Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Nokija
#851 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne govorim o upucavanju frajeru, nego o uspostavljanju nekog small takl-a. Ako me nikad u zivotu nije vidio ne moze znati kakav mi je karakter...Ali fol je u tome sto oni odjednom postanu jako arogantni...pa ako neces pricati kaze se fala i dovidjenja...a ne neka neumjesna ironija i sarkazam...govorim o "starijim" momcima...
- silent_BoB
#852 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hehehe ironija i sarkazam su odlike inteligentnih ljudi....i nema veze to sa odbijanjem...mislim da ti se nesvidjaju takvi tipovi i to je to

-
Nokija
#853 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne kontam sta hoces da kazes? Da mi se ne svidjaju inteligentni tipovi? Ironicni komentari, pa i sarkasticni, mogu biti duhoviti. Ali ako im je jedini cilj da budu provokantni na neki skroz bez veze nacin onda je to vala...bezzzee.silent_BoB wrote:hehehe ironija i sarkazam su odlike inteligentnih ljudi....i nema veze to sa odbijanjem...mislim da ti se nesvidjaju takvi tipovi i to je to![]()
Rijec je o uspostavljanju neke obicne konverzacija, ni o kakvom barenju. Ja sam preko 30 i oni su preko 30, pa valjda je u tim godinama moguce zapoceti nekakav neobavezan razgovor.
Nejse, ne kontate situaciju. Ipak hvala.
- irac300
#854 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Izvini, ali nisi navela (ili ja nisam vidio tj. razumio) je l' to pitaš na osnovu iskustva s jednim muškarcem od 30+ ili si imala više takvih iskustava???
Mislim da se tu ne može generalizovati, ipak smo mi svi individualne osobe. A opet..možda si samo takve ''sreće'' pa si naletila na arogantne.
Mislim da se tu ne može generalizovati, ipak smo mi svi individualne osobe. A opet..možda si samo takve ''sreće'' pa si naletila na arogantne.
- ortodont
#855 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zar je nemoguće zamisliti da je neko stidan, ima i takvih, pa i sa toliko godina, ne bih to povezao sa ovom "he's just not that into you" floskulom. A i sama si rekla, to je small talk, dakle, ne zna te i ne može odmah tako brzo donijeti zaključke o tebi.Nokija wrote:Pozdrav!
Sorry ako je pitanje vec bilo postavljeno:-(
Naime, primjetila sam da su nasi momci (od 30 pa na dalje) jako zatvoreni, da ne kazem stidni. I kad im se cura prva obrati, pristojno i suptilno, oni su najcesce arogantni i odbojni. A znam recimo da nisu upareni. A i cura koja im se obraca nije lose. Naprotiv, bas zgodna.
Je li to nesigurnost? Pa i ta cura je nesigurna!!!!
Prosvjetite me. Hvala!
Nemam toliko godina, ali jesam stidan, zapravo to i nije prava riječ, imam zid i distancu prema nepoznatim osobama, a to se vrlo lahko razbija opuštenim razgovorom i upoznavanjem osobe, ovo kod tebe je vjerovatno samo bezobrazluk dotičnih, nesigurnost svakako postoji.
-
Nokija
#856 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Slazem se, nisam ni ja ljubitelj geberalizacije. Ali u posljednje vrijeme su mi se desile tako neke cudne situacije, ono totalno neprimjerene. To me navelo na razmisljanje, kao da se nezire neki blagi trendirac300 wrote:Izvini, ali nisi navela (ili ja nisam vidio tj. razumio) je l' to pitaš na osnovu iskustva s jednim muškarcem od 30+ ili si imala više takvih iskustava???
-
Nokija
#857 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma naravno. Sta vise, cesto su mi ti stidljiviji ljudi simpaticniji od onih nasilno otvorenih i raspolozenih. Ali to se desavalo u situacijama u kojima se vec povrsno poznajemo, tipa kurs jezika...ortodont wrote:Zar je nemoguće zamisliti da je neko stidan, ima i takvih, pa i sa toliko godina, ne bih to povezao sa ovom "he's just not that into you" floskulom. A i sama si rekla, to je small talk, dakle, ne zna te i ne može odmah tako brzo donijeti zaključke o tebi.Nokija wrote:Pozdrav!
Naime, primjetila sam da su nasi momci (od 30 pa na dalje) jako zatvoreni, da ne kazem stidni. I kad im se cura prva obrati, pristojno i suptilno, oni su najcesce arogantni i odbojni. A znam recimo da nisu upareni. A i cura koja im se obraca nije lose. Naprotiv, bas zgodna.
Prosvjetite me. Hvala!
