Raskidi dugih veza...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
eluna

#851 Re: Raskidi dugih veza...

Post by eluna »

ho oponopono wrote:Dučića, neka djeva izgleda zajebala pa mu ostale ne valju tako tipično...šta on zna pobogu... ostavlja muškarčinu pobogu samo zbog drugog...ako i kad tako razmišlja i treba ga ostaviti! 8-)
:thumbup:
AlienBiH

#852 Re: Raskidi dugih veza...

Post by AlienBiH »

giovanni galli wrote:... ne postoji vise u zbilji, a sve se vrti tu na dohvat ruke u mojim mislima, bile oci otvorene ili zatvorene. mislim prvi put od kada postojim mogu da kazem da covjek posjeduje dusu, jer ovo sto boi, a ne znam sta je, to mora da dusa se raspada.

nisam ni ja neki vjernik... ali prekid dugo-godisnje veze, i nagli prekid svih desavanja sa doticnom voljenom osobom zna biti stvarno zeznut (ili sam ja "tu sensitiv")...

ja sam konacno malo zivno, i kad sve ovako "trijezan" sagledam... da je valjalo i sad bi trajalo, ali ocigledno da nije.

Tvoj opis tog osjecaja u grudima, koji se polako gasi, me je malo zaintrigiro.
Tad, i jedino tad se to nesto osjeti u grudima. Ako postoji dusa, onda je to to.
Kad nadjete nekog, kaze se da ste nasli srodnu dusu. I duse su se spojile.
Ali kad izgubite tu osobu, e tad se duse razdvajaju.
Vjerovatno je to uzrok boli koju prozivljavamo prilikom prekida,
koja cak prelazi u fizicku, u tezim slucajevima.

malo mudrovanja. :mrgreen:
giovanni galli

#853 Re: Raskidi dugih veza...

Post by giovanni galli »

AlienBiH wrote:
giovanni galli wrote:... ne postoji vise u zbilji, a sve se vrti tu na dohvat ruke u mojim mislima, bile oci otvorene ili zatvorene. mislim prvi put od kada postojim mogu da kazem da covjek posjeduje dusu, jer ovo sto boi, a ne znam sta je, to mora da dusa se raspada.

nisam ni ja neki vjernik... ali prekid dugo-godisnje veze, i nagli prekid svih desavanja sa doticnom voljenom osobom zna biti stvarno zeznut (ili sam ja "tu sensitiv")...

ja sam konacno malo zivno, i kad sve ovako "trijezan" sagledam... da je valjalo i sad bi trajalo, ali ocigledno da nije.

Tad, i jedino tad se to nesto osjeti u grudima. Ako postoji dusa, onda je to to.

eto vidis, u ovom trenutku tvoja definicija za mene je pogodak u srz. jednostavno tako se upravo osjecam, kao da se odvaja jedan dio mene, kao da nestaje zauvijek, a to nesto iznutra to ne moze da podnese. kao da se bori da ne ode, ali ono svejedno odlazi. nisam nikad mogao pomislit da mogu ovako ranjiv da budem, prosao sam i kroz rat i glad, ali nista me nije ovako unistilo momentalno. krivo mi je sto sam se rodio, najradje bi ao otkaz, i otisao negdje u neku kolibu u sumu zivjeti, bez igdje ikoga i icega. ne znam sta boli vise, i sa koje strane. najvise sto ne mogu da nadjem lijek, osmjeh, perspektivu nesto.. ma ne vidim nista, kad pogledam naprijed, samo neka crna supljina, bezgranicna supljina.
eluna

#854 Re: Raskidi dugih veza...

Post by eluna »

giovanni galli wrote:
AlienBiH wrote:

eto vidis, u ovom trenutku tvoja definicija za mene je pogodak u srz. jednostavno tako se upravo osjecam, kao da se odvaja jedan dio mene, kao da nestaje zauvijek, a to nesto iznutra to ne moze da podnese. kao da se bori da ne ode, ali ono svejedno odlazi. nisam nikad mogao pomislit da mogu ovako ranjiv da budem, prosao sam i kroz rat i glad, ali nista me nije ovako unistilo momentalno. krivo mi je sto sam se rodio, najradje bi ao otkaz, i otisao negdje u neku kolibu u sumu zivjeti, bez igdje ikoga i icega. ne znam sta boli vise, i sa koje strane. najvise sto ne mogu da nadjem lijek, osmjeh, perspektivu nesto.. ma ne vidim nista, kad pogledam naprijed, samo neka crna supljina, bezgranicna supljina.
na kraju svakog tunela ima svjetlo :)
samo koračaj - makar malim koracima i stići ćeš

