Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Nokija

#851 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Nokija »

Ne govorim o upucavanju frajeru, nego o uspostavljanju nekog small takl-a. Ako me nikad u zivotu nije vidio ne moze znati kakav mi je karakter...Ali fol je u tome sto oni odjednom postanu jako arogantni...pa ako neces pricati kaze se fala i dovidjenja...a ne neka neumjesna ironija i sarkazam...govorim o "starijim" momcima...
silent_BoB

#852 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by silent_BoB »

hehehe ironija i sarkazam su odlike inteligentnih ljudi....i nema veze to sa odbijanjem...mislim da ti se nesvidjaju takvi tipovi i to je to :-) :roll:
Nokija

#853 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Nokija »

silent_BoB wrote:hehehe ironija i sarkazam su odlike inteligentnih ljudi....i nema veze to sa odbijanjem...mislim da ti se nesvidjaju takvi tipovi i to je to :-) :roll:
Ne kontam sta hoces da kazes? Da mi se ne svidjaju inteligentni tipovi? Ironicni komentari, pa i sarkasticni, mogu biti duhoviti. Ali ako im je jedini cilj da budu provokantni na neki skroz bez veze nacin onda je to vala...bezzzee.
Rijec je o uspostavljanju neke obicne konverzacija, ni o kakvom barenju. Ja sam preko 30 i oni su preko 30, pa valjda je u tim godinama moguce zapoceti nekakav neobavezan razgovor.
Nejse, ne kontate situaciju. Ipak hvala.
irac300

#854 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by irac300 »

Izvini, ali nisi navela (ili ja nisam vidio tj. razumio) je l' to pitaš na osnovu iskustva s jednim muškarcem od 30+ ili si imala više takvih iskustava???
Mislim da se tu ne može generalizovati, ipak smo mi svi individualne osobe. A opet..možda si samo takve ''sreće'' pa si naletila na arogantne. :D
ortodont

#855 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ortodont »

Nokija wrote:Pozdrav!

Sorry ako je pitanje vec bilo postavljeno:-(
Naime, primjetila sam da su nasi momci (od 30 pa na dalje) jako zatvoreni, da ne kazem stidni. I kad im se cura prva obrati, pristojno i suptilno, oni su najcesce arogantni i odbojni. A znam recimo da nisu upareni. A i cura koja im se obraca nije lose. Naprotiv, bas zgodna.
Je li to nesigurnost? Pa i ta cura je nesigurna!!!!
Prosvjetite me. Hvala!
Zar je nemoguće zamisliti da je neko stidan, ima i takvih, pa i sa toliko godina, ne bih to povezao sa ovom "he's just not that into you" floskulom. A i sama si rekla, to je small talk, dakle, ne zna te i ne može odmah tako brzo donijeti zaključke o tebi.
Nemam toliko godina, ali jesam stidan, zapravo to i nije prava riječ, imam zid i distancu prema nepoznatim osobama, a to se vrlo lahko razbija opuštenim razgovorom i upoznavanjem osobe, ovo kod tebe je vjerovatno samo bezobrazluk dotičnih, nesigurnost svakako postoji.
Nokija

#856 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Nokija »

irac300 wrote:Izvini, ali nisi navela (ili ja nisam vidio tj. razumio) je l' to pitaš na osnovu iskustva s jednim muškarcem od 30+ ili si imala više takvih iskustava???
Mislim da se tu ne može generalizovati, ipak smo mi svi individualne osobe. A opet..možda si samo takve ''sreće'' pa si naletila na arogantne. :D
Slazem se, nisam ni ja ljubitelj geberalizacije. Ali u posljednje vrijeme su mi se desile tako neke cudne situacije, ono totalno neprimjerene. To me navelo na razmisljanje, kao da se nezire neki blagi trend :D
Nokija

#857 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Nokija »

ortodont wrote:

