Mexico-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Edin H.

#851 Re: Mexico-BiH

Post by Edin H. »

Kakva tuca? Sa nasima ili izmedju sebe?
M.D.

#852 Re: Mexico-BiH

Post by M.D. »

Edin H. wrote:Kakva tuca? Sa nasima ili izmedju sebe?
Mexe slavile I provocirale, a nasi ih razbili I na kraju 2 mrtva mexikanca.

Moj konobar juce u hotelu mexicanac, vidi dres na meni. Kaze ide I on na tekmu. Vidim nema ga jutros na dorucku pa sam se zabrinuo...
Melami

#853 Re: Mexico-BiH

Post by Melami »

Kako dva meha mrtva? otkud to, imal gdje u novinama jel bilo? JBt valja meni na posao danas. Dosta je sto mroam kritid a sam musliman, sad cu morati govoriti da sam i srbin da nisam bosanac :D
nuki_cika

#854 Re: Mexico-BiH

Post by nuki_cika »

drTooth wrote:

poslušati reakciju komentatora kod drugog gola Meksika...
A ne bi ovo bilo smjesno da je on jednom pogriješio,odnosno da je nakon neuspješnih makasiza izbacio loptu,nego i poslije toga opet griješi.Zato ovo i jeeste da puknes od smjeha :lol: :lol: :lol:
pirmin

#855 Re: Mexico-BiH

Post by pirmin »

Bosanski_kralj wrote:Mi smo majstori za gubiti utakmice na ovakav ili sličan način.

Spahić Francuska, Lulić Portugal, Papac Brazil i evo sad ovaj nesretni Vranješ su naša 4 krvnika u isto toliko posljednjih utakmica.
Luzerski mentalitet :thumbup:

:roll:

Hajmo sad svi zajedno:"...mene zivot razocaraoooooo..."

:oops:
Melami

#856 Re: Mexico-BiH

Post by Melami »

A kakvi su nam tek komentatori bgt. Vidite Portugalskog komentatora, kod nas te uspavaju za 20minuta..
Kinaski

#857 Re: Mexico-BiH

Post by Kinaski »

Melami wrote:A kakvi su nam tek komentatori bgt. Vidite Portugalskog komentatora, kod nas te uspavaju za 20minuta..
Image
Aorta

#858 Re: Mexico-BiH

Post by Aorta »

M.D. wrote:

Moj konobar juce u hotelu mexicanac, vidi dres na meni. Kaze ide I on na tekmu. Vidim nema ga jutros na dorucku pa sam se zabrinuo...

Oh, geez ... pa ne moraju ljude ubiti, zaboga. Jooj ... i mi njih zovemo "ciganijom." Sramota, da ne znam kakva bila provokacija.
Edin H.

#859 Re: Mexico-BiH

Post by Edin H. »

Aorta wrote:
M.D. wrote:

Oh, geez ... pa ne moraju ljude ubiti, zaboga. Jooj ... i mi njih zovemo "ciganijom." Sramota, da ne znam kakva bila provokacija.
Ja bih ipak sacekao neku zvanicnu informaciju, uvijek ima prica.
Crvena Tifoza

#860 Re: Mexico-BiH

Post by Crvena Tifoza »

Tuca jeste bilo na kraju utakmice kad je Meksiko dao drugi gol. Meksikanci su poceli bacati case i poljevati nase navijace s' pivom. Samo se nisu valjda nadali da ce ovi nasi uzvracati.

Sumnjam da je ijedan navijac podlegao u tim tucama, inace bi sve novine i vijesti o tome brujile. Ipak to nije mala stvar.