Nemam toliko godina, ali jesam stidan, zapravo to i nije prava riječ, imam zid i distancu prema nepoznatim osobama, a to se vrlo lahko razbija opuštenim razgovorom i upoznavanjem osobe, ovo kod tebe je vjerovatno samo bezobrazluk dotičnih, nesigurnost svakako postoji.
- Hamo_copa_pitu
#858 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Misle da ih zajebavate.Nokija wrote:Pozdrav!
Prosvjetite me. Hvala!
- altgr
#859 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zasto muske (vecinu) privlace vise plavuse nego ostale djevojke? 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Hamo_copa_pitu
#861 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Slazem se, nije bitno kakva je, bitno da je zenskoleet wrote:nije tacno
- Pitarrr82
#862 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
altgr wrote:Zasto muske (vecinu) privlace vise plavuse nego ostale djevojke?
Ko te slagao?
- spreca
#863 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Onda ja imam problemaaltgr wrote:Zasto muske (vecinu) privlace vise plavuse nego ostale djevojke?
-
delina
#864 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pitanje: Ako ste u vezi ili braku, a imate seksualne maštarije o o drugoj osobi, smatrate li da je to prevara?
- Salah ad-Din
#865 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Naravno da nedelina wrote:Pitanje: Ako ste u vezi ili braku, a imate seksualne maštarije o o drugoj osobi, smatrate li da je to prevara?
Sve dok ostaje na mastanju, nije problem.
- hamalalija
#866 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sve dok ne dodje do izmjene tjelisnih tekucina nije prevara.delina wrote:Pitanje: Ako ste u vezi ili braku, a imate seksualne maštarije o o drugoj osobi, smatrate li da je to prevara?
- irac300
#867 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ako ćemo se držati te logike, onda mi (ljudi uopšte) nismo samo preljubnici nego i ubice, heroji...Ma šta nam god kroz glavu prođe u mašti.delina wrote:Pitanje: Ako ste u vezi ili braku, a imate seksualne maštarije o o drugoj osobi, smatrate li da je to prevara?
- silent_BoB
#868 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
samo u masti jesi ....mozda je vrijeme da se okrene novi list kad je vec takodelina wrote:Pitanje: Ako ste u vezi ili braku, a imate seksualne maštarije o o drugoj osobi, smatrate li da je to prevara?
-
salle_eh1986
#869 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
crnke su zakonaltgr wrote:Zasto muske (vecinu) privlace vise plavuse nego ostale djevojke?
za ozbilju naravno, za brmmm može i plavuša
- Henry Chinaski
#870 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne znam za statistiku ali što se mene tiče, plavke nemaju nikakvu prednost.altgr wrote:Zasto muske (vecinu) privlace vise plavuse nego ostale djevojke?
- Henry Chinaski
#871 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ako si sa mnom u vezi, onda je prevara. Ako maštaš o meni, onda nije...delina wrote:Pitanje: Ako ste u vezi ili braku, a imate seksualne maštarije o o drugoj osobi, smatrate li da je to prevara?
-
goran8
#872 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zasto bi netko mastao o tebi ako je vec s tobom?Henry Chinaski wrote:Ako si sa mnom u vezi, onda je prevara. Ako maštaš o meni, onda nije...delina wrote:Pitanje: Ako ste u vezi ili braku, a imate seksualne maštarije o o drugoj osobi, smatrate li da je to prevara?
- Henry Chinaski
#873 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Procitaj ponovo njeno pitanje pa moj odgovor...goran8 wrote:Zasto bi netko mastao o tebi ako je vec s tobom?Henry Chinaski wrote:Ako si sa mnom u vezi, onda je prevara. Ako maštaš o meni, onda nije...delina wrote:Pitanje: Ako ste u vezi ili braku, a imate seksualne maštarije o o drugoj osobi, smatrate li da je to prevara?
- Hamo_copa_pitu
#874 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa tvoj odgovor ima dva lica.Henry Chinaski wrote:Ako si sa mnom u vezi, onda je prevara. Ako maštaš o meni, onda nije...delina wrote:Pitanje: Ako ste u vezi ili braku, a imate seksualne maštarije o o drugoj osobi, smatrate li da je to prevara?
Razjasni ljudima sta hoces reci.
- irac300
#875 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ludilo za plavušama je danas više urbani mit nego istina. Popularnost plavuša je bila više izraženija ranije, kada je plava kosa bila rijetkost (era Marilyn Monroe), od tada je počeo nagli porast plavuša u svijetu. Danas je skroz druga slika, više su u modi tamnopute ljepotice, dovoljno je gledati popularnost latinoamerikanki. Tako da po opštem muškom mišljenu, crnke i brinete su u velikoj prednosti.