Šta ako je davno išao prostitutkama?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#851 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by plain vanilla »

Chmoljo wrote:mrš ba :roll:
:D
:lol: :lol: :lol:
zelenashica

#852 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by zelenashica »

Ne mogu da vjerujem da većina žena ne primjecuje da je riječ o prošlom vremenu: IŠAO! :roll:
PeppermintSA

#853 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by PeppermintSA »

zelenashica wrote:Ne mogu da vjerujem da većina žena ne primjecuje da je riječ o prošlom vremenu: IŠAO! :roll:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

i ja sam u PROŠLOM vremenu kakio u pelene, čitaj: kad sam imao 8 mjeseci, pa šta? :roll: :roll:
scorpion7

#854 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by scorpion7 »

ljubav_aha wrote:
scorpion7 wrote:Moguce je, ALI vrlo tesko da ce koja djevojka pustit da je dvojica ili cak po zelji trojica tamburaju dok je to po javnim kucicama pretezno moguce, cak i pozeljno jer se placa znatno vise :D nekad imas lude srece pa te dvije kakve fine tete povedu kuci ali i to na prste jedne ruke mozes nabrojat koliko ti se puta desi u zivotu.... u svakom slucaju lijepo je otici popit sokic i vidjet sta ima novo :lol: :lol: :lol:
pa tu tinejdzeri obavzno radili sa besplatnim prostitutkama :D
mi muskarci ostajemo citav zivot tinejdzeri u dushi :D :D :D
oridjidji

#855 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by oridjidji »

pirmin wrote:
JThomas wrote:
spacebound wrote:Ja sam u braku godinu dana i muž mi je tek prije nekoliko dana priznao da je bio sa prostitutkama više puta.Kaže bilo je to kad je imao 21-22 godine(sada ima 34),dešavalo mu sa da ga neki jaran zamoli da ga odveze u striptiz bar, a zauzvrat mu taj plati žensku.Kaže bio bi lud da je odbio.Nije mi to ništa strašno,mladost-ludost.On se bojao da mi ranije ispriča jer je mislio da ću burno reagovati.Začudio se kad sam ja crkla od smijeha.Meni je to zaista smiješno,za mlade momke i normalno,ali odvratno za oženjene muškarce koji imaju pristojne godine.
pa baš više smisla ima da idu olinjali matorci nego mladi koji mogu na lijepe pokupiti... :D :D
Vremena su brzog zivljenja, niko nema vremena da se cali godinama kao nekad. :-)

http://www.tarzanija.com/zasto-momci-vi ... ze-curama/
I ti čitaš Tarzaniju hahahah prejak sajt :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#856 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by plain vanilla »

Raspored wrote:Obzirom da je danas nemoguće pronaći normalnu, vjernu i zabavnu djevojku koja ti neće zadavati glavobolje i koja zna nešto i skuhati čini se da je budućnost u tome da imaš prijateljice i prijatelje za emotivno ispunjenje a prostitutke za fizičke potrebe.
Nemaš briga, svađa, drame, prigovaranja i kontrola a realno te čak i jeftinje dođe.
Znam da ovo grozno zvuči ali kada se malo bolje razmisli nije uopšte tako nezamisliva opcija.
:lol: :lol:
fine su one, mogu te i emotivno ispuniti, ako platis
pirmin

#857 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by pirmin »

plain vanilla wrote:
Raspored wrote:Obzirom da je danas nemoguće pronaći normalnu, vjernu i zabavnu djevojku koja ti neće zadavati glavobolje i koja zna nešto i skuhati čini se da je budućnost u tome da imaš prijateljice i prijatelje za emotivno ispunjenje a prostitutke za fizičke potrebe.
Nemaš briga, svađa, drame, prigovaranja i kontrola a realno te čak i jeftinje dođe.
Znam da ovo grozno zvuči ali kada se malo bolje razmisli nije uopšte tako nezamisliva opcija.
:lol: :lol:
fine su one, mogu te i emotivno ispuniti, ako platis
Trandze su tu specijalisti. :lol:
dječak sa šibicama

#858 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by dječak sa šibicama »

Zasto nemoguce?

Mada, ne kuzim ovo oko kuhanja :D za to postoji i restoran, a i ruke nisi dobio samo za ukras :oops: :D
Cholina_Lokica

#859 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Cholina_Lokica »

dječak sa šibicama wrote:
Zasto nemoguce?

Mada, ne kuzim ovo oko kuhanja :D za to postoji i restoran, a i ruke nisi dobio samo za ukras :oops: :D
Cuj zasto nemoguce, vjerovatno zato sto je do njega a ne do njih :D
wewa

#860 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by wewa »

mescini dos'o vakat da opet zalijepim link na ono nezaboravno izdanje Gustava wannabe zenika :roll:
Ljuska_u_BaklaFi

#861 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Nije nemoguce, samo mozda je problem sto i one traze sebi slicne 8-)
plucna mahramica

#862 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by plucna mahramica »

Moguce je naci to sve... znam ih ja nekoliko. Al' su brate ruzne. :D
zambaklija

#863 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by zambaklija »

ođer đe sam ja sve lipša od lipše :D :D :run:
plucna mahramica

#864 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

zambaklija wrote:ođer đe sam ja sve lipša od lipše :D :D :run:
Slazem se... a ne kostaju puno. :D
Image
fatamorgana

#865 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by fatamorgana »

