Zlatan Ibrahimović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SaNsEo
#851 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
sta mislis dali bi ovo mogla biti psiholoska igra kojom ga zeli malo omeksati ako mozda sljedece ljeto bude htio da ga dovede u Arsenal ...
nebi me iznenadilo da Ibra i Englesku ligu proba prije nego okonca karijeru ....
i Peter Schmaikel je izjavio da je Ibra kao rodzen za MU jer ga podjesjeca na Cantonu...
nebi me iznenadilo da Ibra i Englesku ligu proba prije nego okonca karijeru ....
i Peter Schmaikel je izjavio da je Ibra kao rodzen za MU jer ga podjesjeca na Cantonu...
- fidoremilienko
- Šveđanin
#853 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
fidoremilienko wrote:
Biiiilo.
Joj adidas trenerki, pravi šveCki juggar.
- jethro
#854 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Sigurno da bi Ibru mnogi rado vidjeli u Engleskoj, ali mislim da je ovo ipak jos jedna u nizu iskrenih pohvala na Ibrin racun zadnjih dana..SaNsEo wrote:sta mislis dali bi ovo mogla biti psiholoska igra kojom ga zeli malo omeksati ako mozda sljedece ljeto bude htio da ga dovede u Arsenal ...
Jean-Pierre Papin believes that Zlatan Ibrahimovic’s recent form could earn him the Ballon d’Or. Since Wednesday, he’s put a lot of pressure on the others,” Papin said. “For me, it will not be Messi’s year because he hasn’t played enough matches or won enough titles. The three others are taking part in the playoffs for the World Cup. Those two matches could make the difference
Dino Zoff - Former Italy international Dino Zoff also feels that Ibrahimovic could be officially recognised as the best player in the world in January if he continues to perform in the same manner.
“His strength is that he scores goals that no one else can score,” he told L’Equipe.
Franz Beckenbauer - Not only does he score a lot of goals, but as well as that they’re all of incredible beauty,” he told L’Equipe. “He’s among the three best forwards in the world -- that’s indisputable. Could he create a big surprise in the race for the Ballon d’Or? Who knows. He will not have stolen it. But I think all the same, that Ribery is the big favourite.
- una_bo
#855 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
http://www.klix.ba/vijesti/bih/dres-zla ... /131031150
Hajde nek se sjetio da pošalje onom bolesnom dječaku dres..
-
Mustang1
#856 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Ma nije to on poslao .. To je njegov klon gdje ce on to uraditi 
- respo
#857 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
draga jessica alba
hocu da s tobom na kafu ispuni mi zelju
hocu da s tobom na kafu ispuni mi zelju
- IcedMFEarth
#858 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Hahah
Skoro sam vidio negdje, mislim da je u Americi (gdje drugo
) Momak isto smrtno bolestan, i želja mu je da mu Cameron Diaz po*uši. Roditelji pokušali nagovoriti i naravno ostali ogorčeni što je odbila.
Skoro sam vidio negdje, mislim da je u Americi (gdje drugo
- limeni
#859 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
kaze nema vremena da posjeti malog ali ima da baci koju sa djokovicem..kita od covjeka, iako je igracina.una_bo wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/dres-zla ... /131031150
-
smijesni_ste
#860 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Isto sam i ja odmah pomislio kad vidjeh ono, ali eto valjda on najbolje zna može li ili ne može doći...njemu na čast kako god.. 
- BHF_Manijak
#861 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Jebi ga, masters je u Parizu, sto mu je "pred nosom".
-
Ripicipi
#862 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
limeni wrote:kaze nema vremena da posjeti malog ali ima da baci koju sa djokovicem..kita od covjeka, iako je igracina.una_bo wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/dres-zla ... /131031150
-
smijesni_ste
#863 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Još nije igrao u petak za PSG, a danas pratio tenis 2 sata ili koliko je već trajalo...realno kad se sve sabere i oduzme mogao je posjetiti malog koliko god obaveza imao, ali eto on zna valjda kao što rekoh...
- KPNCTNJAH
#864 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
I sta da je posjetio Hajrudina, pa to objave svi mediji u Europi... onda bi svaki dan neko trazio da ga upozna... i kako da njih odbije, zasto je jedan djecak vazniji od nekog drugog... mogao je da nista ne uradi, napravio je onaj video i poslao mu dresove... sta da je Hajrudin htio upoznati Messija ili Ronalda ? Da li bi oni dosli ? Ne znam zasto na Ibrahimovica gledate kao na Bosanca, kad on to nije. Mislim da je uradio dovoljno, nije morao ni ovoliko...
