Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
leškarenje wrote:
Mani se patetike hljeba ti,ne mozes biti neutralac a navijati za prugu koja krece nemoj pocinjati tu glupavu pricu vise,ako ti smeta obidji me...neces ti odredjivati ko i kako ce gdje pisati kuliraj,mani se rata....zavrsio prije 20 i kusur godina
Ma nemoj, čuj ne mogu bit neutralac? Ti ćeš neshta odredjivat jel? Tebi glupa, meni pametna jbg. Ovaj grad su branili i bordo i plavi da bi ti mog'o gloginje mlatit i nekom neshta satro odredjivat za tastaturom. Dajes neke prefikse pa mislis da si interesantan? Imam dosta bordo raje, ne mrzim i ponosan sam na to. Imaš problem s tim?Ovdje cu završit svaku konverzaciju s tobom.
Nisam uopste komentarisao situaciju u Mostaru jer je nisam ni vidio. Samo kazem da je jasno da svaki sudija pokaze igracu da moze stiti glavu rukom i da nece svirati penal osim ako je dignu iznad glave. To radi svaki uefa sudija i ocigledno je da imaju instrukciju da dozvole igracima u zivom zidu da stite glavu. To sto se to u pravilima drugacije zove nije bitno. To je isto kao da ja kazem enac, a ti mi pocnes objasnjavati da enac ne postoji u pravilima vec je to slobodan udarac zbog igranja rukom.
Sa_u_srcu wrote:
lsd nije me bilo godinu dana i doletim da vidim sta radite a ti i dalje kukas i moljakas administraciju...
Nisi mi mnogo napredovao u ovoj godini...
pozdravi se sa rajom i upitaj se ko covjek kao prvo...ne možeš tako upadati nenajavljen, ko padobranac, nakon godinu dana...ne mogu te ja uciti fgr manirima
i pusti moderaciju da radi svoj posao, nego ima li šta na belegiju
mirza_15 wrote:Nisam uopste komentarisao situaciju u Mostaru jer je nisam ni vidio. Samo kazem da je jasno da svaki sudija pokaze igracu da moze stiti glavu rukom i da nece svirati penal osim ako je dignu iznad glave. To radi svaki uefa sudija i ocigledno je da imaju instrukciju da dozvole igracima u zivom zidu da stite glavu. To sto se to u pravilima drugacije zove nije bitno. To je isto kao da ja kazem enac, a ti mi pocnes objasnjavati da enac ne postoji u pravilima vec je to slobodan udarac zbog igranja rukom.
nije tacno, nisi nikad igrao fudbal tako da nisi komunicirao sa sudijama
kaze ti da kad stitis glavu dlan ruke mora biti naslonjen na rame a lice stitis laktom, a ne da ti dlan visi u zraku tako povecavas volumen tijela tj. igras rukom
mirza_15 wrote:Nisam uopste komentarisao situaciju u Mostaru jer je nisam ni vidio. Samo kazem da je jasno da svaki sudija pokaze igracu da moze stiti glavu rukom i da nece svirati penal osim ako je dignu iznad glave. To radi svaki uefa sudija i ocigledno je da imaju instrukciju da dozvole igracima u zivom zidu da stite glavu. To sto se to u pravilima drugacije zove nije bitno. To je isto kao da ja kazem enac, a ti mi pocnes objasnjavati da enac ne postoji u pravilima vec je to slobodan udarac zbog igranja rukom.
nije tacno, nisi nikad igrao fudbal tako da nisi komunicirao sa sudijama
kaze ti da kad stitis glavu dlan ruke mora biti naslonjen na rame a lice stitis laktom, a ne da ti dlan visi u zraku tako povecavas volumen tijela tj. igras rukom
Da li je lopta izasla vani kad je sviran gol aut umjesto kornera za Celik? To je bilo malo prije drugog gola Sarajeva. Jako sumnjiva situacija. Jos dvije sumnjive odluke u korist Sarajeva su onaj prekrsaj na ivici 16-erca (smijesna odluka sudije) i ofsajd Selimovica. Nazalost, taj ofsajd na TV-u nisu pokazali ponovo.
