kakavdanakneiskustvu wrote:do prije par godina ftv i njihova uređivačka politika koja je uvijek bila bliska sdp mi je bila koliko toliko ok,ovo sad je dno dna
Sve je otislo u q zasjedanjem Bakira H. na mjesto urednika informativnog programa, a pad je poceo sa onim smijesnim Sabicem.
Ja i dalje ne mogu vjerovati da sam nekada davno vjerovao u postene namjere Bakira H.
Kao, on je alternativa, on je neovisan, on dere svakoga ko zasluzi, on je glas naroda, jos mi je nevjerovatnije da sam nekada davno mislio da je Lagumdzija posten covjek, profesor, demokrata, ucen covjek, Razin sin, ej Raza Lagumdzija, moralna vertikala svojevremeno.
Kad ono, sljam.
Bez imalo obraza on pred kamerama govori o liku i djelu covjeka kojeg je bukvalno istjerao iz stranke, lafo tuzan i potresen, a smijali su se Nijazu dok su ga tjerali iz dvorane, pijandura ha-ha.
A Bakirov obraz je crnji od djona. Taj ce i rodjenu majku popljuvati u specijalnom izdanju 60 minuta, ako mu Zlatko naredi.
Ko ono rece da Avaz makar mijenja strane? pa i FTV mijenja strane, Dodik je prije desetak godina bio omiljen gost, Ljubic jos pretprosle jeseni, Lukaca su branili svojevremeno...