Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
_Reds_

#8501 Re: Liverpool FC

Post by _Reds_ »

Ma ne birnem se ja za napad, Liverpoolu golovi idu, ali odbrana je kriticna, tako da nikad siguran nisi.

Jer se svodi na ono ako napad da vise nego sto primimo dobro je, ako ne uspije, donji smo.
MyTao

#8502 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

_Reds_ wrote:Ma ne birnem se ja za napad, Liverpoolu golovi idu, ali odbrana je kriticna, tako da nikad siguran nisi.

Jer se svodi na ono ako napad da vise nego sto primimo dobro je, ako ne uspije, donji smo.
Pa Agger se vratio, onaj les Kolo vise nece zaigrati. Johnson isto poceo sa treninzima. Sakho vani jos 7 dana. Lucas Leiva i Enrique isto jos dvije do tri sedmice. Mislim da se samo mogo popraviti u odbrani od sada pa do kraja sezone.
Gandalf

#8503 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Mustang1

#8504 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Samo da ne padne u drugi plan 8-)

+11
MyTao

#8505 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Izgubljen lik :lol: :lol:

Imali neko njegovu reakciju posle autogola... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gandalf

#8506 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Image

:lol: :lol:
BHF_Manijak

#8507 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

horion_bosona wrote: e Toure, mrcino rahitična ti si svoje odigro

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Podhitno lika penzionistai, uzasno je los, uzasno! Skrtel isto veceras kritican, kao i cesto sto je bio u sezoni. Jos veceras gnjida ima obraza da se nesto na Mignloeta dere kod drugog gola, a on zajeb'o! :twisted: :-x

Teska utakmica, bas teska.

Rodgers mi nije jasan sekunde! Imas na klupi, kakvog takvog, Mosesa, pa i mrtvog Aspasa, a ti uvodis dijete, kojem je to prva utakmica u EPL, u utakmici u kojoj se lomi rezultat! :-) :-) :roll: :roll:

Inace u FA kupu sad kadete ako treba izvesti, Arsenal ce biti nalozen na osvetu nakon nih 5:1, tako da je moguce i da grublje igraju. Zato izvesti kombinovani tim i cuvati se za Swansea, koji se mora dobiti, jer i ostala tri tima na vrhu igraju kuci i to "lakse" tekme.

Sta je bas vise sa Sakhoom i Albertom, jesu li zivi ti ljudi? Kad se Enrique vraca? Sa Aggerom i Sakhoom na stoperima trebala bi odbrana na nesto liciti, valjda, iako su obojica ljevaci. Bekovi Flanagan i Enrique. Johnsonu ne bih vise sekunde dao u klubu, mrcina jedna.

PS Eh sad da je bodove protiv WBA-a i Ville!!! :( :( :(
PrtiBeeGee

#8508 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Ovaj Toure nije dobar sa glavom al nikako... Utakmica za titulu zali boze onih prosutih bodova WBA, A.Villa, Swansea pa makar bod protiv (Chelsea i Citya) i jos par takvih. Na tim utakmicama se odlucuje prvak al hajde ja sam zadovoljan i ocekujem samo LP... Do kraja sezone ima jos 12 utakmica i 36 bodova je u igri, od vaznih utakmica ostane jos Chelsea i City pa eto sami odlucuju o svom plasmanu ove sezone !!! YNWA :thumbup:

22 Swansea City (H)

MARCH

1 Southampton (A)
8 Sunderland (H)
15 Manchester United (A)
22 Cardiff City (A)
29 Tottenham Hotspur (H)

APRIL

5 West Ham (A)
12 Manchester City (H)
19 Norwich City (A)
26 Chelsea (H)

MAY

3 Crystal Palace (A)
11 Newcastle United (H)
Gandalf

#8509 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

ma samo Tourea držati što dalje od prvih 11, a i Jonhsona i Leivu sa njim držati na klupi, da je malo ugriju, dakle nadati se da ovaj trio neće biti neophodan niti u jednoj utakmici kao startni a po mogućnosti da niko od njih bude strater do kraja sezone i LP je zagarantovana, možda čak i borba za titulu do zadnjeg kolOa 8-)
BHF_Manijak

#8510 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Uh, paklen ce biti mart. Jebeno gostovanje kod So'ttona, a s Unitedom se nikad ne zna. Derbi je derbi. Bice jebeno kako god. Ako se prvenstvo bude na kraju lomilo, a Liverpool u igri bude, Palace i Newcastle na svom nisu nerjesive prepreke, srecom eto to.
Mustang1

#8511 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Samo molit Boga da Agger i Sakho sto prije budu potpuno spremni .. I da Enrique kad se vrati ne bude zaboravio igrati lopte :D
Onaj mali Teixeira je dobar vidi se da zna sa loptom ali ga treba gurnuti kod 3:0 za nas a ne ovako
Gandalf

#8512 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

prošlu je Rodgers tekmu ubacio Ibeta, ovu Texeiru, možda sljedeću gurne i Rossitera ili Morgana :razz: ima čovjek herca da ubaci mlađarije kada se zakuha
Mustang1

#8513 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma moze imati kontraefekat .. Ne daj Boze da ovako pod pritiskom pogrijese .. Za pocetak treba lagano dati sansu
Edin H.

#8514 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

AmiĐa_Idriz wrote:Čvrsto na zemlju ljudi, prilika jeste dobra, ali smo bili svjedoci hiljadu puta kako smo prolazili kad smo unaprijed upisivali bodove. Toga nema, težak meč, ali itekako bitan, jer nam se otvara velika šansa! Ajmo momci!!
:D
Ja pukoh opkladu za titulu :-)
Gandalf

#8516 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

eto malcu prilike da se u Kupu dokaže, hajde Brendane, ne budi papak :oops: :D
Peryton_

#8517 Re: Liverpool FC

Post by Peryton_ »

Edin H. wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Čvrsto na zemlju ljudi, prilika jeste dobra, ali smo bili svjedoci hiljadu puta kako smo prolazili kad smo unaprijed upisivali bodove. Toga nema, težak meč, ali itekako bitan, jer nam se otvara velika šansa! Ajmo momci!!
:D
Ja pukoh opkladu za titulu :-)

Ja sam dobar za 2 stoje, ali opklada samo na jednu utakmicu.
Kladio se s drugom, on navijac topnika, dao mi novac vec nakon pola sata :D
aCme

#8518 Re: Liverpool FC

Post by aCme »

Jaao, penal u 90-oj :zid: :zid:
MyTao

#8519 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Image
Edin H.

#8520 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

BHF_Manijak wrote:Uh, paklen ce biti mart. Jebeno gostovanje kod So'ttona, a s Unitedom se nikad ne zna. Derbi je derbi. Bice jebeno kako god. Ako se prvenstvo bude na kraju lomilo, a Liverpool u igri bude, Palace i Newcastle na svom nisu nerjesive prepreke, srecom eto to.
Sansa lezi u cinjenici da ne igraju Ligu sampiona i mogu se koncentrisati na Premiership.
Mustang1

#8521 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ja se nadam da ce protiv Arsenala izvesti klupu i djecu a nek na klupi ostavi Sturridga,Sterlinga i Hendersona pa ako bude tijesno nek ih ubaci malo ali svejedno mi je ispali ili ne bolje da ispadnu :D
AmiĐa_Idriz

#8522 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Kolo doviđenja 8-) poslije Coutinhovog gola sam ugasio računar i legao spavati...jednostavno nisam imao snage da odgledam do kraja :lol: uglavnom,neka im ovo bude jedna velika lekcija :thumbup:
BHF_Manijak

#8523 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Edin H. wrote:
BHF_Manijak wrote:Uh, paklen ce biti mart. Jebeno gostovanje kod So'ttona, a s Unitedom se nikad ne zna. Derbi je derbi. Bice jebeno kako god. Ako se prvenstvo bude na kraju lomilo, a Liverpool u igri bude, Palace i Newcastle na svom nisu nerjesive prepreke, srecom eto to.
Sansa lezi u cinjenici da ne igraju Ligu sampiona i mogu se koncentrisati na Premiership.
Gadna je cinjenica da ce se i Arsenal uskoro oprostiti od LP! :mrgreen: :mrgreen:
Mustang1 wrote:Ja se nadam da ce protiv Arsenala izvesti klupu i djecu a nek na klupi ostavi Sturridga,Sterlinga i Hendersona pa ako bude tijesno nek ih ubaci malo ali svejedno mi je ispali ili ne bolje da ispadnu :D
Ma neka ba Hendersona u prvoj, nece l' ga ko dokacit! :mrgreen: :mrgreen:
AmiĐa_Idriz

#8524 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image

Reakcija Kolo Tourea je neprocjenjiva :lol:
Mustang1

#8525 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma nemamo boljeg od Hendersona ako se on povrijedi najebali smo jos vise :D A ovaj Kolo nakon gola se okrece mase rukama prica sa zemljom sa vazduhom mjesto da sam sebe opali sakom :D
Post Reply