viša
morala
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Kad legnete u krevet isti stefunnyMe wrote:E jbg sad vi,, ispade da sam kao sarkozi mal,, heheh,, upoznao djevojku koja je malo veca,, pa me interesuje misljenje djevojaka ???
Sto se onog u gacama tice,, zadovoljan
spreca wrote:Kad legnete u krevet isti stefunnyMe wrote:E jbg sad vi,, ispade da sam kao sarkozi mal,, heheh,, upoznao djevojku koja je malo veca,, pa me interesuje misljenje djevojaka ???
hana_montana wrote:spreca wrote:Kad legnete u krevet isti stefunnyMe wrote:E jbg sad vi,, ispade da sam kao sarkozi mal,, heheh,, upoznao djevojku koja je malo veca,, pa me interesuje misljenje djevojaka ???
pupak na pupak
Koji ces joj....ima ko hoceblooddrunk wrote:neki dan,posla đevojka da me poljubi..i ja joj se izmaknem ...i sad ni traga ni glasa od nje...sto?
♥ Julianna ♥ wrote:Kad vi počupate voskom dlake s ledja i prsa, onda ćemo o našim brKima pričati .
hahahahaa vala si upravu 100%spreca wrote:Koji ces joj....ima ko hoceblooddrunk wrote:neki dan,posla đevojka da me poljubi..i ja joj se izmaknem ...i sad ni traga ni glasa od nje...sto?
zahvalan wrote:♥ Julianna ♥ wrote:Kad vi počupate voskom dlake s ledja i prsa, onda ćemo o našim brKima pričati .
Gdje si vidjela LAVA bez grive ?
tech10 wrote:Kike Budalike

Ma meni nije jaranblooddrunk wrote:hahahahaa vala si upravu 100%spreca wrote:Koji ces joj....ima ko hoceblooddrunk wrote:neki dan,posla đevojka da me poljubi..i ja joj se izmaknem ...i sad ni traga ni glasa od nje...sto?![]()
samo mi bilo glupo nekako,jaranova sestra
al sta je tu je
![]()
Svako voće je zdravorumFo wrote:Evo jedno pitanje za dame, "zabranjeno voce"?
Probala, ne bih više.rumFo wrote:Evo jedno pitanje za dame, "zabranjeno voce"?
♥ Julianna ♥ wrote:Svako voće je zdravorumFo wrote:Evo jedno pitanje za dame, "zabranjeno voce"?
mouse, sta je rec?Mis mekinjas wrote:Probala, ne bih više.rumFo wrote:Evo jedno pitanje za dame, "zabranjeno voce"?![]()
Ništa.rumFo wrote:mouse, sta je rec?Mis mekinjas wrote:Probala, ne bih više.rumFo wrote:Evo jedno pitanje za dame, "zabranjeno voce"?![]()
Nije moj problem bio što je on oženjenGhost_Rider_XXX wrote:Hajd sad priznaj, ne možeš nam to radit' nije kolegijalno.
spreca wrote:Nije njegov problem sto mu je mali
jel "to"bio probleNMis mekinjas wrote:spreca wrote:Nije njegov problem sto mu je mali![]()
![]()
![]()
Dragi spreca![]()
![]()