Ukinuti - kada, kako?Velkoski wrote:Ne pričajte gluposti, nije YouTube BosnaTube pa da se bavi tim glupostima. SVI fejk pregledi budi ukinuti od strane JubiTubija.
Popularne stvari koje ne kontam
- Toffee karamela
#8501 Re: Popularne stvari koje ne kontam
- Njanjavi
#8502 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kako imaju mirc botovi i flooderi tako imaju sad i yt botovi i algoritmi kojima mozes napucat preglede.
Nista novo, zna se za to godinama.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#8503 Re: Popularne stvari koje ne kontam
https://www.google.ba/search?q=youtube+ ... e&ie=UTF-8Toffee karamela wrote:Ukinuti - kada, kako?Velkoski wrote:Ne pričajte gluposti, nije YouTube BosnaTube pa da se bavi tim glupostima. SVI fejk pregledi budi ukinuti od strane JubiTubija.
haj' makar nije teško guglati u 2017. godini
YouTube ne bi bio gdje jeste da dopušta varanje bilo kakve vrste - vrlo jednostavno. Jak marketing i dosta ulaganja putem FB-a = više pregleda.
-
SG-1
#8504 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne radi se to tako drug nego se plati 5/10 dolara preko fivera i sličnih stranica i imaš lajkova.Njanjavi wrote:Kako imaju mirc botovi i flooderi tako imaju sad i yt botovi i algoritmi kojima mozes napucat preglede.
- Toffee karamela
#8505 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I šta ja imam od guglanja....potvrdu da je istina da se može nakucati hejbet lažnih pregleda?Velkoski wrote:
YouTube ne bi bio gdje jeste da dopušta varanje bilo kakve vrste - vrlo jednostavno. Jak marketing i dosta ulaganja putem FB-a = više pregleda.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8506 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma ja, tako je.Toffee karamela wrote:I šta ja imam od guglanja....potvrdu da je istina da se može nakucati hejbet lažnih pregleda?Velkoski wrote:
Okreni sad Arrivalse, Zeitgeist i slično. Ko misli da YouTube nije u stanju otkriti preglede botova nek' si puca u koljeno odmah, ili, s obzirom na to da to ide tako, nek' uplati preglede na svoj kanal i bude ultrasegamegacool
- Toffee karamela
#8507 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kralju niko nije tvrdio da oni nisu u stanju to otkriti nego da je to moguće nakucati.Velkoski wrote: Ma ja, tako je.
Okreni sad Arrivalse, Zeitgeist i slično. Ko misli da YouTube nije u stanju otkriti preglede botova nek' si puca u koljeno odmah, ili, s obzirom na to da to ide tako, nek' uplati preglede na svoj kanal i bude ultrasegamegacool
Dok si ti mene i kolegu gore prozvao da pričamo gluposti kad smo to ustvrdili.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8508 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kraljice, svi fejk viewovi nestanu čim YouTube odradi svoju stvar. Pozdrav.
- Toffee karamela
#8509 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Mene i @zrakomlata ne zanimaju naknadne provjere. Mi samo konstatujemo da njihovi brojači posjeta nisu valjani.Velkoski wrote:Kraljice, svi fejk viewovi nestanu čim YouTube odradi svoju stvar. Pozdrav.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8510 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jesu.
Ali ne može ti Bošnjak oprostiti čim imaš milion na jubitubiju
Ali ne može ti Bošnjak oprostiti čim imaš milion na jubitubiju
- Toffee karamela
#8511 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ha ha pa kako jesu ako su osmislili čitavu proceduru za uklanjanje lažnih pregledaVelkoski wrote:Jesu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8512 Re: Popularne stvari koje ne kontam
hljeb te jebo 
-
SG-1
#8513 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Očigledno je da se ne razumiješ u ono što pišeš, šta su to lažni pregledi i kako se prave, pojasni mi ako može?Toffee karamela wrote:Ha ha pa kako jesu ako su osmislili čitavu proceduru za uklanjanje lažnih pregledaVelkoski wrote:Jesu.
Samo nemoj izmišljat hakere, skripte i slične gluposti!
- Toffee karamela
#8514 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa odgovori logično psovačuVelkoski wrote:hljeb te jebo
Ako nekome treba mašinerija za ispravljanje neke stvari jel to govori da mu je mehanizam savršen ili ne?
- Toffee karamela
#8515 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa evo kolega ti gore navede mehanizam kojim sam yt uklanja lažne preglede. Šta još ja treba da ti napišem?SG-1 wrote: Očigledno je da se ne razumiješ u ono što pišeš, šta su to lažni pregledi i kako se prave, pojasni mi ako može?
Samo nemoj izmišljat hakere, skripte i slične gluposti!
Hakeri i skripte su ze tebe gluposti? Hoćeš reći ne postoje šta li?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8516 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I šta su oni sinoć uplatili milion pregleda pa im i danas stoje 'lažni'?
To je kod YouTubea pitanje minuta, a ne mjeseci. Logično je sve ovo zaključiti, ne vidim razlog da crtam.
https://www.youtube.com/watch?v=njQtTAJVvDo
1,563,142 views
ovako piše, ovoliko i ima.