neko negdje na fejsu dobro napisa - sve što je počelo da boli i prestat će

držim ti fige :thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#855 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Truba »

nemojte ga lagati
biće vječno u tunelu samo će imati jaku bateriju i naviknut će se na to
sha_ba

#856 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sha_ba »

Black swan wrote:nemojte ga lagati
biće vječno u tunelu samo će imati jaku bateriju i naviknut će se na to
opet do njega je ;-)
Muhamed Đakmić

#857 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Muhamed Đakmić »

Najbolje ti je da se poštediš agonije i odmah se rokneš. Imat ćeš dana, ono sjediš kući, jedva čekaš da odeš iz kuće. I sjedeš sa jaranima na kafu, jedva čekaš da odeš s kafe kući. Naveče ćeš sanjati tu damu po pet puta. Smršat ćeš 10-15 kila. Biće ti muka od pomisli i na ćevape, ej ba, ćevape. Raja će te prati na ruke, a pogađat će te i najjadnije pjesme. Kafana će ti postati drugi dom, a ciroza jetre uža specijalnost. I tako jedno sedam mjeseci. Ovo smo analizirali samo bez onog faktora javljanja i moljenja dotične da se pomirite. Tu ćeš se spustiti na nivo najvećeg jade u historiji, i svi će toga biti svjesni, samo ćeš ti sebi govoriti da nemaju pojma. Eh, nakon tih sedam mjeseci ćeš shvatiti da je ona sebična kuja i najgore žensko u historiji čovječanstva. To će se shvatanje malo promijeniti nakon još par mjeseci, onda će ona i sve žene osim tvoje majke postati u tvojim očima sebične kuje i najgore žene u historiji čovječanstva. Onda ćeš početi da ganjaš da povališ sve što hoda, a pošto ćeš imati jedno vrijeme previše stidljiv pristup koji neće prolaziti, nakon par odbijanja ćeš se dodatno iznervirati, pa ćeš imati bezobrazan pristup koji također neće prolaziti. Tad ćeš shvatiti da su muškarci općenito bolji ljudi od žena, i ti i tvoji jarani ćete se početi smijati tvojoj bivšoj što hoda sa najufuranijim kretenom u gradu. Da je bilo koga našla, ali baš njega. I počet ćeš Bogu zahvaljivati što je ispalo kako je ispalo.

Navaljah svakakvih gluposti, ali normalno da ću kad te ljudi sažalijevaju. Nema žaljenja, budi jak ba, dokaži sebi da je pogriješila, ako već ne želiš njoj dokazivati. Ako postupiš kao u ovom gore opisu, totalno je bila u pravu što te otkačila. Ako postaneš sebi bitniji i sebe počneš više cijeniti, onda ćeš biti zahvalan i Bogu i njoj što si imao takvo jedno iskustvo da te oblikuje.
mullersmichael

#858 Re: Raskidi dugih veza...

Post by mullersmichael »

Sarajevo1946 wrote:Najbolje ti je da se poštediš agonije i odmah se rokneš. Imat ćeš dana, ono sjediš kući, jedva čekaš da odeš iz kuće. I sjedeš sa jaranima na kafu, jedva čekaš da odeš s kafe kući. Naveče ćeš sanjati tu damu po pet puta. Smršat ćeš 10-15 kila. Biće ti muka od pomisli i na ćevape, ej ba, ćevape. Raja će te prati na ruke, a pogađat će te i najjadnije pjesme. Kafana će ti postati drugi dom, a ciroza jetre uža specijalnost. I tako jedno sedam mjeseci. Ovo smo analizirali samo bez onog faktora javljanja i moljenja dotične da se pomirite. Tu ćeš se spustiti na nivo najvećeg jade u historiji, i svi će toga biti svjesni, samo ćeš ti sebi govoriti da nemaju pojma. Eh, nakon tih sedam mjeseci ćeš shvatiti da je ona sebična kuja i najgore žensko u historiji čovječanstva. To će se shvatanje malo promijeniti nakon još par mjeseci, onda će ona i sve žene osim tvoje majke postati u tvojim očima sebične kuje i najgore žene u historiji čovječanstva. Onda ćeš početi da ganjaš da povališ sve što hoda, a pošto ćeš imati jedno vrijeme previše stidljiv pristup koji neće prolaziti, nakon par odbijanja ćeš se dodatno iznervirati, pa ćeš imati bezobrazan pristup koji također neće prolaziti. Tad ćeš shvatiti da su muškarci općenito bolji ljudi od žena, i ti i tvoji jarani ćete se početi smijati tvojoj bivšoj što hoda sa najufuranijim kretenom u gradu. Da je bilo koga našla, ali baš njega. I počet ćeš Bogu zahvaljivati što je ispalo kako je ispalo.

