Onda bi mi tako mogli tvrdit da ste vi protjerali Muslimane iz Busovače po tvojoj zalupanoj logici.kv99 wrote:Bilo je poginulih jer su bile borbe i to je nekoliko puta potvrdjeno od ljudi koji su bili tu i te borbe niko ne negira. Bas zbog tih borbi ste kukali krivoustom da vam pomogne a pomoci je mogao na dva nacina :quick_nick wrote:
Gdje si ti bio???? zasto nema podataka o poginulim pripadnicima 3 korpusa , zasto se kriju? sve znas pa valjda bi trebao znati i taj podatak.
- da otvoreno posalje HV da vam spasava dupe a time se oprosti od cjelovite Hrvatske
- da prestane sa agresijom, potpise primirje i otvori puteve
To sam ti nekoliko puta do sada objasnio ali ako tebi nije mrsko pokazivati koliko nemas pojma nije ni meni da na to ukazem.
i sta nam to govoris za Vares ? Vojno i politicko vodstvo tzv hvo namjerno izazvalo sukobe tako sto su pocinili zlocin iako su znali da nece moci da odbrane grad jer su trube od vojnika , iste one kao i u Bugojnu i Travniku. A tvrdio si da nije istina da su bas oni bili odgovorni za protjerivanje Bih Hrvata a sada sam dokazujes suprotno.
Kao i mnogo puta do sada sam sebe hvatas u laz![]()
P.S De mi reci da li ti uopste poznajes onoga ko je trebao da te vaspita pa da njemu ili njoj kazes da je debil ili budaletina ? Pitam jer vidim da to neprestano radis na forumu a dao sam ti savjet da to njima govoris.
Nisi odgovorio gdje si bio??? Prepostavljam u pelenama