Nova stranka NVZ

Post Reply
amrica

#851 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

neJma haubicu :D
slaba joj puskica :lol:
Gandalf

#852 Re: Nova stranka NVZ

Post by Gandalf »

jaka je ta puškica a i ona je po ukusima Briljantnog i Velikog :D
amrica

#853 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

obdareni se pita :lol: :lol:
kukuruz_kokicar

#854 Re: Nova stranka NVZ

Post by kukuruz_kokicar »

Gandalf wrote:
kukuruz_kokicar wrote:Šarmantan, duhovit, emotivan, samozatajan i slabo naoružan mladić - 63 godine - traži ozbiljnu djevojku sa haubicom 120mm ili većim kalibrom zbog ograničenog ratnog sukoba ili totalnog rata. Municiju ću ja obezbijediti.
Šifra: Rat oslobađa.

Može li ova ispuniti zadate parametre :D

Image

Njen moto je : jači tlači :D
Ja sam ipak ljubitelj artiljerijskog oruđa, no mladi smo i hrabri i zarobićemo vremenom i neki višecjevni bacač, a možemo za početak i kredit dići - dok ne dođu djeca, a onda će trebati puno para za petarde, pištolje i trenažere leta. Tako je to...
quasar

#855 Re: Nova stranka NVZ

Post by quasar »

Evo kako sam ja to rijesio kod sebe. Sve u saglasnosti sa Pravilom sluzbe i Zakonom o minimalnom dozvoljenom kalibru, te Zakonom o minimumu vatrene moci porodice.

Dakle, moja punica, veteran, penzionisani instruktor bliske borbe, dobrovoljac na frontu.
Image

Moja gospođa, sa njom nema sale, od malena trenirana i uvjezbavana
Image

Ovo je jedna drugarica, ne znate je vi, a ne zna je srecom ni moja zena :D
Bitno je da je ja poznajem i imam visi cin od nje, jel tako?
Image

Ovo je snajperista u mojoj jedinici, jos je neiskusna pa cesto moramo ici na polozaj da vjezbamo maskiranje.
Image

I ovo je od moje babe top, porodicno nasljedstvo od njene babe, prenosi se zenskom linijom:
Image

I ovo su moja djecica, vjezbaju sa zarobljenicima.
Image

A ovo je puska koju smo dobili iz SK, vrlo inventivno i potpuna revolucija u opremanju vojnika na bojistu. Uz ovu pusku ne treba ostala oprema, a uskoro izalzi i model sa camcem za spasavanje i vrecom za spavanje ugradjenim u kundak.
Image
amrica

#856 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

hocu i ja jedan 'vakav, sa camcom i helikopterom :) za oko kuce, radi komsiluka :D
kukuruz_kokicar

#857 Re: Nova stranka NVZ

Post by kukuruz_kokicar »

Ljudi moji, ne budimo sitničavi. Nije sve u milimetrima - nešto je i u megatonama. Sjetimo se danas mudrih riječi mog ratnog druga: Saborcu se u kalibar ne gleda. Nepristojno je, a i opasno po život.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#858 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

Ma ljudi moji,MTS neće biti problem,ono što nas muči je nedostatak vodstva,mudrosti i vizije koju posjeduje "Obdareni Vođa" a koji se još nije vratio te molimo ZOOM-a da ispuni praznično obećanje o pomilovanju,kada
dođemo na vlast mi taj potez nećemo zaboraviti! :thumbup:
6.april

#859 Re: Nova stranka NVZ

Post by 6.april »

prljavi Hare wrote:Ma ljudi moji,MTS neće biti problem,ono što nas muči je nedostatak vodstva,mudrosti i vizije koju posjeduje "Obdareni Vođa" a koji se još nije vratio te molimo ZOOM-a da ispuni praznično obećanje o pomilovanju,kada
dođemo na vlast mi taj potez nećemo zaboraviti! :thumbup:
Podržavam!
Gandalf

#860 Re: Nova stranka NVZ

Post by Gandalf »

Briljantni Obdareni poručuje

Image

Mene ako se sjete na dan bezbjednosti, sjete, a ako me se slučajno ne sjete............... :!:

Image
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#861 Re: Nova stranka NVZ

Post by JoseMujica »

kako ba pomilovanje! nije Obdareni Vođa čkapi da moljaka okolo...bez iskustva kazne nema ni uspješnog vladanja masama

no mercy ni u kazni ni na vlasti!
amrica

#862 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

JoseMujica wrote:kako ba pomilovanje! nije Obdareni Vođa čkapi da moljaka okolo...bez iskustva kazne nema ni uspješnog vladanja masama

on to potrodupla, da bolje utvrdi samodisciplinu, 10 dana na frontu, mjesec u banovicima.... :D
popajic