Neko na FB je postavio ovaj video tuce:

http://youtu.be/3PaCe2iI104
Crvena Tifoza

#861 Re: Mexico-BiH

Post by Crvena Tifoza »

Takodje, kolega s' posla mi jep pricao da je on prije par godina bio na nekom turniru isto na Soldier Fieldu na kojem je ucestvovala repka Meksika, i kaze da su njihovi istu stvar radili sa pivom.
Valjda im je to furka. :roll:
zecko_kupuz

#862 Re: Mexico-BiH

Post by zecko_kupuz »

Crvena Tifoza wrote:Takodje, kolega s' posla mi jep pricao da je on prije par godina bio na nekom turniru isto na Soldier Fieldu na kojem je ucestvovala repka Meksika, i kaze da su njihovi istu stvar radili sa pivom.
Valjda im je to furka. :roll:
Haha, možda im je to izraz sreće i zahvalnosti, a ne provokacije. Ljudi fino časte pivom, a onda neočekivano poljube nečiju šaku. :-) :D
TheMule

#863 Re: Mexico-BiH

Post by TheMule »

todd_smith wrote:mislim ono...hajde jebi ga desava se, ali ono sto je meni najgore je to da nije bio pod pritiskom, najblizi igrac Mexica mu nije uopste prilazio niti mu stvara neki pritisak, mogao je lahko primiti i tamo u aut nabiti :-)

Ima li gdje kakava izjava Papeta u vezi Vranjesa? Jer kako sam cuo Pape je rekao da ce ova utakmica udaljiti one koji ne pokazu nesto, i ako je tako onda Ramosova lopta bi trebala biti bliza repki od Vranjesa :lol: :lol: :lol:

Na stranu Vranjeseve promasaje, kojih je ustvari bilo 3 uzastopno (prvi put je glavom loptu poslo u sredinu sesnesterca), pitam se zasto mu niko od igraca nije reko da ima vremena? Izgleda da mu niko nista nije reko i on se prepo...Nije spreman za reprezentacije, ali postoje mnogo veca pitanja kojih su se neki vec dotakli:
-kondicija,
-lose otvaranje,
-lose primanje
-spor prenos lopte is odbrane u napad
-odnos odbrane prema dresu (npr. Jahic dribla protiv Irske u odbrani, bez veze se zaljece protiv Meksika kod prvog gola)

Mi smo mala zemlja koja mora imati disciplinu i samo disciplinu da bi nesto napravili. Mi se ne mozemo nositi sa velikima kad je talenat u pitanju, kolko god nasi govorili da smo "talentovana" zemlja/podrucje. Imas jednu Njemacku koja je godinama igrala na disciplinu i timski rad da bi nadjacali jace reprezentacije, a nasi hoce da igraju leprsavo ko Brazil.
pirmin

#864 Re: Mexico-BiH

Post by pirmin »

Crvena Tifoza wrote: Neko na FB je postavio ovaj video tuce:

Dobra marisanica :-D , neko je dobio po pichci garant.
Crvena Tifoza

#865 Re: Mexico-BiH

Post by Crvena Tifoza »

pirmin wrote:
Crvena Tifoza wrote: Neko na FB je postavio ovaj video tuce:

Dobra marisanica :-D , neko je dobio po pichci garant.

Počeo se nešto qurčiti kad su došli ovi crveni kneri i kad su ga izvukli ispod bosanskog đona. :D

Prije tekme je bilo sve ok. Ono meksi nam govore "sretno", one njihove sinjorite valjda nisu nikad vidjele visoke momke pa su nam uskakale u naručje da se slikaju. :D 8)
cyprus

#866 Re: Mexico-BiH

Post by cyprus »

Edin H. wrote:
Riddle wrote:Image

:lol: :( :lol: :( :lol:
Smatram da je Vranjes mogao malo bolje reagovati u ovoj situaciji :oops:
Ne znam zašto, al meni je ovo najbolji komentar... :D :thumbup:

Za ostale: preozbiljno shvatate prijateljske utakmice... Meni je super bilo dok smo igrali sa neatraktivnim protivnicima i nisam se bunio... Vi ste tražili jača imena i eto vam sad jača imena... 8-)
klikerusa

