Po meni naravno da jesu,jedna je bila dovoljna...sa onakvim zalaganjem u 20 minuta nisu zasluzili ono...za sve ostalo jesu,nemoj me pogresno shvatiti ali za danas nisu,igra je bila strasna protiv protivnika koji ce biti 6. na tabeli..nije malo jebi ga[/quote]Dino777 wrote:Eto momci džabe pravili parolu, pa su trebali odustati od dizanja jer smo zabili tri gola u prvih 20-tak minuta.
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Dino777
#8501 Re: Utakmice.
- Logovan
#8502 Re: Utakmice.
Kad pogledaš samo današnju utakmicu onda nisu zaslužili, ali treba malo šire gledati... Trebali su odustati od dizanja parole zbog tri gola u prvom poluvremenu?
Neka i igrači shvate neke stvari, treba im više puta ponavljati (čast pojedincima).

- Butmiran
#8503 Re: Utakmice.
Treba uprava prije svega shvatiti te stvari oko stanovanja igrača.
- Dino777
#8504 Re: Utakmice.
Slazem se ali eto opet srce mi bolan ko kanta kad sam vidio onakvu dominaciju i to samo u prvih 30 min. protiv solidnog protivnika...a kriminalni likovi tipa dzemice,bilbije,purica itd. ne zasluzuju nista..samo sto Dzeno malo to poslije skonta...ali evo poceo je malo ..pa bilbiju i dzemicu fino na zapadu kako i treba..jos malo vise rotacije..kalassi-a stalno da igra,stojcev da se vrati malo u formu + sa Benkom bi bili konacno kako smo i planirali...NEZAUSTAVLJIVILogovan wrote:Kad pogledaš samo današnju utakmicu onda nisu zaslužili, ali treba malo šire gledati... Trebali su odustati od dizanja parole zbog tri gola u prvom poluvremenu?Neka i igrači shvate neke stvari, treba im više puta ponavljati (čast pojedincima).
![]()
- Butmiran
#8505 Re: Utakmice.
Ja sekunde nisam optimista za titulu a kamoli da budemo nezaustavljivi. Jbg, nadam se da griješim, previše je loša atmosfera oko kluba.
- jeza u ledja
#8506 Re: Utakmice.
Znam kako ce ovo zvucati al po meni vrlo pametan potez Uprave u vezi onolikog osiguranja.
Vidim da su to neki shvatili kao nasrnuce na navijace po tribini ako nesto podje po zlu, a ja je shvatam kao poruku bilo kome ko bi imao ideju da ulijece u teren. Stvorila se takva atmosfera i situacija je vrlo napeta. Ovo je najbolji nacin da sprijecis da par ljudi da prekinu utakmicu kao sto se desavalo ranije.
Kamo srece da je tako na svakoj utakmici. Znaci radi haman skoro sta hoces na svojoj tribini, ali ne izlazi iz nje, nit ce iko ulazit na nju. Devedeset posto incidenata na utakmicama se desava zbog nedovoljnog ili neprofesionalnog osiguranja.
Vidim da su to neki shvatili kao nasrnuce na navijace po tribini ako nesto podje po zlu, a ja je shvatam kao poruku bilo kome ko bi imao ideju da ulijece u teren. Stvorila se takva atmosfera i situacija je vrlo napeta. Ovo je najbolji nacin da sprijecis da par ljudi da prekinu utakmicu kao sto se desavalo ranije.
Kamo srece da je tako na svakoj utakmici. Znaci radi haman skoro sta hoces na svojoj tribini, ali ne izlazi iz nje, nit ce iko ulazit na nju. Devedeset posto incidenata na utakmicama se desava zbog nedovoljnog ili neprofesionalnog osiguranja.
-
agent_001
#8507 Re: Utakmice.
tu negdjejeza u ledja wrote:Znam kako ce ovo zvucati al po meni vrlo pametan potez Uprave u vezi onolikog osiguranja.
-
Fauja Singh
#8508 Re: Utakmice.
Atmosfera se može popraviti u dvije utakmice, dobijemo Drinu pa zatim lišticu i eto nas, euforija, dupla kruna, Amidža i ti fazoniButmiran wrote:Ja sekunde nisam optimista za titulu a kamoli da budemo nezaustavljivi. Jbg, nadam se da griješim, previše je loša atmosfera oko kluba.
Ne fakat, vidi se da i igračima nije pravo, ali neka znaju da je sve na njima, neka zapnu ove dvije tekme i dobiju ih, atmosfera će biti odlična.
Sent from my Nexus 4
- armin071
#8509 Re: Utakmice.
