Upoznajte Tuzlu :)
-
sumirprimus
#851 Re: Upoznajte Tuzlu :)
bjez ba,nema sanse...
oni kolaci u plasticnim pakovanjima...samo plasticno pakovanje ga sjebe...
oni kolaci u plasticnim pakovanjima...samo plasticno pakovanje ga sjebe...
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#852 Re: Upoznajte Tuzlu :)
da ti iskreno kazem, ne kupujem nikad kolace. Kupovne kolace sam jela 'u gostima' i mogu reci da me nikad nisu odusevili.Ivo Lola wrote:to su kolaci koje proizvodi neka firma Manja iz banja luke cini mi seplain vanilla wrote:
kolac iz Binga bolji od Sacirove finske torte na primjer?
mozes ih uzet u raznim marketima
garantovano bolji od svake slasticarne u tuzli...
jesu i poskupi al probaj pa sudi
preporucujem orange tortu
Ako imam neke goste, pa odemo do grada na kafu, pa bi negdje i na kolace, samo tad me zanimaju slasticarne.
- Ivo Lola
#853 Re: Upoznajte Tuzlu :)
i ja nisam odusevljen tim kupovnim...
al ovi iz Manje su druga prica
orange torta , i vocne kocke (bijeli kolac sa crvenim vocnim zeleom preko...)
probajte pa javite
al ovi iz Manje su druga prica
orange torta , i vocne kocke (bijeli kolac sa crvenim vocnim zeleom preko...)
probajte pa javite
- KB9
#854 Re: Upoznajte Tuzlu :)
nesto nikad da se raspitam pa mi sad naumpade, na sickom ona voda sto ima preko puta binga fakticki, stalno red ljudi ima cekaju da naspu, sto maksuz dolaze po tu vodu? ljekovita zbog neceg kao ili? 
- Laertes
#855 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Navodno razbija kamenje u žuči, bubrezima,...KB9 wrote:nesto nikad da se raspitam pa mi sad naumpade, na sickom ona voda sto ima preko puta binga fakticki, stalno red ljudi ima cekaju da naspu, sto maksuz dolaze po tu vodu? ljekovita zbog neceg kao ili?
- friskyoreo
#856 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Veceras cini mi se prva nesreca na novoj dionici. Autobus centrotransa na novom kruznom kod TE pichio po pola puta, nije skontao da je tu kruzni, i nasukao se na onaj krug. Nadam se da nije bilo ozlijedjenih.
Elem, htjedoh reci, taj kruzni je ciganluk zivi. Ono su sfuserili nevjerovatno.
- spreca
#857 Re: Upoznajte Tuzlu :)
svasta.....pa nisu kruzni smontirali pola sata do autobusa......mozda malo bio odlutofriskyoreo wrote:Veceras cini mi se prva nesreca na novoj dionici. Autobus centrotransa na novom kruznom kod TE pichio po pola puta, nije skontao da je tu kruzni, i nasukao se na onaj krug. Nadam se da nije bilo ozlijedjenih.
- friskyoreo
#858 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Bila je magla, a vozac vjerovatno nije obracao paznju na znakove i ogranicenja, nije vidio da su napravili to.spreca wrote:svasta.....pa nisu kruzni smontirali pola sata do autobusa......mozda malo bio odlutofriskyoreo wrote:Veceras cini mi se prva nesreca na novoj dionici. Autobus centrotransa na novom kruznom kod TE pichio po pola puta, nije skontao da je tu kruzni, i nasukao se na onaj krug. Nadam se da nije bilo ozlijedjenih.
