OK, sami ste objavili rat Savezu i krenuli i taj rat nenaoružani i sami cete biti u tom ratuMax Bunker wrote:Ja cu ti odgovoriti.LSD wrote: ništa mi nisi odgovorio....ja te ne pitam o privilegovanim, o poguranim, o nekakvoj dokumentaciji i slicne šuplje
ja te pitam jedno vrlo prosto pitanje i ponovit cu ga : Kako to da samo fk Sarajevo (i niti jedan drugi klub u državi) objavljuje nekakve ratove Savezu![]()
ako je pitanje konkretno, onda i odgovori konkretno
U ovoj nasoj ligi, koja se greskom (ili je neko imao smisla za ironiju kada joj je davao ime) zove PREMIJER liga BiH su se svi klubovi zalili na nesto (mislim da se jedino Siroki nikada nije zalio). Neke zalbe su bile komicne ali neke su i vrlo ozbiljne. FK Sarajevo je nakon rata (i ovo odgovorno tvrdim) klub protiv kojeg je doneseno najvise odluka i ja slova ne bih rekao, da su te odluke imale veze sa pravom ili propisima. Postojale su i one odluke koje su donesene zbog ocitih pogresaka nasih tadasnjih uprava ili navijaca, ali i te takve odluke su donosene samo kada je u pitanju FK Sarajevo.
Eh sada, konkretan odgovor nakon ovog malog uvoda. Zato sto FK Sarajevo ima LOGISTIKU i MOTIV da se zali i da ne suti na sve ono sto se desavalo proteklih sezona. Zar od Slavije da se ocekuje (ili Leotara, Radnika itd.) da se bori za neku pravednost, kada jedva sportsku opremu osiguraju i klub je realno, jedan amaterski klub, koji nema snagu da se moze zaliti.
jer znaš i sam ,da poslije yebanja nema kajanja