Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
LSD

#8501 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

leškarenje wrote:
LSD wrote:Ništa me ne cudi od ovih mušrika :nargila:

zapravo, cudi me šta im moderacija dozvoljava da pišu
Sta se desava sa tobom u zadnje vrijeme,svaki post kmecis moderaciji nesto :( napisi sta vezano za temu,a ne o forumasima,moderaciji...svasta :lol:
Ne širi širk na ovoj casnoj temi.....dođi teobe, izbičuj se, kleci na kukuruzu, kazni se, poduzmi nešto griješnice

pokaj se :!:
Šibicar

#8502 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Penal ČIST,sva daljna rasprava je beZpotrebna,što bi rekao jedan kolega forumaš.
Diego_Armando

#8503 Re: Premijer liga BiH

Post by Diego_Armando »

leškarenje wrote: Mani se patetike hljeba ti,ne mozes biti neutralac a navijati za prugu koja krece :run: nemoj pocinjati tu glupavu pricu vise,ako ti smeta obidji me...neces ti odredjivati ko i kako ce gdje pisati :bih: kuliraj,mani se rata....zavrsio prije 20 i kusur godina :zzzz:
Ma nemoj, čuj ne mogu bit neutralac? Ti ćeš neshta odredjivat jel? Tebi glupa, meni pametna jbg. Ovaj grad su branili i bordo i plavi da bi ti mog'o gloginje mlatit i nekom neshta satro odredjivat za tastaturom. Dajes neke prefikse pa mislis da si interesantan? Imam dosta bordo raje, ne mrzim i ponosan sam na to. Imaš problem s tim?Ovdje cu završit svaku konverzaciju s tobom.
Sa_u_srcu

#8504 Re: Premijer liga BiH

Post by Sa_u_srcu »

LSD wrote:
leškarenje wrote:
LSD wrote:Ništa me ne cudi od ovih mušrika :nargila:

zapravo, cudi me šta im moderacija dozvoljava da pišu
Sta se desava sa tobom u zadnje vrijeme,svaki post kmecis moderaciji nesto :( napisi sta vezano za temu,a ne o forumasima,moderaciji...svasta :lol:
Ne širi širk na ovoj casnoj temi.....dođi teobe, izbičuj se, kleci na kukuruzu, kazni se, poduzmi nešto griješnice

pokaj se :!:

lsd nije me bilo godinu dana i doletim da vidim sta radite a ti i dalje kukas i moljakas administraciju...:)
Nisi mi mnogo napredovao u ovoj godini...
Last edited by Sa_u_srcu on 05/03/2016 21:49, edited 1 time in total.
mirza_15

#8505 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Nisam uopste komentarisao situaciju u Mostaru jer je nisam ni vidio. Samo kazem da je jasno da svaki sudija pokaze igracu da moze stiti glavu rukom i da nece svirati penal osim ako je dignu iznad glave. To radi svaki uefa sudija i ocigledno je da imaju instrukciju da dozvole igracima u zivom zidu da stite glavu. To sto se to u pravilima drugacije zove nije bitno. To je isto kao da ja kazem enac, a ti mi pocnes objasnjavati da enac ne postoji u pravilima vec je to slobodan udarac zbog igranja rukom.
LSD

#8506 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Sa_u_srcu wrote: lsd nije me bilo godinu dana i doletim da vidim sta radite a ti i dalje kukas i moljakas administraciju...:)
Nisi mi mnogo napredovao u ovoj godini...
pozdravi se sa rajom i upitaj se ko covjek kao prvo...ne možeš tako upadati nenajavljen, ko padobranac, nakon godinu dana...ne mogu te ja uciti fgr manirima :-)

i pusti moderaciju da radi svoj posao, nego ima li šta na belegiju :per:
Kaligrafija

#8507 Re: Premijer liga BiH

Post by Kaligrafija »

Evo za @LSD i ove sto se ne znaju zajebavat...nebi mi mrsko...direktno iz Mordora... :lol: :lol: :lol:

Image
Šibicar

#8508 Re: Premijer liga BiH

Post by Šibicar »

Eki ruka ispred lica. :mrgreen:

Preporučujem

Image
Kinaski

#8509 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

mirza_15 wrote:Nisam uopste komentarisao situaciju u Mostaru jer je nisam ni vidio. Samo kazem da je jasno da svaki sudija pokaze igracu da moze stiti glavu rukom i da nece svirati penal osim ako je dignu iznad glave. To radi svaki uefa sudija i ocigledno je da imaju instrukciju da dozvole igracima u zivom zidu da stite glavu. To sto se to u pravilima drugacije zove nije bitno. To je isto kao da ja kazem enac, a ti mi pocnes objasnjavati da enac ne postoji u pravilima vec je to slobodan udarac zbog igranja rukom.
nije tacno, nisi nikad igrao fudbal tako da nisi komunicirao sa sudijama

kaze ti da kad stitis glavu dlan ruke mora biti naslonjen na rame a lice stitis laktom, a ne da ti dlan visi u zraku tako povecavas volumen tijela tj. igras rukom ;)
LSD

#8510 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Pohvalite Kaligrafiju, dajte mu malo respekta za uloženi trud

sjajan je :thumbup:
Kinaski

#8511 Re: Premijer liga BiH

Post by Kinaski »

Kinaski wrote:
mirza_15 wrote:Nisam uopste komentarisao situaciju u Mostaru jer je nisam ni vidio. Samo kazem da je jasno da svaki sudija pokaze igracu da moze stiti glavu rukom i da nece svirati penal osim ako je dignu iznad glave. To radi svaki uefa sudija i ocigledno je da imaju instrukciju da dozvole igracima u zivom zidu da stite glavu. To sto se to u pravilima drugacije zove nije bitno. To je isto kao da ja kazem enac, a ti mi pocnes objasnjavati da enac ne postoji u pravilima vec je to slobodan udarac zbog igranja rukom.
nije tacno, nisi nikad igrao fudbal tako da nisi komunicirao sa sudijama

kaze ti da kad stitis glavu dlan ruke mora biti naslonjen na rame a lice stitis laktom, a ne da ti dlan visi u zraku tako povecavas volumen tijela tj. igras rukom ;)
evo i da nacrtam

Image

hint: treci igrac u zivom zidu
Kaligrafija

#8512 Re: Premijer liga BiH

Post by Kaligrafija »

LSD wrote:Pohvalite Kaligrafiju, dajte mu malo respekta za uloženi trud

sjajan je :thumbup:
Nisam bas vican Photoshopu, al' jesam sarkazmu... :D :D Bas ti hvala... :D
Zastozato

#8513 Re: Premijer liga BiH

Post by Zastozato »

Da li je lopta izasla vani kad je sviran gol aut umjesto kornera za Celik? To je bilo malo prije drugog gola Sarajeva. Jako sumnjiva situacija. Jos dvije sumnjive odluke u korist Sarajeva su onaj prekrsaj na ivici 16-erca (smijesna odluka sudije) i ofsajd Selimovica. Nazalost, taj ofsajd na TV-u nisu pokazali ponovo.
armin071

#8514 Re: Premijer liga BiH

Post by armin071 »

Zastozato wrote:Da li je lopta izasla vani kad je sviran gol aut umjesto kornera za Celik? To je bilo malo prije drugog gola Sarajeva. Jako sumnjiva situacija. Jos dvije sumnjive odluke u korist Sarajeva su onaj prekrsaj na ivici 16-erca (smijesna odluka sudije) i ofsajd Selimovica. Nazalost, taj ofsajd na TV-u nisu pokazali ponovo.
Ma unstio vas je sudija. Onaku junacku igru sa bezbroj klizecih na Dulji i ona silna izlezavanja su se trebala nagraditi....
Stroj-2

#8515 Re: Premijer liga BiH

Post by Stroj-2 »

Šibicar wrote:Penal ČIST,sva daljna rasprava je beZpotrebna,što bi rekao jedan kolega forumaš.
Ne sviđa mi se tvoja priča, penal za željA.
Mea_parvitas

#8516 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

leškarenje wrote:Slatka pobjeda,da ne moze biti sladja :izet: boli me kurac kako,pobjeda je pobjeda.Da Bog da svaka ovaka bila,ali kako bi volio vidjeti face u ljubiteljima kluba iz Novog Sarajeva kad ih Harba poprska u 93.minuti :lol: to bi bio neprocjenjiv momenat za zabiljeziti.
Kakva gamad,valjaju se sat vremena dan te jebo :roll: nevjerovatno....sad fino kuci pa se s materinim guzovima valjaj,mater vam jebem cigansku.MRS.
Stvarno je zanimljivo da se ovakvi likovi ne sankcionisu. Necu se petljati u rad administracije, ali ovo je papanski, seljacki, ksenofobicni a najvise GLUP komentar i govor pojedinca koji ne zasluzuje da ostvaruje pravo slobode govora. Pa opet mene banujte a ovakve gadosti od jednog kompleksasa, koji visi na forumu i ocigledno nema pametnija posla nego da smislja samo koliko glup i jadan komentar ce napisati, nemojte ni opomenuti. :wink:
LSD

