Ko da je Kuduz dumo šta bi kjafiri i vjernici uradili kad je utuko Bademu...broj dva wrote:Fali emoji sa uzdignutim srednjim prstićem..
Alal mu vera, dakle kamenovanje je ok za preljub..ne mogu da vjerujem. Da mi žena odradi gangbang najgore što ni se desilo je razvod. Ali šta ćeš kad sam kafir..
Ateizam / Nihilizam / Agnosticizam
- Baran
#8501 Re: Ateizam
-
broj dva
#8502 Re: Ateizam
---r_faruk wrote:napravis i ti gang bang sa pet crnaca i osvetis joj se hahahahabroj dva wrote:Fali emoji sa uzdignutim srednjim prstićem..
Alal mu vera, dakle kamenovanje je ok za preljub..ne mogu da vjerujem. Da mi žena odradi gangbang najgore što ni se desilo je razvod. Ali šta ćeš kad sam kafir..![]()
![]()
![]()
nego daj taj snimak pa banujte internet
Jeste da je offtopic ali pun je net takvih klipova. Ne sa mojom hanumom hvala alahu dragom
On topic - nikada nisam shvatio opsjednutost religiskog morala seksom i sekualnosti. Pa zar to nije nesto najprivatnije izmedju dvije (ili vise ako ti se posreci) osobe. Kako to face misle kaznjavati, regulisati, zabranjivati...kako se usude. Kako meni neko moze zabraniti dobrovoljni seks (sa punoljetnim osobama) bez obzira na formu tog seksa, bez obzira na fetise, bez obzira na broj ucesnika....ako je meni ceif i ako nadjem partnera(e) kako se usudis (ne ti faruk nego "religija" generalno) nos zabadati u moj zivot ?
- Laertes
#8503 Re: mod-comment
Hladna noć pred velike događaje, ne želim više da se sjećam...arzuhal wrote:Podljednje upozorenje, pred velike događaje...Ne želim više da opominjem...
Arza ko Štula
-
L u c i f e r
- Laertes
#8505 Re: Ateizam
Ima čitava tema o ovom, deset strana nakucali od jutros. Da vidiš kako mumini brane IZ.
-
L u c i f e r
#8506 Re: Ateizam
Ne vidjeh, mozda je i bolje, ne citaju mi se idiotluci...Laertes wrote:Ima čitava tema o ovom, deset strana nakucali od jutros. Da vidiš kako mumini brane IZ.
Jadan im je nacin na koji se pokusavaju dodvoriti bogu...
Da bog postoji i da je cool, zabiberio bi ga ovim poltronima do balcaka...
-
r_faruk
#8507 Re: Ateizam
Ja sam ti samo procit'o ovo "zabadati"... A s obzirom da je u istoj recenici sex......ako je meni ceif i ako nadjem partnera(e) kako se usudis (ne ti faruk nego "religija" generalno) nos zabadati u moj zivot ?
Vid' arze, odma' bi nesta zabranjiv'o...... Odo' na one brojOve i cuda
-
nema me tamo
- harač
#8509 Re: Ateizam
Should I kill myself or have a cup of coffee? The Stoics and Existentialists agree on the answer [neka ateisticka gledista o smislu zivota]
https://iainews.iai.tv/articles/should- ... r-auid-924
-
L u c i f e r
#8510 Re: Ateizam
harač wrote:Should I kill myself or have a cup of coffee? The Stoics and Existentialists agree on the answer [neka ateisticka gledista o smislu zivota]

- aurora313
#8511 Re: Ateizam
Ne znam šta se to događa ovih zadnjih par dana, ali tema je izgleda na umoru.
Da li to ima vezu sa ‘upozorenjem‘?
Banovati pojedinca je ustaljena praksa pa mislim da je generalisano upozorenje pogrešan pristup.
Banovati pojedinca je ustaljena praksa pa mislim da je generalisano upozorenje pogrešan pristup.
-
L u c i f e r
#8512 Re: Ateizam
nema vjernika da nas muntaju 
- shbc
#8513 Re: Ateizam
Kako ce ih biti, pola ih konvertirao Smrcak na ateizamL u c i f e r wrote:nema vjernika da nas muntaju
- irac300
#8514 Re: Ateizam
Meni lično se ogadila tema. Toleriše se drkanje džihadista i kato-talibana, koji svjesno miniraju temu, ali se banom prijeti svima. Došlo mi ga otjerati u neku stvar s onim upozorenjem, al' poslije skontam, ma neću se spustiti na taj nivo da fasujem ban zbog nekog hodžice.aurora313 wrote:Ne znam šta se to događa ovih zadnjih par dana, ali tema je izgleda na umoru.
-
L u c i f e r
#8515 Re: Ateizam
shbc wrote:Kako ce ih biti, pola ih konvertirao Smrcak na ateizamL u c i f e r wrote:nema vjernika da nas muntaju
- Laertes
#8516 Re: Ateizam
Evo ba kuha se na drugoj temizunazu wrote:Nema većeg ljudskog smeća od ateista.Bodkin wrote:A ljudsku stranu i ne treba spominjati. Religija je to. Nema tu ljudskosti
-
broj dva
#8517 Re: Ateizam
---Laertes wrote:Evo ba kuha se na drugoj temizunazu wrote:Nema većeg ljudskog smeća od ateista.Bodkin wrote:A ljudsku stranu i ne treba spominjati. Religija je to. Nema tu ljudskosti
Pa stavi link da ne rujem po forumu...
- Laertes
- dustaban
#8519 Re: Ateizam
Ja potpuno razumijem moderatore, ovim religionarima se mora malo gledati kroz prste kako bi smo uopce imali neki dijalog.irac300 wrote: Meni lično se ogadila tema. Toleriše se drkanje džihadista i kato-talibana, koji svjesno miniraju temu, ali se banom prijeti svima. Došlo mi ga otjerati u neku stvar s onim upozorenjem, al' poslije skontam, ma neću se spustiti na taj nivo da fasujem ban zbog nekog hodžice.
Inace su porazeni do nogu i realno ga pushe u svakoj raspravi, nikako se ne mogu nositi sa surovim ateistickim argumentima.
Oni zapravo i nemaju argumenata, njihov jedini argument je - vjeruj!
- triconja
#8520 Re: Ateizam
Naravno dustaban, validan argument
Sto se tice religije imam misljenje (prekopirano sa druge teme, obrisao tamo jer je surovo) da za mnoge religija ima ulogu druge zanse. Naime ako ogreznes u kurvaluk i opijate tesko da ce te okolina prihvatiti jer niko nece da se bakce sa narkomanima i kurvarima ali postoji tzv. "katarza" gdje pojedinac kao skonta da je to sto radi pogresno
i onda se ponovo rodi u religiji koju prate njegova porodica i komsije (tek onda kad vidi da je dogorilo do nokata ili kad vidi da je vrag odnio salu i da ne moze vise da prosipa silu), bukvalno preko noci. I postane glasan i serenda kad god se ukaze prilika da je bog jedini izlaz i jedini pravi put
.
Ne zelim da uvrijedim vjernike koji nisu postali vjernici na ovaj nacin nego samo pisem ono kako ja vidim citavu tu situaciju.
Sto se tice religije imam misljenje (prekopirano sa druge teme, obrisao tamo jer je surovo) da za mnoge religija ima ulogu druge zanse. Naime ako ogreznes u kurvaluk i opijate tesko da ce te okolina prihvatiti jer niko nece da se bakce sa narkomanima i kurvarima ali postoji tzv. "katarza" gdje pojedinac kao skonta da je to sto radi pogresno
Ne zelim da uvrijedim vjernike koji nisu postali vjernici na ovaj nacin nego samo pisem ono kako ja vidim citavu tu situaciju.
-
zijancer
#8521 Re: Ateizam
izgleda da najmanje problematičnih slučajeva (općenito) ima među osobama koje se od djetinjstva bave borilačkim vještinama (azijskim)
ali opet, nije pravilo
holivud i porodica/okolina čine svoje
ali opet, nije pravilo
holivud i porodica/okolina čine svoje
-
Heller
#8523 Re: Ateizam
Neki dan mi bijaše serviser iz Svabije, pije ko smuk za vrujeme doruckaHardcoreMX wrote:Probaj doci Svabi pijan na posao pa ces vrlo brzo vidjeti kako je alkohol haram na Zapadu...
-
sekerbay
#8524 Re: Ateizam
Vic desetljeća.dustaban wrote:nikako se ne mogu nositi sa surovim ateistickim argumentima.
Evo par vrlo jakih argumenata iz asortimana ateista iliti ljubitelja lika i djela ćopavog zagorca i njegovih prijekih sudova:
1. Hahaha
2. hohoho
3. Hihihi
4. Pišeš gluposti
5. Smaraš
6.
7.
- dustaban
#8525 Re: Ateizam
Cuj desetljeca, stoljeca su u pitanjusekerbay wrote:Vic desetljeća.dustaban wrote:nikako se ne mogu nositi sa surovim ateistickim argumentima.
Evo par vrlo jakih argumenata iz asortimana ateista iliti ljubitelja lika i djela ćopavog zagorca i njegovih prijekih sudova:
1. Hahaha
2. hohoho
3. Hihihi
4. Pišeš gluposti
5. Smaraš
6.
7.
1. Pise u Knjizi
2. tako me odgojili
3. vjerujem
5. pakao
4. raj