-
bosn.om
#865 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Sponzorska (ugovorna) obaveza. On je proizvod vrijedan nekoliko stotina miliona danas, ne moze on bez pitanja ni u wc, neki to nikako ne mogu da shvate. Ne pominjite kako su BH reprezentativci mogli, cinjenica je da nema nijedan da ima i blizu toliko obaveza kao Ibrahimovic. Nije igrao s PSG-om radi povrede, ali ima obavezu da radi s medikalnim osobljem kluba da bi se na vrijeme vratio, pred klubom su bitne stvari. Kazu neki novinari u Francuskoj da je trebao doci nakon Benfica-e, ali mu je klub direktno zabranio. Pustite covjeka na miru, k'o da je nekom nesto duzan, jbg.smijesni_ste wrote:Još nije igrao u petak za PSG, a danas pratio tenis 2 sata ili koliko je već trajalo...realno kad se sve sabere i oduzme mogao je posjetiti malog koliko god obaveza imao, ali eto on zna valjda kao što rekoh...
- BHF_Manijak
#866 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Mislim isto kao i Kristijan. Nama je golemo sto nije dosao, jer se radi ipak o nasem djetetu, malom Hajrudinu, ali skontajte samo koliko poziva i slicnih apela Zlatan dobije! Od Amerike do Azije! Treba i njega razumiti.
Da je neki lokalni kokosar u pitanju, ono dijete ima zelju da upozna, lupam sad fakat, Mesu Bazdarevica, pa hajde ok, ali Zlatan je planetarna zvijezda, ta prica bi bila interesantna cijelom svijetu, medijska pompa bi bila ogromna, a onda jos na to i milijardu istih zahtjeva za "nekog tamo bolesnog djecaka, kojem je posljednja zelja da vidi Zlatana".
Da je neki lokalni kokosar u pitanju, ono dijete ima zelju da upozna, lupam sad fakat, Mesu Bazdarevica, pa hajde ok, ali Zlatan je planetarna zvijezda, ta prica bi bila interesantna cijelom svijetu, medijska pompa bi bila ogromna, a onda jos na to i milijardu istih zahtjeva za "nekog tamo bolesnog djecaka, kojem je posljednja zelja da vidi Zlatana".
-
smijesni_ste
#867 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Šta ste se upalili ko kutnjaci...čuj pustite ga na miru..pa nije on forumaš koejg gnjavimo stalno na forumu pa da se žali
....samo kažem da je mogao nešto više uraditi od poklanjanja dresa...čuj nema vremena, a danas preko 2 sata gledao tenis i onda poslije toga se zajebavao sa Djokovićem na terenu...
Ako vrijedi milione i ima obaveza ne znači da nema slobodno nikad....svašta
Ako vrijedi milione i ima obaveza ne znači da nema slobodno nikad....svašta
-
bosn.om
#868 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Kao sto rekoh vec, da se ne ponavljamo i vrtimo u krug dzaba.
- uglavnomja
#869 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
realno, osim varijante da ima privatni avion, za 2 sata je mogao stici od kuce i sjesti u avion (lupam da mu treba sat do aerodroma, ali to je minimum u velikim gradovima, aerodromi su izvan gradskog podrucja, i jos treba sat prije lata doci.smijesni_ste wrote:Još nije igrao u petak za PSG, a danas pratio tenis 2 sata ili koliko je već trajalo...realno kad se sve sabere i oduzme mogao je posjetiti malog koliko god obaveza imao, ali eto on zna valjda kao što rekoh...
let traje najmanje 4-5 sati, sa presjedanjem, iskrcavanje jos pola sata, i to bez cekanja prtljaga, pa voznja do tog sela jos cca sat ... i jos sve to isto za nazad, plus boravak tamo ... min 8,5 sati u jednom smjeru, i jos toliko nazad, i to prema redu letenja ... znaci 2 dana, i to smaranja po avionima i u prevozu.
-
smijesni_ste
#870 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Nisam mislio bukvalno u ta 2 'teniska' sata da ga je mogao posjetiti
....poenta je da nije tačno da je zauzet 24/7 i da se moglo nešto smisliti...ne kažem da nije i ovo super u vezi sa dresom, ali eto
Bezveze mi sad da editujem vlastite postove
....stoga da se ne bi vrtjeli u krug kao što reče neko, nećemo više o tome
Bezveze mi sad da editujem vlastite postove
-
SSemir
#871 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
bosn.om wrote:Sponzorska (ugovorna) obaveza. On je proizvod vrijedan nekoliko stotina miliona danas, ne moze on bez pitanja ni u wc, neki to nikako ne mogu da shvate. Ne pominjite kako su BH reprezentativci mogli, cinjenica je da nema nijedan da ima i blizu toliko obaveza kao Ibrahimovic. Nije igrao s PSG-om radi povrede, ali ima obavezu da radi s medikalnim osobljem kluba da bi se na vrijeme vratio, pred klubom su bitne stvari. Kazu neki novinari u Francuskoj da je trebao doci nakon Benfica-e, ali mu je klub direktno zabranio. Pustite covjeka na miru, k'o da je nekom nesto duzan, jbg.smijesni_ste wrote:Još nije igrao u petak za PSG, a danas pratio tenis 2 sata ili koliko je već trajalo...realno kad se sve sabere i oduzme mogao je posjetiti malog koliko god obaveza imao, ali eto on zna valjda kao što rekoh...
-
smijesni_ste
#872 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Dotični je i DANAS na tenisu pa je više nego očigledno da je dobio slobodan vikend....
Eto, morao sam, halalite..
Eto, morao sam, halalite..
-
bosn.om
#873 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Aha, bas je poznat kao ogromni ljubitelj tenisa, nijedan turnir ne propusta...
Uglavnom, dzaba razgovarati, kao da ste juce otkrili da se profesionalni zivot fudbalera sastoji velikim dijelom aktivnostima koje nemaju direktnu vezu s fudbalom. Zna se kad im je odmor, izmedju toga slobodnog vremena nemaju, pa cak ne ni kad su povrijedjeni, i za svaki pokret moraju traziti dopust i aktiviranje osiguranja. Pricamo ovdje o ljudima ciji ugovori vrijede desetine miliona eura, kojima poslodavac isplacuje 30m eura bruto plate sa svim socijalnim dadzbinama godisnje, svaka povreda kosta osiguravajuca drustva desetine/stotine hiljada eura ovisno o trajanju radne nesposnosbnosti, pa blisko medikalno nadgledanje, redovni testovi, doping kontrole, treninzi, sponzorske i medijske obaveze po naredjenju kluba ili licnom ugovoru, gdje vi tacno mislite da jedan tako vrijedan proizvod ima prostora za svoje ja u tom svemu? Kad potpisuju ugovor, mogu sebi osloboditi nesto dana za obaveze vezane za licne sponzore i to je sve, ostalo ne mogu nigdje bez klupske dozvole. Sad, zavisi od klubova, neki pustaju, neki ne, ali PSG ovih dana je postao profesionalna masina gdje nema mjesta za zezanciju.
Ne branim nikoga, briga me za Ibrahimovica, ali treba se uputiti prije kritikovanja.
Uglavnom, dzaba razgovarati, kao da ste juce otkrili da se profesionalni zivot fudbalera sastoji velikim dijelom aktivnostima koje nemaju direktnu vezu s fudbalom. Zna se kad im je odmor, izmedju toga slobodnog vremena nemaju, pa cak ne ni kad su povrijedjeni, i za svaki pokret moraju traziti dopust i aktiviranje osiguranja. Pricamo ovdje o ljudima ciji ugovori vrijede desetine miliona eura, kojima poslodavac isplacuje 30m eura bruto plate sa svim socijalnim dadzbinama godisnje, svaka povreda kosta osiguravajuca drustva desetine/stotine hiljada eura ovisno o trajanju radne nesposnosbnosti, pa blisko medikalno nadgledanje, redovni testovi, doping kontrole, treninzi, sponzorske i medijske obaveze po naredjenju kluba ili licnom ugovoru, gdje vi tacno mislite da jedan tako vrijedan proizvod ima prostora za svoje ja u tom svemu? Kad potpisuju ugovor, mogu sebi osloboditi nesto dana za obaveze vezane za licne sponzore i to je sve, ostalo ne mogu nigdje bez klupske dozvole. Sad, zavisi od klubova, neki pustaju, neki ne, ali PSG ovih dana je postao profesionalna masina gdje nema mjesta za zezanciju.
Ne branim nikoga, briga me za Ibrahimovica, ali treba se uputiti prije kritikovanja.
-
smijesni_ste
#875 Re: Ja sam zlatan, a kakvi ste vi?
Pa upravo gledam Djokovic-Ferrer i više puta ga je režiser pokazao, a i komentator spomenuo...kao i jučer...eto izmišljam i lažem valjda da bih ga ocrniobosn.om wrote:Aha, bas je poznat kao ogromni ljubitelj tenisa, nijedan turnir ne propusta...