Navaljah svakakvih gluposti, ali normalno da ću kad te ljudi sažalijevaju. Nema žaljenja, budi jak ba, dokaži sebi da je pogriješila, ako već ne želiš njoj dokazivati. Ako postupiš kao u ovom gore opisu, totalno je bila u pravu što te otkačila. Ako postaneš sebi bitniji i sebe počneš više cijeniti, onda ćeš biti zahvalan i Bogu i njoj što si imao takvo jedno iskustvo da te oblikuje.
dusa_raskopuša

#859 Re: Raskidi dugih veza...

Post by dusa_raskopuša »

Aferim. :mrgreen:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#860 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Slo Burner »

E laze ti ovaj, kakav alkohol. Posliej mog prekida i prvobitnog šoka najednom se pojavilo gomila nekih novih super zena, te godine sto sam dero, nikad nisam :D, ali fakat.
E postoje one koje su jedva cekale da budes available 8-)

PS: Naravno da je nijedna od tih nece zamjeniti :lol:

A man like clay molded by his surroundings. He starts to take shape of the beating and the pounding
loose end

#861 Re: Raskidi dugih veza...

Post by loose end »

giovanni galli wrote:eto vidis, u ovom trenutku tvoja definicija za mene je pogodak u srz. jednostavno tako se upravo osjecam, kao da se odvaja jedan dio mene, kao da nestaje zauvijek, a to nesto iznutra to ne moze da podnese. kao da se bori da ne ode, ali ono svejedno odlazi. nisam nikad mogao pomislit da mogu ovako ranjiv da budem, prosao sam i kroz rat i glad, ali nista me nije ovako unistilo momentalno. krivo mi je sto sam se rodio, najradje bi ao otkaz, i otisao negdje u neku kolibu u sumu zivjeti, bez igdje ikoga i icega. ne znam sta boli vise, i sa koje strane. najvise sto ne mogu da nadjem lijek, osmjeh, perspektivu nesto.. ma ne vidim nista, kad pogledam naprijed, samo neka crna supljina, bezgranicna supljina.
bas mi je zao zbog ovoga sto pises, ali mislim da vecina ljudi u zivotu dozivi bar jedan veliki ljubavni krah. bila sam u slicnoj situaciji, bol je zaista bila gotovo pa fizicka. prosla je, ali znas sta je ostalo? svijest da se nikad i nikome covjek ne treba potpuno predati. ljudi su jednostavno takvi, govore velike rijeci, a onda iz ko zna kojih razloga to sve pogaze.

ok, razocarana sam, znam :mrgreen: ali mislim da ovdje itekako ima istine. dosta vremena je proslo, sto kaze black swan, u tunelu sam i dalje, samo imam jaku bateriju :mrgreen: i drago mi je u neku ruku sto je tako, jer mislim da zbog tog osjecaja vise necu praviti istu gresku i bezgranicno nekog voljeti.

al eto, ne tvrdim sad da su svi ljudi ovakvi, neki se mozda uspiju vratiti u isto stanje kao i prije prekida.
dudlov

#862 Re: Raskidi dugih veza...

Post by dudlov »

giovanni galli wrote:
Slo Burner wrote:
giovanni galli wrote:bice svega valjda, ali evo jos nisam otvorenih ociju da vidim bilo sta, pa polako vidjet cemo.
Slobodno se navikni na to,ono potrajace pravo :D
Ne zajebavam te.