Zastozato wrote:Da li je lopta izasla vani kad je sviran gol aut umjesto kornera za Celik? To je bilo malo prije drugog gola Sarajeva. Jako sumnjiva situacija. Jos dvije sumnjive odluke u korist Sarajeva su onaj prekrsaj na ivici 16-erca (smijesna odluka sudije) i ofsajd Selimovica. Nazalost, taj ofsajd na TV-u nisu pokazali ponovo.
Ma unstio vas je sudija. Onaku junacku igru sa bezbroj klizecih na Dulji i ona silna izlezavanja su se trebala nagraditi....
leškarenje wrote:Slatka pobjeda,da ne moze biti sladja boli me kurac kako,pobjeda je pobjeda.Da Bog da svaka ovaka bila,ali kako bi volio vidjeti face u ljubiteljima kluba iz Novog Sarajeva kad ih Harba poprska u 93.minuti to bi bio neprocjenjiv momenat za zabiljeziti.
Kakva gamad,valjaju se sat vremena dan te jebo nevjerovatno....sad fino kuci pa se s materinim guzovima valjaj,mater vam jebem cigansku.MRS.
Stvarno je zanimljivo da se ovakvi likovi ne sankcionisu. Necu se petljati u rad administracije, ali ovo je papanski, seljacki, ksenofobicni a najvise GLUP komentar i govor pojedinca koji ne zasluzuje da ostvaruje pravo slobode govora. Pa opet mene banujte a ovakve gadosti od jednog kompleksasa, koji visi na forumu i ocigledno nema pametnija posla nego da smislja samo koliko glup i jadan komentar ce napisati, nemojte ni opomenuti.
Zastozato wrote:Da li je lopta izasla vani kad je sviran gol aut umjesto kornera za Celik? To je bilo malo prije drugog gola Sarajeva. Jako sumnjiva situacija. Jos dvije sumnjive odluke u korist Sarajeva su onaj prekrsaj na ivici 16-erca (smijesna odluka sudije) i ofsajd Selimovica. Nazalost, taj ofsajd na TV-u nisu pokazali ponovo.
Ma unstio vas je sudija. Onaku junacku igru sa bezbroj klizecih na Dulji i ona silna izlezavanja su se trebala nagraditi....
Stvarno, ubili su Dulju onim krvnickim, seljackim startovima koje cemo, nadam se, naredne godine sve manje gledati kad ispadnu ekipe koje igraju ovakav ho ruk fudbal.
Sta ces se ti meni kralju obracati, ti si taj kojem se treba obratiti, ti si taj koji pise bolesne i glupe komentare, smaras svojom jadoscu, postavljao ti slike kao dokaze, ti kao bekan nedokazni nastavljas sa svojom mutavom pricom, o cemu ti baljezgas, tacno da je moja prica za tebe peglativna, tako uvijek pricaju oni koji ne razumiju pametnu, logicnu pricu. Sada opet nastavljas sa pisanjem maloumnih komentara, poput onog kojeg sam citirao, i ja se tebi ne obracam nego skrecem paznju da su ti tvoji bolesni komentari ovdje postali nesto normalno sto se i ne opominje, a komentar je i glup i bezobrazan i seljacki i papanski, FUJ. Ja ne pokusavam tebi nista reci nego moderatorima koji na onakve tvoje postove vise se i ne obaziru.
leškarenje wrote:Slatka pobjeda,da ne moze biti sladja boli me kurac kako,pobjeda je pobjeda.Da Bog da svaka ovaka bila,ali kako bi volio vidjeti face u ljubiteljima kluba iz Novog Sarajeva kad ih Harba poprska u 93.minuti to bi bio neprocjenjiv momenat za zabiljeziti.
Kakva gamad,valjaju se sat vremena dan te jebo nevjerovatno....sad fino kuci pa se s materinim guzovima valjaj,mater vam jebem cigansku.MRS.