Tesko da ces moci gledati tekmu jer oni "zatamne" taj kanal u vrijeme nekog "specijalnog dogadjaja". Ja sam prosle godine pokusao preko D3GO gledati tekmu Barsa-Real i nisu dali. Ostali kanali uredno radili, ali taj sportklub ne. Usput da samo prijavim da sam jucer po prvi put gledao tv sa prikljuckom MOJATV-e i mogu vam reci da je MOJATV puno bolje rjesenje od telemacha, sto zbog kvaliteta slike, to zbog ponudjenih kanala.van Basten wrote:e jbg... šteta. ima li gdje spisak kanala koji se nalaze na D3GO?
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
motorola01
#8501 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- plagijator1975
#8502 Re: Odg: Telemach - ALL ABOUT 4
Dok Dzeko igra u Premier ligi, ništa MOJATVmotorola01 wrote:Tesko da ces moci gledati tekmu jer oni "zatamne" taj kanal u vrijeme nekog "specijalnog dogadjaja". Ja sam prosle godine pokusao preko D3GO gledati tekmu Barsa-Real i nisu dali. Ostali kanali uredno radili, ali taj sportklub ne. Usput da samo prijavim da sam jucer po prvi put gledao tv sa prikljuckom MOJATV-e i mogu vam reci da je MOJATV puno bolje rjesenje od telemacha, sto zbog kvaliteta slike, to zbog ponudjenih kanala.van Basten wrote:e jbg... šteta. ima li gdje spisak kanala koji se nalaze na D3GO?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
-
doff
#8503 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
D3GO je radio perfektno dok nisu uveli ograničenje gledanja na drugim mrežama. Jaran je koristio moj profil više od pola godine i mogao je gledati kanale koje sam mogao i ja, naročito spotklub za vrijeme Wimbledona jer nije imao drugu mogućnost da gleda. To je vjerovatno bila greška na servisu, pa ni sad ne zatamnjuju HRT2 kad je na D3 zatamnjenomotorola01 wrote:Tesko da ces moci gledati tekmu jer oni "zatamne" taj kanal u vrijeme nekog "specijalnog dogadjaja". Ja sam prosle godine pokusao preko D3GO gledati tekmu Barsa-Real i nisu dali. Ostali kanali uredno radili, ali taj sportklub ne. Usput da samo prijavim da sam jucer po prvi put gledao tv sa prikljuckom MOJATV-e i mogu vam reci da je MOJATV puno bolje rjesenje od telemacha, sto zbog kvaliteta slike, to zbog ponudjenih kanala.van Basten wrote:e jbg... šteta. ima li gdje spisak kanala koji se nalaze na D3GO?
- seoBIH
#8504 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Potpuno je netacno da se i jdan kanal zatamni na d3go kada gledas s telemach mreze. Vjerovatno si krositio internet nekog drugog providera i zato je bilo zatamnjeno.
Ponavljam, na d3go se ni jedan kanal ne zatamnjuje.
-
motorola01
#8505 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sumnjam da je greska bila. Napravio hot spot sa svog telefona( bht) i na sportklub da gledam tekmu, kad necedoff wrote:D3GO je radio perfektno dok nisu uveli ograničenje gledanja na drugim mrežama. Jaran je koristio moj profil više od pola godine i mogao je gledati kanale koje sam mogao i ja, naročito spotklub za vrijeme Wimbledona jer nije imao drugu mogućnost da gleda. To je vjerovatno bila greška na servisu, pa ni sad ne zatamnjuju HRT2 kad je na D3 zatamnjenomotorola01 wrote:Tesko da ces moci gledati tekmu jer oni "zatamne" taj kanal u vrijeme nekog "specijalnog dogadjaja". Ja sam prosle godine pokusao preko D3GO gledati tekmu Barsa-Real i nisu dali. Ostali kanali uredno radili, ali taj sportklub ne. Usput da samo prijavim da sam jucer po prvi put gledao tv sa prikljuckom MOJATV-e i mogu vam reci da je MOJATV puno bolje rjesenje od telemacha, sto zbog kvaliteta slike, to zbog ponudjenih kanala.van Basten wrote:e jbg... šteta. ima li gdje spisak kanala koji se nalaze na D3GO?
- seoBIH
#8506 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kao sto sam ti i rekao, gledao si kanal s drugog providera a ne s telemacha. Nekada su na taj nacin zatamnivali neke kanale, ali nikada kada gledas s TM mreze.
