Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
svi u napad
#8501 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kakav god stil preferira za ove nase mufljuze i neznalice je trener i po. Covjek ima 3 dobra igraca od kojih je samo Oblak igracina i pogledaj njihove tekme, odnos igraca prema tekmi, izmjene koje vrsi i kad ih vrsi pa ces vidjeti ogromnu razliku izmedju njega i levata. Da je dragi bog dao pa da smo njega imali za selektora. On bi sigurno sa ovom generacijom pored svjetskog otisao na evropsko i sutra bi igrali tekmu odluke ko ide direktno a ko ce u baraz. Poslije Vahe on je najbolje rjesenje. Zivjeli.
-
Frankyee
#8502 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ne znam ko je najbolje rjesenje ali Katanec je pokazao veliko znanje protiv Engleske siguran sam da bi bio bolji od Mesesvi u napad wrote:Kakav god stil preferira za ove nase mufljuze i neznalice je trener i po. Covjek ima 3 dobra igraca od kojih je samo Oblak igracina i pogledaj njihove tekme, odnos igraca prema tekmi, izmjene koje vrsi i kad ih vrsi pa ces vidjeti ogromnu razliku izmedju njega i levata. Da je dragi bog dao pa da smo njega imali za selektora. On bi sigurno sa ovom generacijom pored svjetskog otisao na evropsko i sutra bi igrali tekmu odluke ko ide direktno a ko ce u baraz. Poslije Vahe on je najbolje rjesenje. Zivjeli.
-
Frankyee
#8503 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ne znam ko je najbolje rjesenje ali Katanec je pokazao veliko znanje protiv Engleske siguran sam da bi bio bolji od Mesesvi u napad wrote:Kakav god stil preferira za ove nase mufljuze i neznalice je trener i po. Covjek ima 3 dobra igraca od kojih je samo Oblak igracina i pogledaj njihove tekme, odnos igraca prema tekmi, izmjene koje vrsi i kad ih vrsi pa ces vidjeti ogromnu razliku izmedju njega i levata. Da je dragi bog dao pa da smo njega imali za selektora. On bi sigurno sa ovom generacijom pored svjetskog otisao na evropsko i sutra bi igrali tekmu odluke ko ide direktno a ko ce u baraz. Poslije Vahe on je najbolje rjesenje. Zivjeli.
- Edin H.
#8504 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Zasto im ne tusnemo Papeta?JoseMujica wrote:Srećko Katanec odlazi sa klupe Slovenije...za nas idealan kandidat, a šuška se da Slovenci žele Keka kao nasljednika
- AmiĐa_Idriz
#8505 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jel dobio otkaz vise
- ljevoruki
#8506 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ih kad bi mogli nekako prevariti Kataneca da uzme da vodi reprezentaciju.
Ipak mislim da nije toliko naivan da ne zna kako kod nas to funkcionise.
Dabogda 'ceri da te aga uzme a cigani oko kuce hodaju.
- cyprus
#8507 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma kako funkcioniše? Ne mislim da funkcioniše išta bitno drugačije nego u drugim selekcijama iz okruženja...ljevoruki wrote:Ih kad bi mogli nekako prevariti Kataneca da uzme da vodi reprezentaciju.
Nacionalni ključ? Prenapuhana priča, bar u kontekstu A tima...
- orinoco
#8508 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Zar je Meša još selektor BiH
aaaaa, ja sam mislila da je nakon Malte odletio kao Hordine paterde neki dan
Ako nije dobio otkaz nakon Malte, onda će ga dobiti sutra
Ako nije dobio otkaz nakon Malte, onda će ga dobiti sutra
- AmiĐa_Idriz
#8509 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
More Katanec. Al ne znaju nasi.
- van Basten
#8510 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
hrvati 3 dana prije zadnje tekme nabiju nogom Cacica a mi poslije malih grka govorimo neka Mese, ko god da dodje nema kad sta promijeniti... A realno frajera je trebalo iz Kipra samo do Francuske i tamo ostaviti... Da ni Gibraltara ne vidi
- luckylaka
#8511 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Dvojicu nabrojanih za koje mislis da bi mogli voditi reprezentaziju nece niko ziv na klupi od milion i nesto klubova na svijetu.Mogu se uvaliti u Premijer ili Federalnoj ligi ili eventualno Kuvajt,Emirati,ZimbabvemTunguzija i sl.Ali,pored ovakvih mafijasa u savezu nikakvo cudo nije ako se kakav besposlicar uvali na mjesto selektora tek radi promocije.Billy The Pljuc wrote:Ma kreteni ce i postaviti k'o sto malakh napisa Hadzibegica kad Mesha ode. Meshi bas odgovara rasplet u ostalim grupama i k'o sto gledam ide prica kako svi danas igraju fudbal pa se nisu plasirali ti ti ti i ti kad konacno postane i njemu jasno da necemo na SP. Nama ocito selektori francuske skole nisu rjesenje al' dominiraju zadnjih godina. Nece uhljupi nikad angazovati stranca, kad ostanu bez para onda ce se okrenuti domacim trenerima al' sam i onda skeptican da ce sansu dobiti recimo jedan Musemic ili Amar Osim (jedina dva imena koja meni licno hajd recimo vrijede). Tunel podugacak a ni tracka svjetlosti...
-
RtrnOfSalisbury
#8512 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
treba vidjet jel vole vise koketa jal seru. sero je imo onomad upliva i slikavo se sa igracima tako da otaj faktor netreba zanemarit. i kemura bi mogo izvrsit utjecaj ali on je malo staromodan al dobro zavija i nije to lako uskladit
- Billy The Pljuc
#8513 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kako si uspio zakljuciti da ja smatram da bi isti trebali voditi repku?Jimmy McNulty wrote:Ne mogu da vjerujem da u 2017. godini jos ima ljudi koji smatraju da bi reprezentaciju trebali voditi Musemic ili Osim.
Pisem o mogucnostima i eventualnom razvoju glede saveza i kad pogledam domacu ligu samo mi ova dva imena iskacu od svih trenera u bari gdje je svako ime u par dkg, jedino da se Baki mozda opet ukaze povjerenje. Poslije Meshe logicno ce biti da angazuju Hadzibegica a ako ne njega onda ide nekakav lik iz domace lige(a) jer oni para vise nemaju za ozbiljnog trenera.
- noiserr
#8514 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Dobra utakmica, dobro odradjen posao od strane Mese i Igraca, nema se sta reci. Cyprus kiks nas je unazadio i na ovu utakmicu se nikad nije trebalo oslanjati.
- omega369
#8515 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ovu klocinu treba otrjerati koliko je veceras
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#8516 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Konzumiranjem banana i hrane bogatom kalijem možete spriječiti srčani i moždani udar
- SmokingMan
#8517 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jajalo je ovde bio suvišan,Cimirot će se načekat svojih 90 minuta još dugo ukoliko Meša ne odstupi sa mjesta selektora.
- Ludzak
#8518 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Kakve golove primamo bog ih yebo.
Ma mrš u pm. Ako Meša ne ode, za mene su mrtvi.
Ma mrš u pm. Ako Meša ne ode, za mene su mrtvi.
- agent_zero
#8519 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
IDI, IDI NEZNALICE!
- Logovan
#8520 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Odradi još utakmicu protiv Estonije i lijepo idi svojim putem. Nemoj Boga ti da ostaješ i naredne kvalifikacije.
- spree
#8521 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Nece picka. Jos ga kristic fino pita sta misli o buducnosti. Kaze mislio o mladim igracima, a spominje spahica, zukanovica itd

- armin071
#8522 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
E moj „francuz“
Daleko si ti od ozbiljnog trenera...
Daleko si ti od ozbiljnog trenera...
- Ludzak
#8523 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Meša neće otići ako ga navijači ne otjeraju. A koliko smo mi oko tog pitanja skloni, on može doživotno biti na klupi.
-
Bazinga1234
#8524 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Imao je on svoju priliku protiv Kipra, odlično se pokazao.SmokingMan wrote:Jajalo je ovde bio suvišan,Cimirot će se načekat svojih 90 minuta još dugo ukoliko Meša ne odstupi sa mjesta selektora.
Naravno da mu treba dati šansu opet.
- Altsa
#8525 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Frajer je jos nakon Irske treba da leti. Ali etovan Basten wrote:hrvati 3 dana prije zadnje tekme nabiju nogom Cacica a mi poslije malih grka govorimo neka Mese, ko god da dodje nema kad sta promijeniti... A realno frajera je trebalo iz Kipra samo do Francuske i tamo ostaviti... Da ni Gibraltara ne vidi