Samo da ne bude blamaze i da ne uspiju Evropu izboriti. A za titulu ipak treba vise zrelosti. Ne moze se titula ganjati sa golmanom koji prima golove bez problema i sa "parkinga", zadnjim igracem od kojeg je i ciro brzi i trenerom koji sastavlja ekipu pod pritiskom pressa i tribina.Steta samo sto u ovoj ekipi ima par dobrih momaka koji ne zasluzuju da se poistovjecuju sa ovim zadnjim parolama (potpuno nepotrebnim).Ne bi bilo lose malo da se i rad sportskog dir. stavi na temu jer Bilbija, Protic, Mitrevski,Kostic, Berberovic, Velkoski, Kovacevic, Delac, Okic je malo previse promasaja. Jedini koji su po meni opravdali svoj epitet "pojacanja" su Duljevic i Cimirot. Stojcev mi je najvece razocarenje i to ne po pitanju igrackih kvaliteta vec sportskih i ljudskih. Steta i za njega ali i za klub.Butmiran wrote:Ja sekunde nisam optimista za titulu a kamoli da budemo nezaustavljivi. Jbg, nadam se da griješim, previše je loša atmosfera oko kluba.
- Zatamnjena stakla
#8510 Re: Utakmice.
Ne znamo rezultat čuvat. Svašta 
- omega369
#8511 Re: Utakmice.
ciji ba promasaji, sta pricate? Niko ne kaze da su bilbija i okic top igraci ali za PL BiH su i vise nego dovoljni. Pa sta treba? Da pirila i gatusa dovedemo da bi ovu sugavu ligu osvojili?! Nemojte nasjedati na ocite trenerske promasaje. Samo mi recite jel to adzem i musa imaju bolje igrace od bilbije? Imaju...da ne kazem...
Frajer ne zna i to je to. Trebam uscuplicu, citaj amateru, vjerovati na procjenu da neki igrac valja ili ne valja?! How yes no... Za tjeranje barica a za vi da bi njegov jaran dzemo igrao jos bih ga i nasamarao!!
Samo mi nije jasno kako su sportski i uprava to dozvolili. To mi je nevjerovatno
i ovo sto ne licimo na ekipu podsjetio bih da sa jarnijem takodjer nismo licili na ekipu pa je nakon promjene ekipa zaigrala k'o bayern. Dzeno je jednostavno dosegao svoj limit i sa njim treba zavrsiti sto prije. Ja bih volio da me demantuje i da pobjedi u listici i na grbavici, ali bojim se da je tesko izvodivo. Volio bih da grijesim i da se jos jednom prevarim po pitanju uscuplica ali.....
Frajer ne zna i to je to. Trebam uscuplicu, citaj amateru, vjerovati na procjenu da neki igrac valja ili ne valja?! How yes no... Za tjeranje barica a za vi da bi njegov jaran dzemo igrao jos bih ga i nasamarao!!
Samo mi nije jasno kako su sportski i uprava to dozvolili. To mi je nevjerovatno
i ovo sto ne licimo na ekipu podsjetio bih da sa jarnijem takodjer nismo licili na ekipu pa je nakon promjene ekipa zaigrala k'o bayern. Dzeno je jednostavno dosegao svoj limit i sa njim treba zavrsiti sto prije. Ja bih volio da me demantuje i da pobjedi u listici i na grbavici, ali bojim se da je tesko izvodivo. Volio bih da grijesim i da se jos jednom prevarim po pitanju uscuplica ali.....
- armin071
#8512 Re: Utakmice.
Nastranu sto Dzeno ne zna. Tu vise dvojbe nema, ali cime te to bogati Bico i Okic ubjedise da su top igraci???omega369 wrote:ciji ba promasaji, sta pricate? Niko ne kaze da su bilbija i okic top igraci ali za PL BiH su i vise nego dovoljni. Pa sta treba? Da pirila i gatusa dovedemo da bi ovu sugavu ligu osvojili?! Nemojte nasjedati na ocite trenerske promasaje. Samo mi recite jel to adzem i musa imaju bolje igrace od bilbije? Imaju...da ne kazem...
- omega369
#8513 Re: Utakmice.
pa ja nisam rekao da jesu, procitaj moj post jos jednom. Samo kazem da su dovoljni igraci za PLBiH a da ne govorim da bi za bilo koji drugi klub u BiH u ovome trenutku bili velika pojacanja. Fol je znati koristiti ih, a dzeno to ne zna
- armin071
#8514 Re: Utakmice.
Ma igra frajer kad je njemu k.rcu cejf. Nesto poput Travancica. Samo sto je mozda ovaj za stepenicu vise "sportista". Ili u omjeru pive Trava mahne gajbu dok ovaj tuce 5-6 onako laganini uz nargilu.wannabe_ultra wrote:A koji je kurac sa Stojcevom zadnjih par utakmica, pa nisi na terminu jadan nebio.
- omega369
#8515 Re: Utakmice.
stojcev je evidentno u padu forme a nas je najvazniji igrac sredine terena, da ne kazem jedini. Treba definitivno pricati sa njim, nesto se tu dogadja
- armin071
#8516 Re: Utakmice.