#863 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

JoseMujica wrote:kako ba pomilovanje! nije Obdareni Vođa čkapi da moljaka okolo...bez iskustva kazne nema ni uspješnog vladanja masama

nije to moljakanje nego Obdareni jednom godisnje "odigra" fair-play za javnost - u praksi slijedi totalno rasturanje neprijateljskih bunkera u Banovicima , a sve na stazama naziva partije 8) :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#864 Re: Nova stranka NVZ

Post by JoseMujica »

ma ovo su frakcijske borbe...pojedinci žele da potkopaju prirodni autoritet Obdarenog Vođe
Gandalf

#865 Re: Nova stranka NVZ

Post by Gandalf »

uzalud im trud..........vođa je Briljantan, Velik a još i Obdaren :D njegov autoritet je neupitan i nemjerljiv :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#866 Re: Nova stranka NVZ

Post by PipiDugaDevetka »

Hoće li stranka Nema Više Zajebancije (NVZ) uvesti proslavu pobjede nad Turcima na Kosovu 1831. g.?
To će biti kao naš Alamo 1836. kada su Ameri/Teksašani izginuli svi do posljednjeg protiv mrskih Meksikanaca.

Ameri ih kasnije nalupaše tako da su dobili nezavisnost Teksasa.

Mislim, kada Ameri slave svoj poraz, mogli bi i mi.
Nikada nismo ''nalupali'' Turke što nam kralja na prevaru ubiše, djecu kraljevsku u zarobljeništvo otjeraše, a mater im Kraljicu u Rim preko DU propustiše. Jadnica, presvisnula od tuge za djecom.
amrica

#867 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

nvz se ne zamara sa onim sto se desilo prije nastanka stranke. stranka je upalila atomsku svjetlost i tad pocinje nova era.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#868 Re: Nova stranka NVZ

Post by prljavi Hare »

amrica wrote:nvz se ne zamara sa onim sto se desilo prije nastanka stranke. stranka je upalila atomsku svjetlost i tad pocinje nova era.

Tačno! :thumbup: Što se NVZ-a tiče istorija čovječanstva zvanično i počinje osnivanjem NVZ-a,barem ono
što će od njega ostati.Istorija ne postoji,ona će se tek stvarati. :oops:
popajic

#869 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

prljavi Hare wrote:
amrica wrote:nvz se ne zamara sa onim sto se desilo prije nastanka stranke. stranka je upalila atomsku svjetlost i tad pocinje nova era.

Tačno! :thumbup: Što se NVZ-a tiče istorija čovječanstva zvanično i počinje osnivanjem NVZ-a,barem ono
što će od njega ostati.Istorija ne postoji,ona će se tek stvarati. :oops:
Dobro zborite oboje , Obdareni ce to znati cijeniti 8)
Ah , da - mi smo pocetak i kraj . S nama sve pocinje , a poslije nas potop 8) :D
Alfons Kauders

#870 Re: Nova stranka NVZ

Post by Alfons Kauders »

moramo onda napraviti i neki novi kalendar, ko korejska braca... kod njih je Juche... :D ja predlazem da se nas zove "Sutra" :D

e hajmo sad prijedloge za nove nazive mjeseci... :D a moze vala i dana :D nedjelja nam ionako vise ne treba, svi dani ce biti radni :D
amrica

#871 Re: Nova stranka NVZ

Post by amrica »

Enola Gay :D
udrch

#872 Re: Nova stranka NVZ

Post by udrch »

Alfons Kauders wrote:moramo onda napraviti i neki novi kalendar, ko korejska braca... kod njih je Juche... :D ja predlazem da se nas zove "Sutra" :D

e hajmo sad prijedloge za nove nazive mjeseci... :D a moze vala i dana :D nedjelja nam ionako vise ne treba, svi dani ce biti radni :D
Može li decembar, januar i februar da se zovu jednim imenom: Mrzim zimu :D

A ovo za dane jesi mislio da će biti svi radni ili svi raTni..
Gandalf

#873 Re: Nova stranka NVZ

Post by Gandalf »

prvi mjesec u našem cikličnom vremenskom lunarnom kretanju po kalendaru Obdarenog zvaće se jednostavno VELIKI - mislim da dalje pojašnjavanje VELIKOG nije neophodno :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#874 Re: Nova stranka NVZ

Post by PipiDugaDevetka »

Maj mjesec je rezervisan za ime: NOLE!
popajic

#875 Re: Nova stranka NVZ

Post by popajic »

Obdareni porucuje :조선민주주의인민공화국
Moj slobodni prevod :
Nas i Korejanaca 25miliona - stop - u Sjevernim Banovicima obavljene pripreme za moj prebacaj na slobodni teritorij - stop - potrebno jos 25.000 avlijanera za oruzje - stop - sutra svi na ulice i makar po 100 avlijanera da se uhvati po osobi - stop - cujem ministar obrazovanja neobrazovano mlatio zenu - stop - treba ga vrbovati u NVZ - stop :D
Post Reply