- spreca
#859 Re: Upoznajte Tuzlu :)
mozda mu je i prvi put da vozi tu dionicu...ali ipak kako kazes imaju znakovi na koje nije obraco paznju....a mozda ima i problema sa vidomfriskyoreo wrote:Bila je magla, a vozac vjerovatno nije obracao paznju na znakove i ogranicenja, nije vidio da su napravili to.spreca wrote:svasta.....pa nisu kruzni smontirali pola sata do autobusa......mozda malo bio odlutofriskyoreo wrote:Veceras cini mi se prva nesreca na novoj dionici. Autobus centrotransa na novom kruznom kod TE pichio po pola puta, nije skontao da je tu kruzni, i nasukao se na onaj krug. Nadam se da nije bilo ozlijedjenih.
- Laertes
#860 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Al' da je fuš, fuš je. I to ne samo što je pola ostalo ravno zbog imovinsko-pravnih stvari, nego i ovu drugu polovinu k'o da je pravio osnovac sa 2- iz geometrije. A na sredini kružnog je rupa, ništa nije ni pokušano da se sredi. Jbg, zima došla...friskyoreo wrote:Bila je magla, a vozac vjerovatno nije obracao paznju na znakove i ogranicenja, nije vidio da su napravili to.spreca wrote:svasta.....pa nisu kruzni smontirali pola sata do autobusa......mozda malo bio odlutofriskyoreo wrote:Veceras cini mi se prva nesreca na novoj dionici. Autobus centrotransa na novom kruznom kod TE pichio po pola puta, nije skontao da je tu kruzni, i nasukao se na onaj krug. Nadam se da nije bilo ozlijedjenih.
- KB9
#861 Re: Upoznajte Tuzlu :)
dobit ce nogu taj mutavi vozac i zivot ide dalje, bas kako i treba
-
Tyke
#862 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Sve bih dao za tu vodu sad, ako kamen u bubregu razbija.Laertes wrote:Navodno razbija kamenje u žuči, bubrezima,...KB9 wrote:nesto nikad da se raspitam pa mi sad naumpade, na sickom ona voda sto ima preko puta binga fakticki, stalno red ljudi ima cekaju da naspu, sto maksuz dolaze po tu vodu? ljekovita zbog neceg kao ili?
- skvo
#863 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Zar vas nije strah pit tu vodu sto razbija kamen u bubregu? Kontam da komadici kamena mogu zacepiti kanale i izazvati vece bolove ...
- escobar__
#864 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Nisu sfušerili, nisu ga uopšte završili. Taj polukružni tok je slika i prilika sramnog stanja po pitanju imovinsko-pravnih odnosa u državi ali i pokazatelj do koje mjere mogu ići laži nadležnih kad je u pitanju javna izgradnja jer rekoše kad se dionica krenula raditi da su svi problemi riješeni i da ćemo dobit moderan ulaz u grad kroz par mjeseci... Prođoše od tada godine, Tuzla još nema kompletiran zapadni ulaz u grad, a neće ga imat vjerovatno do samih izbora.friskyoreo wrote:Veceras cini mi se prva nesreca na novoj dionici. Autobus centrotransa na novom kruznom kod TE pichio po pola puta, nije skontao da je tu kruzni, i nasukao se na onaj krug. Nadam se da nije bilo ozlijedjenih.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#865 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Gledam danas idejne nacrte za izgradnju Kampusa. I sve se pitam kakva je ono rijeka, da nije Solina nadosla 
- spreca
#866 Re: Upoznajte Tuzlu :)
ako zacepi osjecemoskvo wrote:Zar vas nije strah pit tu vodu sto razbija kamen u bubregu? Kontam da komadici kamena mogu zacepiti kanale i izazvati vece bolove ...