I ako mislis zigu sta ovih dana, ni slucajno drugim ribama ne pricaj da te ova ostavila, uvijke se mozes nama obraditi za te stvari :-D
heheh a znam da ce potrajat, cijelu noc mi je u glavi ta recenica pocela sam izlait sa drugim pa je red da ti ja kazem a ne da saznas od drugog, ahhh kako to boli. sta bi dao da sva ljubav predje u nesto trece da ne pomisljam na nju, da mi se okrene na bolje, sto se kaze imam sve, radim u sudu, zdrav sam, dobro izgledam, ali nista ne moze da mi odagna misli, od onoga sta je bilo, koliko se klela u svoju ljubav, koliko je zeljela svaki trenutak da provede samnom, da me zagrli, jednostavo nista mi ne odbacuje misli, od tog razocarenja, od ove muke u stomaku. kako god da se okrenem njen osmjeh mi je u mislima, sad moram da svatim da sve to pripada nekom drugom, sve ono sto smo imali da je nestalo.... ne postoji vise u zbilji, a sve se vrti tu na dohvat ruke u mojim mislima, bile oci otvorene ili zatvorene. mislim prvi put od kada postojim mogu da kazem da covjek posjeduje dusu, jer ovo sto boi, a ne znam sta je, to mora da dusa se raspada.
Jel te zavalila u finansijske probleme. Ako nije, udri brigu na veselje jer to što boli je sasvim u dure. Ako ti je lakše, ti piši i nemoj se sputavat jer tako praviš izduv. A to što se tankog izbora tiče, e tu nisi u pravu. Vidjet ćeš dok te opsjednutost prođe kakav je izbor. Barem u Sarajevu su žene ko beton.

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
scorpion7

#863 Re: Raskidi dugih veza...

Post by scorpion7 »

Eeeee da mene moja hoce ostavit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sad kad me moda56 opere na ruke :D :D :D :D
quarterback

#864 Re: Raskidi dugih veza...

Post by quarterback »

loose end wrote: bas mi je zao zbog ovoga sto pises, ali mislim da vecina ljudi u zivotu dozivi bar jedan veliki ljubavni krah. bila sam u slicnoj situaciji, bol je zaista bila gotovo pa fizicka. prosla je, ali znas sta je ostalo? svijest da se nikad i nikome covjek ne treba potpuno predati. ljudi su jednostavno takvi, govore velike rijeci, a onda iz ko zna kojih razloga to sve pogaze.

ok, razocarana sam, znam :mrgreen: ali mislim da ovdje itekako ima istine. dosta vremena je proslo, sto kaze black swan, u tunelu sam i dalje, samo imam jaku bateriju :mrgreen: i drago mi je u neku ruku sto je tako, jer mislim da zbog tog osjecaja vise necu praviti istu gresku i bezgranicno nekog voljeti.

al eto, ne tvrdim sad da su svi ljudi ovakvi, neki se mozda uspiju vratiti u isto stanje kao i prije prekida.
ako nema potpunog predanja onda ni ljubav nema smisla...

ne ocajavati, nego se nadati da postoji osoba koja te nece iznevjeriti sljedeci put

unaprijed reci - necu se vise nikada predati 100% znaci osuditi sebe na zivot bez prave ljubavi

gledaj malo dalje od nosa :D

toliko od mene, rijetko zalazim ovdje zadnjih mjeseci, iz sasvim prakticnih razloga :mrgreen:

imate lijepe pozdrave :thumbup:
eluna

#865 Re: Raskidi dugih veza...

Post by eluna »

quarterback wrote:
loose end wrote: bas mi je zao zbog ovoga sto pises, ali mislim da vecina ljudi u zivotu dozivi bar jedan veliki ljubavni krah. bila sam u slicnoj situaciji, bol je zaista bila gotovo pa fizicka. prosla je, ali znas sta je ostalo? svijest da se nikad i nikome covjek ne treba potpuno predati. ljudi su jednostavno takvi, govore velike rijeci, a onda iz ko zna kojih razloga to sve pogaze.

ne ocajavati, nego se nadati da postoji osoba koja te nece iznevjeriti sljedeci put

unaprijed reci - necu se vise nikada predati 100% znaci osuditi sebe na zivot bez prave ljubavi

toliko od mene, rijetko zalazim ovdje zadnjih mjeseci, iz sasvim prakticnih razloga :mrgreen:

upravo ovo boldano pođoh da napišem

quarter - čitaš mi misli :)
WildRedRose

#866 Re: Raskidi dugih veza...

Post by WildRedRose »

quarterback wrote:

svaka ti je na mjestu !
Vegetastar

#867 Re: Raskidi dugih veza...

Post by Vegetastar »

Sarajevo1946 wrote:Najbolje ti je da se poštediš agonije i odmah se rokneš. Imat ćeš dana, ono sjediš kući, jedva čekaš da odeš iz kuće. I sjedeš sa jaranima na kafu, jedva čekaš da odeš s kafe kući. Naveče ćeš sanjati tu damu po pet puta. Smršat ćeš 10-15 kila. Biće ti muka od pomisli i na ćevape, ej ba, ćevape. Raja će te prati na ruke, a pogađat će te i najjadnije pjesme. Kafana će ti postati drugi dom, a ciroza jetre uža specijalnost. I tako jedno sedam mjeseci. Ovo smo analizirali samo bez onog faktora javljanja i moljenja dotične da se pomirite. Tu ćeš se spustiti na nivo najvećeg jade u historiji, i svi će toga biti svjesni, samo ćeš ti sebi govoriti da nemaju pojma. Eh, nakon tih sedam mjeseci ćeš shvatiti da je ona sebična kuja i najgore žensko u historiji čovječanstva. To će se shvatanje malo promijeniti nakon još par mjeseci, onda će ona i sve žene osim tvoje majke postati u tvojim očima sebične kuje i najgore žene u historiji čovječanstva. Onda ćeš početi da ganjaš da povališ sve što hoda, a pošto ćeš imati jedno vrijeme previše stidljiv pristup koji neće prolaziti, nakon par odbijanja ćeš se dodatno iznervirati, pa ćeš imati bezobrazan pristup koji također neće prolaziti. Tad ćeš shvatiti da su muškarci općenito bolji ljudi od žena, i ti i tvoji jarani ćete se početi smijati tvojoj bivšoj što hoda sa najufuranijim kretenom u gradu. Da je bilo koga našla, ali baš njega. I počet ćeš Bogu zahvaljivati što je ispalo kako je ispalo.

svaka čast, ni Jovan Dučić ne bi bolje rekao :thumbup:
giovanni galli

#868 Re: Raskidi dugih veza...

Post by giovanni galli »

heheh nije me zavalila ni za kakve novce. samo se nadam da ce doci dan kada ce mi sve ovo biti smjesno, a bonus bi bio, kad bi mi se javila nekad, da joj mogu reci svoj si izbor davno napravila. ali sad je bitno pregrmit ove prve mjesece, onu zelju da joj cujem glas. zaboravit sva obecanja koje mi je davala. i posebno zaboravit te rijeci na kraju od nje, pocela sam izlazit sa jednim momkom, pa eto red je da ti to kazem. e ove rijeci mi u snove dolaze, proganjaju me. ali neka vjerovat mi je iskusnijim po ovom pitanju, oni vele da se sve vrati, i da uvijek dodje neko drugi.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#869 Re: Raskidi dugih veza...

Post by ladyblue18 »

giovanni galli wrote:a bonus bi bio, kad bi mi se javila nekad, da joj mogu reci svoj si izbor davno napravila.
ali neka vjerovat mi je iskusnijim po ovom pitanju, oni vele da se sve vrati
Od ovog prvog nemas nista.
Od ovog drugog jos manje.

Nece ti se javiti.I bolje za tebe da tako bude jer ne daj Boze da se javi ti bi odmah poletio u oblake misleci da hoce da se pomiri i ti bi u tom trenu bio spreman primiti je nazad kao da nikada nista nije bilo.

Nakon par mjeseci, godinu, koliko ti vec bude trebalo da se dohavizas, zadnje o cemu ces misliti je kako ce se njoj vratiti mozda...od toga ti nemas nikakve koristi sve i da joj se nesto vrati. A kada bolje razmislis ona nije ucinila nista zlo pa da joj se vraca, samo je nasla drugog. To ces shvatiti prije ili kasnije ali za to treba vremena.
krater

#870 Re: Raskidi dugih veza...