To je kod YouTubea pitanje minuta, a ne mjeseci. Logično je sve ovo zaključiti, ne vidim razlog da crtam.
https://www.youtube.com/watch?v=njQtTAJVvDo
1,563,142 views
ovako piše, ovoliko i ima.
-
SG-1
#8517 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Problem sa youtube su roboti koji odlučuju umjesto ljudi, dakle nema moderatora i admina koji bi trebali radit neke stvari već to rade automatizovani softveri tj roboti, kao i google kada skida linkove koje robot/sistem označi kao spam, piraterija ili šta već, onaj ko strimuje preko yt i zarađuje pare na taj način osjetio je mnogo puta na svojoj koži kada roboti odluče umjesto ljudi, a onda šalji email, zajebaji se sa sistemom itd itd.Toffee karamela wrote:Pa odgovori logično psovačuVelkoski wrote:hljeb te jebo![]()
Ako nekome treba mašinerija za ispravljanje neke stvari jel to govori da mu je mehanizam savršen ili ne?
https://www.maxlaumeister.com/blog/goog ... be-videos/
- Toffee karamela
#8518 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I šta po tvome ti roboti rade, kucaju lažne preglede ili brišu lažne preglede?SG-1 wrote:Problem sa youtube su roboti koji odlučuju umjesto ljudi, dakle nema moderatora i admina koji bi trebali radit neke stvari već to rade automatizovani softveri tj roboti, kao i google kada skida linkove koje robot/sistem označi kao spam, piraterija ili šta već, onaj ko strimuje preko yt i zarađuje pare na taj način osjetio je mnogo puta na svojoj koži kada roboti odluče umjesto ljudi, a onda šalji email, zajebaji se sa sistemom itd itd.Toffee karamela wrote:Pa odgovori logično psovačuVelkoski wrote:hljeb te jebo![]()
https://www.maxlaumeister.com/blog/goog ... be-videos/
Mislim u kontektu ovog o čemu sad pričamo gdje roboti griješe?
- sunceKOtepsija
#8519 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Raigor Stonehoof wrote:
Jebem ja tom hadalju diktatorskom i dvolicnom komplet familiju, a i svima koji su dovoljno maloumni da pored silnih problema u svojoj drzavi izadju na proteste "podrske hadalju". Morel ovako?sunceKOtepsija wrote:ako ne zbog postovanja prema Predsjedniku (kojeg vam ocito manjka), onda bar zbog postovanja prema kolegama forumasima (medu kojima ima zena i djece) molim vas da pripazite na rjecnik i suzdrzite se od vulgarnosti-hvalaRaigor Stonehoof wrote: idi cuclaj erdoganu, kani se vajarstva alaha ti
-
SG-1
#8520 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Vidi link koji sam postavio u prošlom postu, griješe u svemu.Imaš o toj temi milion diskusija na netu!Toffee karamela wrote: Mislim u kontektu ovog o čemu sad pričamo gdje roboti griješe?
- Toffee karamela
#8521 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jesmo li mi ovdje utvrdili da Jali Bratu neki zlonamjerni mehanizam može otkucati par miliončića lažnih pregleda?SG-1 wrote:Vidi link koji sam postavio u prošlom postu, griješe u svemu.Imaš o toj temi milion diskusija na netu!Toffee karamela wrote: Mislim u kontektu ovog o čemu sad pričamo gdje roboti griješe?
Jesmo.
Vozdra
-
SG-1
#8522 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Čuj zlonamjerni mehanizamToffee karamela wrote: Jesmo li mi ovdje utvrdili da Jali Bratu neki zlonamjerni mehanizam može otkucati par miliončića lažnih pregleda?
Jesmo.
Vozdra
Ako se nerazumiješ u ono šta pišeš, bolje da ne pišeš ništa, i nemoguće je takvim ljudima pojasnit o čemu se radi, jer u svom neznanju oni su već napravili predstavu kako to izgleda i stvorili svoje zakone, tako da me tvoja reakcija nimalo ne čudi!
- insomnia78
#8523 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Jesi ti vidjela neki dan guzve na koncertu otog brude
- Toffee karamela
#8524 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ajatolaše razumijevanja, ne moram se ja razumijevati u nešto da vidim da nešto nije u redu.SG-1 wrote:Čuj zlonamjerni mehanizamToffee karamela wrote: Jesmo li mi ovdje utvrdili da Jali Bratu neki zlonamjerni mehanizam može otkucati par miliončića lažnih pregleda?
Jesmo.
Vozdra![]()
Ako se nerazumiješ u ono šta pišeš, bolje da ne pišeš ništa, i nemoguće je takvim ljudima pojasnit o čemu se radi, jer u svom neznanju oni su već napravili predstavu kako to izgleda i stvorili svoje zakone, tako da me tvoja reakcija nimalo ne čudi!
Javna je tajna odavno da se na yt mogu nakucati lažni pregledi i ja sam samo to ustvrdila, onda ste upali ti i ovaj Veloski da nešto mudrujete i objašnjavate i džaba vama objašnjavati da niko ne traži vaša dodatna objašnjenja jer je drug zrakomlat molio da mu se objasni nešto sasvim drugo.
Vozdra po drugi put.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#8525 Re: Popularne stvari koje ne kontam
pa jebote, ti nisi u stanju procesuirati dvije informacije