A šta ako je nedavno išao ....
pirmin

#866 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by pirmin »

fatamorgana wrote:A šta ako je nedavno išao ....
...prosli vikend recimo :D
Edin Wien

#867 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Edin Wien »

U Beču ove tipične street hookers znaju biti i napasne. :D

Par puta mi se desilo da ovako oko 5 sati poslijepodne prođem kroz njihovu zonu i onda čuješ
dobacivanje: "Hallo Kleiner" i sl. :D
Obično se i ne okrenem, osim jednom idem sa jaranom i on meni vidi one ista profesorica - valjda ga je podsjećala
na njegovu prof iz gimnazije. :-) :run:
fatamorgana

#868 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by fatamorgana »

pirmin wrote:
fatamorgana wrote:A šta ako je nedavno išao ....
...prosli vikend recimo :D
ma ja, lako ćemo ako je išo' davno a šta ćemo ako je friško, :?
Urban B.

#869 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by Urban B. »

plucna mahramica wrote:Moguce je naci to sve... znam ih ja nekoliko. Al' su brate ruzne. :D

:lol: :lol: :lol:
velikibrnjo

#870 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by velikibrnjo »

Kad cujem da je neko isao kod prostitutki i polacao za seks
prva stvar koja mi naumpadne jeste pitanje

koliko je taj covjek jadan da mora placat za takve stvari :?
I jos kad pocnu s lovackim pricama i hvala se za te podhvate ne mogu sebi doci
cak znam jednog balavca od 23-4 godine, ma ne zna posteno pricati, sljego odozgo negdje s huma i otisao u Bec da nadnici i sve sto zaradi trehne za to, a toliko slobodnih zena na dunjaluku
ludilo
Image
:oops:
plucna mahramica

#871 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

A koja je razlika? Placas pice, vecere, gorivo... potrosis 50KM i nakon jedne, dvije, tri noci je tvoja? Kao ona nesto vrijednija? Pa ako si je mogao dovesti za 3 noci u krevet, moze bilo ko, tako da ne vidim neku razliku. Ti ces se osjecati bolje sto si kao zbario neku laku curu? Pa super, ali ces isto tako i mozda ispasti kreten, povrijediti nekoga sto ces je iskoristiti na noc pa se neces vise javljati.
Sve i da ne platis nista a pokupis je tako brzo, to samo znaci da si besplatno dobio prostitutku koja se ne izjasnjava tako, nista vise.
MedenoSrce

#872 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by MedenoSrce »

Bar ova iz svog ličnog zadovoljstva "legne" s tobom. Mene samo interesuje kako neko može uživati u odnosu ako zna, halo, zna da je toj drugoj strani to posao i da je možda pola sata prije tebe na njoj ležao peksinavi kamiondžija? Zar nije higijenski uzeti gumenu lutku? Jeste higijenski ali nema zadovoljstva depersonalizacije drugog ljudskog bića.
Za koju godinu će, kako je krenulo, posao prostitutke biti baš popularan jer nema tu ništa pogrešno što konzumenti iste ne bi podržali finansijski.
cLo

#873 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by cLo »

Nemam ništa protiv prostitutki, odnosno, nemam ništa protiv legalizacije istih, nemam ništa protiv konzumenata ovakvih usluga. Uvijek postoji rizik, ali odrasle su osobe i znaju šta rade. Ne predstavlja mi problem ako je išao po bordelima i imao slična iskustva, naprotiv, postoji faza u životu koja ti dozvoljava da isprobaš sve što te interesuje i tu fazu poželjno je proći. Ali, postoji i faza koja dolazi poslije faze pronalaženja i isprobavanja svega i svačega. To je faza nalaženja. Slažem se sa jednim od forumaša koji je to preformulisao kao: "A šta ako još uvijek ide prostitutkama?" To je materijal za analizu. :lol:
velikibrnjo

#874 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Post by velikibrnjo »

plucna mahramica wrote:A koja je razlika? Placas pice, vecere, gorivo... potrosis 50KM i nakon jedne, dvije, tri noci je tvoja? Kao ona nesto vrijednija? Pa ako si je mogao dovesti za 3 noci u krevet, moze bilo ko, tako da ne vidim neku razliku. Ti ces se osjecati bolje sto si kao zbario neku laku curu? Pa super, ali ces isto tako i mozda ispasti kreten, povrijediti nekoga sto ces je iskoristiti na noc pa se neces vise javljati.
Sve i da ne platis nista a pokupis je tako brzo, to samo znaci da si besplatno dobio prostitutku koja se ne izjasnjava tako, nista vise.
samo se ti tjesi :)
Ispade sad cura koja ce ti dati nakon tri sastanka prostitutka
Po tom tvom stavu ispade da su zene zapadne evrope, njih bar 60% prostituke kojima ne moras ostaviti lovu kad zavrsis posao :-)
isuse kriste :lol:
I dalje korisnike usluga prostitutki dzim za jadna stvorenja, koja su vjerovatno nesposobna da drugacije dodju do zene
plucna mahramica

#875 Re: Šta ako je davno išao prostitutkama?

Pa ti si taj koji se tjesi. Nego sta nego su prostitutke, pogotovo zene zapadne evrope koje mozes pokupiti za jednu noc.
Ako pokupis neku sa recimo 30ak godina, sigurno je presla vise nego prostitutka sa 18. :D
Post Reply