Post by krater »

ladyblue18 wrote:
giovanni galli wrote:a bonus bi bio, kad bi mi se javila nekad, da joj mogu reci svoj si izbor davno napravila.

Nece ti se javiti.I bolje za tebe da tako bude jer ne daj Boze da se javi ti bi odmah poletio u oblake misleci da hoce da se pomiri i ti bi u tom trenu bio spreman primiti je nazad kao da nikada nista nije bilo.

Nakon par mjeseci, godinu, koliko ti vec bude trebalo da se dohavizas, zadnje o cemu ces misliti je kako ce se njoj vratiti mozda...od toga ti nemas nikakve koristi sve i da joj se nesto vrati. A kada bolje razmislis ona nije ucinila nista zlo pa da joj se vraca, samo je nasla drugog. To ces shvatiti prije ili kasnije ali za to treba vremena.
loose end

#871 Re: Raskidi dugih veza...

Post by loose end »

quarterback wrote:ako nema potpunog predanja onda ni ljubav nema smisla...

more bit' da si upravu :mrgreen:

ne znam jesam li se dobro izrazila, kad kazem ne treba se potpuno predati hocu reci da covjek jednostavno ne smije upasti u zamku razmisljanja kako je pronasao neku nadnaravnu ljubav koja nikad ranije nije niti ce ikad vise postojati i koja ce trajati vjecno. jer sve moze jednog dana zavrsiti, ne mora, ali moze. i ako si previse idealizirao voljenu osobu i vezu koju ste imali, onda ne da ces patiti kad sve zavrsi, nego ces biti apsolutno unisten. ucinilo mi se da je to problem kod giovannija :-D

ljudi su uglavnom dobri i sposobni da usrece druge na milion nacina, ali su nestalni. ne treba mistificirati ljubav i misliti da ste pronasli nesto nestvarno. samo realna ocekivanja, nista drugo, pa ako bude ona till death do us part, dobro i jes', ako ne bude, ne's morat zaglavit tri mjeseca u kafani (nego samo 15 dana :lol: )
krater

#872 Re: Raskidi dugih veza...

Post by krater »

loose end wrote:
quarterback wrote:ako nema potpunog predanja onda ni ljubav nema smisla...

more bit' da si upravu :mrgreen:

ne znam jesam li se dobro izrazila, kad kazem ne treba se potpuno predati hocu reci da covjek jednostavno ne smije upasti u zamku razmisljanja kako je pronasao neku nadnaravnu ljubav koja nikad ranije nije niti ce ikad vise postojati i koja ce trajati vjecno. jer sve moze jednog dana zavrsiti, ne mora, ali moze. i ako si previse idealizirao voljenu osobu i vezu koju ste imali, onda ne da ces patiti kad sve zavrsi, nego ces biti apsolutno unisten. ucinilo mi se da je to problem kod giovannija :-D

ljudi su uglavnom dobri i sposobni da usrece druge na milion nacina, ali su nestalni. ne treba mistificirati ljubav i misliti da ste pronasli nesto nestvarno. samo realna ocekivanja, nista drugo, pa ako bude ona till death do us part, dobro i jes', ako ne bude, ne's morat zaglavit tri mjeseca u kafani (nego samo 15 dana :lol: )
dobro si se izrazila :D :lol:
sour cherry

#873 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

ladyblue18 wrote:

giovanni galli

#874 Re: Raskidi dugih veza...

Post by giovanni galli »

ladyblue18 wrote:

da nemam nista od ovoga, ali eto nekako nisam dovoljno jak da pozelim sve najbolje, volio bih da me se sjeti, i da shvati sta je odbacila. u pravu si da bi u ovom trenu je i primio nazad, i mislim da bi to bila pogreska. vidjet cemo sta ce zivot da donese.
sour cherry

#875 Re: Raskidi dugih veza...

Post by sour cherry »

Bolje će ti biti da se ne javi.Ako ti se i javi,to nije zato što te voli,jer da te voli,ne bi te pustila da toliko čezneš za njom.Zaboravi.Dozovi se.Biće u redu za neko vrijeme.Ispuni to vrijeme što više.
Post Reply