Nesto su se ovi kosooki zalili da on nije jos gotov sa njima. Ne znam koliko sad tu ima istine. Ali ne treba trcati sa njim da ne bude kasnije popuslic.wannabe_ultra wrote:sta bi od one ekipe sa kraja prosle sezone, kad smo se poigrali sa celikom u finalu kupa![]()
nadam se da ce Benko malo to popraviti, mada ne mozemo mi zabiti golova kol'ko Dupovac moze nazad sjebati zajedno sa Dejanom.Hoce li moci Leon igrati u listici ?
- armin071
#8517 Re: Utakmice.
Jos bi gore bilo da nakon pola godine na tribinama shvatimo da nije trebao ni silaziti sa nje ko Bico.wannabe_ultra wrote:Da ne bude ko sa Nemanjom, pola godine iz loze uz kospice gleda utakmice a pare kapaju
- Butmiran
#8518 Re: Utakmice.
Nije k'o sa Bilbijom, zaigraće on čim taj certifikat dođe.
Never forget Srebrenica!
Never forget Srebrenica!
-
golman
#8519 Re: Utakmice.
Stojčev bojkotuje...to je svima jasno kao dan.
- Dr. Kuca
#8520 Re: Utakmice.
Vala ni krste nije nista bolji od nemanje, cak naprotiv, nemanja je dosta vise trco.
-
north
#8521 Re: Utakmice.
Koga bojkotuje Stojčev? Ja sam isto pomislio da nešto tu u nije uredu sa njim i Dženanom, ali nakon prvog gola oni se se fino pozdravili i zagrlili...ne bi se to dogodilo da među njima nešto, što se Džeko ne zagrli sa Safetom
? Činjenica je da je Stojčev nevjerovatno pao zadnjih nekoliko utakmica, jučer ubjedljivo naš najgori igrač, i nije mi jasno šta se dešava s njim
...ali još neki polako padaju u formi, Krste prije svih, ša čak i Cimirot malo posustaje u odnosu na neke ranije partije iako je on još uvijek sasvim ok, Dupovac isto zakazuje.....ali te nezadovoljne treba prodrmati, ako neko misli da će mu negdje drugo biti bolje svakom treba otvoriti vrata, takovo je vrijeme sada da drugi treba da mole nas da igraju, a ne obratno ko ranije kada su se potpisivali šestomjesečni ugovori..i tako se mora postaviti i trener i sam klub prema svakome igraču kako god da se zove...
Utakmica sa Lišticom ključna utakmica polusezone, ali prije toga treba dobiti Drinu, samo nam treba novi Travnik pa da se svi kolektivno samozapalimo
....Sa pobjedom protiv Drine i kad bi kojim slučajem dobili Lišticu sa pristupom i igrom ko u Grčkoj, Norveškoj ili u Banja Luci mi čak možemo i do prvog mjesta do kraja polusezone koliko god to do jučer izgledalo preoptimistično..ali ja bih bio zadovoljan da polusezonu završimo i na -3, jer možemo s obzirom na raspored to na proljeće lako dostići, samo da ta razlika ne bude veća...
Utakmica sa Lišticom ključna utakmica polusezone, ali prije toga treba dobiti Drinu, samo nam treba novi Travnik pa da se svi kolektivno samozapalimo
-
nebitan lik
#8522 Re: Utakmice.
Odigra Stojcev par tekmi necemo rec lose vec ispod njegovog prosjeka i odma je los,bojkotuje itd a to sto ga trener svaku tekmu forsira cak i obe koje nisu bitne i iscrpi to nije bitno,pa nije robot da svaku odigra isto cisto sumnjam da je bojkot al ko ce ga znat
- Zatamnjena stakla
#8523 Re: Utakmice.
Stojčev, naš najbolji igrač!
- Logovan
#8524 Re: Utakmice.
Koga bojkotuje i zašto bojkotuje? Kad si tako pametan hajde malo objasni.golman wrote:Stojčev bojkotuje...to je svima jasno kao dan.
-
nebitan lik
#8525 Re: Utakmice.
Ma nasa seljacka politika odigras 2 tekme losije odma bojkotujes ul si kloc sad je Dulja aktuelan idol,nakon dvije lose ce bit klocina a nacemo novog idola! Sto se tice price Obarska tesko gostovanje nije los od Tuzla takodje itd toga vise nema jednostavno smo favoriti i moras dobit,Listica ladno dere sve te amatere i jos neki sa 5 puta losijim timovima a mi pustimo Travnik da nas dere treba diktatora nekog na kljpi nesto kao Terima da ih gadja flasama na sred utakmiceLogovan wrote:Koga bojkotuje i zašto bojkotuje? Kad si tako pametan hajde malo objasni.golman wrote:Stojčev bojkotuje...to je svima jasno kao dan.