#867 Re: Mexico-BiH

Post by klikerusa »

Sarajevo_Grad wrote:Je l' ko primijetio ono urlanje ? K'o da svršavaju :lol: Zna i ona dijaspora nadmašiti ove naše lokalne Bošnje. :D
A i ti seres k'o foka... sledeci put stisaj TV ako ti smeta...
Kad budes na utakmici sa toliko ljudi, toliko bosanaca, onda komentarisi, a dotad pssssssssssst...a pored toga jesi li ti to imao direktnu vezu sa Cikagom pa znas da su nasi "urlali", ne mekse i njihove trube i vuvuzele?
alenthekiller

#868 Re: Mexico-BiH

Post by alenthekiller »

opet mezite u sitne sat... qurac mezite, vi vecerate :D
Koolin1

#869 Re: Mexico-BiH

Post by Koolin1 »

M.D. wrote:Bio na stadionu I gledao sa sredine terena...

Utisci....

Kisa lije ali sto teren ima drenazu....ono da je bilo u zenici, bio bi vartepolo.

Onaj gol u 92minuti je na zalost prouzrokovao smrt 2 mexicanca. Cim se utakmica zavrsila pocela je tuca. Jedam mexo namjestu mrtav a drugi preminuo u bolnici. Tuzno.

Sad o igracima:

Kung-fu pandz najbolji. Stvarno me iznenadio. Odigrao bez greske.

Medunjanin...super vukao loptu, proigravao...stvarno je decko talentovan.

Begovic car.

Rahimic odlican.

Pjanic karna, ibisevic karna. Vranjes igro za dodika. Onaj celavi izgubljen u svemiru.

de ba, sto ti to treba da se prosipas bezveze... nije niko mrtav... dva mexicanca su dobila po samar... jedan nas isto tako i to je to...
Ja_Ja

#870 Re: Mexico-BiH

Post by Ja_Ja »

Evo tek dosho kuci iz Cikaga, nisam sve procitao pa ne znam kakve su reakcije, sutra cu dok malo odmorima ali moram napisati da me Misimovic totalno razocarao ovu utakmicu gotovo svaka lopte kod njega je bila greska.
luckylaka

#871 Re: Mexico-BiH

Post by luckylaka »

M.D. wrote:

Picko jedna sta izmisljas,tuca bila sve se smirilo na brzinu,jedan Bosnjo zavrsio u zatvoru(jutros izisao)Nema povrijedjeni,ranjeni,mrtvi pogotovo.Ne jedi govna bezze.P.S.Banuj budalu da ne lupa
bachje

#872 Re: Mexico-BiH

Post by bachje »

evo smiju nam se gdje god stignu. crni stojane sta nam pocini :roll:

http://sports.yahoo.com/blogs/soccer-di ... 50554.html
shalla

#873 Re: Mexico-BiH

Post by shalla »

bachje wrote:evo smiju nam se gdje god stignu. crni stojane sta nam pocini :roll:

http://sports.yahoo.com/blogs/soccer-di ... 50554.html
A nije ni on hudnik kriv što ga je Pape pobrkao sa Ognjenom pa mislio da je ovaj bek kad je sastavljao spisak :-)
Zgec Lezda

#874 Re: Mexico-BiH

Post by Zgec Lezda »

Ha ha, evo vidio sam na GLAVNOJ stranici Yahoo.com, to jest cim se otvori stranica.

Pa i treba da se smiju. Ovo je stvarno za one "bloopers" sto ponekad puste u sportskim emisijama.

:(
mikogoago

#875 Re: Mexico-BiH

Post by mikogoago »

Melami wrote:Kako dva meha mrtva? otkud to, imal gdje u novinama jel bilo? JBt valja meni na posao danas. Dosta je sto mroam kritid a sam musliman, sad cu morati govoriti da sam i srbin da nisam bosanac :D
:lol: :thumbup:
Locked