Naime, primjetila sam da su nasi momci (od 30 pa na dalje) jako zatvoreni, da ne kazem stidni. I kad im se cura prva obrati, pristojno i suptilno, oni su najcesce arogantni i odbojni. A znam recimo da nisu upareni. A i cura koja im se obraca nije lose. Naprotiv, bas zgodna.
Prosvjetite me. Hvala!
Zar je nemoguće zamisliti da je neko stidan, ima i takvih, pa i sa toliko godina, ne bih to povezao sa ovom "he's just not that into you" floskulom. A i sama si rekla, to je small talk, dakle, ne zna te i ne može odmah tako brzo donijeti zaključke o tebi.
Nemam toliko godina, ali jesam stidan, zapravo to i nije prava riječ, imam zid i distancu prema nepoznatim osobama, a to se vrlo lahko razbija opuštenim razgovorom i upoznavanjem osobe, ovo kod tebe je vjerovatno samo bezobrazluk dotičnih, nesigurnost svakako postoji.
Ma naravno. Sta vise, cesto su mi ti stidljiviji ljudi simpaticniji od onih nasilno otvorenih i raspolozenih. Ali to se desavalo u situacijama u kojima se vec povrsno poznajemo, tipa kurs jezika...
Hamo_copa_pitu

#858 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Hamo_copa_pitu »

Prosvjetite me. Hvala!
Misle da ih zajebavate.
altgr

#859 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by altgr »

Zasto muske (vecinu) privlace vise plavuse nego ostale djevojke? :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#860 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Velkoski »

nije tacno
Hamo_copa_pitu

#861 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Hamo_copa_pitu »

leet wrote:nije tacno
Slazem se, nije bitno kakva je, bitno da je zensko :-) :-)
Pitarrr82

#862 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Pitarrr82 »

altgr wrote:Zasto muske (vecinu) privlace vise plavuse nego ostale djevojke? :lol:

Ko te slagao? :mrgreen:
spreca

#863 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by spreca »

altgr wrote:Zasto muske (vecinu) privlace vise plavuse nego ostale djevojke? :lol:
Onda ja imam problema :? ............mene i mrkulje privlace :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
delina

#864 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by delina »

Pitanje: Ako ste u vezi ili braku, a imate seksualne maštarije o o drugoj osobi, smatrate li da je to prevara?
Salah ad-Din

#865 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Salah ad-Din »

delina wrote:Pitanje: Ako ste u vezi ili braku, a imate seksualne maštarije o o drugoj osobi, smatrate li da je to prevara?
Naravno da ne :)
Sve dok ostaje na mastanju, nije problem. :D
hamalalija

#866 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

delina wrote:Pitanje: Ako ste u vezi ili braku, a imate seksualne maštarije o o drugoj osobi, smatrate li da je to prevara?
Sve dok ne dodje do izmjene tjelisnih tekucina nije prevara.
irac300

#867 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by irac300 »

Ako ćemo se držati te logike, onda mi (ljudi uopšte) nismo samo preljubnici nego i ubice, heroji...Ma šta nam god kroz glavu prođe u mašti. :D
silent_BoB

#868 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by silent_BoB »

samo u masti jesi ....mozda je vrijeme da se okrene novi list kad je vec tako
salle_eh1986

#869 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by salle_eh1986 »

crnke su zakon :D
za ozbilju naravno, za brmmm može i plavuša :D
Henry Chinaski

#870 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Ne znam za statistiku ali što se mene tiče, plavke nemaju nikakvu prednost.
Henry Chinaski

#871 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Ako si sa mnom u vezi, onda je prevara. Ako maštaš o meni, onda nije... :mrgreen:
goran8

#872 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by goran8 »

Henry Chinaski wrote:
Ako si sa mnom u vezi, onda je prevara. Ako maštaš o meni, onda nije... :mrgreen:
Zasto bi netko mastao o tebi ako je vec s tobom?
Henry Chinaski

#873 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

goran8 wrote:
Henry Chinaski wrote:
Zasto bi netko mastao o tebi ako je vec s tobom?
Procitaj ponovo njeno pitanje pa moj odgovor... :wink:
Hamo_copa_pitu

#874 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Hamo_copa_pitu »

Henry Chinaski wrote:
Pa tvoj odgovor ima dva lica.

Razjasni ljudima sta hoces reci.
irac300

#875 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by irac300 »

Ludilo za plavušama je danas više urbani mit nego istina. Popularnost plavuša je bila više izraženija ranije, kada je plava kosa bila rijetkost (era Marilyn Monroe), od tada je počeo nagli porast plavuša u svijetu. Danas je skroz druga slika, više su u modi tamnopute ljepotice, dovoljno je gledati popularnost latinoamerikanki. Tako da po opštem muškom mišljenu, crnke i brinete su u velikoj prednosti.
Locked