FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- rossoner
#851 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
iskuliraj...
Hoće li Marjan prenositi utakmice na FACE TV, zna li se šta povodom toga ?
Hoće li Marjan prenositi utakmice na FACE TV, zna li se šta povodom toga ?
- luckylaka
#852 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pusti ga bolan kraju,jesam rekao da je vaskrso risto dzogokaranana wrote:ma kakav milosevic. senad je izvor svih nedaca i jada na ovim prostorima. on je poceo rat da bi sebe samopromovirao. da nije bilo njegovog dnevnika od 2. maja, ja mislim da belaja ne bi ni bilo. on je digo tenzije i zakuho i sad naplacuje.
hitno da se helikopter eufora spusti na bosmal i pokupi senada i posalje ga erzsebetu u haag i holandiju, nasu prijateljsku zemlju, zemlju pravde i morala, zemlju od koje bi nesto trebali nauciti, kako se radi posteno gdje se novinari ne prodaju za sjemenke.
da li si ti profitirao od rata?
da li bi bio tamo gdje si sada i gdje ti je dobro da nije bilo rata?
-
legenda reala
#853 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Prva tri mjeseca je nekodiran, tako da nemoraš brinuti ako bude utakmice, biće slobodan i u srijedu i četvrtak sve tamo nekad do oktobrabrazzo19 wrote:Pitanje jedno . Face TV sto ide preko satelita tj. na eutelsatu e16 vidim da je ne kodiran , da li se on kodira i kad i da li ce biti kodiran srijedu i cetvrtak kad budu nasi igrali euro tekme ???
-
brazzo19
#854 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Eh super ma samo zato mi i treba , al evo nasao sam ga u hd.u preko lcd.a na kablovskoj tako da nema zime , a i kad ga kodiraju opet ce ostati onaj kablovskoj doduse u obicnom formatu al nema veze bolje ista nego nista 
- Sabirni centar
#855 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Aham, 2.maja je mogao biti Dragan Božanić u studiju, onako slučajno, ili Smiljko Šagolj..možda, ne znam samo koji ti je dražiErzsebet wrote:Ja sam u Holandiji od prije tri godine, nema to veze s ratom. A 2. maja je spiker mogao biti bilo ko, nije mi jasno zašto je bitan neko ko je čitao te jebene vijesti tada. To ti dovoljno govori o njegovoj samoživosti, kao da je on bio neki važan faktor, a ustvari se slučajno našao u studiju taj dan.karanana wrote:ma kakav milosevic. senad je izvor svih nedaca i jada na ovim prostorima. on je poceo rat da bi sebe samopromovirao. da nije bilo njegovog dnevnika od 2. maja, ja mislim da belaja ne bi ni bilo. on je digo tenzije i zakuho i sad naplacuje.
hitno da se helikopter eufora spusti na bosmal i pokupi senada i posalje ga erzsebetu u haag i holandiju, nasu prijateljsku zemlju, zemlju pravde i morala, zemlju od koje bi nesto trebali nauciti, kako se radi posteno gdje se novinari ne prodaju za sjemenke.
Ostalo su stupidarije koje neću ni komentarisati.
Ostale tvoje stupidarije nisu vrijedne jednog slova na tastaturi, zapravo bi zbog istih trebao dobiti trajni ban.
- Veliki brat
#856 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Halo pa ovi od najave utakmice šampiona države napravili nadrealiste...ne mogu da vjerujem dno dna
Kaže voditelj Šabanu (inače Refih Šabanadžović je šampion bivše Juge, osvajač Kupa Šampiona, halo ba prvak Svijeta
) da mu na majici pokaže kako da željo igra ???????
Odron od emisije, nadam se da ovo neko čita ko radi za Face TV...eto toliko
Hebo ti nas ne možemo ništa uraditi a da imalo valja
Kaže voditelj Šabanu (inače Refih Šabanadžović je šampion bivše Juge, osvajač Kupa Šampiona, halo ba prvak Svijeta
- LeonardoAC
#857 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
joj jest fkt... odron žešći... ko je onaj debeli s.e.ronja prije početka meča što pokušava da bude smiješan !?Veliki brat wrote:Halo pa ovi od najave utakmice šampiona države napravili nadrealiste...ne mogu da vjerujem dno dna![]()
Kaže voditelj Šabanu (inače Refih Šabanadžović je šampion bivše Juge, osvajač Kupa Šampiona, halo ba prvak Svijeta) da mu na majici pokaže kako da željo igra ???????