#8517 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Ja ne znam šta nam ove kone jufkice pokušavaju reci, izražavanje im nikad nije bila jaca strana, pa ih je stoga i teže shvatiti

ali u svakom slucaju, mi smo zadovoljni trenutnim uspjesima našeg časnog kluba :nargila: :kravata:
Mea_parvitas

#8518 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

Majstore, ne moras objasnjavati... :run: :run: :run: Ne budi malogradjanin, nauci se izrazavati. :wink:
Mea_parvitas

#8519 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

Shvatio si svoju ulogu ovdje malo preozbiljno. Bas kao sto si rekao, SJASI :wink:
Kaligrafija

#8520 Re: Premijer liga BiH

Post by Kaligrafija »

LSD wrote:Ja ne znam šta nam ove kone jufkice pokušavaju reci, izražavanje im nikad nije bila jaca strana, pa ih je stoga i teže shvatiti

ali u svakom slucaju, mi smo zadovoljni trenutnim uspjesima našeg časnog kluba :nargila: :kravata:
Ma samo nek ste vi nama sretni i da vam se ponovi sezona 2005/2006... :D :D
LSD

#8521 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Blokirajte svi Leška i prepustite ga meni :izet:
last mohicans

#8522 Re: Premijer liga BiH

Post by last mohicans »

armin071 wrote:
Zastozato wrote:Da li je lopta izasla vani kad je sviran gol aut umjesto kornera za Celik? To je bilo malo prije drugog gola Sarajeva. Jako sumnjiva situacija. Jos dvije sumnjive odluke u korist Sarajeva su onaj prekrsaj na ivici 16-erca (smijesna odluka sudije) i ofsajd Selimovica. Nazalost, taj ofsajd na TV-u nisu pokazali ponovo.
Ma unstio vas je sudija. Onaku junacku igru sa bezbroj klizecih na Dulji i ona silna izlezavanja su se trebala nagraditi....
Stvarno, ubili su Dulju onim krvnickim, seljackim startovima koje cemo, nadam se, naredne godine sve manje gledati kad ispadnu ekipe koje igraju ovakav ho ruk fudbal.
Mea_parvitas

#8523 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

Sta ces se ti meni kralju obracati, ti si taj kojem se treba obratiti, ti si taj koji pise bolesne i glupe komentare, smaras svojom jadoscu, postavljao ti slike kao dokaze, ti kao bekan nedokazni nastavljas sa svojom mutavom pricom, o cemu ti baljezgas, tacno da je moja prica za tebe peglativna, tako uvijek pricaju oni koji ne razumiju pametnu, logicnu pricu. Sada opet nastavljas sa pisanjem maloumnih komentara, poput onog kojeg sam citirao, i ja se tebi ne obracam nego skrecem paznju da su ti tvoji bolesni komentari ovdje postali nesto normalno sto se i ne opominje, a komentar je i glup i bezobrazan i seljacki i papanski, FUJ. Ja ne pokusavam tebi nista reci nego moderatorima koji na onakve tvoje postove vise se i ne obaziru.
leškarenje wrote:Slatka pobjeda,da ne moze biti sladja :izet: boli me kurac kako,pobjeda je pobjeda.Da Bog da svaka ovaka bila,ali kako bi volio vidjeti face u ljubiteljima kluba iz Novog Sarajeva kad ih Harba poprska u 93.minuti :lol: to bi bio neprocjenjiv momenat za zabiljeziti.
Kakva gamad,valjaju se sat vremena dan te jebo :roll: nevjerovatno....sad fino kuci pa se s materinim guzovima valjaj,mater vam jebem cigansku.MRS.
:run: :run: :run: :sad: :?
Kaligrafija

#8524 Re: Premijer liga BiH

Post by Kaligrafija »

Polako ljudi, polako...hajde ono komsijsko i medjugradsko prijateljsko podjebavanje, ja sam uvijek za, ali nemojte se vrijedjat...nema potrebe...
Mea_parvitas

#8525 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

Ako ti imas problema sa cmizdrenjem i kmecanjem, ja nemam, prerastao sam to. I ti bi trebao :wink:
Locked