- skvo
#867 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Ma onako ja pitam. Ja sam problem sa bubregom imala jednom i rece doktor "haman si imala kamen a sad vise nemas"spreca wrote:ako zacepi osjecemoskvo wrote:Zar vas nije strah pit tu vodu sto razbija kamen u bubregu? Kontam da komadici kamena mogu zacepiti kanale i izazvati vece bolove ...![]()
![]()
........zato se i razbija da lakse prodje kroz mokracni kanal.....to rade i u bolnicama
- spreca
#868 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Lahko je vama......nasu bolest treba dobro pijukat da izadje kamenchicskvo wrote:Ma onako ja pitam. Ja sam problem sa bubregom imala jednom i rece doktor "haman si imala kamen a sad vise nemas"spreca wrote:ako zacepi osjecemoskvo wrote:Zar vas nije strah pit tu vodu sto razbija kamen u bubregu? Kontam da komadici kamena mogu zacepiti kanale i izazvati vece bolove ...![]()
![]()
........zato se i razbija da lakse prodje kroz mokracni kanal.....to rade i u bolnicama
-
sumirprimus
#869 Re: Upoznajte Tuzlu :)
sinoc se odrza projekcija dokumentarca rock n war ,u bkc.u..
vece posveceno frenkiju...
malo je reci
vece posveceno frenkiju...
malo je reci
-
Tyke
#870 Re: Upoznajte Tuzlu :)
To i meni prodje kroz glavu, lahko je njima.spreca wrote:Lahko je vama......nasu bolest treba dobro pijukat da izadje kamenchicskvo wrote: Ma onako ja pitam. Ja sam problem sa bubregom imala jednom i rece doktor "haman si imala kamen a sad vise nemas"![]()
![]()
Vidicemo valjal ga razbijati ili ce izletiti glatko, nek mi je Bog na pomoci.
A po pitanju one makete novog kampusa, zar nisu nesto realnije mogli sklepati, onakav kamput nigdje u Evropi nema jbt, a ionako jedva ceka neko da nam donira te silne milione.
- spreca
#871 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Nadji kakvu nek ti malo poflauta...mozda izadjeTyke wrote:To i meni prodje kroz glavu, lahko je njima.spreca wrote:Lahko je vama......nasu bolest treba dobro pijukat da izadje kamenchicskvo wrote: Ma onako ja pitam. Ja sam problem sa bubregom imala jednom i rece doktor "haman si imala kamen a sad vise nemas"![]()
![]()
![]()
Vidicemo valjal ga razbijati ili ce izletiti glatko, nek mi je Bog na pomoci.
A po pitanju one makete novog kampusa, zar nisu nesto realnije mogli sklepati, onakav kamput nigdje u Evropi nema jbt, a ionako jedva ceka neko da nam donira te silne milione.
-
Tyke
#872 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Razvijati? Njegovati ga da bude veJikiii
Ma znam, aBd cim dodjem u Tz idem uraditi UZ pa cu znati na cemu sam, jedino me brine cijena razbijanja, kazu da je oko 900KM lasersko, mogo sam ogradu u dvoristu uraditi komotno jbt
Ma znam, aBd cim dodjem u Tz idem uraditi UZ pa cu znati na cemu sam, jedino me brine cijena razbijanja, kazu da je oko 900KM lasersko, mogo sam ogradu u dvoristu uraditi komotno jbt
-
sumirprimus
#873 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Tuga brate...
Nekad davno u dalekoj galaksiji nista nijje bilo vazno...
Sad je sve vazno.nazalost...
S velikim H....
Bogte kad osjetis da odumires...i odumiru sjecanja i ljudi oko tebe ideje .....
Junacka. Se pjesma ori..
Nekad davno u dalekoj galaksiji nista nijje bilo vazno...
Sad je sve vazno.nazalost...
S velikim H....
Bogte kad osjetis da odumires...i odumiru sjecanja i ljudi oko tebe ideje .....
Junacka. Se pjesma ori..
-
sumirprimus
#874 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Bog te mazo da ne kajem hebo..zajevabam sarajlije.lepinom a somun je i kod nas bio i u vrijeme ndh..kamol sad...idodjes i kupis siptinu lepinu...
Nidjeveze...kontas...
Nidjeveze...kontas...
-
sumirprimus
#875 Re: Upoznajte Tuzlu :)
Za kamen u bubrezima preporucam caj iz leskovac..m20 marona...