-
juan
#858 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
fola neki umjetnik....
i taj debil vodi sportsku emisiju!!! a ja hayat napadam radi njihovih nadri nadri novinara.....
i taj debil vodi sportsku emisiju!!! a ja hayat napadam radi njihovih nadri nadri novinara.....
-
Walter76
#859 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I ja sam se to pitao dok nisam saznao da je navijač želje, tada je svaka nevjerica i zaprepaštenje nad istim 'trutom' nestalo.LeonardoAC wrote:joj jest fkt... odron žešći... ko je onaj debeli s.e.ronja prije početka meča što pokušava da bude smiješan !?Veliki brat wrote:Halo pa ovi od najave utakmice šampiona države napravili nadrealiste...ne mogu da vjerujem dno dna![]()
Kaže voditelj Šabanu (inače Refih Šabanadžović je šampion bivše Juge, osvajač Kupa Šampiona, halo ba prvak Svijeta) da mu na majici pokaže kako da željo igra ???????
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
- luckylaka
#860 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Gledajte utakmice BiH klubova u europi na Bht ili Ftv oni to bolje urade,mozda na Hayat ili nekoj drugoj.Meni je bitno da sam pogledao utakmicu a vi ste trazili samo nacin kako da malo kakite po Face tv.Jeli takoLeonardoAC wrote:joj jest fkt... odron žešći... ko je onaj debeli s.e.ronja prije početka meča što pokušava da bude smiješan !?Veliki brat wrote:Halo pa ovi od najave utakmice šampiona države napravili nadrealiste...ne mogu da vjerujem dno dna![]()
- m1x
#861 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ljudi su jedini u državi platili da prenose utakmicu pa neka je prenose kako hoce, ako vam smetaju postoji na daljinskom dugme MUTE 
-
evo mene
#862 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma, voditelj je dobar, koja je tuka onaj Tarik Hodžić - čevapdžija. Čovjek pojma nema o fudbalu.
-
_071_
#863 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Studio je najveća komedija od svega, zatim gosti i na kraju Marjan u majici kladionice Mocart... jedino je slika za deset, ostalo cirkus Kolorado.
- irac300
#864 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Glavna im je fora kada prikazuju kada gost ulazi u zgradu, pa gleda gdje će dalje.
Možda idući puta krenu snimati od izlaska iz tramvaja.
Sve u svemu, zanimljiva zamisao da malo na neki humorističan način naprave uvod za utakmicu, ali jako loše i amaterski izvedeno. Moglo se to malo korigovati, pa malo humor, a onda da neko ozbiljno popriča s gostima.
- cyprus
#865 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Al Tarik je vrhunac bio
Koji kloc braćo mila 
- casper_
#866 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A jos reklame do pola ekrana. pih
-
Chuckie
#867 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kaze Marjan u full hdu, a na satelitu signal im rezolucije 500x300 
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
DON_eARL
#868 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije fullHD nego je 1080i, tj. razvučeno 720p. Ali kao da to neko već i konta kod nas.Chuckie wrote:Kaze Marjan u full hdu, a na satelitu signal im rezolucije 500x300
Sinoć je poprilično kvalitetna slika bila kod mene. Večeras očekujem još bolju.
-
Chuckie
#869 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da, samim tim sto im je signal DVB-S nema sanse da je fullhd, vec obicni sd, sad vjerovatno oni imaju svu hd tehniku pa stave u cosak hd, a urade downscaling na sd. Brate ako je hd emituj ga u hd-u.
-
juan
#870 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ma haj sve to, i nacin emisije i prenos itd sve ok, da se to doraditi.
Al brate voditelja dovedi da valja, jel to u cjeloj drzavi nema niti jednog sto je zeljin navijac?