-
motorola01
#8507 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno da sam koristio internet drugog provajdera. Prije na par dana sam ovdje pitao za gledanje preko drugih provajdera i svi rekli da radi ko singerica i ja sav sretan. Kad je zatrebalo, pusiona.123456789 wrote:Potpuno je netacno da se i jdan kanal zatamni na d3go kada gledas s telemach mreze. Vjerovatno si krositio internet nekog drugog providera i zato je bilo zatamnjeno.
-
motorola01
#8508 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa hebemu mater, koji ce mi d3go ako ga mogu gledati samo preko telemacha? Koja mu je svrha, jer da imam trenutno dostupnu telemach mrezu, gledao bih ga na tv prijemniku, a ne na tabletu?!123456789 wrote:Kao sto sam ti i rekao, gledao si kanal s drugog providera a ne s telemacha. Nekada su na taj nacin zatamnivali neke kanale, ali nikada kada gledas s TM mreze.
- seoBIH
#8509 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U potpunosti se slazem s tobom, no to su uradili jer se vjerovatno zloupotrjebljavalomotorola01 wrote:Pa hebemu mater, koji ce mi d3go ako ga mogu gledati samo preko telemacha? Koja mu je svrha, jer da imam trenutno dostupnu telemach mrezu, gledao bih ga na tv prijemniku, a ne na tabletu?!123456789 wrote:Kao sto sam ti i rekao, gledao si kanal s drugog providera a ne s telemacha. Nekada su na taj nacin zatamnivali neke kanale, ali nikada kada gledas s TM mreze.
Do prije 2 mejseca si mogao gledac cak i izvan drzave, ali nema vise
-
motorola01
#8510 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisam ja nikome dao svoju sifru niti mi je palo na pamet, niti je ko trazio. Zamjenio si me s nekim, ali nebitno. Ne znam zasto ne dopuste koristenje d3go na svim mrezama, s tim da u isto vrijeme se moze koristiti sifra samo sa jedne IP adrese. Zanci mozes ti dati kome hoces, ali moze koristiti samo onaj koji se prvi logovao i tada nece niko nikome dati svoju sifru zbog mogucnosti blokade koristenja te usluge.
- fortaleza
#8511 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesi uspoređivao moju tv s telemachovom analognom ponudom ili digitalnom? To je jako bitno kao i to ako je digitalna koji je receiver bio u pitanju?motorola01 wrote:Tesko da ces moci gledati tekmu jer oni "zatamne" taj kanal u vrijeme nekog "specijalnog dogadjaja". Ja sam prosle godine pokusao preko D3GO gledati tekmu Barsa-Real i nisu dali. Ostali kanali uredno radili, ali taj sportklub ne. Usput da samo prijavim da sam jucer po prvi put gledao tv sa prikljuckom MOJATV-e i mogu vam reci da je MOJATV puno bolje rjesenje od telemacha, sto zbog kvaliteta slike, to zbog ponudjenih kanala.
-
motorola01
#8512 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Prvenstveno sam mislio na analognu i tu se nema sta usporedjivati, ali i u odnosu na digitalnu je mislim bolja slika( kuci imam i digitalnu-d3 i analognu). A ovo sto sam gledao MOJATV, gledao sam na "starom" tv-u( u narodu poznat kao "guzonja"fortaleza wrote:Jesi uspoređivao moju tv s telemachovom analognom ponudom ili digitalnom? To je jako bitno kao i to ako je digitalna koji je receiver bio u pitanju?motorola01 wrote:Tesko da ces moci gledati tekmu jer oni "zatamne" taj kanal u vrijeme nekog "specijalnog dogadjaja". Ja sam prosle godine pokusao preko D3GO gledati tekmu Barsa-Real i nisu dali. Ostali kanali uredno radili, ali taj sportklub ne. Usput da samo prijavim da sam jucer po prvi put gledao tv sa prikljuckom MOJATV-e i mogu vam reci da je MOJATV puno bolje rjesenje od telemacha, sto zbog kvaliteta slike, to zbog ponudjenih kanala.
- fortaleza
#8513 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Naravno da analogna televizija ne uspoređuje s digitalnom, jedino se može praviti usporedba između moje tv i d3 digitalne.motorola01 wrote:Prvenstveno sam mislio na analognu i tu se nema sta usporedjivati, ali i u odnosu na digitalnu je mislim bolja slika( kuci imam i digitalnu-d3 i analognu). A ovo sto sam gledao MOJATV, gledao sam na "starom" tv-u( u narodu poznat kao "guzonja") i mogu smao zamisliti kako je na nekom novijem LCD ili LED tv-u. A sto se tice ponude kanala i ona je dosta bolja i po meni su jedina mana ovi sportski kanali, odnosno Arena vs Sportklub i tu je po meni jedino telemach u prednosti. Ukoliko im slucajno MOJATV i to uzme, oni vise nemaju sta traziti u BIH-a.
Slika SD kanala bilo iptv ili digitalne kabelske je mnogo BOLJA na guzonji nego na LCD-u i slično. Znači na novom televizoru slika može biti jedino lošija, ne bolja, kvaliteta slike između tih dviju tehnologija je subjektivan osjećaj, iptv je uvjetno rečeno bolja tehnologija zbog dodatnih mogućnosti, interneta, you tubea, i slično.
Moja tv nikad neće uzeti Sportklub kanale jer je Telemach defacto vlasnik tih programa i njima ucjenjuje druge operatere baš kao što Mitrović ucjenjuje Telemach zbog pink paketa.
Last edited by fortaleza on 25/08/2013 15:55, edited 1 time in total.
-
kakaljin
#8514 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izgleda je svrha samo markentinski trik i nista vise. Jer ko ima internet ima i TV tako da nece gledati na racunaru i tabletu.motorola01 wrote:Pa hebemu mater, koji ce mi d3go ako ga mogu gledati samo preko telemacha? Koja mu je svrha, jer da imam trenutno dostupnu telemach mrezu, gledao bih ga na tv prijemniku, a ne na tabletu?!123456789 wrote:Kao sto sam ti i rekao, gledao si kanal s drugog providera a ne s telemacha. Nekada su na taj nacin zatamnivali neke kanale, ali nikada kada gledas s TM mreze.
- seoBIH
#8515 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ko ima jedan TV dobra stvar 
- mumi80
#8516 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jest, al zašto se zove d3GO. Nije sigurno da ga gledam u kuci!
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- Maharadza
#8517 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Baš, nazvali ga "Go" a ne možeš bukvalno maknuti od svoje konekcije da bi gledao! Levati!mumi80 wrote:Jest, al zašto se zove d3GO. Nije sigurno da ga gledam u kuci!
- mumi80
#8518 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Imala ko ugovor pri ruci?Sta stoji u ugovoru?
- Reglan
#8519 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako u kuci imam kablovsku na 2 TV-a,na jednom digitalnu koliko kosta da se kabl kablovske razvede na jos jedan Tv?
Je li ono 20 KM,ne znam sam da razvodim to.
Je li ono 20 KM,ne znam sam da razvodim to.
- mumi80
#8520 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa ako nećeš digitalnu ne kosta te nista,osim kabla.Ako hoćeš digitalnu,onaj početni paket te kosta 3 KM. Resiver ne plaćaš nego dobiješ na korištenje besplatno.
-
lozze
#8521 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ovo je fuj sta ovi rade sa d3go...pa sta nas ogranicavate sa kanalima...onda ukinite skroz d3go jer nema nikakve svrhe da se sad koristi...koji ce mi djavo u kuci d3go kad imam tv...kad izadjem vani,svi kanali koji valjaju su zabranjeni....fuj
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
-
lozze
#8522 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Bio sad na moru, d3go radio ko sat,sve sam mogao da gledam i utakmice na sportklub...vrati se kuci ne moze nista,osim na telemach mrezi :///
- Reglan
#8523 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma hocu samo kablovsku,ne moram u svakoj sobi imati digitalnu.mumi80 wrote:Pa ako nećeš digitalnu ne kosta te nista,osim kabla.Ako hoćeš digitalnu,onaj početni paket te kosta 3 KM. Resiver ne plaćaš nego dobiješ na korištenje besplatno.
Koliko kosta taj kabl.
- mumi80
#8524 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Duplo jeftinije nego sto oni naplate
Ma ima ga po 40 pf
- Reglan
#8525 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma hajd valjda ne bude vise od 20 maraka,toliko sam spreman da izdvojim.
Ne znam koga da nazovem,probat cu sutra info centar.
Ne znam koga da nazovem,probat cu sutra info centar.