrijedi trojice... :D
Mirza007

#8509 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Mirza007 »

archi_a wrote:Dodik je srpska, dodik je država. Hapšenjem dodika vi hapsite cijeli narod. Branit ćemo dodika do zadnje kapi krvi, jer on je naš tata. :lol:
Bože, ali Bože, zar ima neko toliko ispranog mozga.... :oops:
K.... ce ga branit'. Nisu ni Slobu branili a on je bio faraon za glavnog baju. Sami ce ga na kraju isporuciti gdje im bude receno ..... to u boljoj verziji. U goroj ce proci kao Karadjordje, kralj Obrenovic, Stambolic .....
moa

#8510 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by moa »

HARE VRATI SE!!!

Čubrilović zaprimio Odluku Ustavnog suda

Kabinet predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske zaprimio je danas Odluku Ustavnog suda BiH o privremenoj mjeri u predmetu „9. januar“, saopšteno je iz Kabineta, prenosi Patria.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović zakazao je za srijedu sjednicu Kolegijuma Narodne skupštine na kojoj će biti razmatrana informacija u vezi sa ovom odlukom Suda.

PRC, PRC, PRC

:run:
Last edited by moa on 20/09/2016 17:30, edited 2 times in total.
Gojeni H

#8511 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Gojeni H »

LBVIEW wrote:
dobojlija81 wrote:Neda bolest mira pa to ti je
jebo mater ima li bar 10 % normalnog naroda kod njih
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dr ... -s-Markala
I onda neki "dobronamjerni" forumasi pjene kad se ukaze s kim se ima posla.
Iako ovaj tekst normalnom covjeku zvuci kao nesto nerealno, u najboljem slucaju zahebancija, zivotno iskustvo nas uci da nema apsolutno NISTA nevjerovatno po pitanju srpske politike prema Bosni i Hercegovini.
Banksy

#8512 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Banksy »

Pa, stvarno... :lol:

Вучић забринут због претњи Сефера Халиловића

ЊУЈОРК– Председник Владе Србије Александар Вучић, који учествује у раду Генералне скупштине Уједињених нација у Њујорку, веома је забринут због претњи миру некадашњег ратног команданта БиХ Сефера Халиловића. Како је речено у делегацији Србије у Њујорку, премијер не искључује могућност да се врати у земљу уколико то развој ситуације буде налагао. Генерал и начелник ратног штаба Армије БиХ Сефер Халиловић запретио је нестајањем Републике Српске ако референдум у РС буде спроведен јер, како тврди, то ће значити „распакивање” Дејтонског мировног споразума и ступање на снагу Устава БиХ.
bh.tornjak

#8513 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

jbt....srbijanski mediji uveliko pricaju o ratnoj opciji....i to se oglasava drzavni vrh..
mi se mozemo ovde za*ebavat do mile volje.....ali:

Dacic:
"Halilović govori ono što Izetbegović misli. Zato njegove pretnje treba shvatiti ozbiljno, jer pokazuju da postoje ratni planovi, koji se baziraju na proceni da Republika Srpska ne može izdržati više od 10-15 dana i da ni Srbija ne može da je odbrani. Svima je jasno da je referendum samo izgovor, a da iza svega stoji namera da se ratom uništi Republika Srpska. Da su hteli kompromis, Ustavni sud je mogao da promeni bar jedan zarez u svojoj odluci. Ali njima nije bio važan kompromis, već izgovor za ratne namere i planove, za šta se muslimani u BiH očigledno spremaju",

Vucic:

20.09.2016. / 16:29h Regija - Tanjug i RTS Vučić zabrinut zbog prijetnji Halilovića, ne isključuje raniji povratak iz SAD Vučić zabrinut zbog prijetnji Halilovića, ne isključuje raniji povratak iz SAD Aleksandar Vučić.
Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, koji je u posjeti SAD-u, vidno je zabrinut zbog izjava i prijetnji miru nekadašnjeg ratnog komandanta BiH Sefera Halilovića, javlja beogradski RTS. Aleksandar Vučić je izazio zabrinutost nakon što je general i nekadašnji načelnik ratnog štaba Armije BiH Sefer Halilović u intervjuu za TV1 zaprijetio nestajanjem Republike Srpske ako referendum u RS bude sproveden.

Kako je rečeno Tanjugu u delegaciji Srbije u Njujorku, premijer Vučić ne isključuje mogućnost da se vrati u zemlju ukoliko to razvoj situacije bude nalagao.
megaman4

#8514 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by megaman4 »

Banksy wrote:Pa, stvarno... :lol:

Вучић забринут због претњи Сефера Халиловића

ЊУЈОРК– Председник Владе Србије Александар Вучић, који учествује у раду Генералне скупштине Уједињених нација у Њујорку, веома је забринут због претњи миру некадашњег ратног команданта БиХ Сефера Халиловића. Како је речено у делегацији Србије у Њујорку, премијер не искључује могућност да се врати у земљу уколико то развој ситуације буде налагао. Генерал и начелник ратног штаба Армије БиХ Сефер Халиловић запретио је нестајањем Републике Српске ако референдум у РС буде спроведен јер, како тврди, то ће значити „распакивање” Дејтонског мировног споразума и ступање на снагу Устава БиХ.
Sefer se samo šali da vidi rekaciju Vučića. :lol:

Shame on you Sefere. :lol: :lol:
ljevoruki

#8515 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ljevoruki »

megaman4 wrote: Sefer se samo šali da vidi rekaciju Vučića. :lol:
Sefer prica gluposti, nije mu trebala ovakva izjava.
Zlatna je pod jezikom.
megaman4

#8516 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by megaman4 »

ljevoruki wrote:
Zlatna je pod jezikom.
naravno da nije. ali izgleda i njega opalio preizborni virus. :-)
Drvosjeca iz Dejcica

#8517 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Neprocjenjivo gledati reakcije bratije preko Drine, Sefera nikad nisam gotivio ali ovim je porastao u mojim očima. :mrgreen:
DonieBrasco

#8518 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by DonieBrasco »

Neka pjene :izet: mi njih za svo zlo koju su ucinili na prostorima Balkana.
BHCluster

#8519 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by BHCluster »

megaman4 wrote:
ljevoruki wrote:
Zlatna je pod jezikom.
naravno da nije. ali izgleda i njega opalio preizborni virus. :-)
Ovi prekrse MIROVNI SPORAZUM kako bi vi reagovali? Koncertom mozda? :lol:
Banksy

#8520 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Banksy »

Kako se meni čini, Amerikanci bi ga rado hapsili, saopćenje iz ambasade je nedvosmisleno i prijeteće, NATO vježbe na Manjači su taman par dana nakon referenduma, a ništa se svakako i ne može poduzeti dok se sam referendum i ne održi, ali čini mi se da Evropa nije tog raspoloženja, da se boje, zato i ovi signali za naš prijem u EU, ne bi li nas sve kolektivno smirili, ne znam, vjerujem da čvrste odluke kako se ponašati još nisu donijeli, a Vučić svakako poentira i dominira, i kao onaj koji zakuhava i kao mirotovrac...
emmir1

#8521 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by emmir1 »

Ali trebalo bi da se Bakir oglasi i osudi ove izjave Sefera.

Treba se pozivat samo na institucije i da one rade svoj posao.
ljevoruki

#8522 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ljevoruki »

Banksy wrote:Kako se meni čini, Amerikanci bi ga rado hapsili, saopćenje iz ambasade je nedvosmisleno i prijeteće, NATO vježbe na Manjači su taman par dana nakon referenduma, a ništa se svakako i ne može poduzeti dok se sam referendum i ne održi, ali čini mi se da Evropa nije tog raspoloženja, da se boje, zato i ovi signali za naš prijem u EU, ne bi li nas sve kolektivno smirili, ne znam, vjerujem da čvrste odluke kako se ponašati još nisu donijeli, a Vučić svakako poentira i dominira, i kao onaj koji zakuhava i kao mirotovrac...
Istina, da bogdo mi imamo jednog ovakvog pokvarenjaka i dobrog politicara.
To mu se mora priznati, jeben je igrac.
jazzer

#8523 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by jazzer »

I neka im je rekao. Znamo svi da koliko ima istine u toj izjavi. Izdrkavaju oni po nama na dnevnoj bazi, te Dacic rekao ovo, Vulin ono, Pickousti ono pa sta fali da malo i mi njih prcamo, makar verbalno..

A Pickousti razmatra raniji povratak u Srbiju kao smo vec poredali tenkove pored Drine :lol: .

Koji demagog pleme mu jebem.
Drvosjeca iz Dejcica

#8524 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

emmir1 wrote:Ali trebalo bi da se Bakir oglasi i osudi ove izjave Sefera.

Treba se pozivat samo na institucije i da one rade svoj posao.
Bakir sa ovim nema ništa, insinuacijama iz Beograda ne treba davati legitmitet. Halilović je punljetan i nastupio je kao predsjednik jedne stranke dakle on treba da pojasni svoj stav ako u opšte ima šta pojašnjavati. Meni se čini da je bio nedvosmislen i vrlo jasan. Druga je stvar sada što to smeta četničkim mubarek ušima. :mrgreen:
SEYOboy

#8525 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by SEYOboy »

vidimo kako se bakir i sda poziva na institucije u mostaru gdje ne postuju odluku USTAVNOG SUDA.
Locked