Pa ko je dosao na tu ideju da ovog debila postavi ko voditelja?
dovoljno je scena kad na svijoj majci hoce da mu Sabanhadzovic objasni taktiku Maribora ("... jel prema dole najveca opasnost prijeti?"), eee Boze.....
pa moglo je i bez toga.... bas me interesuje ko ce onda emisiju kad pitari igraju voditi, nece valjda on opet?
p.s. imas HD sliku od 720p i fullHD sliku od 1080i (nije razvucen 720p, pogledaj SKY HD pa ces znati o cemu se radi). A to da nije u HD-formatu na SAT ne normalno. To kosta malo vise nek obican signal preko SAT-a. A i nemozes ga ni primiti ako nemas HD-resiver.
Sad neznam kakva je situacija kod kablovskih operatera, od njih zavisi dal imaju dosta prolaza za 1080i sliku ili samo za 720p sliku. Face reklamira da je fullHD slika sa 1080i.
Al brate voditelja dovedi da valja, jel to u cjeloj drzavi nema niti jednog sto je zeljin navijac?
Pa ko je dosao na tu ideju da ovog debila postavi ko voditelja?
dovoljno je scena kad na svijoj majci hoce da mu Sabanhadzovic objasni taktiku Maribora ("... jel prema dole najveca opasnost prijeti?"), eee Boze.....
pa moglo je i bez toga.... bas me interesuje ko ce onda emisiju kad pitari igraju voditi, nece valjda on opet?
p.s. imas HD sliku od 720p i fullHD sliku od 1080i (nije razvucen 720p, pogledaj SKY HD pa ces znati o cemu se radi). A to da nije u HD-formatu na SAT ne normalno. To kosta malo vise nek obican signal preko SAT-a. A i nemozes ga ni primiti ako nemas HD-resiver.
Sad neznam kakva je situacija kod kablovskih operatera, od njih zavisi dal imaju dosta prolaza za 1080i sliku ili samo za 720p sliku. Face reklamira da je fullHD slika sa 1080i.
- m1x
#871 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja bih se na vašem mjestu brinuo zašto javni emiteri kojima plaćate pretplatu ne prenose ove utakmice

- TheWatcher
#872 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nisu platili oni nego Telemach i hvala njimam1x wrote:Ljudi su jedini u državi platili da prenose utakmicu pa neka je prenose kako hoce, ako vam smetaju postoji na daljinskom dugme MUTE
-
wolf07
#873 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dakle da rezimiramo:karanana wrote:ma kakav milosevic. senad je izvor svih nedaca i jada na ovim prostorima. on je poceo rat da bi sebe samopromovirao. da nije bilo njegovog dnevnika od 2. maja, ja mislim da belaja ne bi ni bilo. on je digo tenzije i zakuho i sad naplacuje.
1. Senad Hadzifejzovic je jedini novinar na svijetu koji je ikad igdje poceo rat!
2. Holandija je zemlja pravde i morala sve skupa sa Gertom Vildersom koji je u najmanju ruku nacista a usput su se istakli u cuvanju UN zasticene zone Srebrenica gdje su im svi vojnici izginuli do zadnjeg braneci nejac od Mladicevih koljaca!
3. Svi oni koji su pobjegli koljacima iz tacke 2 ispod noza i sad se nalaze sirom dunjaluka su po defaultu ratni profiteri i prosli su praaaavo dobro.
Jel ovdje neko ima neki problem sa logikom?
-
wolf07
#874 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dakle da rezimiramo:karanana wrote:ma kakav milosevic. senad je izvor svih nedaca i jada na ovim prostorima. on je poceo rat da bi sebe samopromovirao. da nije bilo njegovog dnevnika od 2. maja, ja mislim da belaja ne bi ni bilo. on je digo tenzije i zakuho i sad naplacuje.
1. Senad Hadzifejzovic je jedini novinar na svijetu koji je ikad igdje poceo rat!
2. Holandija je zemlja pravde i morala sve skupa sa Gertom Vildersom koji je u najmanju ruku nacista a usput su se istakli u cuvanju UN zasticene zone Srebrenica gdje su im svi vojnici izginuli do zadnjeg braneci nejac od Mladicevih koljaca!
3. Svi oni koji su pobjegli koljacima iz tacke 2 ispod noza i sad se nalaze sirom dunjaluka su po defaultu ratni profiteri i prosli su praaaavo dobro.
-
wolf07
#875 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića